80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana kirmizi cok yakisiyooooooooooooooooor bu hafta belki arti gelebilir simdiki durumuma göre ama haftaya kral benim
ellerine saglik iremcim

düğün denilince akla şıkkıdı şıkkıdı şeyler geliyor benimde kardeşim 3.ayda evlenicek kilo verme cabası birazda ondan

düğün denilince akla şıkkıdı şıkkıdı şeyler geliyor benimde kardeşim 3.ayda evlenicek kilo verme cabası birazda ondan
sen yaslarda öylede ben yaslarda durum biraz daha sadeligi gerektiriyor en azindan ben öyle hissediyorum..malim senle aramizda nerdeyse bir kusak var..allahim ya moruklamisim porsmusun suyum cekilmis yag baglamisim hala illede zayiflayacam genclesem diyorum...zamana meydan okuyacak bir ben kaldim ya...olsun ben genede meydan okumaya devam ediyorum hadi bakalim elmi Yaman beymi

hayatim nerden baksan 5 ayin var..ya Allah dedinmiydi 5 ayda 10-15 Kilo arasi kesin verirsin ..ay bende veririm bende bende yarin yürüyüsüme basliyorum yeniden Sabah aksamda ender amcamin 10 lugunu yaparim ...3.ayda fistik gibiyiz

hayatim nerden baksan 5 ayin var..ya Allah dedinmiydi 5 ayda 10-15 Kilo arasi kesin verirsin ..ay bende veririm bende bende yarin yürüyüsüme basliyorum yeniden Sabah aksamda ender amcamin 10 lugunu yaparim ...3.ayda fistik gibiyiz

inşallah canım patır patır dökülürüz ender amcanın onlugu ne ya

ay evet duyumcum bende ortalıkta basenlerimle dikkat cekmeden dolaşmak istiyorum bu ne canım aşure kazanı gibiyim resmen (böyle dediğimde kendi kendimi gaza getiriyorum da )

ay evet duyumcum bende ortalıkta basenlerimle dikkat cekmeden dolaşmak istiyorum bu ne canım aşure kazanı gibiyim resmen (böyle dediğimde kendi kendimi gaza getiriyorum da )
bana asure demeyim krizlerim geriyor..bir Kazan asureye kafami sokup nefes almaksizin kazani yalayasiya bosaltmak istiyorum krizim tuttu benim mazlumu getirin bana mazluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

inşallah canım patır patır dökülürüz ender amcanın onlugu ne ya
ender saracin tavsiye ettigi 10 altin hareket..ender Sarac 10 hareket diye yaz YouTube de bulursun

tamam tatlım bakıyorum şimdi

valla ben verdim kararımı çoktan ver kiloyu al hediyeni politikası uygulıycam kendime...
benimde tek zaaafım tatlı tatlı krizim geldimi dayarım kuru kayısıyı napayım

ayyyynıııı dert benim başımda bizimki ocak sonu sizinkinden daha erken ayaklanmam lazım kızlarrrr yaklaşıyo zamannnnn
ohoooooooooooo kaptan 3 ayin kalmis ne ayaklanmasi Motor taktirmis gibi kosturman lazim :)) hatta birazda aclik gerekecek gibi gibi..3 ay cok kisa..nerden baksan 10 Kilo vermek istersin sen simdi dügüne kadar

tamam tatlım bakıyorum şimdi

valla ben verdim kararımı çoktan ver kiloyu al hediyeni politikası uygulıycam kendime...
benimde tek zaaafım tatlı tatlı krizim geldimi dayarım kuru kayısıyı napayım

tarcinli caaaaaaaaaaaaay tavsiye ederim...istahda güzel kesiyor

kizlar size doyum olmaz..benim öküzden dönme odundan olma kocisim mizmizlanmaya basladi hadi bana müsade..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…