[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.6 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minikkelebk[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.8 [/TD] [TD] 105 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 15 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 90.6 [/TD] [TD] 91 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 4.5 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] +1.7 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
sademiaslinda abiye giyilecek 3.aydaki dügüne ama degisik birsey olsun istiyorum ya herkeste abiye olacak..hani öyle birsey olsunki sIk Zarif yani o Kadar abiyenin icinde bir ben göze batayim ani öyle birsey..sihrli degnegi olan varmiiiiiiiiiiiii
haa bu arada yazni biraz büyüt kiz...karinca duasi gibi böyle yazmaya devam edersen bana bir cift göz borclanican demedi deme
sen yaslarda öylede ben yaslarda durum biraz daha sadeligi gerektiriyor en azindan ben öyle hissediyorum..malim senle aramizda nerdeyse bir kusak var..allahim ya moruklamisim porsmusun suyum cekilmis yag baglamisim hala illede zayiflayacam genclesem diyorum...zamana meydan okuyacak bir ben kaldim ya...olsun ben genede meydan okumaya devam ediyorum hadi bakalim elmi Yaman beymidüğün denilince akla şıkkıdı şıkkıdı şeyler geliyorbenimde kardeşim 3.ayda evlenicek kilo verme cabası birazda ondan
hayatim nerden baksan 5 ayin var..ya Allah dedinmiydi 5 ayda 10-15 Kilo arasi kesin verirsin ..ay bende veririm bende bendedüğün denilince akla şıkkıdı şıkkıdı şeyler geliyorbenimde kardeşim 3.ayda evlenicek kilo verme cabası birazda ondan
hayatim nerden baksan 5 ayin var..ya Allah dedinmiydi 5 ayda 10-15 Kilo arasi kesin verirsin ..ay bende veririm bende bendeyarin yürüyüsüme basliyorum yeniden Sabah aksamda ender amcamin 10 lugunu yaparim ...3.ayda fistik gibiyiz
insallah insallah..
bu yaz benim yazim olacak valla..yazad aha var kendimi cok bunaltmadan biktirmadan usul usul hazirlanacagim yaza..sonrada gelsin hayalini kurdugum kiyafetler..20 senedir görmedigim kilomu gürecegim bu yaz..haliylede cevremde tüm tanislarim 20 senedir görmedikleri duyumu görecekler...ay düsündükce heyecanlaniyorum valla
ay evet duyumcum bende ortalıkta basenlerimle dikkat cekmeden dolaşmak istiyorumbu ne canım aşure kazanı gibiyim resmen (böyle dediğimde kendi kendimi gaza getiriyorum da )
bana asure demeyim krizlerim geriyor..bir Kazan asureye kafami sokup nefes almaksizin kazani yalayasiya bosaltmak istiyorumay evet duyumcum bende ortalıkta basenlerimle dikkat cekmeden dolaşmak istiyorumbu ne canım aşure kazanı gibiyim resmen (böyle dediğimde kendi kendimi gaza getiriyorum da )
ender saracin tavsiye ettigi 10 altin hareket..ender Sarac 10 hareket diye yaz YouTube de bulursuninşallah canım patır patır dökülürüzender amcanın onlugu ne ya
düğün denilince akla şıkkıdı şıkkıdı şeyler geliyorbenimde kardeşim 3.ayda evlenicek kilo verme cabası birazda ondan
hoşmuş
ohoooooooooooo kaptan 3 ayin kalmis ne ayaklanmasi Motor taktirmis gibi kosturman lazim :)) hatta birazda aclik gerekecek gibi gibi..3 ay cok kisa..nerden baksan 10 Kilo vermek istersin sen simdi dügüne kadarayyyynıııı dert benim başımda bizimki ocak sonu sizinkinden daha erken ayaklanmam lazım kızlarrrr yaklaşıyo zamannnnn
tamam tatlım bakıyorum şimdi
valla ben verdim kararımı çoktan ver kiloyu al hediyeni politikası uygulıycam kendime...
benimde tek zaaafım tatlı tatlı krizim geldimi dayarım kuru kayısıyı napayım
tarcinli caaaaaaaaaaaaay tavsiye ederim...istahda güzel kesiyor
bana asure demeyim krizlerim geriyor..bir Kazan asureye kafami sokup nefes almaksizin kazani yalayasiya bosaltmak istiyorumkrizim tuttu benim mazlumu getirin bana mazluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
pardon canım ya sirkeli su iç sirkeli su tatlı krizine birebir
yok almayayım ben onu istifra derecesine getiriyor o beni...
sirkeli sumu..allahim migrenim azdi..mazluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84: :84: :84:bana asure demeyim krizlerim geriyor..bir Kazan asureye kafami sokup nefes almaksizin kazani yalayasiya bosaltmak istiyorumkrizim tuttu benim mazlumu getirin bana mazluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
pardon canım ya sirkeli su iç sirkeli su tatlı krizine birebir
bana asure demeyim krizlerim geriyor..bir Kazan asureye kafami sokup nefes almaksizin kazani yalayasiya bosaltmak istiyorumkrizim tuttu benim mazlumu getirin bana mazluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
ender saracin tavsiye ettigi 10 altin hareket..ender Sarac 10 hareket diye yaz YouTube de bulursun
yok almayayım ben onu istifra derecesine getiriyor o beni...
evet ende cok zor içiyorum ama içicem demeyin böyle benide caydırmayın içiceeemm
sirkeli sumu..allahim migrenim azdi..mazluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84: :84: :84:
duyumcum mazlumda mazlum ama zayıflamam gerçeği sirkeli ballı subizde bal yok pekmezle içiyorum bilmem faydası olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?