ii canım geç gördüm hemde baya bi geç kusura bakma sıcaklarla boğuşuyorum sen nasılsın
sevdemer bebeg lavita selma aylin handerya sonuyok baharnaz daha ismini sayamadığım arkadaşlar sizleri çok özledim
baharnaz açık görünüyorsun ama başka topiklerde geziyorsun galiba,neyse canım görüşürüz ben çıkıyorum.Kızlar kendinize çok iyi bakın muck!
sevdemer ev taşıycaz ya canım yeni evde duvarları hangi renk boya yapsam acaba diye geziniyordum kk güzel fikirlerini okuyordum
bende o dönemden geçtim geçen yıl ama şimdi pişmanım keşke her yeri kremin az koyusu yapsaydım,her taraf rengarenk insan sıkılıyor bi süre sonra.Ama sade olunca herşey yakışıyor,bi de eve girince insanın içini ferahlık kaplıyor.Bence komple beyaz yap veya krem yap.Yinede sen bilirsin.Kolay gelsin.
kimse yok liste yok listeyi hazırlayan handerya kaptan yok ki olmaması garip umarım iyidir . aylin hazırlamıştı1 defa oda yok bu hafta ki ben yapayım desem hiç bişi bilmiyorum bu konuda ben çömezim nede olsa :) sanırım bu hafta listesiz geçcek
ayy canım canım keşke daha önce sorsaydım sabah erkenden gidip kararı verdikhol ve mutfak çiğdamlası salon ve oda vanilya çiçeği y.odası pamukşekeri :)) rengarenk olmuş dimi yalnız bu renkleri beyazla karışıtırıp birton açıcaklar bakalım ne çıkıcak (ev küçük olunca hepsi açık renk yani daha geniş gösteriyormuş öyle diyolar
Canım arkadaşlarım benim çokbilmiş tatile gider.
umarım kilo almadan gelirim kuzenlerimle gece yemeleri çok oluyoama bu defa yemiycem onlar zayıflar ben değilim ve buralara gelene kadar çok uğraştım bugün mağazada uzun zamandan sonra ilk defa aynada kendime gülümsedim ve çok güzelim dedm yemiycem vermesemde + olarak gelmiycem 1 hafta sonra görşrz...
baharnaz dilerimki yeni evnzde neşenz hep daim olur ve kahkahalar tatlı anılarla dolar heryer...
herkese huzurlu mutlu günler diliyorum bunları bulamayan biri olarak ......
afiyet olsunnkızlar herkese günaydınlar..çokbilmiş iyi tatiller canım aman ha kaçak yok ağzına attığın her yudumda bizi hatırlakaydirigubbakcemile
kimsecikler yok galiba..ben haftasonu misafir ağırladım kaçaksız haftasonunu atlattım sabah da normal kahvaltımı yaptım şekersiz çayımı içtm şimdi yeşilçayımı içiyorum kızlar..geçen hafta 1200 verdim ama bu hafta daha çok vermem gerek..regl olamadım daha hala şişkinlik devam ediyor(
günaydın güzelim haftasonum temizlikle geçti canım halı falan yıkadımyağmurgözlü günaydın canım nasıl geçti haftasonun??
bu arada baharnaz kolay gelsin sana umarım renkler istediğin gibi çıkar...
günaydın elimpiya yagmurgözlü nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?