80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay insaf etseydiniz keşke bir saattir geçmiş yapıyorum. allahtan uğramışım bide gelmeseydim sabah 20 sayfa falan okumam gerekecekti heralde.

haberi gördünüzmü kadının teki iki aylık bebeğini evde bırakıp 9 günlük bayram tatiline gitmiş bebek açlık ve susuzluktan ölmüş. çok canım sıkıldı

eğer sizinde böyle tanımlamalarınız varsa paylaşır mısınız, benim gibi motive olan arkadaşlar olabilir
ben penguen gibi hissediyorum (tamam itiraf ediyorum ööle göründüğümü söleyen 1-2 kişide oldu hani)

ohoooooooooooo kaptan 3 ayin kalmis ne ayaklanmasi Motor taktirmis gibi kosturman lazim :)) hatta birazda aclik gerekecek gibi gibi..3 ay cok kisa..nerden baksan 10 Kilo vermek istersin sen simdi dügüne kadar

kız ne motoru dur napıyon sen bana ayda 4 kilo hedefim sonuç tarih hesaplarıma göre 14 kilo bu da ne demek oluyo irem 66 kilo :118::118::118::118::118::118::118:huhuuuuuuuwwwwww

neeee ruh hastası bu insanlar yaaa rabbim ıslah etsin

galiba evlilik dışı bi çocukmuş. hoş öyle olsa bile kadının tahtalarında bi sıkıntı var anladığım kadarıyla. gelmiş mama vermeye çalışmış hareket etmeyince hastaneye götürmüş. en az 3 gün önce öldüğü söyleniyo dr lar tarafından

haberi gördünüzmü kadının teki iki aylık bebeğini evde bırakıp 9 günlük bayram tatiline gitmiş bebek açlık ve susuzluktan ölmüş. çok canım sıkıldı
sen benim içimden neler neler geçtiğini tahmin etmişsindirrr
canım senin yazınlarının altında çıkan vediğin şu an olduğun vereceğin kilonun yazdığı çizelgeden bende istiyorum nasıl yapıcam :44::44::44:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

burdan yapmayı dene canım olmazsa yarın tekrar bakarız olur mu

gülüüüüm direnç günlerini hesaba katmıyon bakıyomdaaaa

aha iyiymiş tamma bunu da kullanıcam canım

eylül sıla herkesi deşifre etti benim için oh be rahatladım ha. yahu elmaşekerim duyumum iremim nesiniz siz maşallah allahım nazarlardan saklasın hepinizi. doğal afetsiniz kilolu olsanız ne kocalarınız yüzünüze baktıkça içleri açılması lazım. ay erkek olsam sulanırdım size de hadi yine iyisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…