- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
duyumcum mazlumda mazlum ama zayıflamam gerçeği sirkeli ballı subizde bal yok pekmezle içiyorum bilmem faydası olur mu
salataya koymayı tercih ederim
kizlar size doyum olmaz..benim öküzden dönme odundan olma kocisim mizmizlanmaya basladi hadi bana müsade..
belki faydası olur dene bakalım olursa bizde içmeyiz canım
ilk içildiğinde zorluyo da sonradan çok güzel geliyo tadı. bennde zayıflamak için içtim ama zayıflatmak yerine antibiyotikler gibi ağır ilaçlarla bile geçmeyen bi enfeksiyondan kurtuldum çok şükür
haberi gördünüzmü kadının teki iki aylık bebeğini evde bırakıp 9 günlük bayram tatiline gitmiş bebek açlık ve susuzluktan ölmüş. çok canım sıkıldı
ben penguen gibi hissediyorum (tamam itiraf ediyorum ööle göründüğümü söleyen 1-2 kişide oldu hani)eğer sizinde böyle tanımlamalarınız varsa paylaşır mısınız, benim gibi motive olan arkadaşlar olabilir
ohoooooooooooo kaptan 3 ayin kalmis ne ayaklanmasi Motor taktirmis gibi kosturman lazim :)) hatta birazda aclik gerekecek gibi gibi..3 ay cok kisa..nerden baksan 10 Kilo vermek istersin sen simdi dügüne kadar
neeeeruh hastası bu insanlar yaaa rabbim ıslah etsin
sen benim içimden neler neler geçtiğini tahmin etmişsindirrrhaberi gördünüzmü kadının teki iki aylık bebeğini evde bırakıp 9 günlük bayram tatiline gitmiş bebek açlık ve susuzluktan ölmüş. çok canım sıkıldı
canım senin yazınlarının altında çıkan vediğin şu an olduğun vereceğin kilonun yazdığı çizelgeden bende istiyorum nasıl yapıcam :44::44::44:
ben penguen gibi hissediyorum (tamam itiraf ediyorum ööle göründüğümü söleyen 1-2 kişide oldu hani)
kız ne motoru dur napıyon sen bana ayda 4 kilo hedefim sonuç tarih hesaplarıma göre 14 kilo bu da ne demek oluyo irem 66 kilo :118::118::118::118::118::118::118:huhuuuuuuuwwwwww
gülüüüüm direnç günlerini hesaba katmıyon bakıyomdaaaa
sen benim içimden neler neler geçtiğini tahmin etmişsindirrr
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burdan yapmayı dene canım olmazsa yarın tekrar bakarız olur mu
ben penguen gibi hissediyorum (tamam itiraf ediyorum ööle göründüğümü söleyen 1-2 kişide oldu hani)
kız ne motoru dur napıyon sen bana ayda 4 kilo hedefim sonuç tarih hesaplarıma göre 14 kilo bu da ne demek oluyo irem 66 kilo :118::118::118::118::118::118::118:huhuuuuuuuwwwwww
yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?