80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy bugun menümü yazmakta biraz geçiktim kusura bakmayın düğün vardı oraya gittim .epey yogun bir gündü günün çogunu kuaförde geçirdim ama saçlarım çok cici oldu.kısa kısa yürüyüşlerle anca 30dk yürümüşümdür sporum da hayal oldu bguün ama düğünde horon ettim ç. oda spor sayılır demi:112::112::112::112::112::112:ve bugün ki menüm
  • kahvaltı
  • 1kase pepeçura
  • öğlen
  • şekersiz çay
  • yarım kibrit kutusu peynir
  • 1yumurta
  • domates
  • 3adet zeytin
  • 5adet kuşbaşı et
  • 2dilim kepek ekmeği
  • akşam
  • 1adet sebzeli gözleme
  • 4tane limonlu çay
güzel bir gündü ama yorulmuşumm.

ilk sayfada şeridi seç, 2. sayfada simge belirle, 3. sayfada pin yaz gizlilik public data olacak parça: ağırlık işaretle ağırlık ölçümlerim baştaki yeri kilogram yap sonra verilerini gir. 4. sayfada en aşağıdaki http ile başlayıp png ile biten yeri tümünü kopyala kadınlar kulübünde profil ayarlarımı aç aşağı doğru indiğinde çizelge diye bi yer var oraya yapıştır en aşağıda değişiklikleri kaydet var arayada tıkladınmı tamamdır. bu arada o kilogram bölümünde falan dili türkçeye çevir istersen. sayende bende yeniledim ticketımı

yardımcı olmaya çalıştım ama umarım başarmışımdır canım. hadi bana müsade sabah dr kontrolüm var. yatayım artık. yoksa kalkamayacam

kızım bildirimin nerde yaaaaa ara tara yok ya buuuu hangi deliğe grmişşş yoksa o delikten hiç çıkmamış mııı
kaptanımm canım benim seni ben pek çok pek çok severim

arama boşuna bayramda menü yazmayınca listeyede girem diye bildirim yapmadım hemde unuttum yapmayı telaştan
ellerine sağlık kaptanımm
iyiki yokum listede tahminen bende kızarmış olmalıydım:18:
oleyyyy açtınmı açtınmı faceni yoksa
açılışa niye bizide çağırmadın aşk olsun
ama olsun sen aç biz hep heliriz seni beyenirizz

allah bana akıl fikir versin
saat gecenin 2.30 u ben burda geçmiş yapıyom
herif bi uyanıp gelse benim gelmişimi geçmişimi okuycak
ama sizdeamma yazmışınız haaa sabaha kalsa çok uğraşırdım oku oku bitmedi

yeni gelen kızlar olmuşş hoş gelmişler sefa getirmişler

uykudan uyandım bi bakıyım dedim Ama çıkamadım içinden neyse menü yazmayı unutmuştum onudayazıyımda gidip ukuma kaldığım yerden devam ediyim

sabah
1 dlm peynr
5 zeytn
2 dlm ekmk
domts

ara
1 dlm ekmk kadayıfı

öğlen
2 çatal ciğer
1 şiş kuşbaşı

ara
3 mandalina
1elma

akşam 4 kaşık pırasa
1 kase yoğurt 1 dlm ekmk

şimdi elimde elma yedim

O oznur d.a ben degilim kiz ben diye baskalarini begenme..ustume gul koklama

kız face açmadım eylül sıla ismini paylaşmış ya. ordan iremi buldum iremin sayfasına girip arkadaşlarına baktım ismini bildiklerim ama soyismi konusunda hiçbir fikrim olmayan arkadaşlarımı bulmaya çalıştım. öznur isminde bir kişi vardı. adının geri kalanı d. a. şeklindeydi. yani kısaltıyom deşifre meselesi beyazcanımı hiiiiç bulma ümidim yoktu zaten o kızının face inden giriyo ya ama sanırsam sadece iremi ve dilarayı gördüm sanırsam öznuru yine merak edeceeeeeeeeem

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol enerjili az kalorili bir gün diliyorum

Birazdan Anneme kahvaltıya gidiceğim malum bugün izmire gidecekler öğleden sonra onları otogara bırakıp akşam evime döneceğim Ondan sonrada artık 3 gün kızın doğum günü için hazırlık, temizlik falan yapmayla uğraşacağım :26:
Şu haftayıda atlatsam çok daha rahat olucağım Allahın izniyle
Ne güzel hayal kuruyordum anamda yokken yayılır az keyif yapar dinlenirim diye ama neyse artık mecbur yapılacak birşeyler

kiz kizinin 13 Yas günümü..benim ortanca kiziminda agustostaydi 13.yas günü..2001 limi kizin
nice nise yaslara mutlu saglikli sansli basarili gitsin insallah

Canım benim kızım 2000 doğumlu
Çok sağ ol canım güzel dileklerin için

haberi gördünüzmü kadının teki iki aylık bebeğini evde bırakıp 9 günlük bayram tatiline gitmiş bebek açlık ve susuzluktan ölmüş. çok canım sıkıldı

Bende şimdi sabah haberlerinde izledim
Rabbim bildiği gibi yapsın o kadını. Sabah sabah sinirlerimi zıplattı resmen

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
uyku gözümden akıyor ama şimdi babaannem aradı hadi mezarlığa gidelim diye bende tamam dedim

babamı ziyaret edicez işallah bayramda gittik benim ufaklık hoplaya hoplaya giriyor mezarlığa görende lunaparka geldik sanır

ben dedemin mezayını suluycammm diye seviniyor yazık

suladıda neyse dedesi görmüştür işallah torununu..14 sene oldu öleli hiç torun morun göremedi babam

aman sabah sabah anlattığım şeyede bende tam şaşkın balık

cecoo görünmedin telaşeden dün kızının doğum günü kutlu olsun benim büyükde 2001 li tam kapris tam ergen oldu allah bizlere kolaylık versin

Ceco kızının dogum gunü kutlu olsun canım .... (Ayyy bizim evlilik yıl dönümümüz o güüün)

Kaptis köpişini gördüm cok seker, şık bi köpekmiş :) bu arada sende Kıbrıs fotolarında zayıflamış duruyosun... Kilo aldım diyosun ama

Duyum canım beni nikahına Alman gerekmicek korkma (zaten bugün rüyamda zorla biriyle evlendirmeye kalkıyorlardı )
Kiiiiz 73 kilo olmussun...hata bu iste...
Sen gecen 69 U gormemismiydin

Ela ela Nerdesin canım ya
misafirlerin coktan gitmiştir herhal
menu takibi yapilmayinca yazasim olmuyor :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…