ticket mı yapmaya çalışıyon yardım edimmi?
yardımcı olmaya çalıştım ama umarım başarmışımdır canım. hadi bana müsade sabah dr kontrolüm var. yatayım artık. yoksa kalkamayacam
sağol canım iyi geceler
ay bende çok ugraşmıştım onu yaparken ama arkadaş çok güzel anlatmıs vallahi hepsini uygulayınca yapılıyor en son lınkler cıkacakya sayfanın altında en sonuncu kutucuktakı lınk ı kopyalayacan
benımkinde verdiğim kilolar cıktı3 kg versem tekrar yapmak gerekecek değil mi
Ise yariyormu gercekten acaba :44:duyumcum mazlumda mazlum ama zayıflamam gerçeği sirkeli ballı subizde bal yok pekmezle içiyorum bilmem faydası olur mu
d.a buda kim :44:canım sana bişe sorcam adının öznur D.A. olabilme ihtimali nedir?
canım senin yazınlarının altında çıkan vediğin şu an olduğun vereceğin kilonun yazdığı çizelgeden bende istiyorum nasıl yapıcam :44::44::44:
haberi gördünüzmü kadının teki iki aylık bebeğini evde bırakıp 9 günlük bayram tatiline gitmiş bebek açlık ve susuzluktan ölmüş. çok canım sıkıldı
yani senin metobolizma hic yavaslamayacakher ay 4 kilo kesin vereceksin oylemiben penguen gibi hissediyorum (tamam itiraf ediyorum ööle göründüğümü söleyen 1-2 kişide oldu hani)
kız ne motoru dur napıyon sen bana ayda 4 kilo hedefim sonuç tarih hesaplarıma göre 14 kilo bu da ne demek oluyo irem 66 kilo :118::118::118::118::118::118::118:huhuuuuuuuwwwwww
gülüüüüm direnç günlerini hesaba katmıyon bakıyomdaaaa
Yok bencede hesaplamiyor... insallah hayal ettigi gibi olur ama olmayadabilir yani ocaga ne kaldiki sunun surasindaeylül sıla herkesi deşifre etti benim için oh be rahatladım ha. yahu elmaşekerim duyumum iremim nesiniz siz maşallah allahım nazarlardan saklasın hepinizi. doğal afetsiniz kilolu olsanız ne kocalarınız yüzünüze baktıkça içleri açılması lazım. ay erkek olsam sulanırdım size de hadi yine iyisiniz
Kiz sen neden bahsediyorsun yoksa face adresi actinmi ne biliyorsun fistik oldugumuzu:26:
kaptanımm canım benim seni ben pek çok pek çok severimkızım bildirimin nerde yaaaaa ara tara yok ya buuuu hangi deliğe grmişşş yoksa o delikten hiç çıkmamış mııı
ellerine sağlık kaptanımm[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] SueSue
[/TD]
[TD] 87.5
[/TD]
[TD] 84.5
[/TD]
[TD] 83.9
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 3.6
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] minikkelebk
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 69.5
[/TD]
[TD] 69.4
[/TD]
[TD] 0.1
[/TD]
[TD] 10.5
[/TD]
[TD] 57
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] ceco34
[/TD]
[TD] 120
[/TD]
[TD] 104.8
[/TD]
[TD] 105
[/TD]
[TD] +0.2
[/TD]
[TD] 15
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] 4 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 85.5
[/TD]
[TD] 90.6
[/TD]
[TD] 91
[/TD]
[TD] +0.4
[/TD]
[TD] 5.5
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 70.4
[/TD]
[TD] 71
[/TD]
[TD] +0.6
[/TD]
[TD] 8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 4 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] EYLÜL SILA
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 83.5
[/TD]
[TD] 84.5
[/TD]
[TD] +1
[/TD]
[TD] 4.5
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 78.3
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] +1.7
[/TD]
[TD] 3
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
oleyyyy açtınmı açtınmı faceni yoksaeylül sıla herkesi deşifre etti benim için oh be rahatladım ha. yahu elmaşekerim duyumum iremim nesiniz siz maşallah allahım nazarlardan saklasın hepinizi. doğal afetsiniz kilolu olsanız ne kocalarınız yüzünüze baktıkça içleri açılması lazım. ay erkek olsam sulanırdım size de hadi yine iyisiniz
O oznur d.a ben degilim kiz ben diye baskalarini begenme..ustume gul koklama
kaptanımm canım benim seni ben pek çok pek çok severim
arama boşunabayramda menü yazmayınca listeyede girem diye bildirim yapmadım hemde unuttum yapmayı telaştan
ellerine sağlık kaptanımm
iyiki yokum listede tahminen bende kızarmış olmalıydım:18:
oleyyyy açtınmı açtınmı faceni yoksa
açılışa niye bizide çağırmadın aşk olsun
ama olsun sen aç biz hep heliriz seni beyenirizz
kiz kizinin 13 Yas günümü..benim ortanca kiziminda agustostaydi 13.yas günü..2001 limi kizin
nice nise yaslara mutlu saglikli sansli basarili gitsin insallah
haberi gördünüzmü kadının teki iki aylık bebeğini evde bırakıp 9 günlük bayram tatiline gitmiş bebek açlık ve susuzluktan ölmüş. çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?