ana ne diyon kiz senalıcan onu duvara kafasını surtuceksin kıvılcım cıkartıcaksıno kıvılcımdan sigara yakıp keyifle iceceksin
kız face açmadım eylül sıla ismini paylaşmış ya. ordan iremi buldum iremin sayfasına girip arkadaşlarına baktım ismini bildiklerim ama soyismi konusunda hiçbir fikrim olmayan arkadaşlarımı bulmaya çalıştım. öznur isminde bir kişi vardı. adının geri kalanı d. a. şeklindeydi. yani kısaltıyom deşifre meselesibeyazcanımı hiiiiç bulma ümidim yoktu zaten o kızının face inden giriyo ya ama sanırsam sadece iremi ve dilarayı gördüm sanırsam öznuru yine merak edeceeeeeeeeem
benımkinde verdiğim kilolar cıktı3 kg versem tekrar yapmak gerekecek değil mi
ilk dogumuma Kadar hep iri oldu malesef..ilk dogumdan sonra hormonal dengelerle ilgisi olmali kendiliginden ufaldi...cokta ufak degil ama Kilo verdikce ufaliyor zaten..ama irsiyse tibbi müdahalede Uygun bir cözüm..ben bu kis birdaha deneyecegim sigortadan halletmeyi...gecen kis cabaladim rapor alamadim..rapor alsaydim sigorta ustlenecekti..belki bu kis rapor alabilirim..baska bir doktordan deneyecegim
eylül sıla herkesi deşifre etti benim için oh be rahatladım ha. yahu elmaşekerim duyumum iremim nesiniz siz maşallah allahım nazarlardan saklasın hepinizi. doğal afetsiniz kilolu olsanız ne kocalarınız yüzünüze baktıkça içleri açılması lazım. ay erkek olsam sulanırdım size de hadi yine iyisiniz
ana ne diyon kiz senhayal gücüne bak sen hele bak bak adin masumyüzlüce ama hayalgücü dehset yüzü masum ici katil olanlardanmisin amanin imdaaaaaaaaaaaaaaaaaat hilfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee helpppppppppppppppp baska ne vardi kiz :44::44::44::44:
beray
kız ne desıfresı anlamadım valla
dun menumu yazamadim cok rahatsizdim gerci simdide iyi deilim grip olmusum benim oglandan bulasti galiba her yerim agrio neyse bugunden baslarim artik menumu yazmaya.
duyumcum sen almanyadamisin.
cecocum kizinin dogum gunu kutlu olsun uzun we hayirli omur wersin rabbim
kızlar bu arada dünden berı yazmayı unuttum
ben lahana corbasına basladım dun
aksam 3 tane tutku bısküvi ve 1 ınce dılım kekle baltaladım ama olur okadar
bu sabah 83.5 geldım aama cumaya canta yemıycem ınsallah
yapacak arkadaslara tavsıyem ufak ufak dograyın lahanayı ve kapuska gıbı yeyın
ben hep blendıra cekıyodum hıç ıcemıyodum böyle daha ıyı bol acılı yaptım bıde
gercı gece gunduz tuvaletle kanka oldum:)
sabah ufak bır parca sımıt attım agzıma ama bişey olmaz ondan
tavsıye edıyorum kızlar arkadas arıyorum kendıme lahana corbası için
Tünaydın everybadyyyyyyhu huuuuuu
kız tickıtı yapamadınmı? :44::44::44::44:
sabah aç karna
elma sirkeli ılıksu pekmez
kahvaltıda 1 domates, 1 dılım peynır, 4 zytin, 4-5 dal roka, 2-3 taze biber, 1 haslanmış yumurta avuç içi kadar kepekli yufka ekmeği,sekersiz cay
ne yemişim beeekahvaltı önemli ama dimi bol yeşillik yemişim
ben cok gec uyuyorum o yuzden gec kalkıyoum oğle vaktınde kahvaltı edebildim anca
yapamadım gülüm bir yardım et hele :44: yapacağım linki var sen bana bacım yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?