80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün arkadasım geldi diyetinin ilk gunü güme gitti
koca bi tabak patates salatası yedim
a aksam yemeği yemedim
allahim cumaya kadar tekrar 68.5 U görürüm ins

alıcan onu duvara kafasını surtuceksin kıvılcım cıkartıcaksın o kıvılcımdan sigara yakıp keyifle iceceksin
ana ne diyon kiz sen hayal gücüne bak sen hele bak bakadin masumyüzlüce ama hayalgücü dehset yüzü masum ici katil olanlardanmisin amanin imdaaaaaaaaaaaaaaaaaat hilfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee helpppppppppppppppp baska ne vardi kiz :44::44::44::44:

beray

ben turkıyedeyım bende cokarastırdım rapor almayı kafama koymustum
emzırmemın bıtmesını ve bıraz kılo vermeyı beklıyodum
1 aydır emzırmıyorum ama benım koca 3.coçuğa okadar ısteklıkı benımde aklımı karıstırıyo
eger dogurursam üçüncüden sonra dusunuyorum bende ssk ıle ugrasıp küçültmeyı
özeller 6000den baslıyo
senın göğüslerı küçükmü buldularda rapor vermedıler neden?

kız ne desıfresı anlamadım valla

oldu oldu bu sefer oldu. kız bişe sorcam masada bir kadınla berabersin kızında masada oturuyo hatta yanındaki çakmamı? eğer oysa senle neden yarış yapıyo anlayamadım. göz var nizam varsenin yanından bile geçemez ki. sen maşallah çok hoşsun. yazdan beri de amma kilo vermişin yüzünden bile belli oluyo yani. ha bişe daha eşininde maşallahı var. onun göbüşünü ölçmeye mezura yetermi benimki yazın öyleydi de inşaata ine çıka ramazanda 6 kilo verdi epey toparladı. şimdi yeme düzeni değiştiğinden kilo almaya başlamış tahammül edemiyo yeniden kilo almaya ya benim dikkatimi ne çekti biliyomusun. ben sürekli resim çektirmeyi seven birisiydim ama şimdi objektiften kaçıyom. hamileyken bile doğru düzgün resmim yok. ayyyy çektireyimde size göstereyim ne tombiş olduğumu

dun menumu yazamadim cok rahatsizdim gerci simdide iyi deilim grip olmusum benim oglandan bulasti galiba her yerim agrio neyse bugunden baslarim artik menumu yazmaya.
duyumcum sen almanyadamisin.
cecocum kizinin dogum gunu kutlu olsun uzun we hayirli omur wersin rabbim

kız ne desıfresı anlamadım valla

normalde burda kimse adını soyadını açık açık vermez. sen vermişsin. bende senin face girdim ordan iremi buldum ordanda öznurla dilara yı ayyyy kendimi hafiye gibi hissettim. allah senden razı olsun kız yoksa meraktan çatlayacaktım.

çooook geçmiş olsun hayatım umarım biran önce atlatırsınız.

kızlar bu arada dünden berı yazmayı unuttum
ben lahana corbasına basladım dun
aksam 3 tane tutku bısküvi ve 1 ınce dılım kekle baltaladım ama olur okadar
bu sabah 83.5 geldım aama cumaya canta yemıycem ınsallah
yapacak arkadaslara tavsıyem ufak ufak dograyın lahanayı ve kapuska gıbı yeyın
ben hep blendıra cekıyodum hıç ıcemıyodum böyle daha ıyı bol acılı yaptım bıde
gercı gece gunduz tuvaletle kanka oldum:)
sabah ufak bır parca sımıt attım agzıma ama bişey olmaz ondan
tavsıye edıyorum kızlar arkadas arıyorum kendıme lahana corbası için

sabah dr randevum vardı gitmeden önce bi tansyon ölçeyim dedim. gidince soruyo bugün ölçtünmü diye. anam bide ne göreyim 15 /9 tansyon ben nasıl korktum. dr a gittim nasılsın dedi. vallahi tansyonumu ölçene kadar iyiydim ama şimdi korkuyom dedim. o da orda ölçtü 13 e düşmüş ama yine de bir kere gördük ya gerisi gelecek işte. nst cihazına bağladılar bebeğin kalp atışları ilk etapta çok hızlıydı makine alarm veriyodu. neyseki az sonra düzeldi. renkli doplerde bi sorun görünmedi şükür. bakalım tahlil sonuçları ne çıkacak. bir saat sonra yine dr un kapısında olacam. sağlık ocağına kaydımı yaptırmamıştım hazır çıkmışken onu da yaptırdım. sonra da doğum sonrası için kendi eksiklerimi tamamladım. emzirme sütyeni aldım ama bilmiyom kullanabilirmiyim yoksa boşa mı aldım. inşallah sütüm olur da bi işe yarar bir sürü para verdim vallahi. iki takım pijama yeter değilmi hastane için karar veremedim de. ooooffff bitseydi şu telaş

afiyet olsun kilocuklarını patır patır döksün inşallah

sabah aç karna
elma sirkeli ılıksu pekmez
kahvaltıda 1 domates, 1 dılım peynır, 4 zytin, 4-5 dal roka, 2-3 taze biber, 1 haslanmış yumurta avuç içi kadar kepekli yufka ekmeği,sekersiz cay

ne yemişim beee kahvaltı önemli ama dimi bol yeşillik yemişim

ben cok gec uyuyorum o yuzden gec kalkıyoum oğle vaktınde kahvaltı edebildim anca

ağlama bende öğlen kahvaltı ettim ondan ara ögün falan yapmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…