80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam yaz sen yapıyorum ben canım

ilk sayfada şeridi seç, 2. sayfada simge belirle, 3. sayfada pin yaz gizlilik public data olacak parça: ağırlık işaretle ağırlık ölçümlerim baştaki yeri kilogram yap sonra verilerini gir. 4. sayfada en aşağıdaki http ile başlayıp png ile biten yeri tümünü kopyala kadınlar kulübünde profil ayarlarımı aç aşağı doğru indiğinde çizelge diye bi yer var oraya yapıştır en aşağıda değişiklikleri kaydet var arayada tıkladınmı tamamdır. bu arada o kilogram bölümünde falan dili türkçeye çevir istersen

bak bu sayfanın üst tarafında forum ayarlarım diye bi yer var oraya girecen kopyala dedikten sonra orda profil ayarlarım var onu açacan orda çizelge yeri var oraya kopyaladaığın şeyi yapıştır ve en aşağıda kaydet var.

teşekkür ederim canım
ahahaha bailadığım kiloyu göstermiyor içler acısıyım ondan

neyse önemli olan olduğun nokta değil varmak istediğin nokta zaten uhuwwwwww

o zaman 10 puanlık soru sorayım sana öznurla dılara kım öznur duyum galıba ama dılara kım:)benıde ekleyeydınya
ben kendı fotolarımı pek koymam faceye genelde kızlarımınkını koyarım
bıde kılodan dolayı barısık degılım makınelerle foto cekılmem pek

dilara elmaşekeri yardımcı kaptandı işe girince buraya pek uğramaz oldu şekerim. ben onları da eklemedim ki eşimin faceinden girince malesef kendi erkadaşlarımı ekleyemiyom. kendim face açmayı da korkuyom nolur nolmaz abuk subuk birileri arkadaşlık yollar bizimki görür aramız bozulur. şu makinelerle küsme işi sanırım bende de var. çok nadir resim çektiriyom

öffff hastaneye gittim tahliller çıkmamış pisi pisine o kadar yoruldum kımıldar halim kalmadı. sabahtan beri de bulaşık mış süpürgeymiş yemek miş hiç bir şeye el sürmedim ne yapacam bilmiyom.

başladığım kilo olmuyor anam yok

bak yukardan aşağı söylüyorum
şifreni yaz
privacy: public data
track: weight
WEİGHT MEASUREMENTS
weight units: kilograms
your traget weightshedef kilonu yaz)
yuor starting weightbaşlangıç ağırlığın)
your current weightşimdiki ağırlığın)

sonra ilerle başka bişe yapmadan bu seferde olmazsa benim yapabilecem bişe yok bacım

sporda tamam ara öğünde
ara öğünüm: yaptım 1 avuç nar, büyük taneli 10 adet çekirdekli üzüm şimdide çayımı içicem ohh miiss

ender saraç hareketlerini yaptım, sonra bugun hesapladım 732 basam indim çıktım
akşamada da 1 kepçe acılı tarhana ve 5 kaşık sebze yemeği yicem tamamdııır bugunude zararsız atlatıcam

aniii dur bende öğünümü yazayım

sabah: 1 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
az biraz diet peynir
1 tam buğday kızarmış ekmek
yarım domates

şimdide yeşil çay içiyorum

kuaföre gittim fön çektireyim diye varya her kasa başında o balinin bayram şekerleri ondan aldım bir tane nanelisinden sonra pişman oldum olmuşsun zaten bonibon bayram şekeri neyine pühhh bana

yaptım canım yaptımmm gözümüz aydın

slm canm bende istiyirum lahana dietini nekadardir yapiosun bi deneyimin warmi bide kapuska gibi olursa icebilirim ama nekadar iciosun bide nasil kilo werdiriomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…