çooook geçmiş olsun hayatım umarım biran önce atlatırsınız.
güle güle kullan canım umarım her hafta eksi yönde değiştirmek zoruda kalırsınyaptım canım yaptımmm gözümüz aydın
cok saol canm.sen kac ayliksin
ayyyy benimde öznur gibi şımarasım geldi:)))eylül sıla herkesi deşifre etti benim için oh be rahatladım ha. yahu elmaşekerim duyumum iremim nesiniz siz maşallah allahım nazarlardan saklasın hepinizi. doğal afetsiniz kilolu olsanız ne kocalarınız yüzünüze baktıkça içleri açılması lazım. ay erkek olsam sulanırdım size de hadi yine iyisiniz
hahhhaaaahhhaaaa görürsünüz bacılarrrr benim ki yavaşlamayacakkkyani senin metobolizma hic yavaslamayacakher ay 4 kilo kesin vereceksin oylemi
Yok bencede hesaplamiyor... insallah hayal ettigi gibi olur ama olmayadabilir yani ocaga ne kaldiki sunun surasinda
Kiz sen neden bahsediyorsun yoksa face adresi actinmi ne biliyorsun fistik oldugumuzu:26:
walla iyi aradım sen kırılırsan yaptıysan diye ela elam da gitti ne güzel menü takibi yapıyodu biz de çatır çatır yazıyodukkk yaaakaptanımm canım benim seni ben pek çok pek çok severim
arama boşunabayramda menü yazmayınca listeyede girem diye bildirim yapmadım hemde unuttum yapmayı telaştan
ellerine sağlık kaptanımm
iyiki yokum listede tahminen bende kızarmış olmalıydım:18:
bende diyorum benm öznur d. a. var ama ne alaka diyorumkız face açmadım eylül sıla ismini paylaşmış ya. ordan iremi buldum iremin sayfasına girip arkadaşlarına baktım ismini bildiklerim ama soyismi konusunda hiçbir fikrim olmayan arkadaşlarımı bulmaya çalıştım. öznur isminde bir kişi vardı. adının geri kalanı d. a. şeklindeydi. yani kısaltıyom deşifre meselesibeyazcanımı hiiiiç bulma ümidim yoktu zaten o kızının face inden giriyo ya ama sanırsam sadece iremi ve dilarayı gördüm sanırsam öznuru yine merak edeceeeeeeeeem
hakkikaten yaaaa ela gelinceye kadar bi hal çaresini bulalım kızlar bu işin el atıverinnnEla ela Nerdesin canım ya
misafirlerin coktan gitmiştir herhal
menu takibi yapilmayinca yazasim olmuyor :)))))
ama ben tombik bebişli ayyuzlumu çok merak ediyorum at bi resim hadi kııııoldu oldu bu sefer oldu. kız bişe sorcam masada bir kadınla berabersin kızında masada oturuyo hatta yanındaki çakmamı? eğer oysa senle neden yarış yapıyo anlayamadım. göz var nizam varsenin yanından bile geçemez ki. sen maşallah çok hoşsun. yazdan beri de amma kilo vermişin yüzünden bile belli oluyo yani. ha bişe daha eşininde maşallahı var. onun göbüşünü ölçmeye mezura yetermibenimki yazın öyleydi de inşaata ine çıka ramazanda 6 kilo verdi epey toparladı. şimdi yeme düzeni değiştiğinden kilo almaya başlamış tahammül edemiyo yeniden kilo almaya ya benim dikkatimi ne çekti biliyomusun. ben sürekli resim çektirmeyi seven birisiydim ama şimdi objektiften kaçıyom. hamileyken bile doğru düzgün resmim yok. ayyyy çektireyimde size göstereyim ne tombiş olduğumu
çakma ayyuzlum açalım sana aynı olsun ayyuzlum olsun olmaz mııııdilara elmaşekeri yardımcı kaptandı işe girince buraya pek uğramaz oldu şekerim. ben onları da eklemedim ki eşimin faceinden girince malesef kendi erkadaşlarımı ekleyemiyom. kendim face açmayı da korkuyom nolur nolmaz abuk subuk birileri arkadaşlık yollar bizimki görür aramız bozulur. şu makinelerle küsme işi sanırım bende de var. çok nadir resim çektiriyom
valla isteriz senin hamiş halini görmeyiioldu oldu bu sefer oldu. kız bişe sorcam masada bir kadınla berabersin kızında masada oturuyo hatta yanındaki çakmamı? eğer oysa senle neden yarış yapıyo anlayamadım. göz var nizam varsenin yanından bile geçemez ki. sen maşallah çok hoşsun. yazdan beri de amma kilo vermişin yüzünden bile belli oluyo yani. ha bişe daha eşininde maşallahı var. onun göbüşünü ölçmeye mezura yetermibenimki yazın öyleydi de inşaata ine çıka ramazanda 6 kilo verdi epey toparladı. şimdi yeme düzeni değiştiğinden kilo almaya başlamış tahammül edemiyo yeniden kilo almaya ya benim dikkatimi ne çekti biliyomusun. ben sürekli resim çektirmeyi seven birisiydim ama şimdi objektiften kaçıyom. hamileyken bile doğru düzgün resmim yok. ayyyy çektireyimde size göstereyim ne tombiş olduğumu
kolay gelsin canımmsabah dr randevum vardı gitmeden önce bi tansyon ölçeyim dedim. gidince soruyo bugün ölçtünmü diye. anam bide ne göreyim 15 /9 tansyon ben nasıl korktum. dr a gittim nasılsın dedi. vallahi tansyonumu ölçene kadar iyiydim ama şimdi korkuyom dedim. o da orda ölçtü 13 e düşmüş ama yine de bir kere gördük ya gerisi gelecek işte. nst cihazına bağladılar bebeğin kalp atışları ilk etapta çok hızlıydı makine alarm veriyodu. neyseki az sonra düzeldi. renkli doplerde bi sorun görünmedi şükür. bakalım tahlil sonuçları ne çıkacak. bir saat sonra yine dr un kapısında olacam. sağlık ocağına kaydımı yaptırmamıştım hazır çıkmışken onu da yaptırdım. sonra da doğum sonrası için kendi eksiklerimi tamamladım. emzirme sütyeni aldım ama bilmiyom kullanabilirmiyim yoksa boşa mı aldım. inşallah sütüm olur da bi işe yararbir sürü para verdim vallahi. iki takım pijama yeter değilmi hastane için karar veremedim de. ooooffff bitseydi şu telaş
o zaman 10 puanlık soru sorayım sana öznurla dılara kım öznur duyum galıba ama dılara kım:)benıde ekleyeydınya
ben kendı fotolarımı pek koymam faceye genelde kızlarımınkını koyarım
bıde kılodan dolayı barısık degılım makınelerle foto cekılmem pek
wintersun ayran detoksu ne olaki...:44:
lahana corbasına gelince bir terbiyesini yapmadan nasıl corba olacak ki o... haşlama diyelim biz ona bence:44:
ayran içine bulgur nohut salatalık nane
sabah normal kahvaltı
12 de başlayarak
12
2
4
6
8
de ayran çorbası içiliyor başka bişey yok 2 gün bu kadar
ona bakıyordum bende 2 saat arayla yani bu karışım içiliyor... denedinmi daha önce sonuc alabildinmi canım...??
2 günde 1.7 kilo canım sonuç ve diyete devam ettiği için almadım geri
2 günde 1.7 kilo canım sonuç ve diyete devam ettiği için almadım geri
buğday canım ben yanlış mı yazmışım:26::26:bulgurmu bugdaymı ??? bazı yerlerde bugday yazıyorda...
aay bu ayran diyetini bendemi yapsam yaww acaba dayanabilirmiyim ki
buğday canım ben yanlış mı yazmışım:26::26:
dayanılıyo yaaa o kadar ağır değil bence yani yapmış biri olarak:)))
haftasonu yapıcam gel beraber yapalım yoldaş ol bana
aay bu ayran diyetini bendemi yapsam yaww acaba dayanabilirmiyim ki[/QUOTE
yap istersen biz 4 arkadaş yapmıştık bu ayran detoksunu :13:hepimizde iyi sonuç aldık en az veren bile 1 kilo vermişti,bende 1.300 vermişti.. yenmiysek bişey deyil tadı güzel ama hazır ayranla yapmanı tavsiyeederim içine tuz atmak yok tuzsuz biraz şeyy oldu..ama hazır ayran çok güzel olur bence
aay bu ayran diyetini bendemi yapsam yaww acaba dayanabilirmiyim ki[/QUOTE
yap istersen biz 4 arkadaş yapmıştık bu ayran detoksunu :13:hepimizde iyi sonuç aldık en az veren bile 1 kilo vermişti,bende 1.300 vermişti.. yenmiysek bişey deyil tadı güzel ama hazır ayranla yapmanı tavsiyeederim içine tuz atmak yok tuzsuz biraz şeyy oldu..ama hazır ayran çok güzel olur bence
hazır ayranmı :44: tuz vardır onda canım ya
slm canm bende istiyirum lahana dietini nekadardir yapiosun bi deneyimin warmi bide kapuska gibi olursa icebilirim ama nekadar iciosun bide nasil kilo werdiriomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?