80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar dukan yapan warmi aranizda ben bidaha heweslendimde bi ara cecocumla yapcakrtik o denedi ama rahatsiz oldu

ayyyy benimde öznur gibi şımarasım geldi:)))
hahhhaaaahhhaaaa görürsünüz bacılarrrr benim ki yavaşlamayacakkk

bu cumartesi pazar ayran detoksuna baklerim gelecek var mıııı
walla iyi aradım sen kırılırsan yaptıysan diye ela elam da gitti ne güzel menü takibi yapıyodu biz de çatır çatır yazıyodukkk yaaa
bende diyorum benm öznur d. a. var ama ne alaka diyorum eşimin kuzeni o sen beraya gel:)
Ela ela Nerdesin canım ya
misafirlerin coktan gitmiştir herhal
menu takibi yapilmayinca yazasim olmuyor :)))))
hakkikaten yaaaa ela gelinceye kadar bi hal çaresini bulalım kızlar bu işin el atıverinnn
ama ben tombik bebişli ayyuzlumu çok merak ediyorum at bi resim hadi kıııı
çakma ayyuzlum açalım sana aynı olsun ayyuzlum olsun olmaz mıııı

valla isteriz senin hamiş halini görmeyii
biran önce tamammı bak bekliyozz
kolay gelsin canımm
sen bilirsin canım 2 takım yeter ama hastanede kaç gün kalıcan ona göre değişir ..bence sen birdaha al ne olur ne olmaz sonra kim getiricek pijama falan oralara..:26:

öznur duyum..dilara da elma şekeri vefasızz hayırsızz vicdansızz elma şekerimm ülenn insan bi gelir. özledik valla kızı yokk bi gelsin hele bi gelsinnn..ne yapıcam bilmiyom yaaheralde

wintersun ayran detoksu ne olaki...:44:

lahana corbasına gelince bir terbiyesini yapmadan nasıl corba olacak ki o... haşlama diyelim biz ona bence:44:

iyi akşamlar kızlarr
çok yoruldumm bu gündeayaklarım acıdı çokk yürüdüm ya faydası olsa bari birazz

komşuya kızan ev sahibi olurmuş ya bende benim kıza kızdım face sahibi oldum ya çocuk baktırmıyor başımı bekler pat diye kapatır şifresini vermez ben kızıyorum ya saklıyor hanım ..

dedim yeter kalmadık senin facene açarız rahatt rahatt görürüm arkadaşları tabi küçük kızın adına
EYLÜLSILA sanada istek gönderdim bu kim deme o benimm

wintersun ayran detoksu ne olaki...:44:

lahana corbasına gelince bir terbiyesini yapmadan nasıl corba olacak ki o... haşlama diyelim biz ona bence:44:

ayran içine bulgur nohut salatalık nane
sabah normal kahvaltı
12 de başlayarak
12
2
4
6
8
de ayran çorbası içiliyor başka bişey yok 2 gün bu kadar

hazır burdayken akşam menümüde yazayımda

kabak haşlama
1 kase yagsız yogurt
1 tabak nar ekşili yeşil salata
2 adet etimek

1lt su içmişimdir bugün

hemencecik menümü yazayım ki unutmayım
  • kahvaltı
  • domates maydonoz biber limonlu
  • 1adet yumurta
  • 5adet zeytin
  • yarım kibrit kutusu peynir
  • 2dlilm ekmek
  • ara 1kase yogurt
  • üzüm
  • öğlen
  • 1kase domates çorbası
  • patlıcan kebap(kızartılmadan fırında şpişmiş az yaglı)
  • 1ayran
  • 1dilim ekmek
  • ara
  • yogurt
  • akşam
  • çok az patlıcan kebap 1dilim ekmek
  • mandalina
bu liste niye bu kadar uzadı yahu görmek istemedim şimdi bu uzun uzadıya listeyi.ayy yarın eve usta gelecek balkonumun kalebodrunu ve banyomun kalebodurunu yenileyecek umarım bir günde biter beni şimdiden stres oldum bile evin içindeyken tadilat çok zor oluyor yawwwwwwww5858:58ay ben yokken ne çok sohbeet etmişşiniz kıskandım vallahi şimdi geçmişi okuyup size yetişmeye çalısıyorum

buğday canım ben yanlış mı yazmışım:26::26:

dayanılıyo yaaa o kadar ağır değil bence yani yapmış biri olarak:)))

haftasonu yapıcam gel beraber yapalım yoldaş ol bana

bulqur yazmışsın canım zaten nereye baksam biri bugday biri bulgur diyor bence en iyisi bunun içine kara bugday eklemek
tok tutar evetde bıkkınlık verebilir... :44:

menüm
sabah
1 yumurta
5 zeytin 2 dlm ekmk
domates

ara
1 nar
birazcık kaysı çekirdeği

ara
2 mandalin

1 bayram şekeri

öğle
1 simit

akşam
4 kşk pırasa
yğurt
2 dlm ekmk
2 kşk kavurma
gece
1 nar
2 mandalina

meyveyi abarttımmı acep kızlarr ama doymuyorum bi türlü meyveyle doymaya çalıştım

aslında keşke yoğurt yeseydim meyvenin yanında aklım sonradan geldi:26:

slm canm bende istiyirum lahana dietini nekadardir yapiosun bi deneyimin warmi bide kapuska gibi olursa icebilirim ama nekadar iciosun bide nasil kilo werdiriomu

canım bugun ıkıncı gunum kacamak yaptıgım halde 1 kılo gıttı bence cok ıyı
evet kapuska gıbı yapacaksın öbür türlü corba gıbı yenmıyo
bundan önce ıkı defa daha nıyetlenmıstım corba gıbı yapmıstım blenderle
ıkısındede döktüm corbayı yıyemedım
ama busefer tavsıye uzerıne yemek gıbı yaptım güzel oldu
göz kararı lahana 4 5 tane kuru sogan ıkı domates 3 yesılbıber yarım demet kadar maydanoz 2 tane tavuk bulyon
5 6 dıs sarımsak ufak ufak dograyıp pişiriyosun corba gıbı degıl cakma kapuska gıbı oluyo
ben bıde bol acı koyuyorum metabolızmam hızlansın dıye tavsıye ederım be ce ıyı kılo verdırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…