80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yaparken sulu yapmışım çok kötü olmuştu ama yaaa tadı

belki de hazır ayran olmadığı için 1.7verdim bilemiyorum

aslında bende yapıcaktım lahana diyeti hatırlamış oldum şimdi
lahana almamm lazımm nbirde yeme hırsımın geçmesi lazım

bıde gun içinde sınırsız yıyosun yanı nekadar cok corba okadar kılo kaybı dıyolar
zaten bagırsakları cok calıstırıyo bır nevı detoks yanı
7 gun yapılıyo 1.gün meyve+sınırsız corba
2.gün sınırsızcorba+sınırsız sebze
3.gün meyve+sebze+sınırsız corba
4.gün 4tane muz+yagsız süt+sınırsız corba
5.gün 8bardak su+2 domates+kırmızı et+sınırsız corba
6.gunpatates harıc sebze+kırmızı et+sınırsız corba
7.gün 1porsıyon esmer pirinçten pılav+ev yapımı meyve suyu+sınırsız corba
bu arada sınırsız corba dedıgım lahana yemegı yapıyoruzya ondan bahsedıyorum
ınsallah faydam olur
ıstersen sitede arastır memnun olmayan yok nerdeyse bu dıyetten

28 yaşındayım ne kapuska ne lahana corbası yemedim ahir ömrümde
yarın lahana alayım akşama kapuska yapayım bakayım becerebilcekmiyim

kızlar bende akşam yoğurdu ve yeşilliği canım istediği kadar yıyorum ve 2 3 lokmaya br su ıcıyorum corbada kasıklasam suyla

açlığıma dayanamayıp yatıyorum kızlar

sabah okulum 9:30 da ama benim 7:20 de kalkmam lazım
çiko gezecek hazırlanılacak yarın da nöbetçiyim pert olacam wallla

hepinize iii geceler

buğday canım ben yanlış mı yazmışım:26::26:

dayanılıyo yaaa o kadar ağır değil bence yani yapmış biri olarak:)))

haftasonu yapıcam gel beraber yapalım yoldaş ol bana

hım olur yapalım beraber
bu yazdıkalrını haslayım ayranın ıcınemı atıcam

cecooo faceden istek gönderdiğim sensindir işallah başka kollara atmayım kendimi

balonlu malonlu birine gidiyom ben o senmisin bacımmm:18:

ben yaparken sulu yapmışım çok kötü olmuştu ama yaaa tadı

belki de hazır ayran olmadığı için 1.7verdim bilemiyorum

hım ben hazır ürün kulanmıyorum kendi yoğurtumu kendim yapıyorum. dogal beslenıyorum ya maerketten sut urunleru yumurta felan almıyorum koyden temın edıyorum genelde ama çok iyi bi rakam bu 2 gün için hafta sonu bende varım .

bende okumustum bunu yapanlar sey demıstı çok lavaboya cıkıyormus ınsan ama ıse yarıyormus bende evde oldugum hafta deneyecem ole lavabo ısı varsa diye garantiye alıcam kendimi bu hafta yogurt zencefıl zerdecal tarcın 3lusunu denıyrum

menum
sabah : bi dilim ekmek iki dilim peynir biraz surme peynir
ara meywe
oglen:iki kasik mantar kawurma iki tabak corba yagsiz.bi dilim kepek ekmegi
ara: dort diet biskuwi sutlu kahwe biraz cips
aksam:tabakta doner ekmeksiz bi porsiyon bide salata
ara.iki mandalina bi erik cay kuru kayisi

o uclu nasil oluo canm nasil yapiisun

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Baya geç oldu ama annemleri otogara bıraktıktan sonra evde fazla oturmadan eşim ve çocuklarla ikeaya attık kendimizi
Hem kızım top havuzunda oynamak istiyordu hemde gitmişken yemeğimizide orada yiyelim dedik
Gayet güzel vakit geçirip baya sohbet ettik eşimle sonrada tabi ancak eve geldik

Yarın sabah kahvesine komşu ablamı çağıracağım kaç gündür bir araya gelemedik ondaki yoğunluk bendeki yoğunluk derken valla özledim sohbet etmeyi onunla
Tabi sabah size bir günaydın demeden güne başlamam
Bu arada yarından itibaren ben menü bildirimlerimi yapmaya başlıyorum yoksa iyice sapıtacağım

cecoo görünmedin telaşeden dün kızının doğum günü kutlu olsun benim büyükde 2001 li tam kapris tam ergen oldu allah bizlere kolaylık versin

Aminnnn canım valla benim büyük tam ergen gerisi oldu ufaklıkta ondan kapıp aynı şeyleri yapıyor daha şimdiden ama tabi o şirinliğinle kırıcı olmadan yapıyor
Bakalım bir kaç gündür baya bir iyi ev işlerine de yardımcı oluyor yarın temizliğe de yardım edecekmiş eeee doğum gününde bir sürü insan gelecek rezil olmak istemiyor
Dedim zaten eğer ev tertemiz olmazsa gelen arkadaşlarını gerisin geriye gönderirim oturur pastayıda tek başıma yerim Anammmmmmmm perhiz güme gider anne hem yapacağım bende söz diyor
Aslında kendimde yaparım ama hani yaşlıların meşhur bir lafı vardır ya yaptığın banaysa öğrendiğin kendine işte o hesap ufak ufak öğrensin ki ilerde anası öğretmedi demesinler

Canım tansiyonun için geçmiş olsun inşallah bir daha bu kadar fırlamaz
Benimde dün yine yerlerdeydi tansiyon büyük 8 küçük 5di bir ara hatta eşim yürü hastaneye dedi ama doktorda git tuzlu birşey ye gel diyecekti ancak o yüzden gitmedim şükür birşeyim kalmadı

Bu arada yeni cicilerin içinde güle güle kullan bence iki takım yeterli olur bende o zaman iki tane aldım yetti de arttı birini yıkar diğerini giyersin eve dönüncede

kizlar dukan yapan warmi aranizda ben bidaha heweslendimde bi ara cecocumla yapcakrtik o denedi ama rahatsiz oldu

Heee yaaa yamuldum ama işte keşke bende yapanlar gibi istikrarlı devam ettirebilseydim baya fark olurdu diye düşünmedende edemiyorum :26: Neyse ilk fırsatta diyetisyene gidiceğim nasılsa onun vereceği listeyle ufak ufakda olsa peşinden gelirim

Son düzenleme:
o uclu nasil oluo canm nasil yapiisun

yogurta katıyorsun hepsınden 1 çay kasıgı gunde 3 kez tuketıyorsun yemeklerden önce bu kadar bagırsakları çalıstırp iştahı kesıyormus.bagırsaklar konusunda dogru calsıtırıyo ıstahı o mu kesıyo yoksa ben mı acıkmıyorum henuz garantı veremedım ama denıyorum bu hafta belli olur heralde cuma gunu sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…