80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya hepiniz ekmek yiyorsunuz ben 2 3 lokmamı anca yıyorum ekmekle korkuyorum aücok yicem diye

çizelgene baktım maşalla epey vermişsin canım, hep böyle mı yaptın? spor yapıyor musun?

Selam canlar
Cok yogundum gec kaldim buraya ama gecte olsa geldim.muhabbet iyiymis sma kacirdim.bugun sabah rrkenden eskici pazarini gezmeye gittik herifle ..oradan bacisina (turkiyeden geldide bu sabah hosgeldine gittik) eve geldik hava cok sicakti. Esim dediki hadi kestane toplamaya gidelim...gittik ormanda 5 saat gecidikkendimi o kadar huzurlu hissediyordumki ama olurmu hic huzur bana yakisirmi? Ne haddime birsaatten fazla huzurlu mutlu kalmak benim eve geldik.hala mutluydum hayret degilmi !!!! Sonra misafir geldi ..o sirada oglanla benim kadersiz kivjrcigim tartismis....cok normal degilmi uzaktan bakinca.. degil ama ....oglan ( herifin ilk esinden) hakaret etmis kiza.senden midem bulaniyor sen zaten babaminda midesini bulandiriyorsun diye..meger benim korolmayasica vicdansiz koca oglanin yaninda hakaret ediyormus kiza..bir ara yapiyordu ama bitti saniyordum.megrr benim yanimda kesmis....oglanda babadan destekle cesaretlenmis...cildirdim.misafirlerin yaninda sakin olmaya calisiyorum amamumkunmu...nerdeyse kalkin gidinde sunun hesabini goreyim diyecegim yani neyse misafir gitti ben cektim bu oglani karsima babasiyla beraber tabi....doldum doldum bosaldim..icimde birsey birakmadim....ben anasinin katlanamayip sokaga attigina sahip ciktim basima tac ettim...hep bu beni aglatan allah korkumdan aci cektim..bu kahrolasi vicdanim yuxunden mutsuz oldum..insanlik yaptimda nooldu...oglani topluma kazsndiracam diye evladimi mutsuz bir cocuklugunasebeb oldu......hani kim anladi beni!!!!! Oglana dedimki ben seni bastaci ettimki duzgun bir insan ol diye..sende buna karsilik kabadayimi esileceksin bana.....agamisin pasamisin ne bu hor gormeler asagilamalar.....agada degilsin pasada...otekilerde degil..tek aga var oda kucuk kardesin..yasi bazi seylerianlamaya musait olmadigi icin oda..birkac yil sonra onunda pasaligi biter dedim....ssustum.bekledimki adam iki laf etsin...ama yok..adamda tik yok..dedim birseyler soyle konus oglunla.bu zsmana kadar babana soylerim efim ama doylemedim.seni arka planda tuttum hep.bugun konusma zamani...ne diyeyimki herseyi zaten biliyorlar demezmi sakince allahim delirecektim....dedim gereksiz zamanda konusur durursun gerektigindrde susarsin....cocuk birden rahatladi yuz ifadesi degisti ..gevsedi oturmasi....baba direkt destek vermis oldu.onunla konusman dogruyu yanlisi anlatman gerek.beyzaya yaptigin hareketlerinhesabini vermen gerek ..ama duvarda ses var adamda yok sonunda elimi mssaya vurup istemiyorum dedim..bu sartlar altinda bu evliligi istemiyorum dedim.oglunuda al cikin gidin hsyatimdan artik dedim ve odayi terkettim
Yukari yatskodasinaciktim....birdaha insanlkk yapmayacagim iy olmak beni hic mutlu etmediki....hep agladim....birak fsydayi bu ivicdanli yuregim yuzunden hep aci cektim o sirada buyukj kiz geldi yanima.anne babam cok kiziyor denize sanirim dovuyorda allahim tumisyanlarim o dakkada bitti.asagi inecektim bsktim ses yok .sadece sessizligi dinleyerek oglana uzuldum..butun hayinligina ragmen mutsuz olmasina dayanamiyorum...bu ne simdi...beni anlaysn varmi acaba

diyecek söz bulamıyorum
allah kimsenin yavrusunu kimseye bırakmasın..çok zor bi durum allah yardımcın olsun

ne hikmetse kime ,yilik yapılsa karşına kötülük olarak çıkıyor insanın ,buda imtihanımız
ama onlar kötü diye bizdemi kötü olalım,o zaman onlardan ne farkımız kalırii

yalnız suç çocukda deyil babasında ne görüyorsa onu yapıyor oğlan babadanda yüz bulmuş belli
senin herifi terbiye etmek lazım önce..o da nasıl olur bilinmez

Herkese kocaman günaydınnnnnnnnnnnn

Uykumu aldım elma sirkeli suyumu elime aldığım gibi buraya attım kendimi
Bugünden itibaren hem daha dikkatli olacağım hemde menü bildiriminde bulunacağım Allahın izniyle

Şimdi kahvaltımı da edeyim nasılsa yine buralardayım

cecooo faceden istek gönderdiğim sensindir işallah başka kollara atmayım kendimi

balonlu malonlu birine gidiyom ben o senmisin bacımmm:18:

Canım kusura bakma şimdi gördüm yadığını
Valla iki kişi eklemiş o yüzden hangisi sensin çözemedim Hep niklerle hitap edince isimler aklımda kalmıyor Şimdi baktım da ikiside aynı soyadıyla
Profil resmimde iki tane köpek yavrusu var kapak resminde de dediğin gibi balonlar var

canım inan okurken içim gitti Kıyamam ben sana yaaa
Gerçekten çok zor şeyler yaşıyorsun ve büyük ihtimallede yaşamaya devam edeceksin. Hİssettiklerin çok doğal ama dediğin gibi burda iş eşinde bitiyor. Eminim oda evliliğini riske atmak istemez ve o yüzden sık sık evladıyla oturup konuşması lazım çocuklarının hiç birini ayırmaması gerektiğini öğrenecektir inşallah en kısa zamanda
Yaradan sana sabırlar versin ve inşallah yaptığın bu güzel davranıştan dolayı ( oğlana analık yapman sahip çıkman ) Rabbim sana gönlünden geçen tüm güzellikleri nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
ya hepiniz ekmek yiyorsunuz ben 2 3 lokmamı anca yıyorum ekmekle korkuyorum aücok yicem diye

çizelgene baktım maşalla epey vermişsin canım, hep böyle mı yaptın? spor yapıyor musun?

ewet canm.genelde bole ama bazen sadece bilim kepek ekmegi yiyorum.gunde ama ben fazla yememden kesmedim kilolari weririken sadece spor yaptim ewde 30 45 dk bide hergun yuruyis yaptim ama cok kararliydim.haftada bir odul werdim tabi kilo werdigim haftalar.sonra kilo wermem bi durdu 3 ay hiiiic gram gitmedi nese sonra tatiller kurban bayrami derken oldummu 88 kilo ama homini girtlak yedim simdi tam duzene girdim tekrardan bakalim artik sonuc nasil olir bu sekilde yiyorum ama sporuda yapiyorum ek bise olarak lahana suyuna baslicam bugun bide dusunuyorum dukkan yapsammi diye yoksa lahana corbasimi yapsam karar weemedim.sen kac kilosun canm kac yasindasin

yaaaaaa bu topiğin enn şişmanı benimmmmm
olamazzz

iyi oldu kızlar sizleri gördüğüm totomu kaldırıp bişeyler yapmalıyımm
ama nee ..:26:..............buldummmmm sanırım yürüyüş olabilir

cecoo:13:

boyumuz aynı yaşımız aynı sayılır kilo OLRAK ARAMIZDA FARK VAR AMA GÖRÜNTÜ OLARAK BEN ÇOK FENAYIM ÇOK YAĞLI SANIRIM VUCUDUM yazıyıda büyütmüşüm kendim gibi:26:

kocamannn bi göbek yokk hatta 2 göbek 2 kat çıktımda
zaten geçen gün bi cihazda ölçüm yaptılar 38 kilo yağ varmış bunun 8 kilosu karın yağıymış .ama doğrudur gören hamile sanıyor beni şu göbek çok sevdi benii

ayyy

lahana almalıyım koşmalıyım bişey yapmalıyımm

Gerçek bir anne, eziyet gören hiçbir çocuğa kıyamaz. Ama bir baba hoşlanmadığı herhangi bir davranışta kolaylıkla işi şiddetle çözmeye çalışabilir. Yazık. Asıl dayak yemesi gereken belli oysaki... Seni öpüp başına koyması lazımken yaptığına bak. Allah ıslah etsin, sana da sabır versin.

ya kizlar nasil buldunuz bir birinizi facede bende istiyirum cecocum senin ismin banuydu ama soyadin yok yaaa banada soleyin merak ediyorum herkesi

Yok kız sen benden daha zayıfsın kendine haksızlık etme bence
Tamam toparlanmamız şart ( başta ben ) ama okadarda değil yani

Valla bende bir ara lahana alayım diye düşünüyordum yarın bizim buradaki pazara çıkabilirsem alırım olmadı haftaya çarşamba pazarına çıkarım
Birşeyler yapalımda gitsin şu kilolar

sağol canımm tesellin için ama benim kilo dağılım bi tuhaf

göğüslerr küçük bacaklar ince
ortada kocaa bi karınn
birazda sırtım katmerli heps bu

76 kilo olduğm pekde belli deyil annemle aynı kiloyuz ama arada 10 kilo fark var gibi
bide ben onun kızıyım düşün kadın 52 yaşında normalde benim o onun ben gibi görünmesi lazımm:26:

en büyük rakibim annem

ozeldenmi ayy hic bilmiyorumki nasil gorcem onu canm

Hani yukarda bildirimler çıkıyor ya şu kadar diye orada görünecek bir özel mesaj aldınız diye ona tıklıyorsun mesaj bölümü açılıyor ordada benim yazdığım mesaja tıklıyorsun açılıyor işte

selam kizlar tartida 94 görünce tekrar araniza katilmaya karar verdim.tatil di suydu buydu derken kilolar geri geldi .dur demek lazim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…