80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar tartida 94 görünce tekrar araniza katilmaya karar verdim.tatil di suydu buydu derken kilolar geri geldi .dur demek lazim .

Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte dur diyeceğiz bu kilolar ve onları bir daha gelmemek üzere göndereceğiz

Tünaydınnnnnn

hoşgeldin prenses merk etme hepimiz patır patır dökülücez bu kiloları

isteyen benide ekleyebilir fb no problemo yani

ay bugun yogun bir gündü evde ustam var balkonu bititrdi şükür şimdi çay içiyor banyoya geçecek inşallah .spor yapamadım ama merdıvenlerı 3kez ınıp çıktım o kadarcık cok üzgünüm yaww
[*]kahvaltı
[*]maydonoz biber üzerine limon
[*]yarım kibrit kutusu peynir 5 adet zeytin 2 dilik kepek ekmegi
[*]ara
  1. yogurt
  2. öğlen
  3. az pilav
  4. patlıcan kebap
  5. ayran
  6. akşam
  7. yogurt salata az patlıcan kebap düşünüyorumm
bu kebap fırında pişmiş içinde yag yok patlıcan biber domates ve köftedenn oluşuyo sadece köftenin harcına koydugum yağ var o kadar ayy bu kalebodur işi epey uzun sürecege benzıyor y:100::100:

bende 81 kiloyum canım, işte yaş genç kilolar oturmadan yapışıp kalmamak için son şans,köprüyü dönmeden son çıkış ben yemeği ekmeki cok cok azalttım, sireli su zayıflama cayları ıcıyorum, meyve yiyorum aralarda günlük kalorilerime bakıyorum 1200 falan giriyor boğazımdan yarım saat kadar spor yapıyorum. bakalım heyecanla beklıyorum sonucları

sabah
aç karna ılık sirkeli su, 7 li çay
ince dilim peynir,1 küçük domates.roka taze biber azcık soğan (cok severim kahvaltıda ),şekersiz çay,avuç içi kadar kepekli yufka
arada şekersiz çay,1/4 gevrek
öğlen ceyrek döner bol su
ara elma, 7 li çay
Akşamda 1kepçe çorba,5 kaşık sebze yemeği yoğrt roka biber olur :)
bu arada ben grip olmuşum kızlar bünyem mi zayıfladı havaladan mı anlamadım :2::2::2:

günaydın kızlar ben geldim tartıda yeniden 90 ı görünce
bu sefer sizinle beraber zayıflıycam

selam kizlar tartida 94 görünce tekrar araniza katilmaya karar verdim.tatil di suydu buydu derken kilolar geri geldi .dur demek lazim .
eski arkadaşlarımız gelmişler hoşgelmişlerrrrrr
merhaba kızlar..

merhaba canım hoşgeldin diycem ama ben girinceye kadar gitmişsindir sen:)

slm kizlar sabah yazacaktim ama hiiic vaktim olmadi. hani diyodum ya tahliller bu unu kalmisti. onlari nasil edipte gidip alacam diye dusunurken sabah silamin istifrasi ile uyandim. esime kalsaevdeki ilaclarla gecirecektim. ama hemen hastaneye getirdim onlarda yatirdilar. sabahtan beri serumlar igneler sukur iyi simdi gece onda bi ilaci daha varmis onuda verince izinli cikacaz insallah. benim tahlillerde iyi cikti dr eger bi terslik olmazsa uc hafta sonra sezeryanla bebegi alacakmis. normal dogum dedim kendini de bebegide hic riske atma dedi. galiba druma uvenmem gerekiyo

ayy canm ins herkes istedigi sonuca ulasir bendede irade hic yok ama haftada bi kiloya raziyim

çok geçmiş olsun canm bıdığaaa

Çok geçmişler olsun. Kocalar olmadık yerde acaip panik, olmadık yerde acaip rahat olabiliyorlar :)

Tünaydınnnnnn

hoşgeldin prenses merk etme hepimiz patır patır dökülücez bu kiloları

isteyen benide ekleyebilir fb no problemo yani
hb canım inş
eski arkadaşlarımız gelmişler hoşgelmişlerrrrrr

merhaba canım hoşgeldin diycem ama ben girinceye kadar gitmişsindir sen:)
hoşbulduk canım

geçmiş olsun yavruna

ayyüzlüm geçmiş olsun,nesi varmış kızın zehirlenme falanmı olmuş yoksa

geri sayım başladı öylemi,,hayırlısıyla doğsunda sezeryan olsun varsın

menüm

sabah

1 yumurta
5 zeytin
domates
2 dlm ekk

ara
yeşil çay

öğle
5 kaşık taze faulye
yoğurt
2 dlm ekmk

ara
çay

akşam
öğleyle aynı

gece
nar yerim büyük ihtimal

• sabah cay,iki dilim ekmek .iki dilim kasar peyniri,bir dometes
  • öglen dört tane sarma,bir tabak corba,salata
  • ara bir kase cerez
  • aksam corba . et kizartma .bir kac dilim ekmek .
  • aralar bitkisel cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…