- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
selam kizlar tartida 94 görünce tekrar araniza katilmaya karar verdim.tatil di suydu buydu derken kilolar geri geldi .dur demek lazim .
evet.hafta basi tartiya cikinca moral bozuklugu oluyooo. insallah geldikleri gibi fazlasiyla giderlerr
selam kizlar tartida 94 görünce tekrar araniza katilmaya karar verdim.tatil di suydu buydu derken kilolar geri geldi .dur demek lazim .
ewet canm.genelde bole ama bazen sadece bilim kepek ekmegi yiyorum.gunde ama ben fazla yememden kesmedim kilolari weririken sadece spor yaptim ewde 30 45 dk bide hergun yuruyis yaptim ama cok kararliydim.haftada bir odul werdim tabi kilo werdigim haftalar.sonra kilo wermem bi durdu 3 ay hiiiic gram gitmedi nese sonra tatiller kurban bayrami derken oldummu 88 kilo ama homini girtlak yedim simdi tam duzene girdim tekrardan bakalim artik sonuc nasil olir bu sekilde yiyorum ama sporuda yapiyorum ek bise olarak lahana suyuna baslicam bugun bide dusunuyorum dukkan yapsammi diye yoksa lahana corbasimi yapsam karar weemedim.sen kac kilosun canm kac yasindasin
günaydın kızlar ben geldim tartıda yeniden 90 ı görünce
bu sefer sizinle beraber zayıflıycam
eski arkadaşlarımız gelmişler hoşgelmişlerrrrrrselam kizlar tartida 94 görünce tekrar araniza katilmaya karar verdim.tatil di suydu buydu derken kilolar geri geldi .dur demek lazim .
merhaba kızlar..
bende 81 kiloyum canım, işte yaş genç kilolar oturmadan yapışıp kalmamak için son şans,köprüyü dönmeden son çıkışben yemeği ekmeki cok cok azalttım, sireli su zayıflama cayları ıcıyorum, meyve yiyorum aralarda günlük kalorilerime bakıyorum 1200 falan giriyor boğazımdan yarım saat kadar spor yapıyorum. bakalım heyecanla beklıyorum sonucları
slm kizlar sabah yazacaktim ama hiiic vaktim olmadi. hani diyodum ya tahliller bu unu kalmisti. onlari nasil edipte gidip alacam diye dusunurken sabah silamin istifrasi ile uyandim. esime kalsaevdeki ilaclarla gecirecektim. ama hemen hastaneye getirdim onlarda yatirdilar. sabahtan beri serumlar igneler sukur iyi simdi gece onda bi ilaci daha varmis onuda verince izinli cikacaz insallah. benim tahlillerde iyi cikti dr eger bi terslik olmazsa uc hafta sonra sezeryanla bebegi alacakmis. normal dogum dedim kendini de bebegide hic riske atma dedi. galiba druma uvenmem gerekiyo
slm kizlar sabah yazacaktim ama hiiic vaktim olmadi. hani diyodum ya tahliller bu unu kalmisti. onlari nasil edipte gidip alacam diye dusunurken sabah silamin istifrasi ile uyandim. esime kalsaevdeki ilaclarla gecirecektim. ama hemen hastaneye getirdim onlarda yatirdilar. sabahtan beri serumlar igneler sukur iyi simdi gece onda bi ilaci daha varmis onuda verince izinli cikacaz insallah. benim tahlillerde iyi cikti dr eger bi terslik olmazsa uc hafta sonra sezeryanla bebegi alacakmis. normal dogum dedim kendini de bebegide hic riske atma dedi. galiba druma uvenmem gerekiyo
hb canım inşTünaydınnnnnn
hoşgeldin prenses merk etme hepimiz patır patır dökülücez bu kiloları
isteyen benide ekleyebilir fb no problemo yani
hoşbulduk canımeski arkadaşlarımız gelmişler hoşgelmişlerrrrrr
merhaba canım hoşgeldin diycem ama ben girinceye kadar gitmişsindir sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?