ayy canm ins herkes istedigi sonuca ulasir bendede irade hic yok ama haftada bi kiloya raziyim
slm kizlar sabah yazacaktim ama hiiic vaktim olmadi. hani diyodum ya tahliller bu unu kalmisti. onlari nasil edipte gidip alacam diye dusunurken sabah silamin istifrasi ile uyandim. esime kalsaevdeki ilaclarla gecirecektim. ama hemen hastaneye getirdim onlarda yatirdilar. sabahtan beri serumlar igneler sukur iyi simdi gece onda bi ilaci daha varmis onuda verince izinli cikacaz insallah. benim tahlillerde iyi cikti dr eger bi terslik olmazsa uc hafta sonra sezeryanla bebegi alacakmis. normal dogum dedim kendini de bebegide hic riske atma dedi. galiba druma uvenmem gerekiyo
slm kizlar sabah yazacaktim ama hiiic vaktim olmadi. hani diyodum ya tahliller bu unu kalmisti. onlari nasil edipte gidip alacam diye dusunurken sabah silamin istifrasi ile uyandim. esime kalsaevdeki ilaclarla gecirecektim. ama hemen hastaneye getirdim onlarda yatirdilar. sabahtan beri serumlar igneler sukur iyi simdi gece onda bi ilaci daha varmis onuda verince izinli cikacaz insallah. benim tahlillerde iyi cikti dr eger bi terslik olmazsa uc hafta sonra sezeryanla bebegi alacakmis. normal dogum dedim kendini de bebegide hic riske atma dedi. galiba druma uvenmem gerekiyo
iyi geceler kızlarr
İyi geceler canım
Herkes sülümana mı daldı nekimse yok
sabah
aç karna ılık sirkeli su, 7 li çay
ince dilim peynir,1 küçük domates.roka taze biber azcık soğan (cok severim kahvaltıda),şekersiz çay,avuç içi kadar kepekli yufka
arada şekersiz çay,1/4 gevrek
öğlen ceyrek döner bol su
ara elma, 7 li çay
Akşamda 1kepçe çorba,5 kaşık sebze yemeği yoğrt roka biber olur :)
bu arada ben grip olmuşum kızlar bünyem mi zayıfladı havaladan mı anlamadım :2::2::2:[/öncelikle geçmiş olsun canım tam grıp mevsimi dikkat etmek gerekiyor bişey soracam bu 7li çayın içinde ne var acaba?banada tarifini veririmisn
Geçmiş olsun canım ya, hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah
sabah
aç karna ılık sirkeli su, 7 li çay
ince dilim peynir,1 küçük domates.roka taze biber azcık soğan (cok severim kahvaltıda),şekersiz çay,avuç içi kadar kepekli yufka
arada şekersiz çay,1/4 gevrek
öğlen ceyrek döner bol su
ara elma, 7 li çay
Akşamda 1kepçe çorba,5 kaşık sebze yemeği yoğrt roka biber olur :)
bu arada ben grip olmuşum kızlar bünyem mi zayıfladı havaladan mı anlamadım :2::2::2:[/öncelikle geçmiş olsun canım tam grıp mevsimi dikkat etmek gerekiyor bişey soracam bu 7li çayın içinde ne var acaba?banada tarifini veririmisn
Teşekkür ederim canım evet benimde gençlik başımda duman dikkat etmiyorum hemen hastayım:2: Biberiye, funda yaprağı, kiraz sapı, ısırgan yaprağı, yeşil çay, mate yaprağı ve kekik içeriyor canım ben doğadan dan paket halinde aldım öyle içiyorum canım. gecen sene 5 i biyerdenin cok faydasını gördüm ama bulamadım bu sene bende 7 li yi deniyorum
İyi geceler canım
Herkes sülümana mı daldı nekimse yok
Teşekkür ederim canım evet benimde gençlik başımda duman dikkat etmiyorum hemen hastayım:2: Biberiye, funda yaprağı, kiraz sapı, ısırgan yaprağı, yeşil çay, mate yaprağı ve kekik içeriyor canım ben doğadan dan paket halinde aldım öyle içiyorum canım. gecen sene 5 i biyerdenin cok faydasını gördüm ama bulamadım bu sene bende 7 li yi deniyorum
aktardan açık al canım hem öyle daha güzel...
ayyüzlüm geçmiş olsun,nesi varmış kızın zehirlenme falanmı olmuş yoksa
geri sayım başladı öylemi,,hayırlısıyla doğsunda sezeryan olsun varsın
İyi geceler canım
Herkes sülümana mı daldı nekimse yok [/QUOTE
en sülümana küstüm izlemiyorum artık sıkılıyorum
akşamda izliycek bişey bulamadım çocullar duymasın varmış severim onu ama geç gördüm
yönetime duyurulurKızlar bizim sitede yediğimiz yiyecekleri hesaplayan hesaplayıcı olsaydı ne güzel olurdu. hem yazar hemde kalorimizi herkes görürdü
biz kalori hesaplayocı istiyoruzz
tekrar geçmiş olsun canım işallah çıkarırlar hastaneden bu güngunaydin kizlar geceyi evimizde gecirdik simdi yeniden geldik dr bekliyoz bakalim ne diyecek. gecmis olsun diyen butun arkadaslarima tesekkur ediyorum
kanda biraz enfeksiyon goruldu. buyuk abdestini de ancak simdi verebildik bakalim sonuc ne ckacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?