80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ögle: tavuklu salata

ara 3 kayısı

akşam:
kepekli makarna (senmisin yiyen)
1 kase yogurt
1 kase coban salata (nar ekşili)

benim koşmam uçmam birşeyler yapmam lazım
5 millik leslie yapayım ben en iyisi

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Akşam yemeği faslınıda atlatıp direk kendimi buraya attım yine
Şükür temizlik faslını atlattım cuma sabahtan bir süpür sil yaptımmı tamamdır

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah kuzucuğun bir daha hastanelik olmaz Aminnnnnnnnnn

Hadı hayırlısı canım sezeryanla diyorsa doktor vardır bir bildiği dediğin gibi doktoruna güven
Anammmm çok az kaldı yaaa küçük kuzunun gelmesine

Geçmiş olsun canım ya, hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah

Kızlar bizim sitede yediğimiz yiyecekleri hesaplayan hesaplayıcı olsaydı ne güzel olurdu. hem yazar hemde kalorimizi herkes görürdü

menum
sabah: awuc ici kadar pide ceyrek simit iki dilim peynir buraz krem peynur iki zeytin dom.salatlk.bi kasik recel
ara:bi mandalina bi erik
oglen:dort diet biskuwi sutlu kahwe bi erik
ara: biraz cips oglusum yiyodu arada benim agzimada koydu
aksam:1dilim siyah ekmek bi dilim peynir biraz yumurtaa
ara:cay uc kuru kayisi bi awuc cerez
10dk stepper 20dk yuruyus lahana suyu 2litre su

aman maşallah diyelim önce, benim biricik sevgilimle bugun diyete yardımcı ürünler alalım dedik girdik markete ne varsa yulaflısı limonlusu çörek otlu sadesi çayı mayı ne varsa sağolsun hediye etti okumaz yazdığımdan bile bihaber ama sevgilerimi ve şükranlarımı iletmek isterim sevgili sevgilime seni çok seviyorum

gunaydin kizlar geceyi evimizde gecirdik simdi yeniden geldik dr bekliyoz bakalim ne diyecek. gecmis olsun diyen butun arkadaslarima tesekkur ediyorum

ayyüzlüm geçmiş olsun,nesi varmış kızın zehirlenme falanmı olmuş yoksa

geri sayım başladı öylemi,,hayırlısıyla doğsunda sezeryan olsun varsın

kanda biraz enfeksiyon goruldu. buyuk abdestini de ancak simdi verebildik bakalim sonuc ne ckacak

günaydınn kızlar

çok uykum var erkede yattım ama yatıcam yinede

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Büyük güne kaldı bir gün ( kızın doğum günü )
Sağ olsun insaflı davranıp sadece 14 kişi davet etmiş
Bugün bir kaç şey daha yapacağım sırf pastayla olmaz diye
Öğlende de bir ara okula gitmem lazım şu telaşta Okul Aile birliği seçimi varmış arkadaşlardan biri dün aradı gelirmisin diye Eşim tembihliyor oy ver ama sakın okul aile birliğine gireceğim deme diye Dedim korkma işim olmaz çocukla bütün gün okula koşturamam
Yarına iş kalmasın istiyorum sonuçta ancak uyanıp kahvaltı eder hazırlanırız Zaten arkadaşlarından bir tanesi yardıma geleceğim bahanesiyle erken gelecekmiş o gelmeden bütün işler bitmiş olsun istiyorum ki bende rahat olayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…