80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızının dogum gününü kutluyorum . nice mutlu huzurlu saglıklı seneler diliyorum canım

14 kişi azmış yahu Canımmm kızının dogum gununu kutluyorum şimdiden nice uzun sağlıklı ömür nasip eylesin rabbim. eşin haklı bencede oy ver ama paralama kendini ben olayım diye inan çekilecek dert değil o iş yaptığın börek çörekdende yeme emi

sabah canım birşey isteme (malum epey hasta oldum) kızlar sadece 7li çayımı içtim
öğlen: kahvaltımı öğlene taşıdım, az biraz peynir, roka biber, domates az zeytin,şekersiz çay, avuç içi kadar kepekli yufka
ara: elma 7 li çay,
ara: 1 kepçe limonlu mercimek,form mısır patlağı(2adet)
akşamda: 1 kepçe mercimek yoğurt roka biber 4-5 kaşığı sebze yemeği olur :):2::2::2::2:

kizlar ya cok kotuyum. bilmihorum yorgunluktan mi lavaboya gittigimde kanama gordum baya baya da kandi yani. hemen hastaneye gittim. acilde muayene etti ebeler. hic biseyin yok deyip go derdiler. neden oldu anlamadim. ebe idrar tollarindan da kaynaklaniyo olabilir dedi. ama ben dun tahlil yaptirmistim orda bir sıkınti gorunmuyodu. nolacak bilmiyorum. simdi on dk da bi karnim kasiliyo nefesim kesiliyo gibi oluyo ama agrim asiri yok sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum. normal dogum yapanlar bana bilgi berin noluyo bana yardimedin.

ahhh canım benim sen yat kımıldamadan hele bi hareket etme dikkat et oturma da bak bilgisayarın başında filan çok meraklandım şimdi aman süpriz filan yapmasın bıcırık erken dahaaa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabahtan beri uğraşıp duruyorum daha totoşum yeni yer gördü
Börek ve elmalı kurabiyeleri bugünden yaptım ve günümün çoğu onlarla geçti
Yarın böreği ısıtırım diye düşündüm ısıtmasamda yenilir sonuçta
Sabah bir tek iki çeşit salata yapacağım sonrada kızın kıyafetlerini ütüleyip hazırda beklerim

Büyük cadıda sağ olsun yardımcı oldu ama bir yandan kardeşiyle didişip durdu onlara dur otur diye diye iş yaptık
Bir tek banyomu temizlemek kaldı ama onuda sabah yaparım mis gibi koksun banyom
Öldüm bittim valla akşamlık yemek bile yapmadım artık eşim yaptığım börekten biraz yesin yanında çayla bende sadece çorba içerim akşamlık birde salata yaparım olmadı ( tabi eşime marul almasını tembihlemem lazım )

tabucu olduk ve evimizdeyiz yeniden. allah kimseleri hastaneye düşürmesin.

Çok şükür canım inşallah bir daha Rabbim düşürmez ....Aminnnn

Kız 14 kişiyi öpüp başıma koyuyorum bir kaç ay evvel doğum günümde bütün sınıfı davet edeceğim diyordu ki sınıfta 45 öğrenci var Çok şükür 14le sınırlı kaldı daha doğrusu 15 kişiye razı geldik oda 14de kaldı
Daha şimdiden tabaklarını falan çıkartı meydana neredeyse sofrayı kurup hazır bekletecek
Tembihledim zaten bak bu her sene olmaz ilk ve son olucak uğraşamam diye
Ufaklıkta ben elbise giyceğim, ben iyiki doğdun yapacağım, benim doğum pastam diye tutturdu öğleden beri
Bakalım zaten onlara hizmet etmekten ben yemeğe fırsat bulamam
Yarın bol bol resim çekerim zaten hatta masamın son halini de gösteririm sizlere

Canım bende normal doğum yaptım ve son zamanlar kasıklarıma bir baskı olmuştu hatta dalga geçiyordum lennn bu kendi kendine kafayı aşağıdan uzatıp çöööö diyecek diye korkuyorum diye yanı baya baya baskı vardı. Kanama olduğunu hatırlamıyorum ama annem hep der adet öncesi gibi ağrı başlar doğumdan bir kaç gün önce diye :44: ama senin daha var doğuma belki çocuk yerleşiyordur dönüyordur kim bilir :44:
Sen yinede dikkatli ol belkide yorduysan kendini ondanda olmuştur sonuçta kolay değil hastanede gerildin ve rahat uyuyamamışsındır sonuçta Biraz uzan bir kaç gün de iş yapma sakın ağrn çoğalırsada mutlaka tekrar doktora git ihmal etme sakın
RAbbim nazarlardan saklasın ....Aminnnnnnnnn

Son düzenleme:
  1. kahvaltı
  2. 1adet yumurta
  3. marul domates salatalık maydonoz
  4. 2çatal peynir
  5. 5 adet zeytın
  6. kepek ekmegı 2dilim
  7. skersız cay
  8. ara
  9. 1kase yogurt
  10. oglen
  11. 4kasık pılav
  12. maydonoz bıber marul
  13. 2parca et
  1. aksam
  2. 4kasık pılav
  3. salata
  4. et haşlama (iki parca)
  5. ayran

ayy bu lısteyı uzun uzadıya yazıncA bay bay obur hıssedıyorum kendımı ama ayrıntılı ve porsıyonları cok az oldugu ıcın azcık rahatlıyorum amayınede cok gelıyor yawwtüm gün evin tadılatıyla ılgılendıgım ıcın yenı oturdum temizle sil süpürrrrrrr allaha şükür yarın tadilat bitiyor ve sadece temizlik yapıcam. tabi incesinden bay bay kışlık temizlik olucakk ama hafta sonuna dek bıtırmeyı planlıyorum

ahhh canım benim sen yat kımıldamadan hele bi hareket etme dikkat et oturma da bak bilgisayarın başında filan çok meraklandım şimdi aman süpriz filan yapmasın bıcırık erken dahaaa

bilemiyorum ki gelirmi yoksa. ya sanki yanlis gormusum gibi o zaman simdi bise yok daha otuz bes hafta oldu dogarsa sıkınti olur

Bence yorgunluktan olmuş. Sonuçta ebeler muayene etmişlerki onlar bişi yok diyosa yoktur içini ferah tut. Ama lütfen dinlen ve uzan.

ayyuzlum sen artık bırak işi gücü yan gelip yat bence... tehlikeye atma kendini... bırak kim varsa cevrende onlar koştursun biraz

bende bişey yemedim bugun canım bişey istemiyo ya adetten sonra ve önce böle oluyorum ben değişik bir ruh hali
arkadaşa orıflameın parfumunu sıparıs etmiştim gittim onu aldım ondan laf olsun die yazıyorum bende

benimde abim evlencek martta kız içime sinmedi tövbe yarabbim tuttu damarım gene sanki böyle baştan iyide sonradan tırnak çıkarcakmış misali ki ben cok güzel can okurum ya neyse
bunuda adet manyaklığıma vuruyorum...

annemin teli bendeydi bugun ki benim annem yes ve no tusunu bılır asla mesaj yazmak cagrıya dönmek noyu kaydetmek bılmez bendeydi tel bugun bende kont yok dıe bırını aramıstım kapadım arkadan bu aradı nosu kayıtlı degıl bu 2. arayısı annemi cuma mubaregi için aramıstı bi keresindede kaydettıler sanıyorum aklıma gelmedi bende efendim dedim algılayamayınca ben ..... dedi ha dedim naber nasılsın bılmem ne verıom anneme dedim sonra benim telden msj yazdım dedim annem tel kullanmyı bılmez ki bunu oda bılıyor kaydetmemişler seni kaydediyorum öyle bı duraksadım bir an yanlıs anlama dedim sonra nasılsın falan gelen cevaba bak ben hal hatır sormak ıcın aramadım
ne için aradın dicektim demedim.... nasıl bir diş sıktım anlatamam...

bir yandan kapa ceneni sende gelin olcan ilerde ah alma dıyorum... bir yandan bu evlencek düğün telaşımı sardı bunu diyorum...
kız evi naz evi diyorum diyorumda diyorum yani.... ki öyle görümcelik huyum yoktur karışmamda saygısızlığa gelemem asla bende böyle ip kopuyo saygısızlık hissettiğim an....

kusura bakmayın içimi boşaldım...

ayyüzlüm geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine..

ben sezaryn olduğumdan bilemiyom normal doğum nası bişey ama ebelere itimat et tedbiride elden bırakma

yorma kendini ..yat dinlenn yoruldun hastanelerde üzüldün ondandır belki:26:

selam kizlar yazamadim sabahtan beri disardayim nese menumu yazim bari
sabah:yok
ara:bi erik
oglen:iki parca soganli peynirli ekmek misafirlikteydik bide biraz milfoyden tatli kahwaltilik
aksam:kizarmis tawuk
aksam:cay 5 kucuk kuru kayisi biraz fistik bi diet biskuwi iki mandalina
bu hafta hazirlik haftasi haftayada esim ewde bakalim nasil olacak yarin tartilcam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…