- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
aktardan açık al canım hem öyle daha güzel...
evet canım, ama doğadan 5i biyerdeyi kullanmıştım o çok iyi elince ben doğadana acayip güvendimbide öğrenci olunca ucuza geldi
aktardan açık al canım hem öyle daha güzel...
tamam canım teşekkür ederim bende öle düşündüm aktardan almak daha iii belki başka malzemeler de bulurum
tabucu olduk ve evimizdeyiz yeniden. allah kimseleri hastaneye düşürmesin.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Büyük güne kaldı bir gün( kızın doğum günü )
Sağ olsun insaflı davranıp sadece 14 kişi davet etmiş
Bugün bir kaç şey daha yapacağım sırf pastayla olmaz diye
Öğlende de bir ara okula gitmem lazım şu telaştaOkul Aile birliği seçimi varmış arkadaşlardan biri dün aradı gelirmisin diye Eşim tembihliyor oy ver ama sakın okul aile birliğine gireceğim deme diye Dedim korkma işim olmaz çocukla bütün gün okula koşturamam
Yarına iş kalmasın istiyorum sonuçta ancak uyanıp kahvaltı eder hazırlanırızZaten arkadaşlarından bir tanesi yardıma geleceğim bahanesiyle erken gelecekmiş o gelmeden bütün işler bitmiş olsun istiyorum ki bende rahat olayım
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Büyük güne kaldı bir gün( kızın doğum günü )
Sağ olsun insaflı davranıp sadece 14 kişi davet etmiş
Bugün bir kaç şey daha yapacağım sırf pastayla olmaz diye
Öğlende de bir ara okula gitmem lazım şu telaştaOkul Aile birliği seçimi varmış arkadaşlardan biri dün aradı gelirmisin diye Eşim tembihliyor oy ver ama sakın okul aile birliğine gireceğim deme diye Dedim korkma işim olmaz çocukla bütün gün okula koşturamam
Yarına iş kalmasın istiyorum sonuçta ancak uyanıp kahvaltı eder hazırlanırızZaten arkadaşlarından bir tanesi yardıma geleceğim bahanesiyle erken gelecekmiş o gelmeden bütün işler bitmiş olsun istiyorum ki bende rahat olayım
tamam canım teşekkür ederim bende öle düşündüm aktardan almak daha iii belki başka malzemeler de bulurum
lokman hekimin kankası gibiyim bende aktardan almadığım yağ ve bitki kalmadı
geçmiş olsuun ....
lokman hekimin kankası gibiyim bende aktardan almadığım yağ ve bitki kalmadı
kizlar ya cok kotuyum. bilmihorum yorgunluktan mi lavaboya gittigimde kanama gordum baya baya da kandi yani. hemen hastaneye gittim. acilde muayene etti ebeler. hic biseyin yok deyip go derdiler. neden oldu anlamadim. ebe idrar tollarindan da kaynaklaniyo olabilir dedi. ama ben dun tahlil yaptirmistim orda bir sıkınti gorunmuyodu. nolacak bilmiyorum. simdi on dk da bi karnim kasiliyo nefesim kesiliyo gibi oluyo ama agrim asiri yok sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum. normal dogum yapanlar bana bilgi berin noluyo bana yardimedin.
14 kişi azmış yahuCanımmm kızının dogum gununu kutluyorum şimdiden nice uzun sağlıklı ömür nasip eylesin rabbim. eşin haklı bencede oy ver ama paralama kendini ben olayım diye inan çekilecek dert değil o iş yaptığın börek çörekdende yeme emi
kizlar ya cok kotuyum. bilmihorum yorgunluktan mi lavaboya gittigimde kanama gordum baya baya da kandi yani. hemen hastaneye gittim. acilde muayene etti ebeler. hic biseyin yok deyip go derdiler. neden oldu anlamadim. ebe idrar tollarindan da kaynaklaniyo olabilir dedi. ama ben dun tahlil yaptirmistim orda bir sıkınti gorunmuyodu. nolacak bilmiyorum. simdi on dk da bi karnim kasiliyo nefesim kesiliyo gibi oluyo ama agrim asiri yok sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum. normal dogum yapanlar bana bilgi berin noluyo bana yardimedin.
ahhh canım benim sen yat kımıldamadan hele bi hareket etme dikkat et oturma da bak bilgisayarın başında filan çok meraklandım şimdi aman süpriz filan yapmasın bıcırık erken dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?