80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iiyi tatiller dilerim hayat iiiiiistedigiiin giiiiiiiiiiiiiibi olur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sabah... 1 bardak su ....1 tiroid ilacı(levitron)
kahvaltı
1 simit
1 dilim peynir
1 fincan şekersiz çay
birazdan yeşilçay içerim
simit yedim ama doğrumu yaptım bilmiyorum çok canım istedi:kedi:

sende iyi günlerde kirlet canım allah nazardan korusun hep böyle devam etsin eşinin yardımcı olması ne güzel tatlı yorgunluktur o canım geçer ne güzel misafirlerinin gelmesi sevilen yere gelinir canım bak bir yuvan var kendine ait ve misafirlerin gelmişopuyorumnanaktanbenimde halılar yaz başından beri üzerimde duruyordu sanki yıkadım rahatladım temizlik gibisi varmıkaydirigubbakcemile3

hepinize günaydın arkadaşlar
Cokbilmis iyi tatiller canım bol bol eğlen dinlen ama kaçamak yok anlaştık mı :)
Baharnaz, ben de evimi vaniya çiçeğine boyattım her yer aynı renk çok güzel ve aydınlık bir renk benim evim da biraz küçük olduğu için tercih ettik
elimphia seni tebrik ediyorum canım iradenden dolayı aynen böyle devam :lepi:
yagmurgozlu selma 12 sizler nasılsınız nasıl geçti hafta sonu

Annem ve ablam bizdeler bir haftadır
hep beraber floryaya gittik çocuklar denize girsin diye ama oğlum çok korktu denizden 2 metreden fazla yaklaşmadı tabi bende yaklaşamadım en çok eşime yaradı tabi o tadını çıkardı
pazar günüm de ev işleri ile geçti
malesef ufak tefek kaçamaklarım oldu ama bir sonraki öğünde telafi etmeye çalıştım
inşallah bu hafta artıya geçmem:Saruboceq:

günaydın herkese hayırlı haftalar opuyorumnanaktanhaftasonu giremedim yoğundum sporumu ve diyetimi hiç aksatmadımzemuszemushalılarımı yıkadım temizliğimi yaptım :dance::dance:
GÜLE GÜLE KİRLET HALILARINI CANIM NE GÜZEL BU YOĞUNLUK İÇİNDE BİLE DİYETİNİ AKSATMAMIŞSIN DEVAM
zemuszemusa.s.

kızlar yazamadım size ya kusura bakmayın işyerinde işler biranda acayip yoğunlaştı..
ara öğün olarak cornflakes süt karışımımı yedim...yeşilçayımı içtim..12 de yemeğe inicem yemekhaneye..
yağmurgözlüm çok tşk ederim güzel dileklerin için...

hayırrrrr tabi ki geçmeyeceksin canım 100 gr da olsa vermiş olacaksın ona görekaydirigubbakcemile

merhaba nasilsiniz ben geldim.......
yine tekrar isbasi......

elimphia seninle başlangıç ve şu andaki kilolarımızın aynı olduğunu fark ettim ve seni rakibem olarak seçtim tabi kabul edersen vereliniortak
bakalım rekabet motivasyonu artıracak mı

ben şimdi yemekten geldim..
karışık ızgara
yağsız salata
1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği yedim...şimdi yeşilçayımı içiyorum

rica ederim canım afiyet olsun bende acıktım yesem iyi olacak
1 tabak taze fasulye
1tabak salata
1 dilim ekmek
(hepsi tuzsuz)cokacimcoook

GÜLE GÜLE KİRLET HALILARINI CANIM NE GÜZEL BU YOĞUNLUK İÇİNDE BİLE DİYETİNİ AKSATMAMIŞSIN DEVAM
zemuszemusa.s.

teşekkür ederim halılarım iyice kirlenmişti rahatladım yıkayınca canımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…