Canım arkadaşlarım benim çokbilmiş tatile gider.
umarım kilo almadan gelirim kuzenlerimle gece yemeleri çok oluyoama bu defa yemiycem onlar zayıflar ben değilim ve buralara gelene kadar çok uğraştım bugün mağazada uzun zamandan sonra ilk defa aynada kendime gülümsedim ve çok güzelim dedm yemiycem vermesemde + olarak gelmiycem 1 hafta sonra görşrz...
baharnaz dilerimki yeni evnzde neşenz hep daim olur ve kahkahalar tatlı anılarla dolar heryer...
herkese huzurlu mutlu günler diliyorum bunları bulamayan biri olarak ......
kızlar cok hastayım ölüyorum
ohhh mis güle güle kirlet canım bizim evind e yüzü aydınlandı valla ne zmaandır ilgilenemiyorduk eşim sağolsun ben yemek yaparken o da ortalığı toparladı temizlik yaptı..yoruldum bu haftasonu ben ya..
yağmurgözlü ben hiç spor yapamadım ya bu akşam yapcam işallah..
selmacım iyiyim canım sen nasılsın??nasıl gidiyor??
hepinize günaydın arkadaşlar
Cokbilmis iyi tatiller canım bol bol eğlen dinlen ama kaçamak yok anlaştık mı :)
Baharnaz, ben de evimi vaniya çiçeğine boyattım her yer aynı renk çok güzel ve aydınlık bir renk benim evim da biraz küçük olduğu için tercih ettik
elimphia seni tebrik ediyorum canım iradenden dolayı aynen böyle devam :lepi:
yagmurgozlu selma 12 sizler nasılsınız nasıl geçti hafta sonu[/QUO
benim yoğun geçti canım topiğe bile giremedim gerçi kimse gelmemiş haftasonu çalıştığım için ev işleri haftasonuna kalıyor mecburen havada çok sıcaktı biryere çıkmadım temizliğimi yaptım halı yıkadım ohh mis gibi olduzemuszemussenin nasıl geçti canım??
GÜLE GÜLE KİRLET HALILARINI CANIM NE GÜZEL BU YOĞUNLUK İÇİNDE BİLE DİYETİNİ AKSATMAMIŞSIN DEVAMgünaydın herkese hayırlı haftalar opuyorumnanaktanhaftasonu giremedim yoğundum sporumu ve diyetimi hiç aksatmadımzemuszemushalılarımı yıkadım temizliğimi yaptım :dance::dance:
Annem ve ablam bizdeler bir haftadır
hep beraber floryaya gittik çocuklar denize girsin diye ama oğlum çok korktu denizden 2 metreden fazla yaklaşmadı tabi bende yaklaşamadımen çok eşime yaradı tabi o tadını çıkardı
pazar günüm de ev işleri ile geçti
malesef ufak tefek kaçamaklarım oldu ama bir sonraki öğünde telafi etmeye çalıştım
inşallah bu hafta artıya geçmem:Saruboceq:
merhaba nasilsiniz ben geldim.......
yine tekrar isbasi......
elimphia seninle başlangıç ve şu andaki kilolarımızın aynı olduğunu fark ettim ve seni rakibem olarak seçtim tabi kabul edersen vereliniortak
bakalım rekabet motivasyonu artıracak mı
elimphia seninle başlangıç ve şu andaki kilolarımızın aynı olduğunu fark ettim ve seni rakibem olarak seçtim tabi kabul edersen vereliniortak
bakalım rekabet motivasyonu artıracak mı
rica ederim canım afiyet olsun bende acıktım yesem iyi olacakkızlar yazamadım size ya kusura bakmayın işyerinde işler biranda acayip yoğunlaştı..
ara öğün olarak cornflakes süt karışımımı yedim...yeşilçayımı içtim..12 de yemeğe inicem yemekhaneye..
yağmurgözlüm çok tşk ederim güzel dileklerin için...
GÜLE GÜLE KİRLET HALILARINI CANIM NE GÜZEL BU YOĞUNLUK İÇİNDE BİLE DİYETİNİ AKSATMAMIŞSIN DEVAM
zemuszemusa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?