80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm

sabah

1 dlm peynr
2 ceviz
2 dlm ekmk

ara yok

öğlen

5 kşk fasulye
yoğurt
azıcık sucuk
2 kşk kavurma

ara
1 elma

akşam
fasulye ..bitmedide
yoğurt
1 dlm ekmk

gece
elma
yeşil çay

yaaa kızlar menü kontrol yardımı istiyorum yok mu bi babayiğit ela gelene kadar şu işe bi el atan yok muuuuuu

naber kizlar beni özledinizmi bakiim
malum son olayda bayagi sitres yasadim..8 siddetinde deprem oldu..yerle bir oldum...sonra yikilan duvarlarimi yeniden ayni yikik taslarimla onardim ve iste burdayiiiiiiiiiiiiiiiiim

yaaa kızlar menü kontrol yardımı istiyorum yok mu bi babayiğit ela gelene kadar şu işe bi el atan yok muuuuuu
canim bu isi seve seve üstlenirdim ama malumun benim leptop bozuk..herifinkiylede anca itisip kakismadigimiz zamanlar giriyorum yani benim durum hic belli olmuyor..benim takibe güven olmaz anlayacagin

canim gecmis olsun insallah hayirlisiyla ve zamaninda dogurursun o Zaman kadarda kendini cok yipratma derim

• sabah cay,iki dilim ekmek .iki dilim kasar peyniri,bir dometes
  • öglen dört tane sarma,bir tabak corba,salata
  • ara bir kase cerez
  • aksam corba . et kizartma .bir kac dilim ekmek .
  • aralar bitkisel cay
aa sen ne Zaman gelin kiz..kac zamandir yoktun..ama face den takipcinim..biraz Kilo aldigini düsünmeye baslamistimki seni Burda gördüm

elbette suc cocukta degil..o sadece babasinin yansimasi..ama iste gelde anlat..yok Adam bildigin odun

aslini ararsan bazen yanlis yaptigimi hic Kabul etmemeliydim dedigimi biliyorum..allahin bildigini sizdenmi sakliyayim ama iste hep bu adamin yüzünden..bu tavirlarini gördükce pismanliklarim o Kadar artiyorki

ya biraktim beni öpüp basina koymasini..evladimi rahat biraksin yeter...minnetlendigim yok bari huzurum olsun

naber kizlar beni özledinizmi bakiim
malum son olayda bayagi sitres yasadim..8 siddetinde deprem oldu..yerle bir oldum...sonra yikilan duvarlarimi yeniden ayni yikik taslarimla onardim ve iste burdayiiiiiiiiiiiiiiiiim

onarmana sevindim sende yine çatlaklar mevcuttur kesin kolay atlatılmaz ama benim arkadaşım ne depremler gördü bunu da atlatır ki atlatmış

bu arada sinire vurup tıkınmadın demi kendini yollara vursaydın:)

onarmana sevindim sende yine çatlaklar mevcuttur kesin kolay atlatılmaz ama benim arkadaşım ne depremler gördü bunu da atlatır ki atlatmış

bu arada sinire vurup tıkınmadın demi kendini yollara vursaydın:)

tamda dedigin gibi tikinmadim kendimi yollara vurum...catlaklarmi elbette orjinali gibi olmuyor ..her yikimdan sonra ayni taslarla yeniden yapilanmak zorunda olmam acikcasi saglikli binalara imkan vermiyor ama artik aliskanlikmi dersin...yuvanin bütünlügünü boumak istememekmi dersin yada tamamen birbasima oldugum bu dilini dinini benimsemeyemedigim ülkede gelecek korkularimmi dersin..yani adini sen koy ne dersen iste o sebeple basiyamiyorum herseye yeniden..bu viraneyi tamamen yikip yeni temellerle sifir bina kuramamiyorum...dedim ya korkaklikmi fazalaca temkinlilikmi degeryargilarimmi her ne sebepleyse ne ölüyorum ne yasiyorum..bildigin malum donlastigiyim iste..cekiyorsun cekiyorsun ama kopmuyorum..buda arsiz yanim sanirim

simdi bizde bu deprem oldu ya....bende hava cok güzeldi bari biraz yürüyeyim dedim..daldim ormanlik bir yola..yerler sari sari yaprak dolu..günes isil isil...tek tük evler...bir yandanda müzik dinliyorum...neyse benim kafa bozuk tabi..birazda duygusal parcalarin etkisiyle basladim aglamaya..ama öyle böyle degil..bir yandan hizli hizli yürüyorum bir yandanda bagira bagira agliyorum..ormanlik Alan ..ortalik ipissiz...allahin ne aglamaydi o....hem aci cekiyorum hem o aglayis sekli icimi rahatlatiyordu sanki..belkide günlerdir icime attigim öfkem hayalkirikliklarim cocuklarimdan dolayi yikilmisliklarimi örtpas etmisliklerim toplandi o gun o saatte o yerde patladi sanki...yürürken oz ilerde bir evin önunde kaldirim calismasi yapan isciler vardi...ortalik tenha olunca dikkat cekiyordum..birde aglayan ama ayni zamandada tempolu yürüyen bir kadin tuhaf degilmi...siki durun asil tuhaflik tam bu andaa oldu..ben adamlara yaklasinca susayim dedim ya...tam adamlarin hizasinda susmak icin agzimi kapattigin ve burnumdan nefes almak istedigim anda burnumdan kocaman bir sümük balonu cikmadimi allahim rezilligin daniskasi yanimda mendil yok bir sey yok...utancimdan kafami kaldirmadim adamlar yüzümü görmesin diye..allahtan ceketimin sapkasini takmistim yani yüzüm görünmüyorduda Dogru dürüst... o dakika bitti hersey...koca derdiymis cocuk derdiymis gurbetlikmis yalnizlikmis...kimsesizlimis..hahayt viz gelir tiriz gider..benim burnumdan kocaman bir sümük balonu cikmiski Hemde sokak iscilerinin tam karsisinda...yemisim baska acilari..peh

ya kaptanim
ben4 gündür menü yazamaadim...yarin bildirim vercegim ama listeye girermiyim ? gerci % 99.9 artida olacagim ama yinede canta yermiyim yoksa listeye alinmayip yirtarmiyim bu urumdan bilmek istedimde

İnsanlar düğün zamanı çok geriliyorlar; özellikle gelinler. Umarım bu nedenle böyle saçma bi konuşma geçmiştir aranızda.

Ne kadar pozitif bir bakış açısı :) bir sümükten insan ne sonuçlar çıkarıyor :)
Allah'ım en kısa zamanda hayatınızı yoluna soksun. Kocanıza da akıl fikir versin

Ben de menüler niye paylaşılıyor anlamıyordum. Meğer menü kontrol edip cıssss diyen biri varmış doğru anladıysam :) ben yarın tartılıp başlamak istiyorum ama haftaya oğlumla ilgili bir sağlık kontrolünün sonucunu alacağım ve nedense onu almadan konsantre olamayacağımı hissediyorum :/ o vakte kadar abartmasam iyi çünkü ben stresimi ve yorgunluğumu yiyerek atan bi "cins" im.

no no no sakin sitresi yiyerek atayim falan deme aman diim cok tehlikeli

ilahi yaaaa almanyalarda işçilere rezil mi olmuş arkadaşımmmm

aman boşverrr adamlara bi anı olmuştur gördülerse

ya kaptanim
ben4 gündür menü yazamaadim...yarin bildirim vercegim ama listeye girermiyim ? gerci % 99.9 artida olacagim ama yinede canta yermiyim yoksa listeye alinmayip yirtarmiyim bu urumdan bilmek istedimde

canım liste takibi yapan bi babayiğit çıksa almayacam da (kendim de dahil) takip eden olmadığı için illa menü yazılacak di bi kaide yok şuan

ilahi yaaaa almanyalarda işçilere rezil mi olmuş arkadaşımmmm

aman boşverrr adamlara bi anı olmuştur gördülerse

yok caniiim ne görecekler demeyi cok isterdim ama durum umutsuz kesin gördüler...aaa aslinda eve gelirgelmez o kiyafetlerimi yakabilirdim...saclarimida boyatirdim...beni birdaha taniyamazlardi..hatta olmadi biyiklarimi uzatir sakal birakirdim ben bunlari niye hic düsünmedimki yada daha iyi fikrim var..adamlarin adreslerini kesfedip hepsini tek tek picaklamaliyim..yada bombalasammi..beni baloncuklu sümükle görmek ne demek aman allahim en iyisi ilk 1 yil oradan gecmeyeyim..10-15 Kilo vereyim..tam bir afet olayim oradan öyle geceyim..onlarda gene orada tadilat yapiyor olsunlar...aa bu gecen sene gördügümüz sümüklü poposu büyük degilmi..ay ne Kadar degismis vay beeeeeeeeeeee desinler

ya kaptanim

canım ya o listeye girmek için napmak lazım, ya da söyle söyleyeyım liste ne işe yarıyor bir nevi diyet performansımı oluyor

bıyık ve sakaldan sa 1 yıl geçmeme fikri aklıma yattı ne yaan söliyim sonra derlerkiii aaaa bu baloncuklu kadın kk ya da giriyomuş orda arkadaşları varmış diye bzimle de dalga gecerler
o zamna e yaparımmm bennnn
ben simdi buna uzuleyimmi sevineyimmi :44:
wallla ben topik adına üzülüyorum ikisi ağır gelecek ben yapayım desemm... nevrim dönecek biliyorummm elma şekerim bıraktı gitti sonrada ela ...
acaba menü takibimi kaçırıttı qııı bunları
canım ya o listeye girmek için napmak lazım, ya da söyle söyleyeyım liste ne işe yarıyor bir nevi diyet performansımı oluyor

liste için menü bildirimi yapmak 2 hafta bildirim yapmak gerekiyo sonrada hooop listedesin

performansi artirdigi kesin...toplucak o hafta kim almis kim vermis..kim kimden daha basarili olmus...haftanin basinda gaza geliyorsun yarisa giriyorsun arkadaslarinla...ortasinda yarisi unutuyorsun..sonunda ben gene aldim diye agliyorsun..ay yok yok bazende aksine Kilo verip halay celiyorsun....
iki hafta duzenli menü yazarsan 2.haftadan sonra listede adin okunuyor..sonra her hafta en az 4 kere menü yaziyorsunki haftalik listeye giresin..

koptum ki tam koptum kızlar kaç gundur ne duzenli besleneblıorm ne de buraya greblıorm hoş grsem de paylşcagım adam gibi menum de yok ki :26:eger artı deglse yarın kesin koştrmacandır once kendime sonra size söz enn geç pazartesi toplucam kendimi endere de başlıcam tekrardan ....

bu arada herkes iidr umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…