canim bu isi seve seve üstlenirdim ama malumun benim leptop bozuk..herifinkiylede anca itisip kakismadigimiz zamanlar giriyorum yani benim durum hic belli olmuyor..benim takibe güven olmaz anlayacaginyaaa kızlar menü kontrol yardımı istiyorum yok mu bi babayiğit ela gelene kadar şu işe bi el atan yok muuuuuu
canim gecmis olsun insallah hayirlisiyla ve zamaninda dogurursun o Zaman kadarda kendini cok yipratma derimkizlar ya cok kotuyum. bilmihorum yorgunluktan mi lavaboya gittigimde kanama gordum baya baya da kandi yani. hemen hastaneye gittim. acilde muayene etti ebeler. hic biseyin yok deyip go derdiler. neden oldu anlamadim. ebe idrar tollarindan da kaynaklaniyo olabilir dedi. ama ben dun tahlil yaptirmistim orda bir sıkınti gorunmuyodu. nolacak bilmiyorum. simdi on dk da bi karnim kasiliyo nefesim kesiliyo gibi oluyo ama agrim asiri yok sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum. normal dogum yapanlar bana bilgi berin noluyo bana yardimedin.
aa sen ne Zaman gelin kiz..kac zamandir yoktun..ama face den takipcinim..biraz Kilo aldigini düsünmeye baslamistimki seni Burda gördüm
- sabah cay,iki dilim ekmek .iki dilim kasar peyniri,bir dometes
- öglen dört tane sarma,bir tabak corba,salata
- ara bir kase cerez
- aksam corba . et kizartma .bir kac dilim ekmek .
- aralar bitkisel cay
elbette suc cocukta degil..o sadece babasinin yansimasi..ama iste gelde anlat..yok Adam bildigin odundiyecek söz bulamıyorum
allah kimsenin yavrusunu kimseye bırakmasın..çok zor bi durum allah yardımcın olsun
ne hikmetse kime ,yilik yapılsa karşına kötülük olarak çıkıyor insanın ,buda imtihanımız
ama onlar kötü diye bizdemi kötü olalım,o zaman onlardan ne farkımız kalırii
yalnız suç çocukda deyil babasında ne görüyorsa onu yapıyor oğlan babadanda yüz bulmuş belli
senin herifi terbiye etmek lazım önce..o da nasıl olur bilinmez
aslini ararsan bazen yanlis yaptigimi hic Kabul etmemeliydim dedigimi biliyorum..allahin bildigini sizdenmi sakliyayim ama iste hep bu adamin yüzünden..bu tavirlarini gördükce pismanliklarim o Kadar artiyorkiHerkese kocaman günaydınnnnnnnnnnnn
Uykumu aldım elma sirkeli suyumu elime aldığım gibi buraya attım kendimi
Bugünden itibaren hem daha dikkatli olacağım hemde menü bildiriminde bulunacağım Allahın izniyle
Şimdi kahvaltımı da edeyim nasılsa yine buralardayım
Canım kusura bakma şimdi gördüm yadığını
Valla iki kişi eklemiş o yüzden hangisi sensin çözemedimHep niklerle hitap edince isimler aklımda kalmıyor Şimdi baktım da ikiside aynı soyadıyla
Profil resmimde iki tane köpek yavrusu var kapak resminde de dediğin gibi balonlar var
canım inan okurken içim gittiKıyamam ben sana yaaa
Gerçekten çok zor şeyler yaşıyorsun ve büyük ihtimallede yaşamaya devam edeceksin. Hİssettiklerin çok doğal ama dediğin gibi burda iş eşinde bitiyor. Eminim oda evliliğini riske atmak istemez ve o yüzden sık sık evladıyla oturup konuşması lazımçocuklarının hiç birini ayırmaması gerektiğini öğrenecektir inşallah en kısa zamanda
Yaradan sana sabırlar versin ve inşallah yaptığın bu güzel davranıştan dolayı ( oğlana analık yapman sahip çıkman ) Rabbim sana gönlünden geçen tüm güzellikleri nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnn
ya biraktim beni öpüp basina koymasini..evladimi rahat biraksin yeter...minnetlendigim yok bari huzurum olsunGerçek bir anne, eziyet gören hiçbir çocuğa kıyamaz. Ama bir baba hoşlanmadığı herhangi bir davranışta kolaylıkla işi şiddetle çözmeye çalışabilir. Yazık. Asıl dayak yemesi gereken belli oysaki... Seni öpüp başına koyması lazımken yaptığına bak. Allah ıslah etsin, sana da sabır versin.
naber kizlar beni özledinizmi bakiim
malum son olayda bayagi sitres yasadim..8 siddetinde deprem oldu..yerle bir oldum...sonra yikilan duvarlarimi yeniden ayni yikik taslarimla onardim ve iste burdayiiiiiiiiiiiiiiiiim
onarmana sevindim sende yine çatlaklar mevcuttur kesin kolay atlatılmaz ama benim arkadaşım ne depremler gördü bunu da atlatır ki atlatmış
bu arada sinire vurup tıkınmadın demi kendini yollara vursaydın:)
ayyuzlum sen artık bırak işi gücü yan gelip yat bence... tehlikeye atma kendini... bırak kim varsa cevrende onlar koştursun biraz
bende bişey yemedim bugun canım bişey istemiyo ya adetten sonra ve önce böle oluyorum ben değişik bir ruh hali
arkadaşa orıflameın parfumunu sıparıs etmiştim gittim onu aldım ondan laf olsun die yazıyorum bende
benimde abim evlencek martta kız içime sinmedi tövbe yarabbim tuttu damarım gene sanki böyle baştan iyide sonradan tırnak çıkarcakmış misali ki ben cok güzel can okurum ya neyse
bunuda adet manyaklığıma vuruyorum...
annemin teli bendeydi bugun ki benim annem yes ve no tusunu bılır asla mesaj yazmak cagrıya dönmek noyu kaydetmek bılmez bendeydi tel bugun bende kont yok dıe bırını aramıstım kapadım arkadan bu aradı nosu kayıtlı degıl bu 2. arayısı annemi cuma mubaregi için aramıstı bi keresindede kaydettıler sanıyorum aklıma gelmedi bende efendim dedim algılayamayınca ben ..... dedi ha dedim naber nasılsın bılmem ne verıom anneme dedim sonra benim telden msj yazdım dedim annem tel kullanmyı bılmez ki bunu oda bılıyor kaydetmemişler seni kaydediyorum öyle bı duraksadım bir an yanlıs anlama dedim sonra nasılsın falan gelen cevaba bak ben hal hatır sormak ıcın aramadım
ne için aradın dicektim demedim.... nasıl bir diş sıktım anlatamam...
bir yandan kapa ceneni sende gelin olcan ilerde ah alma dıyorum... bir yandan bu evlencek düğün telaşımı sardı bunu diyorum...
kız evi naz evi diyorum diyorumda diyorum yani.... ki öyle görümcelik huyum yoktur karışmamda saygısızlığa gelemem asla bende böyle ip kopuyo saygısızlık hissettiğim an....
kusura bakmayın içimi boşaldım...
simdi bizde bu deprem oldu ya....bende hava cok güzeldi bari biraz yürüyeyim dedim..daldim ormanlik bir yola..yerler sari sari yaprak dolu..günes isil isil...tek tük evler...bir yandanda müzik dinliyorum...neyse benim kafa bozuk tabi..birazda duygusal parcalarin etkisiyle basladim aglamaya..ama öyle böyle degil..bir yandan hizli hizli yürüyorum bir yandanda bagira bagira agliyorum..ormanlik Alan ..ortalik ipissiz...allahin ne aglamaydi o....hem aci cekiyorum hem o aglayis sekli icimi rahatlatiyordu sanki..belkide günlerdir icime attigim öfkem hayalkirikliklarim cocuklarimdan dolayi yikilmisliklarimi örtpas etmisliklerim toplandi o gun o saatte o yerde patladi sanki...yürürken oz ilerde bir evin önunde kaldirim calismasi yapan isciler vardi...ortalik tenha olunca dikkat cekiyordum..birde aglayan ama ayni zamandada tempolu yürüyen bir kadin tuhaf degilmi...siki durun asil tuhaflik tam bu andaa oldu..ben adamlara yaklasinca susayim dedim ya...tam adamlarin hizasinda susmak icin agzimi kapattigin ve burnumdan nefes almak istedigim anda burnumdan kocaman bir sümük balonu cikmadimiallahim rezilligin daniskasi yanimda mendil yok bir sey yok...utancimdan kafami kaldirmadim adamlar yüzümü görmesin diye..allahtan ceketimin sapkasini takmistim yani yüzüm görünmüyorduda Dogru dürüst... o dakika bitti hersey...koca derdiymis cocuk derdiymis gurbetlikmis yalnizlikmis...kimsesizlimis..hahayt viz gelir tiriz gider..benim burnumdan kocaman bir sümük balonu cikmiski Hemde sokak iscilerinin tam karsisinda...yemisim baska acilari..peh
İnsanlar düğün zamanı çok geriliyorlar; özellikle gelinler. Umarım bu nedenle böyle saçma bi konuşma geçmiştir aranızda.
Ne kadar pozitif bir bakış açısı :) bir sümükten insan ne sonuçlar çıkarıyor :)
Allah'ım en kısa zamanda hayatınızı yoluna soksun. Kocanıza da akıl fikir versin
Ben de menüler niye paylaşılıyor anlamıyordum. Meğer menü kontrol edip cıssss diyen biri varmış doğru anladıysam :) ben yarın tartılıp başlamak istiyorum ama haftaya oğlumla ilgili bir sağlık kontrolünün sonucunu alacağım ve nedense onu almadan konsantre olamayacağımı hissediyorum :/ o vakte kadar abartmasam iyi çünkü ben stresimi ve yorgunluğumu yiyerek atan bi "cins" im.
no no nosakin sitresi yiyerek atayim falan deme aman diim cok tehlikeli
simdi bizde bu deprem oldu ya....bende hava cok güzeldi bari biraz yürüyeyim dedim..daldim ormanlik bir yola..yerler sari sari yaprak dolu..günes isil isil...tek tük evler...bir yandanda müzik dinliyorum...neyse benim kafa bozuk tabi..birazda duygusal parcalarin etkisiyle basladim aglamaya..ama öyle böyle degil..bir yandan hizli hizli yürüyorum bir yandanda bagira bagira agliyorum..ormanlik Alan ..ortalik ipissiz...allahin ne aglamaydi o....hem aci cekiyorum hem o aglayis sekli icimi rahatlatiyordu sanki..belkide günlerdir icime attigim öfkem hayalkirikliklarim cocuklarimdan dolayi yikilmisliklarimi örtpas etmisliklerim toplandi o gun o saatte o yerde patladi sanki...yürürken oz ilerde bir evin önunde kaldirim calismasi yapan isciler vardi...ortalik tenha olunca dikkat cekiyordum..birde aglayan ama ayni zamandada tempolu yürüyen bir kadin tuhaf degilmi...siki durun asil tuhaflik tam bu andaa oldu..ben adamlara yaklasinca susayim dedim ya...tam adamlarin hizasinda susmak icin agzimi kapattigin ve burnumdan nefes almak istedigim anda burnumdan kocaman bir sümük balonu cikmadimiallahim rezilligin daniskasi yanimda mendil yok bir sey yok...utancimdan kafami kaldirmadim adamlar yüzümü görmesin diye..allahtan ceketimin sapkasini takmistim yani yüzüm görünmüyorduda Dogru dürüst... o dakika bitti hersey...koca derdiymis cocuk derdiymis gurbetlikmis yalnizlikmis...kimsesizlimis..hahayt viz gelir tiriz gider..benim burnumdan kocaman bir sümük balonu cikmiski Hemde sokak iscilerinin tam karsisinda...yemisim baska acilari..peh
valla topigin bu konuda etkisi cok iyi oluyor ya..insan vicdan azabi cekiyor birseyler kacirinca bunu topige nasil diyecegim diyeEvet çok doğru ama can çıkar huy çıkmazbaya frenliyorum kendimi sizleri okudukça ama :)
ya kaptanim
ben4 gündür menü yazamaadim...yarin bildirim vercegim ama listeye girermiyim ? gerci % 99.9 artida olacagim ama yinede canta yermiyim yoksa listeye alinmayip yirtarmiyim bu urumdan bilmek istedimde
ilahi yaaaa almanyalarda işçilere rezil mi olmuş arkadaşımmmm
aman boşverrr adamlara bi anı olmuştur gördülerse
canım liste takibi yapan bi babayiğit çıksa almayacam da (kendim de dahil) takip eden olmadığı için illa menü yazılacak di bi kaide yok şuan
ya kaptanim
ben4 gündür menü yazamaadim...yarin bildirim vercegim ama listeye girermiyim ? gerci % 99.9 artida olacagim ama yinede canta yermiyim yoksa listeye alinmayip yirtarmiyim bu urumdan bilmek istedimde
bıyık ve sakaldan sa 1 yıl geçmeme fikri aklıma yattı ne yaan söliyim sonra derlerkiii aaaa bu baloncuklu kadın kk ya da giriyomuş orda arkadaşları varmış diye bzimle de dalga gecerleryok caniiim ne görecekler demeyi cok isterdim ama durum umutsuz kesin gördüler...aaa aslinda eve gelirgelmez o kiyafetlerimi yakabilirdim...saclarimida boyatirdim...beni birdaha taniyamazlardi..hatta olmadi biyiklarimi uzatir sakal birakirdimben bunlari niye hic düsünmedimki yada daha iyi fikrim var..adamlarin adreslerini kesfedip hepsini tek tek picaklamaliyim..yada bombalasammi..beni baloncuklu sümükle görmek ne demek aman allahim en iyisi ilk 1 yil oradan gecmeyeyim..10-15 Kilo vereyim..tam bir afet olayim oradan öyle geceyim..onlarda gene orada tadilat yapiyor olsunlar...aa bu gecen sene gördügümüz sümüklü poposu büyük degilmi..ay ne Kadar degismis vay beeeeeeeeeeee desinler
wallla ben topik adına üzülüyorum ikisi ağır gelecek ben yapayım desemm... nevrim dönecek biliyorummm elma şekerim bıraktı gitti sonrada ela ...ben simdi buna uzuleyimmi sevineyimmi :44:
canım ya o listeye girmek için napmak lazım, ya da söyle söyleyeyım liste ne işe yarıyor bir nevi diyet performansımı oluyor
canım ya o listeye girmek için napmak lazım, ya da söyle söyleyeyım liste ne işe yarıyor bir nevi diyet performansımı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?