80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kafayı sıyırttılar arkadaşıma yahu şizoya bağladı ellemeyin

iyidir iyidir yoldasim...hadi bakalim toparlan artik..bende yarindan itibaren eski tempoya birde su merdiven cikar gibi yaptigin alet varya ona basliyacagim..bu gün eskici pazarinda gördüm cok uyguna aldim...gerci herif dile doladi hakli olaraktan..ayran delisi gibisin ne görsen aliyorsun ama kullanmaya gelince tik yok diye..ma bu sefer öyle olmayacak

kafayı sıyırttılar arkadaşıma yahu şizoya bağladı ellemeyin

ne benmi siyirdimmi deme ya..o Kadar oldumu görüsmeyeli tuh hic anlamadim valla ocaktaki yemegin yandigini..
acaba denesen ..söyle aglasam aglasam sonrada agzimi kapatip burnumdan nefes alsam bir baloncuk daha yapabilirmuyiiim..hatta rekor denemelerine katilirmisim

hoşgeldin canım bak ben senin şu annnelerle olan muhabbbetini kıskanıyom ama oraya ne kadar düzenli giriyodun bize de gellll bize de gelllll

senin toto acıtana noldu kenara mı kalktı yoksa

aglama
tükürük bezlerinlede baloncuk çıkartabilirsin

yada ben sana renkli renkli balonları şişirip vereyim uçur patlat nasıl eserse

hoşgeldin canım bak ben senin şu annnelerle olan muhabbbetini kıskanıyom ama oraya ne kadar düzenli giriyodun bize de gellll bize de gelllll

sahi ya nooldu o benim eski askim..bu sene kullanmadim nerede oldugunuda bilmiyorum..catiyida sayarsak 5 kat gibi bir duruma ev Allah Bilir hangi katta..ya birinemi verdik yoksa Allah Allah nooldu kiz o toto düsmani:44::44: bak kafama takildi aksam aksam..ha bu arada ender amcam dediki ev bisikletleri totoyu genisletiyormus

senin ki ondan acıyodu desene ...

sen şimdi kalkar ararsın onu yada sabaha kadar düşünürsün nerde diye

evet benim körolmayasica kocamdan son aldigim bilgilere göre bisiklet en büyük ve en Kücük kizlarimin odasindaymis ki günde en az 2-3 kere girdigim odadaymis..yok yok ben kesin yavas yavas hatta hizli hizli tozutuyorum

senin ki ondan acıyodu desene ...

sen şimdi kalkar ararsın onu yada sabaha kadar düşünürsün nerde diye
benim odundan olma ökuzden bozma kocam tam su anda ne dedi biliyormusunuz: evde eksik spor aleti kalmayacak bu gidisle..cocuklardan birinin odasini bosaltalimda spor salonuna cevirelim dedi

benim odundan olma ökuzden bozma kocam tam su anda ne dedi biliyormusunuz: evde eksik spor aleti kalmayacak bu gidisle..cocuklardan birinin odasini bosaltalimda spor salonuna cevirelim dedi

bende tam onu diyecektim aslında bugünkü aldığın aletin üzerine yaptığınız muhabbetten sonra taş gelmedi mi kafana gittin kocana nerde sordun diye ama ben yazmadan gelmiş bile:)

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
toplam giden:
hedef:
spor:

yeni gelen arkadaşlarda bildirim yapacaklar ha unutmayın

bildirimleri bu şekilde ve eksiksiz yaparsanız sevinirim canlarımmmm

bende tam onu diyecektim aslında bugünkü aldığın aletin üzerine yaptığınız muhabbetten sonra taş gelmedi mi kafana gittin kocana nerde sordun diye ama ben yazmadan gelmiş bile:)
aa sadece tasla kalsa..birde dalga gecti..Allah askina bana günlük rapor ver ne Kadar kullanacagini merak ediyorum diye..hatta haftalik hatta aylik kackere kullandigini söyle..yani umutsuz Adam..ama bu lafiyla meni nasil bir gaza getirdigin haberi yok tabi..yahu bunun diline düsecegime kicim kirilasiya yaparim gene dememedimmi dedirtmem..gerci bu hirslara cok geldim..her defasindada demedimmi dedi ama bu defa degil..hedef ortada ulasana Kadar tepinecem caresi yok

kaptanmmm bırakır mıyım hiçç ben sizi be inan üç gündür bi yere grdgm yok toplantı okul koştrmaca akşam da ece gec uyudu son üç gündür bugun erkenci sagolsun ben de geleym dedm fırsat bu fırsat

canım o biliyo bilmez mi senin gaza geleceğini fırsatını bulmuş yapıştırmış lafı bilmese seni kucaklamaya kalkar mı:))

okul bu ara beni de yoruyo yaaaa

az sitem edeyim ki hep gelll die yaptım

ben yatıyorum kızlar müsadenizleee
sabah 7:30 kalk
7:45 çikoyu çıkart
8:15 eve dön hazırlan
8:30 evden makyajlı hazırlanmış bi şekilde çık
9:00 okulda ol

benim rutın bu
bi bayanın bu kadar kısa sürede hazırlandığı nerde görülmüş bende görülmüşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…