yok caniiim ne görecekler demeyi cok isterdim ama durum umutsuz kesin gördüler...aaa aslinda eve gelirgelmez o kiyafetlerimi yakabilirdim...saclarimida boyatirdim...beni birdaha taniyamazlardi..hatta olmadi biyiklarimi uzatir sakal birakirdimben bunlari niye hic düsünmedimki yada daha iyi fikrim var..adamlarin adreslerini kesfedip hepsini tek tek picaklamaliyim..yada bombalasammi..beni baloncuklu sümükle görmek ne demek aman allahim en iyisi ilk 1 yil oradan gecmeyeyim..10-15 Kilo vereyim..tam bir afet olayim oradan öyle geceyim..onlarda gene orada tadilat yapiyor olsunlar...aa bu gecen sene gördügümüz sümüklü poposu büyük degilmi..ay ne Kadar degismis vay beeeeeeeeeeee desinler
iyidir iyidir yoldasim...hadi bakalim toparlan artik..bende yarindan itibaren eski tempoya birde su merdiven cikar gibi yaptigin alet varya ona basliyacagim..bu gün eskici pazarinda gördüm cok uyguna aldim...gerci herif dile doladi hakli olaraktan..ayran delisi gibisin ne görsen aliyorsun ama kullanmaya gelince tik yok diye..ma bu sefer öyle olmayacakkoptum ki tam koptum kızlar kaç gundur ne duzenli besleneblıorm ne de buraya greblıorm hoş grsem de paylşcagım adam gibi menum de yok ki :26:eger artı deglse yarın kesin koştrmacandır once kendime sonra size söz enn geç pazartesi toplucam kendimi endere de başlıcam tekrardan ....
bu arada herkes iidr umarım
kafayı sıyırttılar arkadaşıma yahu şizoya bağladı ellemeyin
hoşgeldin canım bak ben senin şu annnelerle olan muhabbbetini kıskanıyom ama oraya ne kadar düzenli giriyodun bize de gellll bize de gelllllkoptum ki tam koptum kızlar kaç gundur ne duzenli besleneblıorm ne de buraya greblıorm hoş grsem de paylşcagım adam gibi menum de yok ki :26:eger artı deglse yarın kesin koştrmacandır once kendime sonra size söz enn geç pazartesi toplucam kendimi endere de başlıcam tekrardan ....
bu arada herkes iidr umarım
iyidir iyidir yoldasim...hadi bakalim toparlan artik..bende yarindan itibaren eski tempoya birde su merdiven cikar gibi yaptigin alet varya ona basliyacagim..bu gün eskici pazarinda gördüm cok uyguna aldim...gerci herif dile doladi hakli olaraktan..ayran delisi gibisin ne görsen aliyorsun ama kullanmaya gelince tik yok diye..ma bu sefer öyle olmayacak
ne benmi siyirdimmi deme ya..o Kadar oldumu görüsmeyeli tuh hic anlamadim valla ocaktaki yemegin yandigini..
acaba denesen ..söyle aglasam aglasam sonrada agzimi kapatip burnumdan nefes alsam bir baloncuk daha yapabilirmuyiiim..hatta rekor denemelerine katilirmisim
sahi ya nooldu o benim eski askim..bu sene kullanmadim nerede oldugunuda bilmiyorum..catiyida sayarsak 5 kat gibi bir duruma ev Allah Bilir hangi katta..ya birinemi verdik yoksa Allah Allah nooldu kiz o toto düsmani:44::44: bak kafama takildi aksam aksam..ha bu arada ender amcam dediki ev bisikletleri totoyu genisletiyormushoşgeldin canım bak ben senin şu annnelerle olan muhabbbetini kıskanıyom ama oraya ne kadar düzenli giriyodun bize de gellll bize de gelllll
senin toto acıtana noldu kenara mı kalktı yoksa
tükürük bezleriylemi...acaba terbezleriyle oluyormu...yada tozbezleriyleaglama
tükürük bezlerinlede baloncuk çıkartabilirsin
yada ben sana renkli renkli balonları şişirip vereyim uçur patlat nasıl eserse
sahi ya nooldu o benim eski askim..bu sene kullanmadim nerede oldugunuda bilmiyorum..catiyida sayarsak 5 kat gibi bir duruma ev Allah Bilir hangi katta..ya birinemi verdik yoksa Allah Allah nooldu kiz o toto düsmani:44::44: bak kafama takildi aksam aksam..ha bu arada ender amcam dediki ev bisikletleri totoyu genisletiyormus
tükürük bezleriylemi...acaba terbezleriyle oluyormu...yada tozbezleriyleaa buldum sargibezine ne dersin
benim odundan olma ökuzden bozma kocam tam su anda ne dedi biliyormusunuz: evde eksik spor aleti kalmayacak bu gidisle..cocuklardan birinin odasini bosaltalimda spor salonuna cevirelim dedisenin ki ondan acıyodu desene ...
sen şimdi kalkar ararsın onu yada sabaha kadar düşünürsün nerde diye
valla ben herzaman dogalliktan yana oldum desemvalla işine hangisi geliyorsa
benim odundan olma ökuzden bozma kocam tam su anda ne dedi biliyormusunuz: evde eksik spor aleti kalmayacak bu gidisle..cocuklardan birinin odasini bosaltalimda spor salonuna cevirelim dedi
aa sadece tasla kalsa..birde dalga gecti..Allah askina bana günlük rapor ver ne Kadar kullanacagini merak ediyorum diye..hatta haftalik hatta aylik kackere kullandigini söyle..yani umutsuz Adam..ama bu lafiyla meni nasil bir gaza getirdigin haberi yok tabi..yahu bunun diline düsecegime kicim kirilasiya yaparim gene dememedimmi dedirtmem..gerci bu hirslara cok geldim..her defasindada demedimmi dedi ama bu defa degil..hedef ortada ulasana Kadar tepinecem caresi yokbende tam onu diyecektim aslında bugünkü aldığın aletin üzerine yaptığınız muhabbetten sonra taş gelmedi mi kafana gittin kocana nerde sordun diye ama ben yazmadan gelmiş bile:)
hoşgeldin canım bak ben senin şu annnelerle olan muhabbbetini kıskanıyom ama oraya ne kadar düzenli giriyodun bize de gellll bize de gelllll
senin toto acıtana noldu kenara mı kalktı yoksa
canım o biliyo bilmez mi senin gaza geleceğini fırsatını bulmuş yapıştırmış lafı bilmese seni kucaklamaya kalkar mı:))aa sadece tasla kalsa..birde dalga gecti..Allah askina bana günlük rapor ver ne Kadar kullanacagini merak ediyorum diye..hatta haftalik hatta aylik kackere kullandigini söyle..yani umutsuz Adam..ama bu lafiyla meni nasil bir gaza getirdigin haberi yok tabi..yahu bunun diline düsecegime kicim kirilasiya yaparim gene dememedimmi dedirtmem..gerci bu hirslara cok geldim..her defasindada demedimmi dedi ama bu defa degil..hedef ortada ulasana Kadar tepinecem caresi yok
kaptanmmm bırakır mıyım hiçç ben sizi beinan üç gündür bi yere grdgm yok toplantı okul koştrmaca akşam da ece gec uyudu son üç gündür bugun erkenci sagolsun ben de geleym dedm fırsat bu fırsat
ahada aldigim bundan..kizlar ne dersiniz ise yararmi üst bacaklarimi kalinlastirmasindan korkuyorum gerci:44:
http://www.sportifhareketler.com/uploads/00f083e8-ba3c-4443-8272-0ecec0b11e45.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?