80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahada aldigim bundan..kizlar ne dersiniz ise yararmi üst bacaklarimi kalinlastirmasindan korkuyorum gerci:44:
http://www.sportifhareketler.com/uploads/00f083e8-ba3c-4443-8272-0ecec0b11e45.jpg
amaaaan boşver sen adamları yoldaşm bnmki de dıo alıosn evde yer kaplıo die bende de step aleti pltes topu cdler herşey var da yapıcamm ya pazartesi dönüşüm muhteşem olcakk bakma çok yorldm bu hafta ya tatlden bi çıktık bi anda butun tatlde topladgm enerji btti valla bu arada çok begendm bence çok işe yarar bu alet

canım o biliyo bilmez mi senin gaza geleceğini fırsatını bulmuş yapıştırmış lafı bilmese seni kucaklamaya kalkar mı:))

okul bu ara beni de yoruyo yaaaa

az sitem edeyim ki hep gelll die yaptım

he ya Dogru söylüyorsun..tilkiye bak tilkiye..firsatida kacirmamis görüyonmu sen

canım o biliyo bilmez mi senin gaza geleceğini fırsatını bulmuş yapıştırmış lafı bilmese seni kucaklamaya kalkar mı:))

okul bu ara beni de yoruyo yaaaa

az sitem edeyim ki hep gelll die yaptım

ah kuzummm burdayımm bu kadar ara vermicem bi daha sözzz
ii geceler guzel fıstk kaptanımzaaa

himmm ben bu aleti 8sene once bu odunla nisanlandigimda kullanmistim.1-2 ayda 5 kilo vermistim ama goruntu abartisiz 9-10 kilo gibiydi..turkiyede o siralar evimizde kuvet yoktu.lafa bak sanki simdi kuvet var..hala kuvet yok neyse banyo vapacsktim.hokaya oturunca birden bacaklarimin inanilmsz inceldigini farkettim.o zamana kadar ayakta dus sldigimdan anlamamisim. Normalde oturunca aradan su sizmasi mumkun .olmayan durum resmen su kslmasi mumkun olmaz hale gelmisti..ama o zanlar genctim.ve 3. Sezeryanim yoktu.....simdide o ksdar etkili olurmu mersk ediyorum dogrusu

tamam bende giricem o zaman

tamam canım çaktım köfteyi

Vallahi tebrik ediyorum :)

Günaydınlar herkeseeee. Bugün, az sonra tartılıp başlıyorum inşallah. Menümü de yazacağım. Yaşnız başlangıç kilomu vs haftaya cuma mı bildireceğim yoksa bugün mü??

herkese günaydııııın hayırlı cumalar.

canım benim ben henüz görümceliğin tadına ulaşamadım ama senin anlattıklarından çıkardığım kadarıyla biraz gelinin stresi biraz senin regli öncesi psikolojin etkilemiş sizi. tabi gelininizin büyük ihtimalle evlendiken sonra nasıl bir yol izleyeceğine dairde ip uçları yok değil. amaaaaan onlar mutlu olsunlarda sizde araya biraz mesafe koyarsınız. resmiyet iyidir. şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum. tabi allah nasip ederde kardeşimi evlendirebilirsek
allah seni kahretmesin emi. kız çocuklar kahvaltı yapıyo herif bi yerde tlf la uğraşıyo ben de deli gibi gülüyom. çocuklar anne noldu dedi. bende kardeşiniz gıdıklıyo dedim. çocuklar yedi ama eşim delirmişim gözüyle baktı
ahada aldigim bundan..kizlar ne dersiniz ise yararmi üst bacaklarimi kalinlastirmasindan korkuyorum gerci:44:
http://www.sportifhareketler.com/uploads/00f083e8-ba3c-4443-8272-0ecec0b11e45.jpg

bunu kullandıktan sonra bacak esnetme hareketi yap hem bacakların incelmiş olur hemde olduğundan daha uzun görünür inan bana

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 91
bu hafta: 92
gelen: 1000 gr
toplam gelen: 8500 gr
hedef medef yok

veee hamileliğimin başından beri on kiloyu devirmiş bulunmaktayım hayırlı uğurlu olsun

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 91
bu hafta: 92
gelen: 1000 gr
toplam gelen: 8500 gr
hedef medef yok

veee hamileliğimin başından beri on kiloyu devirmiş bulunmaktayım hayırlı uğurlu olsun

canm oncelikle cochgun icin gecmis olsun biraz gec oldu ama cok yogundum.sende ims sag salim kurtulursun bebisini kucagina alirsin ins.ayriyetten on kilo almanda bence cok iyi brawo

canm bende almanyada oturuyorum sen neresindesin.bide bu aletten bendede war sen nasil kullandinda werdin.kilolari nisanliyken ben aleti aldim ewde uyuyo kullanmadim bikackere disinda.buarada basindan gecen olay gulsemmi aglasammi olmus basta okurken huzunlendim bende gurbetteyim gurbette acilar daha cok canini yakio ama assagilari okurken tutamadim kendimi nese rabbim yardimcin olsun ins

pardon canm yanlis oldu sen degilde baska arkadas kullanmis nisanliyken o wermis kilolari sabah sabah kaham yerinde deil kusura bakma walla

pardon canm yanlis oldu sen degilde baska arkadas kullanmis nisanliyken o wermis kilolari sabah sabah kaham yerinde deil kusura bakma walla

neyse aslinda ilk msjim dogruymus diyorum ya bugun hiccc dengem yok nese kilo bildirimi yapimda gidim bi iki lokma yiyim bari

günaydın canlarr
hayırlı cumalar herkese

kaptanım bu işi sırylamı yapsak diyorum ben ,,herkes sırayla1 hafta yapsın sana bildirsin olurmuki acep:26:
nasılsın ayyüzlümm

duyumun yazısını okurken önce çok duygulandım tam ağlıycaktım ,kahlaha attım valla allahdan herif merif yok evdede delirdimi bu diyen olmadı

ahhh be duyum ..düşündürürken güldüren ,güldürürken ağlatabilen kaç kadın var senin gibi
baslangic:94.8
gecen hafta:88.6
bu hafta:86.6
giden:2
toplam giden:8
hedef: ilk 75
spor:yuruyus

maşallahh sen ne yaptında bu kadar güzelkilo verdin
benim kafa unutur herşeyi,karataymı , lahanamı , ayranmı ,yoksa hiç birimi nolıuur söyle bende kilo verimi sıfır

bildirim

başlangıç.86
geçen hafta.76.3
bu hafta..76.3
giden.yok
toplam giden..9.7
hedef..65
spor.yok

gece boyu dogru durust uyuyamadim agrim cok fazla. adim atarken bile zorlaniyorum. az once esim tutturmus hala yatiyon mu kalk alisverise gidek diyo. yaw benim kimidar halimmi var her an cikacak gibi dedim bozuldu. dun aksamda sinir etti zaten. acmis bilgisayari ugrasoyo. ya en mahfolmusum canim aciyo tek benim sorumlulugum sanki bu cocuk hic bakmiyo bana. bi ara neyin var dedi sinirlendim biseyim yok sen bilgisayarina bakmaya devam et dedim. sabah ta ben aldim bilgisayari napiyon dedi dedim kulube bakicam bu gun bildirim gunu. sen dun o kadar oynadin ben bise dedimmi dedim. ben oynamadim dedi. he oynamadin nerdeyse doguruyom diye sama mail atacaktim sana dedim. bu erkekler arada cok umursamaz oluyolar. benimkisi de en anlayislilarindan birisi bide yani. bekarlara duyurulur mukemmel erkegi aramayin.

biz evlenmeden once cok sıkınti cektik. bes yil babamlarla mucadele ettik. en sonunda.nasil olduysa izin verdi evlenmemize. simdi bizim ortak ayni durumdaymis. teyzesinin kizini sebiyomus ancak kendisi engelli tekerlekli sandalyede. kizin ailesi bu yuzden karsi cikiyomus. oglanin annesi de kizinizi vermezseniz vermeyin ogluma kiz mi yok demis. tabi kimse cocuklarin ne istedigini sormuyolar. esim dedi bi gun davet edelim de nasil hareket etmeleri geektigni anlatalim cocuklara dedi. dun aksamdan sonra acaba kizi evlenmekten vagecirsemmi yoksa dihorum

hadi yaaa derlermii unutmazlarda degilmi bizde topluca gider picaklariz..beyinlerinin pekmezini iceriz...ama ama ya cok kaloriliyse bizde selülitlerimize süreriz masaj yapariz

üst bacakların bununla kaslaşır bence...
sonucu yaz genede olurmu
kaslasirmi diyorsun bende üst bacaklar zaten o Kadar kaslasmiski herifin baldiri benimkinden ince valla..hatta onunla arabadayken hususi dizlerimi yüksek tutuyorumki baldirlar dössek gibi görünmesin diye
nasil yapicam o esnetmeyi..simdi spordan sonra bir ucundan cocuklar tuttsa bacagimin digerindende herif cekistirseler beni esnermi acaba:44::44::44::44::44:

ben böyleyim iste bacim yari catlak aglarken gülersin gülerken aglar.....bunu daha cok ablamla bir araya gelince yasiyoruz...bir ara öyle bir noktaya geliyoruzki gülüyormuyuz agliyormuyuz biz bile anlamiyoruz yemin ederim canim ben nordrhein westfalen bölgesindeyim ya sen?

bence yok gi..ben numünelik bir hatunum iste..beni cogaltmak gerek piyasaya sürmek gerek

demek az daha mail atacaktin haaa cok yasa emi Sabah Sabah yüzümü güldürdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…