80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar

kilo bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:89.9
bu hafta:89
giden:9
top giden:9
hedef:70
spor:yok

kiz aile birsey diyorsa vardir bir bildikleri..bak benim ailemde bu odundan olma okuzden bozma herif ile evlenmeme pek razi olmadilar.babam acik acik dedi ki: bak kizim o iyi bir insan oglum Kadar severim..ama gel görki aile cahil...(annemin ailesi ya firsati bulmusken lafida rahat rahat soktu anneme:) ) cok ugrasirsin..avrupada yasiyor olabilirler ama bureanin en ucra köy hayatini düsün...bu adamla evliligi illede istiyorum diyorsan ilk 5 yili cocuk egitir cocuk bakar gibi adamla ugrasmaya harcayacaksin..sonra yavas yavas düzelir ama gözün kesiyorsa evlen..yok gözün kesmiyorsa sonra aci cekersin ..bana kalirsa evlenme dedi...aa ben sevdali ben bulmusumki böylesini kacirirmiyim ayaklarinda yari deli yari sarhos dolaniyordum o aralarda..Adam melek yüzlü...cocuklarimi kucaktan kcaga atiyor..kizlarim dayi dayi diye deli gibi pesinden kosuyordu...o halleri gördügümde ne maddi ne manevi ne egitim hicbir mesafe umurumda olmadi....olmadida iyimi oldu...bana sorsan ben bu evlilikle b..k yemis oldum ama allahta bunu bana yasattiysa demekki hayirlisiymis..yoksa..yoksa yoksa....:26: gelmiyor cümlenin sonu

baslangic: 79
gecen hafta:71
bu hafta: 71.5
gelen: 500 gr
toplam giden:7500 gr
hedef:60
spor:2-3 Saat yürüyüs tüm hafta...2 defa ender amcamin hareketi

kizlar simdi cikmam lazim..dis doktoruna gidecegim..Hemde randevusuz artik 3 saatmi bekletirler 5 saatmi bilemem ama son 1 haftadir dis agrisindan uyuyamiyorum..disciden devam ederiz nasilsa sira cok..cepten yazarim okurum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

İşlere nasıl daldıysam bugünün Cuma olduğunu az daha unutuyordum
Hatta geçmişi okurken yaw bu hatunlar niye bildirim yapıyorlar ki bile dedim

Sabahtan beri koşturuyordum hatta şimdi bir tek evi süpürmek kaldı ama çok yorulunca sizlere bir bakayım dedim İyikide demişim yoksa bildirimi unutacaktım
Hemen bildirimimi yapıp kaçıyorum ki kızım gelmeden herşey hazır olsun sonra söylenir sultan

Başlangıç: 120 kg
Geçen hafta: 105 kg
Bu hafta: 105 kg
Farkİ 0 elde var 0

Valla bu sigarayı bırakmak bana yaramadı diyeceğim ama yinede iyiki bırakmışım inşallah bir iki hafta içinde yine eksileri görürüm

Hedef: 85 kg şimdilik tabi
Spor: hafta içi 3 gün 1er saat yürüyüş

yaaa kızlar menü kontrol yardımı istiyorum yok mu bi babayiğit ela gelene kadar şu işe bi el atan yok muuuuuu

Canım eğer kimse gönüllü olmazsa Ela gelene kadar idare ederim ben menü takibini istersen

naber kizlar beni özledinizmi bakiim
malum son olayda bayagi sitres yasadim..8 siddetinde deprem oldu..yerle bir oldum...sonra yikilan duvarlarimi yeniden ayni yikik taslarimla onardim ve iste burdayiiiiiiiiiiiiiiiiim

İnşallah çok daha mutlu ve huzurlu olduğun günler yakındadır Aminnnnn

Kız sen çok yaşa emi resmen bende ayyüzlüm gibi sesle güldüm sonrada ayyüzlümün o an ki halini düşünüp bir daha güldüm O anda gerçekten insan yerin dibine girmek ister
Bende bir keresinde eşimle temizlik yaparken nedensiz kapışmıştım ama nasıl sinirlerim boşaldıysa ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı hatta eşim tam duşa girecekken beni susturmak için karşıma oturmuştu yahu bukadar ağlayacak ne var kötü anlamda birşey demedim ki diye dil dökmeye başlamıştı o an nasıl olduysa aynı balondan bende de oluştu
Eşim yerlere yattı gülmekten bende sırf işi yüzsüzlüğe vurmak için bilerek göğsüne kapanmıştım eşimin oda pis birde utanmadan üzerime sürseydin sümüklü diye dalga geçmişti

ahada aldigim bundan..kizlar ne dersiniz ise yararmi üst bacaklarimi kalinlastirmasindan korkuyorum gerci:44:
http://www.sportifhareketler.com/uploads/00f083e8-ba3c-4443-8272-0ecec0b11e45.jpg

Bende de var ondan daha doğrusu annemin almanyadaki evinde bekarlıktan kalma hatta kadıncağız hep diyor bavulda yer kalsa getireceğim ama çok ağır diye
Tv karşısında en azından spor yapmış olursun soğuklarda

Son düzenleme:

cecomm
kızın doğun günü kutlu olsun allah uzun sağlıklı ömür versin işallah

bence anneleri kutlamak lazım kolaymı bunları 9 ay taşı sonra zorla doğur besle büyüt

bide yetmiyor gibi her yıl hazırllan birde beyendireme..asıl annelerin hakkı her doğum günü kutlamak anne iyiki doğurmuşun beni yoksa ben şimdi dünyada olmayacaktım o pastadan yiyemeyecektim demeli çocuklar onlarr hooop diyee doğuverdiler ne eziyet çektilerki ,ama iyikide doğdular allah herkese tattırsın bu duyguyu

Aminnnnnn canım RAbbim özlemini çeken herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah Aminnnnnnnn

Neyse ben kaçayım daha huysuz prensesin kıyafetlerini ütüleyeceğim 15 - 20 dakika sonra gelicek okuldan
Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah ...Aminnnnnnnnnnnnn

Ayşemmmmmmmmmmmm senide aşağıda gördüm iyisindir inşallah
Kusura bakma acelem var o yüzden fazla kalamıyorum ama bir ara görüşelim canım yaaa özledim valla

Kizlar nihayet discideyim basima neler gelecek bilmiyorum ama bekleme salonuna alindim artik kac saat bekletim bilinmez allahtan kahvaltimi yaptim sonradan aklima geldi disciden sonra birkac saat birsey yiyemeyecegim...gerci yemesemde birsey kaybetmis olmazdim ama sonrasinda doymak bilmezdim sorunda o olurdu ...bu discileri dis makinalarini hatta disci koltugunu hiiic sevemedim gitti ya bildigin iskence !

kızlar merhabaa, bi soru sordum ama acevap alamadım kendimi tanıtmak istiyorum .
29 yaşındayım 6 yaşında ikiz ogluşlarım var.
inşaat firaısnda çalışıyorum. bundan 3 yıl önce
bu topikte baya kilo vermiştim 90 lardan 60 lara kadar düşütm
ara verdiigmde tekrardan aldım ,

liste yapıyorsanız bend elisteye katılmak istiyorum
iremcim hala sen misin kaptan?

hatta yapayım m ilk bildiirmi
11 ekim cuma:68,0
25 ekim cuma:69,4
gelen :1400

:2::2::2::2::2:

benide aranıza alırmısınız sanırım 85buck ve zayıflamak istiyorum yardıncı olurmusun
:26:

aramiza hos geldin .biz de birbirmirimize yardimci oluyoruz beraber zayiflayacagizz .benim de acayip istah sorunum var bugünler de canim hep bir seyler istiyor nasil istahimi kesebilerim..

Oyyy oyyy ne gusel olmus burası
Kalabaliklasmisiz ...
Bi gecmis birikmiş ki aboooooow....
Oku oku bitmez ...
İns cok şey kacirmamisimdir...
Suan annemdeyim kızlar
Eve gidince geçmişimi okurum...
Son sayfada ... Prenses, ayca35 ve masumu gördüm eskilerden hepiniz hosgeldiniz kızlar

başlangıç:80
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.8
giden:600
toplam giden:11.200
hedef: 57
spor: 2 saat yürüyüş

konu eş seçimimi yoksa :) kızlar benim sevgiliminde anne babası ayrı babasında kalıyor, annem babam biliyor(babama annem cıtlatmış sadece) babasıda aksi dk sı dk sını tutmayan birisi, annemin sıkıntısı aileside önemli sorunlu ailede büümüs kendiside babası gibi olur, babasının annesını aldattığı gibi sevgilinde yaparsa diyor :/ parapul sorunlarıda yok, bizimkide mesleğini yapacak ama babası aklını celiyor illa dukkanda kendi işlerini yapmakmaya zorluyor :/

ayy akıl verin bana, yarın birgün (3-4 yıl sonra) söz nişan olsa babam vemez diye korkuyorum :/

Kızlarrr ben geldımm uzun bı aradan sonra dıyet fılan kalmadı bende tabı gecen hafta geldım ızmrden bu hafta kurs dıkıs derken fırsat bulamadım suan harıl harıl etek dikmekle mesgulum kılom da 73.7 lerde 1 aydır dıyaet yapmıyorum 700 gr geldı ama haftada ıkı gun yuruyorum kursa ve elımde 6.5 kg dıkış makınesı ıle bırlıkte dıger gunlerde kurs gunlerının yemegı evı toplama fılan bıde bu ara da halı fılan yıkadım baya az gerı geldı kılo sanırım

Son düzenleme:
kızlaarr ben tartılamıyorum, kaç olduğumu nasıl bildiricem ben evde tartı yok eczane yok yakınlarda :/:44: ve regl oldum dün verebildim bilmiyorum bile:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…