- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
kiz aile birsey diyorsa vardir bir bildikleri..bak benim ailemde bu odundan olma okuzden bozma herif ile evlenmeme pek razi olmadilar.babam acik acik dedi ki: bak kizim o iyi bir insan oglum Kadar severim..ama gel görki aile cahil...(annemin ailesi ya firsati bulmusken lafida rahat rahat soktu anneme:) ) cok ugrasirsin..avrupada yasiyor olabilirler ama bureanin en ucra köy hayatini düsün...bu adamla evliligi illede istiyorum diyorsan ilk 5 yili cocuk egitir cocuk bakar gibi adamla ugrasmaya harcayacaksin..sonra yavas yavas düzelir ama gözün kesiyorsa evlen..yok gözün kesmiyorsa sonra aci cekersin ..bana kalirsa evlenme dedi...aa ben sevdali ben bulmusumki böylesini kacirirmiyim ayaklarinda yari deli yari sarhos dolaniyordum o aralarda..Adam melek yüzlü...cocuklarimi kucaktan kcaga atiyor..kizlarim dayi dayi diye deli gibi pesinden kosuyordu...o halleri gördügümde ne maddi ne manevi ne egitim hicbir mesafe umurumda olmadi....olmadida iyimi oldu...bana sorsan ben bu evlilikle b..k yemis oldum ama allahta bunu bana yasattiysa demekki hayirlisiymis..yoksa..yoksa yoksa....:26: gelmiyor cümlenin sonubiz evlenmeden once cok sıkınti cektik. bes yil babamlarla mucadele ettik. en sonunda.nasil olduysa izin verdi evlenmemize. simdi bizim ortak ayni durumdaymis. teyzesinin kizini sebiyomus ancak kendisi engelli tekerlekli sandalyede. kizin ailesi bu yuzden karsi cikiyomus. oglanin annesi de kizinizi vermezseniz vermeyin ogluma kiz mi yok demis. tabi kimse cocuklarin ne istedigini sormuyolar. esim dedi bi gun davet edelim de nasil hareket etmeleri geektigni anlatalim cocuklara dedi. dun aksamdan sonra acaba kizi evlenmekten vagecirsemmi yoksa dihorum
yaaa kızlar menü kontrol yardımı istiyorum yok mu bi babayiğit ela gelene kadar şu işe bi el atan yok muuuuuu
naber kizlar beni özledinizmi bakiim
malum son olayda bayagi sitres yasadim..8 siddetinde deprem oldu..yerle bir oldum...sonra yikilan duvarlarimi yeniden ayni yikik taslarimla onardim ve iste burdayiiiiiiiiiiiiiiiiim
simdi bizde bu deprem oldu ya....bende hava cok güzeldi bari biraz yürüyeyim dedim..daldim ormanlik bir yola..yerler sari sari yaprak dolu..günes isil isil...tek tük evler...bir yandanda müzik dinliyorum...neyse benim kafa bozuk tabi..birazda duygusal parcalarin etkisiyle basladim aglamaya..ama öyle böyle degil..bir yandan hizli hizli yürüyorum bir yandanda bagira bagira agliyorum..ormanlik Alan ..ortalik ipissiz...allahin ne aglamaydi o....hem aci cekiyorum hem o aglayis sekli icimi rahatlatiyordu sanki..belkide günlerdir icime attigim öfkem hayalkirikliklarim cocuklarimdan dolayi yikilmisliklarimi örtpas etmisliklerim toplandi o gun o saatte o yerde patladi sanki...yürürken oz ilerde bir evin önunde kaldirim calismasi yapan isciler vardi...ortalik tenha olunca dikkat cekiyordum..birde aglayan ama ayni zamandada tempolu yürüyen bir kadin tuhaf degilmi...siki durun asil tuhaflik tam bu andaa oldu..ben adamlara yaklasinca susayim dedim ya...tam adamlarin hizasinda susmak icin agzimi kapattigin ve burnumdan nefes almak istedigim anda burnumdan kocaman bir sümük balonu cikmadimiallahim rezilligin daniskasi yanimda mendil yok bir sey yok...utancimdan kafami kaldirmadim adamlar yüzümü görmesin diye..allahtan ceketimin sapkasini takmistim yani yüzüm görünmüyorduda Dogru dürüst... o dakika bitti hersey...koca derdiymis cocuk derdiymis gurbetlikmis yalnizlikmis...kimsesizlimis..hahayt viz gelir tiriz gider..benim burnumdan kocaman bir sümük balonu cikmiski Hemde sokak iscilerinin tam karsisinda...yemisim baska acilari..peh
ahada aldigim bundan..kizlar ne dersiniz ise yararmi üst bacaklarimi kalinlastirmasindan korkuyorum gerci:44:
http://www.sportifhareketler.com/uploads/00f083e8-ba3c-4443-8272-0ecec0b11e45.jpg
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
İşlere nasıl daldıysam bugünün Cuma olduğunu az daha unutuyordum
Hatta geçmişi okurken yaw bu hatunlar niye bildirim yapıyorlar ki bile dedim
Sabahtan beri koşturuyordum hatta şimdi bir tek evi süpürmek kaldı ama çok yorulunca sizlere bir bakayım dedimİyikide demişim yoksa bildirimi unutacaktım
Hemen bildirimimi yapıp kaçıyorum ki kızım gelmeden herşey hazır olsunsonra söylenir sultan
Başlangıç: 120 kg
Geçen hafta: 105 kg
Bu hafta: 105 kg
Farkİ 0 elde var 0
Valla bu sigarayı bırakmak bana yaramadı diyeceğim ama yinede iyiki bırakmışıminşallah bir iki hafta içinde yine eksileri görürüm
Hedef: 85 kg şimdilik tabi
Spor: hafta içi 3 gün 1er saat yürüyüş
Canım eğer kimse gönüllü olmazsa Ela gelene kadar idare ederim ben menü takibini istersen
İnşallah çok daha mutlu ve huzurlu olduğun günler yakındadırAminnnnn
Kız sen çok yaşa emi resmen bende ayyüzlüm gibi sesle güldümsonrada ayyüzlümün o an ki halini düşünüp bir daha güldüm O anda gerçekten insan yerin dibine girmek ister
Bende bir keresinde eşimle temizlik yaparken nedensiz kapışmıştım ama nasıl sinirlerim boşaldıysa ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı hatta eşim tam duşa girecekken beni susturmak için karşıma oturmuştu yahu bukadar ağlayacak ne var kötü anlamda birşey demedim ki diye dil dökmeye başlamıştıo an nasıl olduysa aynı balondan bende de oluştu
Eşim yerlere yattı gülmekten bende sırf işi yüzsüzlüğe vurmak için bilerek göğsüne kapanmıştım eşiminoda pis birde utanmadan üzerime sürseydin sümüklü diye dalga geçmişti
Bende de var ondan daha doğrusu annemin almanyadaki evinde bekarlıktan kalmahatta kadıncağız hep diyor bavulda yer kalsa getireceğim ama çok ağır diye
Tv karşısında en azından spor yapmış olursun soğuklarda
cecomm
kızın doğun günü kutlu olsun allah uzun sağlıklı ömür versin işallah
bence anneleri kutlamak lazım kolaymı bunları 9 ay taşı sonra zorla doğur besle büyüt
bide yetmiyor gibi her yıl hazırllan birde beyendireme..asıl annelerin hakkı her doğum günü kutlamak anne iyiki doğurmuşun beni yoksa ben şimdi dünyada olmayacaktım o pastadan yiyemeyecektim demeli çocuklaronlarr hooop diyee doğuverdiler ne eziyet çektilerki ,ama iyikide doğdular allah herkese tattırsın bu duyguyu
yasasin yek ben degilmisim yasasin...bana essekten duseni getirin dedigi gibi adamin bana burnundan baloncuk cikani getirin beni o anlar iste o sendin gel bi opiiim gel
benide aranıza alırmısınız sanırım 85buck ve zayıflamak istiyorum yardıncı olurmusun
:26:
kiz aile birsey diyorsa vardir bir bildikleri..bak benim ailemde bu odundan olma okuzden bozma herif ile evlenmeme pek razi olmadilar.babam acik acik dedi ki: bak kizim o iyi bir insan oglum Kadar severim..ama gel görki aile cahil...(annemin ailesi ya firsati bulmusken lafida rahat rahat soktu anneme:) ) cok ugrasirsin..avrupada yasiyor olabilirler ama bureanin en ucra köy hayatini düsün...bu adamla evliligi illede istiyorum diyorsan ilk 5 yili cocuk egitir cocuk bakar gibi adamla ugrasmaya harcayacaksin..sonra yavas yavas düzelir ama gözün kesiyorsa evlen..yok gözün kesmiyorsa sonra aci cekersin ..bana kalirsa evlenme dedi...aa ben sevdali ben bulmusumki böylesini kacirirmiyim ayaklarinda yari deli yari sarhos dolaniyordum o aralarda..Adam melek yüzlü...cocuklarimi kucaktan kcaga atiyor..kizlarim dayi dayi diye deli gibi pesinden kosuyordu...o halleri gördügümde ne maddi ne manevi ne egitim hicbir mesafe umurumda olmadi....olmadida iyimi oldu...bana sorsan ben bu evlilikle b..k yemis oldum ama allahta bunu bana yasattiysa demekki hayirlisiymis..yoksa..yoksa yoksa....:26: gelmiyor cümlenin sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?