oyyy oyyy ne gusel olmus burası
kalabaliklasmisiz ...
Bi gecmis birikmiş ki aboooooow....
Oku oku bitmez ...
Ins cok şey kacirmamisimdir...
Suan annemdeyim kızlar
eve gidince geçmişimi okurum...
Son sayfada ... Prenses, ayca35 ve masumu gördüm eskilerdenHepiniz hosgeldiniz kızlar
başlangıç:80
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.8
giden:600
toplam giden:11.200
hedef: 57
spor: 2 saat yürüyüş
o zaman tekrardan hoş geldinkızlar merhabaa, bi soru sordum ama acevap alamadım kendimi tanıtmak istiyorum .
29 yaşındayım 6 yaşında ikiz ogluşlarım var.
inşaat firaısnda çalışıyorum. bundan 3 yıl önce
bu topikte baya kilo vermiştim 90 lardan 60 lara kadar düşütm
ara verdiigmde tekrardan aldım ,
liste yapıyorsanız bend elisteye katılmak istiyorum
iremcim hala sen misin kaptan?
hoş geldin her gün buraya yediklerini yazarsan gurubumuza dahil oluyorsun canımbenide aranıza alırmısınız sanırım 85buck ve zayıflamak istiyorum yardıncı olurmusun
:26:
Kızlarrr ben geldımm uzun bı aradan sonra dıyet fılan kalmadı bende tabı gecen hafta geldım ızmrden bu hafta kurs dıkıs derken fırsat bulamadım suan harıl harıl etek dikmekle mesgulum kılom da 73.7 lerde 1 aydır dıyaet yapmıyorum 700 gr geldı ama haftada ıkı gun yuruyorum kursa ve elımde 6.5 kg dıkış makınesı ıle bırlıkte dıger gunlerde kurs gunlerının yemegı evı toplama fılan bıde bu ara da halı fılan yıkadım baya az gerı geldı kılo sanırım
kilo:88
hedef:70
spor: yürüyüş/leslie
geçen hafta: 89
bu hafta:88
giden:1
Canım gecen geldiginde konuşmuştuk ya... Hatirlayamamissindir... Yoksa senin burda oldugun zamanlar burda oldugundan demedim yanihoşbulduk cnmmmm ben hatırlayamadım ama senii:18::18:
Oyyy oyyy ne gusel olmus burası
Kalabaliklasmisiz ...
Bi gecmis birikmiş ki aboooooow....
Oku oku bitmez ...
İns cok şey kacirmamisimdir...
Suan annemdeyim kızlar
Eve gidince geçmişimi okurum...
Son sayfada ... Prenses, ayca35 ve masumu gördüm eskilerdenhepiniz hosgeldiniz kızlar
başlangıç:80
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.8
giden:600
toplam giden:11.200
hedef: 57
spor: 2 saat yürüyüş
Canım gecen geldiginde konuşmuştuk ya... Hatirlayamamissindir... Yoksa senin burda oldugun zamanlar burda oldugundan demedim yani
Evet canım kaptanımız irem, bıraktığından beri :)ha evet dogruyaa soryyy cnmm
liste yapılıyormu hala birde kaptan irem mi?
en son ben ireme devredip gitmişitm kaptanlığı
evet canım kaptanımız irem, bıraktığından beri :)
listeyi yapıyor irem sagolsun....
Hergun menü paylaşımı yapılıyor ...2 eksik menüsü olan listeye
giremiyor... Eskisinden cokta değişen bişey yok sanırım :)
Evet canım ...2 gun eksik olursa o hafta listeye giremiyoruz...hergün paylaşmak gerekiyor o halde menüleri degilmi?
bugün yaz canım bildirimini bizimle yeni başladığın için iki kere bildirimden sonra 3. bildirim yaptığın hafta listede olacaksın bol şans:)))Vallahi tebrik ediyorum :)
Günaydınlar herkeseeee. Bugün, az sonra tartılıp başlıyorum inşallah. Menümü de yazacağım. Yaşnız başlangıç kilomu vs haftaya cuma mı bildireceğim yoksa bugün mü??
merhaba kızlar günaydın herkese
liste yapıyormusunuz acaba?
canım okuldan yeni geldim kusura bakma benim telde bu ara problem var gerçi hiç iii olmadı ama okuyorum ama yazamaıoyrum birden kapanıveriyokızlar merhabaa, bi soru sordum ama acevap alamadım kendimi tanıtmak istiyorum .
29 yaşındayım 6 yaşında ikiz ogluşlarım var.
inşaat firaısnda çalışıyorum. bundan 3 yıl önce
bu topikte baya kilo vermiştim 90 lardan 60 lara kadar düşütm
ara verdiigmde tekrardan aldım ,
liste yapıyorsanız bend elisteye katılmak istiyorum
iremcim hala sen misin kaptan?
oyyy alımlar başladı desene bi ara bant kullanmıştık ya yine böyle şeyler planlıyomusunhatta yapayım m ilk bildiirmi
11 ekim cuma:68,0
25 ekim cuma:69,4
gelen :1400
:2::2::2::2::2:
hoşgeldin canım ne demek tabiii ki aramızdasınbenide aranıza alırmısınız sanırım 85buck ve zayıflamak istiyorum yardıncı olurmusun
:26:
nerelerdesin kısss sen seslendim seslendim duymadınnnnnKızlarrr ben geldımm uzun bı aradan sonra dıyet fılan kalmadı bende tabı gecen hafta geldım ızmrden bu hafta kurs dıkıs derken fırsat bulamadım suan harıl harıl etek dikmekle mesgulum kılom da 73.7 lerde 1 aydır dıyaet yapmıyorum 700 gr geldı ama haftada ıkı gun yuruyorum kursa ve elımde 6.5 kg dıkış makınesı ıle bırlıkte dıger gunlerde kurs gunlerının yemegı evı toplama fılan bıde bu ara da halı fılan yıkadım baya az gerı geldı kılo sanırım
işte diyettte büyük problemmmm acilen bi tartı edin kendinekızlaarr ben tartılamıyorum, kaç olduğumu nasıl bildiricem benevde tartı yok eczane yok yakınlarda :/:44: ve regl oldum dün verebildim bilmiyorum bile:44::44::44:
Evet canım ...2 gun eksik olursa o hafta listeye giremiyoruz...
listeye girmek icin 2 hafta deneme süresi var
merhaba bayanlar
klübe katılmak istiyorum.ben de 84 kiloyum. ikinci doğumdan sonra bu kilolaya ulaşdım 4 sene evvel 67 ye düştüm fakat şu an dediğim kilodayım.bir türlü irademe sahip olup yemek yemekten ve özellikle tatlılardan vaz geçemiyorum.boğazımı tutma ve sarımsak çayı konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim
iremcimm cnm bantı sormuşsun yok düşünmüyorum 1 kutu kullandım ben onu
2. sini kullanırke hamile kalmıştım , sonra kaçamak olunc ahepsi geri geldi
herşeyden az az yiycekisn vucut şifreni çözüceksin aslınd aolay bu ..
ben şifremi çözdümde uygulm hatası yapıyorum
o hatayı bende yapıyorum malesef
aslında senden bi önce sonra fotosu alsak bana çok ilham olmuştun
geçmişte aratsam bulabilirmiyim ki aceppp:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?