80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Anam kendi kendime iş çıkardım resmen
Benim Cadı doğum gününe 16 kişi çağırmıştı gele gele 3 kişi geldi tabi bizimki fena bozuldu ama gelen arkadaşları onun moralini düzeltiler Sonuçta gerçek arkadaşları kimlermiş görmüş oldu bu bahaneyle
Baya eğlendiler; bol bol müzik dinlediler, muzurluk yaptılar hatta bir ara olayı abartıp en son pasta savaşına kalkıştılar ben ses etmedikce dedim okadarda değil hepinizi yolarım nasıl gülüyorlar
Tabi benim hazırlıklar çok çok fazla oldu
Kurabiye ve böreğim olduğu gibi kaldı. Makarna salatam ve kırmızı lahana salatası yarılandı üstelik Pastanın yarısından çoğu hatta 2/3 ü kaldı

Birazını buzluğa attım Annemler dönünce onlarada ikram etmek için
Gelelim kendime iş çıkardım meselesine
Kalan şeyleri ben tek başına yemek zorunda kalmıyayım diye ( buzluğa atmayı sevmem pek hazır şeyleri ) eşimin halalarını ve KVyi akşam çaya davet ettim Yorulacağım ama en azından kendim öğlen yediğim pastayı eritirim ( akşam asla yemem )
Bakalım KV ne alemde

Kızıma ve gelen arkadaşlarınada dedim seneye hiç doğum günü yapmıyoruz evde onun yerine ben sizi bir ara bir yere götürürüm diye keşke bu seferde böyle yapsaydık dediler ama diğer arkadaşlarının gelmeyeceğini bilemezdim

yasasin yek ben degilmisim yasasin...bana essekten duseni getirin dedigi gibi adamin bana burnundan baloncuk cikani getirin beni o anlar iste o sendin gel bi opiiim gel

O zaman tekrar aramıza hoşgeldin diyelim
Bende kendimi tanıtayım yeni gelen diğer arkadaşlar içinde olur hem

Adım banu, 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim Evhanımıyım ve istanbuldayım
İki sene evvel 120 kgla başladım maratonuma hatta 97 kgı bile görmüştüm 3 ay evvel ama maalesef hem kullandığım ilaçlar, hem sigarayı bırakışım hemde 2 ay Tatil ve sonrasında Ramazan dolayısıyla spor salonuna gitmeyince 105i gördüm yine ama azimliyim ne olursa olsun o kilolar gidecek
Şimdiki hedefim yeni yıla 99la girmek en fazla yazada inşallah çok daha az olurum

benide aranıza alırmısınız sanırım 85buck ve zayıflamak istiyorum yardıncı olurmusun
:26:

Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz

Hehhhhhhh hele şükür
Valla süpersin canım yaa ben bir ay diyet yapmasam ( nasıl diyet yapıyorsam artık ) kesin çok daha fazla kilo almış olurdum
Maşallahın var yani
Bu arada inşallah pazartesiden itibaren yine menü takibi yaparsın dimi yoksa savsaklıyoruz gibime geliyor
Bende ay başında diyetisyene gideceğim Allahın izniyle öbür türlü olmayacak bu iş

kızlaarr ben tartılamıyorum, kaç olduğumu nasıl bildiricem ben evde tartı yok eczane yok yakınlarda :/:44: ve regl oldum dün verebildim bilmiyorum bile:44::44::44:

Canım bugün tartılamayanlar en geç pazar günü bildirim yapabiliyorlar yarın yaparsın sende bildirimini

Aramıza sende hoşgeldin
Rabbim birlikte çok çok güzel kilolar vermeyi nasip eder inşallah Aminnnnnnnnnnnn

menümü yazıp kaçayım kızlar hemen .

kahvaltı
2 yumurta ile omlet
zeytin, peynir

öglen
2 lm ekmek ile lıgyt kaşarlı tost
ayran
salata

ara
3 ceviz
2 elma
200 gr yogurt

akşam :sodalı ayrann

Teşekkür ederim :)

başlangıç: 86.1
geçen hafta:-
bu hafta: 86.1
giden:-
toplam giden:-
Hedef: 75 (şimdilik)
Spor: -

Çok heyecanlandım; ilk defa bildirim veriyorum

Emzirdiğimi hatırlataraktan :)

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu light peynir, 1dilim kepek ekmeği, emzirme çayı

Ara: 1 elma

Öğle: 3 yemek kaşığı pilav, 3 yemek kaşığı kavurma, küçük kase salata, 1 küçük dilim baklava

Ara: 1 bardak süt, emzirme çayı, 3 çatal tiramisu

Akşam: 4-5 patates kızartması (actifryda 1 kaşık yağla kızartılmış), şnitzel

Yatmadan: 1 bardak süt (olacak inşallah :))

[*]başlangıç:83,5
[*]geçen hafta:81,9
[*]bu hafta:81,9
[*]giden 0
[*]hedef:60
[*]spor:yok
[*]
[/LIST]

bu hafta hiç giden olmamış tabi gelende ama adet dönemim ama geçikti olamadım henüz o yüzden olabilir.:84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
  1. kahvaltı
  2. 1dilim kepek ekmeği
  3. 1adet ymurta
  4. yarım kibrit kutusu beyz peynir
  5. şekersiz çay
  6. domates
  1. öğlen ayran
  2. ara
  3. ayran
  4. akşam ayran
  5. hep ayran
şu ayran detoksunu deniyorumda bugun ilk günüm az kaldı atlatmak üzereyim 1 gitti biri kaldı:)

menüm
  • sabah.celloges iki kase sütlü,kahve
  • ara bitkisel cay
  • öglen patetesli etli yemek.salata iki dilim ekmek
  • bir kase cerez
  • turk kahvesi
  • aksam yarim tabak pilav,salata . ayran,et sote
  • üc kasik helva,
  • bir litre su

slm kızlar dun hıc gıremedım dıscı randevum vardı ordanda kızımın okul toplantısı yogundum
bugunde ısmekın kurlarına basladım ıgne oyası öğrencem ınsallah.3.30da eve geldım yan komsu cagırdı
annemlerle bızı ufak kızım annemdeydı ben kurstayken annemde komsuya götürmüs alıyım dıye gııttım
bıde ne görıyım mantı acıyolar annemlerıde mantı yemeye cagırmıslar
ısrar ettıler benımde yıyesım vardı 1 tabak mantı yedımcok güzeldı
bu arada bıldırımımıde yapayım
baslangıc 89
gecen hafta 84.5
bu hafta 83.3
gıden 1.2
toplam gıden 5.7
hedef 68
spor 3 gun yuruyus bıkacgun ender saracın hareketlerı

menümüde yazayım sabah 3 dılım tam bugday ekmegı 1 parca beyaz peynır 8 tane yesıl zeytın
öğlen 1yumurta kırılmıs 2 dılım tam bugday ekmegı
aksamüstü 1 tabak ev mantısı az yaglı yogurtsuz
arada 1 cokonat gofret
dişlerımı kaplama yaptırıyorum kızlar dun dilerımım kesım işlemı vardı o yuzden sıvı tuketemıyorum cok fazla
bıtkı cayı ve su ıcemıyorum fazla napcam bılmem hemde 2 hafta sürcek bu işlem
aksamada meyve faslım olur kesın

hb canım
tatlım sen 2 saat yürüyüşü nasıl yapıyosun?:26:

iyi akşamlar kızlar

menüm

sabah
1 dlm peynr
2 ceviz
1 dlm ekmk

ara
yeşil çay y
yarım elma

öğle

kavun
yoğurt
1 kçk kse fıstık

ara
1 kırmızı biber

akşam
5 kşk patlıcan
yoğurt
1 dlm ekmk

ara
çay
belki mandalina yeri,m

bollll suuu

hıııı ben de nasıl yapıyor diye şaşırmıştım
şey kaptancım şimdi ben leslie ye başladım
günlük kaç mil yapsam sence?

leslie ile herkes 3 milden başlıyor
bayanın kendisi bile 1 hafta 3 mil yapıldımı etkisini görürsünüz diyor
seni yormayacaksa 3den başla bence
ben 2 gün 3 sonra 5 yaptım hep

Hele şükür bu faslıda atlattım
Yaptıklarımdan çok fazla kalmadı eeee ikram ettiklerim haricinde birde halalara olsun KVye olsun pakette yaptım enişteler ve büyük ananne de yesin hesabı

Eşimin halası diyor kız keşke günü sende yapsaydık ya bir sürü şey artmış işte diye dedim okadarına da yetmezdi ama hiç aklımada gelmedi
Yarın büyük kız evde ders çalışacak ben ufaklıkla güne gidince Akşamda babasıyla halalara gelicek

Baya yoruldum ama inatla uzanmıyorum yoksa kesin uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…