tebrikler haftada 1 kilo süper maşallahh
ama bildirim biraz karışık olmuş
yasasin yek ben degilmisim yasasin...bana essekten duseni getirin dedigi gibi adamin bana burnundan baloncuk cikani getirin beni o anlar iste o sendin gel bi opiiim gel
kızlar merhabaa, bi soru sordum ama acevap alamadım kendimi tanıtmak istiyorum .
29 yaşındayım 6 yaşında ikiz ogluşlarım var.
inşaat firaısnda çalışıyorum. bundan 3 yıl önce
bu topikte baya kilo vermiştim 90 lardan 60 lara kadar düşütm
ara verdiigmde tekrardan aldım ,
liste yapıyorsanız bend elisteye katılmak istiyorum
iremcim hala sen misin kaptan?
benide aranıza alırmısınız sanırım 85buck ve zayıflamak istiyorum yardıncı olurmusun
:26:
Kızlarrr ben geldımm uzun bı aradan sonra dıyet fılan kalmadı bende tabı gecen hafta geldım ızmrden bu hafta kurs dıkıs derken fırsat bulamadım suan harıl harıl etek dikmekle mesgulum kılom da 73.7 lerde 1 aydır dıyaet yapmıyorum 700 gr geldı ama haftada ıkı gun yuruyorum kursa ve elımde 6.5 kg dıkış makınesı ıle bırlıkte dıger gunlerde kurs gunlerının yemegı evı toplama fılan bıde bu ara da halı fılan yıkadım baya az gerı geldı kılo sanırım
kızlaarr ben tartılamıyorum, kaç olduğumu nasıl bildiricem benevde tartı yok eczane yok yakınlarda :/:44: ve regl oldum dün verebildim bilmiyorum bile:44::44::44:
merhaba bayanlar
klübe katılmak istiyorum.ben de 84 kiloyum. ikinci doğumdan sonra bu kilolaya ulaşdım 4 sene evvel 67 ye düştüm fakat şu an dediğim kilodayım.bir türlü irademe sahip olup yemek yemekten ve özellikle tatlılardan vaz geçemiyorum.boğazımı tutma ve sarımsak çayı konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim
evetde canım şimdi evdeyim ben işim olmadıkça çıkmıyorum dışarıya, neyse bende tartıldıkça yazarım ne yapayım:44:ceco34
işte diyettte büyük problemmmm acilen bi tartı edin kendine
bugün yaz canım bildirimini bizimle yeni başladığın için iki kere bildirimden sonra 3. bildirim yaptığın hafta listede olacaksın bol şans:)))
canım okuldan yeni geldim kusura bakma benim telde bu ara problem var gerçi hiç iii olmadı ama okuyorum ama yazamaıoyrum birden kapanıveriyo
ben devam ediyorum eski olup tekrar aramıza katılanlar 2. bildirimde listede oluyor eğer herkes tamamlandı ise liste cuma çıkıyor ama en geç pazara kadar bekliyoruz çoğu zaman
her gün menü paylaşımı var 3 menü yazmamış olan listeye giremiyor bööle şimdilik başka bi kuralımız yok:44:
tekrar hoşgeldin aramıza
oyyy alımlar başladı desene bi ara bant kullanmıştık ya yine böyle şeyler planlıyomusun
hoşgeldin canım ne demek tabiii ki aramızdasın
nerelerdesin kısss sen seslendim seslendim duymadınnnnn
göreve devam ediyon demiiii:18::18:
işte diyettte büyük problemmmm acilen bi tartı edin kendine
Oyyy oyyy ne gusel olmus burası
Kalabaliklasmisiz ...
Bi gecmis birikmiş ki aboooooow....
Oku oku bitmez ...
İns cok şey kacirmamisimdir...
Suan annemdeyim kızlar
Eve gidince geçmişimi okurum...
Son sayfada ... Prenses, ayca35 ve masumu gördüm eskilerdenhepiniz hosgeldiniz kızlar
başlangıç:80
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.8
giden:600
toplam giden:11.200
hedef: 57
spor: 2 saat yürüyüş
hb canım
tatlım sen 2 saat yürüyüşü nasıl yapıyosun?:26:
toplam kuzum o
hıııı ben de nasıl yapıyor diye şaşırmıştım
şey kaptancım şimdi ben leslie ye başladım
günlük kaç mil yapsam sence?
hıııı ben de nasıl yapıyor diye şaşırmıştım
şey kaptancım şimdi ben leslie ye başladım
günlük kaç mil yapsam sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?