80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence ilk 3 gün 1 mil sonra ki 3 gün 2mil sonrada 3 mil yani ben olsam böyle yapardım
öyle yapayım o zaman
ben 1 hafta falan 1 mil yapacaktım
leslie ile herkes 3 milden başlıyor
bayanın kendisi bile 1 hafta 3 mil yapıldımı etkisini görürsünüz diyor
seni yormayacaksa 3den başla bence
ben 2 gün 3 sonra 5 yaptım hep

sanırım yorar
ben hiç spor yapmadım şimdiye dek
yürümem bile o derece
ufak ufak başlamak lazım

iyi olmuş hıh işte böyle yemeyip yedirmek lasım

ohh iyi atlattın bunuda bereketli olmuş doğum günü desene

sabah : nesfit

ara: etimek tatlısı

öğle 1 börek öğrenci ziyaretinde anca bu kadar kaçabildim

ara 10 badem

akşam mantar haşlama yarım dilim ekmek

yarım dilim ekmek peynir

benide aranıza alırmısınız sanırım 85buck ve zayıflamak istiyorum yardıncı olurmusun
:26:
aramiza hosgeldin canim..zayiflamak görüldügü Kadar imkansiz degil..yeterki iradeli olalim..

anaaaaaaaaa sizinkilerin mantigina bakarcak bu Adam beni bicakla keser valla..zamaninda babasi annesine yapmis..allahim evde yemekleri ezerek yapmaya baslamaliyim bütün bicaklari ortadan kaldirmam lazim

aferim kiz sana..ben bu haftada arti bekliyordum senden..ee alistik nasilsa herhafta artilarla girmeye demi... kutlarim valla seni..biraz daha gayretli olda 80 leri son gördügün olsun artikin

sarmisakli caymipes yani onudami yaptilar

öznurrr gelemedin mi kızzz dişçidennn
eveet odadaki tek öznurun kendim oldugunu düsünerek üstüme aliniyorum ve cevap veriyoruuum:coktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan geldim ama ne gelis.....
fazlaca uyusturmuslar beni..sadece disim degil beynime etki yapmis olacakki disciden ciktim arabaya bindim geri geri giderken az daha motosiklete carpacaktim..allahtan park yardimi varda pip pip ötmeye basladi tabi benim muhterem beynim algilamadigi icin artik araba iyice yaklasmis olacakki pip pipi ler kesintisiz bir biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sesi vermeye baslayinca Allah dedim..son saniyede kurtardim..neyse arasi 10 dakika gecmedi 30 luk yolda 47-48 km ile radara yakalandim...gözümde birden kirmizi bir flas patlayinca Allah dedim paparaziler yakaladi..saklan kabasakal saklan simcik temel resis damlar diyerekten eve zor attim kendimi....
herifle minik bir agiz dalasindan ve hemen arkasindan gelen radari ödersin ödemezsin tehtitlerinden sonra bu defada ciktik arabanin sigorta degisme Zamani diye sigortacilari gezmeye..allahim ya o ne SIKICI o ne rezil birseydi..hayir anlasam neyse teknik almancamin tam bir rezillik oldugunu düsünürsek resmen iskence yasadim yani...
neeeyse bu arada yürüyorduk herif islik calinca bende calayim dedim ama sol yanim felc oldugundan sol dudagim coktaaan greve baslamisti..herif CORBA ismarladi..sag yanim yedi yuttu sol yanimdan dudagimin kenarindan disari akti ay en komigide öpücük sahnesi...öpmeye kalkiyorsun sol yanin aaay bu rezilin nesini öpücen deyip hic kimildamazken sag yanin coktan isi bitirmis oluyor..yani sagli sollu dögüs cekis geldim bu saate

Sabah:2 dilim peynirli ekmek+2 yk pekmez
öyle: 1 kase mercimek corbasi +1 dlm. ekmek
ara:vardi birseyler ama hatirlamiyorum
aksam: 2 parmak kalinliginda kizarmis sosis+yogurtlu haslanmis karnibahar+2 kasik pilav+1 caytabagi Kadar yumurtali taze fasulye
ara:1 bisküvi+8-9 tane kara uzum kurusu+5 findik(misafirlikteydikte yani masadan ufak tefek asirdiklarim sadece) bir iki taze uzum 2 yk Kadar cekirdek

yahu geldigimde burada 5 kisi vardi ben mesaj yazana Kadar herkes tüymus ..ne is kardesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
sineksavar gibi raid miydi reid miydi neydi leyn o reklamdaki sineköldüren ilacin adi..yahu kendimi öyle hissettim..beni gören ucup gidiyor..böylede dolayli sizede sinek demis gibi oldum ama lafim valla size degil..raid kismiyla kendimeydi ..alinma gücenme olmasin lütfen

kız buralardayımda içim uyuyor o yüzden siteden düştüğümü geç fark ediyorum

Neyse bana müsaade
Yatıp uyuyayımda kendime geleyim
Size hoş sohbeetler ve hayırlı geceler

Kocaman öpüyorum hepinizi

size derken ben duvarlar keyfim ve kahyasinami..anca böyle cogullasabildimde
sanada iyi geceler canim

Yarından ıtıbaren menusunu yazmayan kalmasınn diyet moduna gırmelıyım tekrar bırı benııı durrdursuunnnnnn bıde uzun zamandır yokum kımler var kımler yokk

bir de ben varımm

iyi geceler uyuyordum uyanıp bi bakem geçmişi kaçırmayım dedim iyi etmişmiyim

yani birseyler kacirmamak icin uykundan kalktin burayami baktin.. valla hayatim ya derin bir yalnizlik icindesin yada tam bir müptelasin yani yok baska bir adi...sahsen ben yatmadim bile..herifi saldim iki lafin belini kirariz dedim ya bakkal actim mallar setim kapisina kocaman tabelada astim..beklerim hergün müsteri gelmez cocukluk sarkimids tekrar ettikten sonra naber kiz ne var ne yok diyerek sohpete daliyorum

kiz cok aradinmi bu nick i ya:26::26::26::26::26: biz simdi tesadüfen muhabbete baslasak ben sana hitap etmek icin ikidebir hsrtskml demek zorundami kalicam simdi:44::44::44:

iyiyim ve 1 şik doğğru derin bi yalnızlık içindeyim yoksa gecenin bu saatinde hangi insan yatağından su içmek iin kalkıp sonra evde biraz ürperip yalnızlık hissederek bilgisayara sarılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…