- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
öyle yapayım o zamanbence ilk 3 gün 1 mil sonra ki 3 gün 2mil sonrada 3 mil yani ben olsam böyle yapardım
leslie ile herkes 3 milden başlıyor
bayanın kendisi bile 1 hafta 3 mil yapıldımı etkisini görürsünüz diyor
seni yormayacaksa 3den başla bence
ben 2 gün 3 sonra 5 yaptım hep
Hele şükür bu faslıda atlattım
Yaptıklarımdan çok fazla kalmadıeeee ikram ettiklerim haricinde birde halalara olsun KVye olsun pakette yaptım enişteler ve büyük ananne de yesin hesabı
Eşimin halası diyor kız keşke günü sende yapsaydık ya bir sürü şey artmış işte diyededim okadarına da yetmezdi ama hiç aklımada gelmedi
Yarın büyük kız evde ders çalışacak ben ufaklıkla güne gidinceAkşamda babasıyla halalara gelicek
Baya yoruldum ama inatla uzanmıyorum yoksa kesin uyurum
Hele şükür bu faslıda atlattım
Yaptıklarımdan çok fazla kalmadıeeee ikram ettiklerim haricinde birde halalara olsun KVye olsun pakette yaptım enişteler ve büyük ananne de yesin hesabı
Eşimin halası diyor kız keşke günü sende yapsaydık ya bir sürü şey artmış işte diyededim okadarına da yetmezdi ama hiç aklımada gelmedi
Yarın büyük kız evde ders çalışacak ben ufaklıkla güne gidinceAkşamda babasıyla halalara gelicek
Baya yoruldum ama inatla uzanmıyorum yoksa kesin uyurum
öyle yapayım o zaman
ben 1 hafta falan 1 mil yapacaktım
sanırım yorar
ben hiç spor yapmadım şimdiye dek
yürümem bile o derece
ufak ufak başlamak lazım
aramiza hosgeldin canim..zayiflamak görüldügü Kadar imkansiz degil..yeterki iradeli olalim..benide aranıza alırmısınız sanırım 85buck ve zayıflamak istiyorum yardıncı olurmusun
:26:
anaaaaaaaaa sizinkilerin mantigina bakarcak bu Adam beni bicakla keser valla..zamaninda babasi annesine yapmis..allahimkonu eş seçimimi yoksa :) kızlar benim sevgiliminde anne babası ayrı babasında kalıyor, annem babam biliyor(babama annem cıtlatmış sadece) babasıda aksi dk sı dk sını tutmayan birisi, annemin sıkıntısı aileside önemli sorunlu ailede büümüs kendiside babası gibi olur, babasının annesını aldattığı gibi sevgilinde yaparsa diyor :/ parapul sorunlarıda yok, bizimkide mesleğini yapacak ama babası aklını celiyor illa dukkanda kendi işlerini yapmakmaya zorluyor :/
ayy akıl verin bana, yarın birgün (3-4 yıl sonra) söz nişan olsa babam vemez diye korkuyorum :/
aferim kiz sana..ben bu haftada arti bekliyordum senden..ee alistik nasilsa herhafta artilarla girmeye demi...eve pazartesi geldiğim için salı sabahı tartılıp diyete başladım ona göre bildirim yapıyorum
başlangıç:82.5
geçen hafta(salı):80.6
bu hafta: 79.1
giden 1.5
toplam giden: 3.4
hedef:65
spor: 4 saat yüryüş
sarmisakli caymimerhaba bayanlar
klübe katılmak istiyorum.ben de 84 kiloyum. ikinci doğumdan sonra bu kilolaya ulaşdım 4 sene evvel 67 ye düştüm fakat şu an dediğim kilodayım.bir türlü irademe sahip olup yemek yemekten ve özellikle tatlılardan vaz geçemiyorum.boğazımı tutma ve sarımsak çayı konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim
eveet odadaki tek öznurun kendim oldugunu düsünerek üstüme aliniyorum ve cevap veriyoruuum:coktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan geldim ama ne gelis.....öznurrr gelemedin mi kızzz dişçidennn
yahu geldigimde burada 5 kisi vardi ben mesaj yazana Kadar herkes tüymus ..ne is kardesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
sineksavar gibi raid miydi reid miydi neydi leyn o reklamdaki sineköldüren ilacin adi..yahu kendimi öyle hissettim..beni gören ucup gidiyor..böylede dolayli sizede sinek demis gibi oldum ama lafim valla size degil..raid kismiyla kendimeydi ..alinma gücenme olmasin lütfen
kız buralardayımda içim uyuyor o yüzden siteden düştüğümü geç fark ediyorum
Neyse bana müsaade
Yatıp uyuyayımda kendime geleyim
Size hoş sohbeetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüyorum hepinizi
anaaaaaaaaa sizinkilerin mantigina bakarcak bu Adam beni bicakla keser valla..zamaninda babasi annesine yapmis..allahimevde yemekleri ezerek yapmaya baslamaliyim bütün bicaklari ortadan kaldirmam lazim
ne demek istedin anlamadım canım :O neden senın adam pıcaklıcak senı
anaaaaaaaaa sizinkilerin mantigina bakarcak bu Adam beni bicakla keser valla..zamaninda babasi annesine yapmis..allahimevde yemekleri ezerek yapmaya baslamaliyim bütün bicaklari ortadan kaldirmam lazim
ne demek istedin anlamadım canım :O neden senın adam pıcaklıcak senı
hani demis ya babasi ne yaparsa oglanda örnek alir yapar diye..herifin anababasinin gecmisinde öyle tatsiz bir mesele olmus ya ona istinaden dedim di zaten...bu nasil cümle oldu ya..neyse idare et
valla bu saatte benden baskasi yok gibi..kurtarirsa ben varimYarından ıtıbaren menusunu yazmayan kalmasınn diyet moduna gırmelıyım tekrar bırı benııı durrdursuunnnnnn bıde uzun zamandır yokum kımler var kımler yokk
valla bu saatte benden baskasi yok gibi..kurtarirsa ben varim
bir de ben varımm
iyi geceleruyuyordum uyanıp bi bakem geçmişi kaçırmayım dedim iyi etmişmiyim
yani birseyler kacirmamak icin uykundan kalktin burayami baktin..valla hayatim ya derin bir yalnizlik icindesin yada tam bir müptelasin yani yok baska bir adi...sahsen ben yatmadim bile..herifi saldim iki lafin belini kirariz dedim ya bakkal actim mallar setim kapisina kocaman tabelada astim..beklerim hergün müsteri gelmez cocukluk sarkimids tekrar ettikten sonra naber kiz ne var ne yok diyerek sohpete daliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?