kiz cok aradinmi bu nick i ya:26::26::26::26::26: biz simdi tesadüfen muhabbete baslasak ben sana hitap etmek icin ikidebir hsrtskml demek zorundami kalicam simdi:44::44::44:
ah caniiim gel kiz gel cay demleyeyim sabahlar zor olmasiniyiyim ve 1 şik doğğruderin bi yalnızlık içindeyim yoksa gecenin bu saatinde hangi insan yatağından su içmek iin kalkıp sonra evde biraz ürperip yalnızlık hissederek bilgisayara sarılır
oldu olacak aralara bir iki sayi birkacta büyük harf koysaydin yani süper sifre olurdubaska nıck bulamadım yhaa bende bnım kızımın esımın ısımlerının sessız harflerını yazdm
ah caniiim gel kiz gel cay demleyeyim sabahlar zor olmasin
kendime yuh diyorum yani..bu nasil hitap nasil seslenis..yani kadincagiz cattik deliye Allah sonumuzu hakgetire diye terlemistir korkudanoldu olacak aralara bir iki sayi birkacta büyük harf koysaydin yani süper sifre olurdu
neyse olsun bizde sana kisaca hasret deriz..ilk harfler bana bu ismi animsatti nedense...ee ne gezersin buralarda ..Kilo derdin var demi
icim derken:44::44::44: yani yanan icin midense sodayi tavsiye ederim..yok cigerinse bol oksijen bagirsaklarinsa caresi yok bol su icip sabahi bekliicen...böbrek dalak Pankreas falan ya yanan icin neresi deki care bulalimsağol canımm..içimm yanıyor kıızz çay iyi gelirmiki
icim derken:44::44::44: yani yanan icin midense sodayi tavsiye ederim..yok cigerinse bol oksijen bagirsaklarinsa caresi yok bol su icip sabahi bekliicen...böbrek dalak Pankreas falan ya yanan icin neresi deki care bulalim
kendime yuh diyorum yani..bu nasil hitap nasil seslenis..yani kadincagiz cattik deliye Allah sonumuzu hakgetire diye terlemistir korkudan
bacim sen bana bakma..göründügün Kadar odun degilim..o benim herifin bendeki yansimasi idare et
hemm yüreğimm hem ciğerim yaniyy aneyyyy armı bi çaresi
kaçırttın hatunu bidaha semtimize uğramaz artık
valla bende girşp çıkıp su içiyom zatenhem yüregin hem cigerinmi yaniiiy..ne o kiz aclik krizinden sobadaki korumu yuttun..simcik olayin derinine inelim bana cocuklugunu anlatyok cok sürer dersen bana patlican kebabi nasil yapilir onu anlat oda zor dersen koru nasil yuttun onu anlat...yok daha onada üsenirsen anlatmaya gir musluga agzini daya kana kana su ic yok baska caresi
kaptanimin deyimiyla : gene icime duyum kacti kardesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
valla bende girşp çıkıp su içiyom zaten
yalnız hakkat sobanın korunu yemş gibiyim nerden bildin
aha iste benim tirlattigin durumun ta kendisi oluyorallahh allahh o nasıl oluyo öylee:26:
bune ya masaldan bozma kabus mu yani bu saattede hello kity gelecek degildi ya..birazdan Dragon fredinin kabusu falanda gelir simdi:18::18::18::18::18::18:al şite hasret kaçtı masaldan bozma kabuss geldi gecenin bu saatinde :18::18:
cigerle yürege vurduysa yani anlamamak mümkün degil..bendede derin aclik vardi..actim dolabi..peyniri isirdim dislerim yüzünden cigneyemedim...aksamdan kalan bulgur pilavi vardi..bir kaasik aldim dislerim ezmedi..iki taraftada dislerim agriyor...baktim care yok yogurda pekmezi koydum diyorum..arkadislerede hiiic minnetim olmuyor
oldu olacak aralara bir iki sayi birkacta büyük harf koysaydin yani süper sifre olurdu
neyse olsun bizde sana kisaca hasret deriz..ilk harfler bana bu ismi animsatti nedense...ee ne gezersin buralarda ..Kilo derdin var demi
saka maka onuda bayagidir görmüyorum ha...bir ara kafayi kazitayimda gideyim..kadina taklit edecek bir konu ciksin barioyy kıyamam sanaaa
yemek yiyemedenmi senn ..ama yoğurt iyi olmuş bendemi yesemki içimin yangınına iyi gelirmiki..anaa yok ben en iyisi ayran yapıyım beki uykumda gelirr
kendimi senin çakma gibi hissettim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?