80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet adım hasret buraya yenı uye oldum daha once dısardan takıp ededm ama hıc uye olmayı dsunmedım takı dun geceye kadar evett kılo derdım var basım dertte:18:

hayatim biryerden baslamak zorundaydin..ha bu gecede buise baslamis oldun..yarin güzel bir dietle sporla baslangicida pekistirmis olacaksin..tanisalim...ben 36 yasinda 104 kilolardan 71-72 arasinda tikanip kalmis 4 cocuklu bir odunlu ev hanimiyim..sen?

evet adım hasret buraya yenı uye oldum daha once dısardan takıp ededm ama hıc uye olmayı dsunmedım takı dun geceye kadar evett kılo derdım var basım dertte:18:

çok isabetli bi karar vermişsin üye olmakla ,

burda hemen hepimizin kilo en büyük derdimiz neyse allah başka dert vermesin

bı yere kactıgım yok artık buralıyım hatta benden sıkılabılırsınız de ıstedıgınız gıbı hıtap edebılırsınız gec cvp yazmamın sebebı sıteyı dolasıp ogrenmek suan cozme asamasındayım

çok isabetli bi karar vermişsin üye olmakla ,

burda hemen hepimizin kilo en büyük derdimiz neyse allah başka dert vermesin

birde ben varim o dertten..yani odaya bir giriyorum 5-6 kisilik odada Adam kalmiyor iyimi anca uykusunda susayip kalkan sonrada uyuyamayan dewli meli muhhabette degr diyenlerin(ki bu sen oluyorsun) ´sayesinde tek tük kalabaligimiz var iste

Vücut Direncini Artırmak İçin Reçete

Beslenme ve Diyet Uzmanı Günday'ın, soğuk kış günlerinde vücut direncini artırmak için bir de tavsiyesi var:

8 tatlı kaşığı yoğurt, 6 tatlı kaşığı yulaf ezmesi, 3 tatlı kaşığı ezilmiş ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal

cok memnun oldum bugun basladım sayılır ben 20 yasında 80 kılo 1.55 boyda 1 cocuk sahıbı ev hanımıyım

birde ben varim o dertten..yani odaya bir giriyorum 5-6 kisilik odada Adam kalmiyor iyimi anca uykusunda susayip kalkan sonrada uyuyamayan dewli meli muhhabette degr diyenlerin(ki bu sen oluyorsun) ´sayesinde tek tük kalabaligimiz var iste

yogurtun zayıflamayada etkisi çokmuş
gece yatmadan önce yogurtun içine yarım limonu sıkıp yıyenler var
göbek eritiyormuş galiba

tartıda 70 li 60 lı rakamları görebilcekmiyiz acaba
ben 70 li rakamlari gördüm..hatta bir Sabah 69.6 yi bile gördüm ama tez gitti gelicek ama bir kere gördüm asik oldum..birakmam onu benim olacak..niha ha haaaaaaaaaa

ne cene yarappem geriye sarıp azını okudum

geçmiş olsun duyum 2olikmiydi ???

ho hoooo iyi geceler herkeseeeeeeee
kiz benimki olsa olsa 40 lik olur

yok kiz biz konusan kimseden SIKILMIYORUZ bakma sen bunlarin benden sikilmis numaralarina...3 gün gelmeyeyim yollara vururlar kendilerini dermisim..

tartıda 70 li 60 lı rakamları görebilcekmiyiz acaba

enn çok istediğimiz şeyyyy 60 lı kiloları görmek,

ben şahsen hiççç görmedim belki çocukken ana o zamanlar baskül böyle popüler deyildi her evde yoktu

18 20 yaşlarımda 67 kiloydumki bu da kilo vermiş halimdi .belkide ondan zor gidiyor kilolar nede olsa benle yaş bırakamıyor vücut

ben her kiloyu gördüm
görgüsüz değilim kilo konusunda şükür

hızlı hızlı tırmandım düşemiyorum şimdide yayıldım kaldım köşelerde aşure kazanı gibi

yollarada mollarada her bi yerlere vururuz kendimizi

seni bırakmayayız saçından tutar getirir oturturyz buraya sen evinin kadını çocukların anası kk demirbaşısın bırakmayız üleyyynn

yogurtun zayıflamayada etkisi çokmuş
gece yatmadan önce yogurtun içine yarım limonu sıkıp yıyenler var
göbek eritiyormuş galiba
benimki göbek eriten degil göbek cikaran cinsten..icinde 3 yk pekmez var....gerci uzmanlar basbas bagiriyor pekmezle ve ispanakla yogurdu yemeyin diye ama pazartesi kirmizi kart görecegim...canim acayip Tatli istiyor aksam aksamda dislerim is görmeyince pekmez yogurt yaladim yuttum bile

cok memnun oldum bugun basladım sayılır ben 20 yasında 80 kılo 1.55 boyda 1 cocuk sahıbı ev hanımıyım
Yas 20 ama bir cocugun var...erken evlenenlerdensin belli belli..ne diim Allah mutlu mesut etsin..ben 25 den önce evlenilmesi tarafi degilim..kizimi 16 olsun nisanlicam dermisim..maksat muhabbet olsun yani...allahta hayirlisiyla gecinden versin..

yogurtla reçeli buladım bende en sevdıgım sey cok zor vazgecemıyorum ondannnnnnnnnnnnnn

sadece merak ettıgım sey sıgara zayıflamayı onler mı acaba

aslinda keske öyle birsey olsaydi..kadinlarin cogunlugu suanda benim gibi sigara icmiyor olurdu...ama malesef hic etkisi yok...ama yaslanmana cok etkisi var haberin olsun..gerci 20 li yaslarda bu cokta ciddi bir konu olmuyor ama benim gibi 35 i devirmis üstüne 36 yi bitirmek üzere olan bir hatun icin yatmadan önce yüzüne gözüne zeytin yagi bile sürebilirgecenin bir vakti yaslilik korkusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…