evet adım hasret buraya yenı uye oldum daha once dısardan takıp ededm ama hıc uye olmayı dsunmedım takı dun geceye kadar evett kılo derdım var basım dertte:18:
evet adım hasret buraya yenı uye oldum daha once dısardan takıp ededm ama hıc uye olmayı dsunmedım takı dun geceye kadar evett kılo derdım var basım dertte:18:
çok isabetli bi karar vermişsin üye olmakla ,
burda hemen hepimizin kilo en büyük derdimiz neyse allah başka dert vermesin
çok isabetli bi karar vermişsin üye olmakla ,
burda hemen hepimizin kilo en büyük derdimiz neyse allah başka dert vermesin
hayatim biryerden baslamak zorundaydin..ha bu gecede buise baslamis oldun..yarin güzel bir dietle sporla baslangicida pekistirmis olacaksin..tanisalim...ben 36 yasinda 104 kilolardan 71-72 arasinda tikanip kalmis 4 cocuklu bir odunlu ev hanimiyim..sen?
birde ben varim o dertten..yani odaya bir giriyorum 5-6 kisilik odada Adam kalmiyor iyimianca uykusunda susayip kalkan sonrada uyuyamayan dewli meli muhhabette degr diyenlerin(ki bu sen oluyorsun) ´sayesinde tek tük kalabaligimiz var iste
ben 70 li rakamlari gördüm..hatta bir Sabah 69.6 yi bile gördüm ama tez gitti gelicek ama bir kere gördüm asik oldum..birakmam onu benim olacak..niha ha haaaaaaaaaatartıda 70 li 60 lı rakamları görebilcekmiyiz acaba
kiz benimki olsa olsa 40 lik olurne cene yarappemgeriye sarıp azını okudum
geçmiş olsun duyum 2olikmiydi ???
ho hoooo iyi geceler herkeseeeeeeee
yok kiz biz konusan kimseden SIKILMIYORUZ bakma sen bunlarin benden sikilmis numaralarina...3 gün gelmeyeyim yollara vururlar kendilerini dermisim..bı yere kactıgım yok artık buralıyım hatta benden sıkılabılırsınız de ıstedıgınız gıbı hıtap edebılırsınız gec cvp yazmamın sebebı sıteyı dolasıp ogrenmek suan cozme asamasındayım
tartıda 70 li 60 lı rakamları görebilcekmiyiz acaba
ben 70 li rakamlari gördüm..hatta bir Sabah 69.6 yi bile gördüm ama tez gitti gelicek ama bir kere gördüm asik oldum..birakmam onu benim olacak..niha ha haaaaaaaaaa
kiz benimki olsa olsa 40 lik olur
yok kiz biz konusan kimseden SIKILMIYORUZ bakma sen bunlarin benden sikilmis numaralarina...3 gün gelmeyeyim yollara vururlar kendilerini dermisim..
benimki göbek eriten degil göbek cikaran cinsten..icinde 3 yk pekmez var....gerci uzmanlar basbas bagiriyor pekmezle ve ispanakla yogurdu yemeyin diye ama pazartesi kirmizi kart görecegim...canim acayip Tatli istiyor aksam aksamda dislerim is görmeyince pekmez yogurt yaladim yuttum bileyogurtun zayıflamayada etkisi çokmuş
gece yatmadan önce yogurtun içine yarım limonu sıkıp yıyenler var
göbek eritiyormuş galiba
Yas 20 ama bir cocugun var...erken evlenenlerdensin belli belli..ne diim Allah mutlu mesut etsin..ben 25 den önce evlenilmesi tarafi degilim..kizimi 16 olsun nisanlicam dermisim..maksat muhabbet olsun yani...allahta hayirlisiyla gecinden versin..cok memnun oldum bugun basladım sayılır ben 20 yasında 80 kılo 1.55 boyda 1 cocuk sahıbı ev hanımıyım
sadece merak ettıgım sey sıgara zayıflamayı onler mı acaba
benimki göbek eriten degil göbek cikaran cinsten..icinde 3 yk pekmez var....gerci uzmanlar basbas bagiriyor pekmezle ve ispanakla yogurdu yemeyin diye ama pazartesi kirmizi kart görecegim...canim acayip Tatli istiyor aksam aksamda dislerim is görmeyince pekmez yogurt yaladim yuttum bile
Yas 20 ama bir cocugun var...erken evlenenlerdensin belli belli..ne diim Allah mutlu mesut etsin..ben 25 den önce evlenilmesi tarafi degilim..kizimi 16 olsun nisanlicam dermisim..maksat muhabbet olsun yani...allahta hayirlisiyla gecinden versin..
sadece merak ettıgım sey sıgara zayıflamayı onler mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?