80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

17 yasında evlendım demıyım de kocaya kactım evlenelı 2.bucuk yıl oldu daha tam 20 bıle degılım 1 bucuk yasında kızım var

eyvahhh önce susadımm şimdide acıktım bu işin sonu kötüye gidiyor

gitsemmi kalsammı acep hiçç de gidesim yok ama karnımda gurulduyor uyusam geçermiki

eyvahhh önce susadımm şimdide acıktım bu işin sonu kötüye gidiyor

gitsemmi kalsammı acep hiçç de gidesim yok ama karnımda gurulduyor uyusam geçermiki

eline 1 bardak su al ve her yudumda 20 ye kadar say
oda olmadı dişlerini fırçala
no yemek..... noooo
gece yediğin her lokma yağ oluyor
lop lop yağmı olcan sen
kırmızımı yicen :44:
arkadaşların aaaa kilo veremedimi bu hafta desin
dilleremi düşmek istion

Kod:
Bir şişman atasözü der ki;

Etliyim, butluyum, mutluyum...

hadi canim sende ..kendini kandirma..etli butlu mutlu olan yalnizca piyango vuran biridir..oda maddi SIKINTISI kalmayacagindan gidip bol bol estewtik olup etleri butlari aldiracagindandir...bende etliyim butluyum ama mutlu degilim kardesiiiiiiiiiiiiiiiim ..60 olunca etliyim butsuzum mutluyum olucam insallaaaaaaaaaaaaah

züğürt tesellisi bendeki

durr bi sürahi dahaiçiyim en iyisi zaten yanıyommaçlığımıda basturır

züğürt tesellisi bendeki
hicte degil..önce kendine kendin inananicanki hirs yapasin....bir zamanlar bu kiloda bana hayaldi ama bak oldu..yazada son hayalim olucak..hepberaber incelicez..sana hatirlaticam bu zugurt tesellisi lafini

he ya 16 yasın da buldum ınt sayesınde kocayı bulmusken kacırmıyım dedım kactm

hay senin cocuklugunami diim ne diiim..kizim kalsaydin ya ananin babanin yaninda ....elin herifinin derdini cekmeye cok acele etmissin yavv...

he ya 16 yasın da buldum ınt sayesınde kocayı bulmusken kacırmıyım dedım kactm

bu interneti kızlara yasak etmeli

anamm benim kız 13 yaşında tehlike kapıda demek oluyor hatta evimin içinde ş anda kucamda

zaten kızla pc yi kapışıyoz bi o alıyo bi ben birimiz bişey bulucakda allah hayırlara getirsin

kızada kızıyom yeter artıl 7 24 pcnin başındasun
benimkide imam o..s cemaat ..s.....ç misali çocuk ne yapsın anası gecenin 2 sinde elinde pc oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…