80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sunshine vanilya çiçeğinin 1 ton açığını yapın dedik ama nolcak bilmiyorum çiğdamlasıda olucak bazı yerler şuanki ev tek renkti sıkılmıştım orası renkli olsun dedik bakalım nolcak

yağmurgözlü elimpia diyette tam gaz devam aferin valla size bugünlerde kaçamaklarım oluyor gitgel dışarlarda yemek zorunda kalıyorum almayayımda aynı kiloda kalmaya razıyım

sunshine vanilya çiçeğinin 1 ton açığını yapın dedik ama nolcak bilmiyorum çiğdamlasıda olucak bazı yerler şuanki ev tek renkti sıkılmıştım orası renkli olsun dedik bakalım nolcak

eminim çok güzel olacak :lepi:
valla ben çok beğenerek boyattım ve beğenerek oturuyoryum her renk eşya ile rahatlıkla kullanabiliyorum
Allah huzurla ve mutlulukla oturmayı nasip etsin

tşk ler baharnazcım valla diyet güzel de ben sporu tam oturtamadım daha..akşamları yorgun oluyorum sabah erken kalkmak zor oluyor vs ama mutlaka spor da yapmak lazım..

hayır hiçbir takıma üye değilim kabul şartları ne çok merak ettim :uhm:

canım öncelikle yer var mı kaptana soruyoruz seni önce denemeye alıyorlar..bol paylaşım yapman ve tabi istekli olman bekleniyor o kadar...işte takımlar arası yarışmalar yapılıyor..geçen hafta birinci olduk biz ehem ehem...zemuszemus

alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım süpersinizopuyorumnanaktan

sağol canım..gerçi ben sadece 1200 verdim hızlanmam lazım 8 ağustosta izne çıkıyorum o zaman dek 80 e düşmem lazım..

diğer bir grupta okumuştum 4 günde 3,300gr veren biri vardı bu nasıl oluyor :uhm:bizemi sorun var acaba yediklerine bakıyorum benden daha fazla yiyor nasıl gidiyor o kadar kg deli olcam yaakaydirigubbakcemiletek fark o hergün 3 saat yürüyor fisfisfisfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…