80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen bendeki hırsı görsen benim gibi leslie ile evde manyak gibi tepinen kim vardır acaba demekki ben dura dura kilo verenlerdenim
belki arap atı gibi sonradan açılır vucudum hırssız değilim yani ayrıca o yerleşmiş yaglar için ne yerleştiyse artık soguk lıpoz kavıtasyon lpg ne varsa giricem ayrıca senin o dün aldıgın seydende istiyorum

ay benim büyük kiz 15 in icinde Kücük 13 ..evde Internet yok..yani varda pc yok öyle saatlerce yazisamiyor...cepten wlan la girebiliyor internete onuda esim ayarladi Sabah 10-aksam 8 arasi sadece 3 Saat girebilir...toplamda 3 saati gecemiyor..son hafta ceza Aldi 1 saate düstü ama internetten birsey arastirmak falan istediginde cok darda kalmadikca kütüphaneye saliyorum..odasinda tv de yok..oglan 16 yasina girdi öyle tv verdik odasina...yani teknoloji Dogru kullanilmazsa cok riskli..herkes arkadasimiz Kadar sansli olmuyor malesef

şimdi benim anlamadığım senin zamanında fb varmıydı....:26:
nette tanıstıgın birine bu kadar cabuk nsl güvenebildin
hayır cidden merak ediyorum işin espirisi bir yana
sadece tecrube acısından
bende gözü açılmamış sıgırcık yavrusu degılımde
bu nasıl bır cesarettır ne kullanıyor bu genclık merak edıyorum elestırı değil asla yanlıs anlama maksat muhabbet

sende erken evlendin o halde:44:

kalsaydık ıyıydı ama neyse yaa evlerımız gıne yakın hergun gıdıyorum zatn esımın derdını cekmıyorum kı o benı cekıo mecburrrrr nappcaakkk benı aldıysa katlanacakkkkk

metobolizmani hizlandirmanin yollarini bulmalisin hayatim..bir ara bendede oluyor..en cokta cok hareket ettigim hafta ya duruyor yada artiyor kilom..anliyorumki bunyem artik sikilmis bu tempodan...hemen sporun seklini degisiyorum..hatta gün asiri yapmaya basliyorum..aradada beslenme degisikligi bir bakiyorum o hafta eksideyim..yani dene belki ise yarar

aslında once olesıne muhabbett tıı cunku olmaz dıyordum aıle vermıo ben batılı o dogulu dıyım ole konusurken telefonla gorusmeye basladık 1 aya kadar telde konustuk sonra5 dk da olsa yuz yuze geldık begendık 1 yıldan fazla konustum aılesıyle de fıln sonra aıle ıstemeyınce kactık

mantıklı
sen kendini çözmüşsün kendi vucudunu dinlemek, kendi vucudunu cözebilmekte başarı valla
ama ben yeni başladım diet spor vs...
eger durursa kilo vermem ki cogunluk öle oluyor cogunluga göre konusuyorum bende baska yollar denicem elbet:44:

yaa benim kız babasından çok yüzlü

geçen yıl pc ye su döküldü bozuldu öldü gittii

almayalım dedim adama yenisini,,ama olurmu kızı biryana dünya bir yana ben,m sözümün hiçç önemi yok aldı

kız ruh gibi netin başından kalkmıyor ,,daha 1 ay geçmeden baba telefonn all tamamm kızım zaten 2 yıldır istiyor önlerine geçiyorum hep ama babamız karşı çıkmama rağmen gitti tak onuda aldı ..gece yatmaz sabah kalkmaz telle yaıar pc le kalkar çocuk bizden kopuk hayattan kopukk

zatten babamız da başımızda dyil ayda en fazla 5 gün bizle o zamanda tepesinde kızlarr beni hiçç takmıyorlar zaten baş çavuşun eşeği muamelesi görüyom evde ..ne yapıcam bilmem

hala varmı o mantık
batılı dogulu
alevı sunni
esmer sarısın
kısa uzun
kültürel farklılıklar olabilir elbet ama herkes birbirine ayak uydurmak zorunda
şimdi istemeye istemeye bir aradalar belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…