hangi siteden misonunuz hayırlı olsun bacımmmm
hangi siteden
hicte degil..önce kendine kendin inananicanki hirs yapasin....bir zamanlar bu kiloda bana hayaldi ama bak oldu..yazada son hayalim olucak..hepberaber incelicez..sana hatirlaticam bu zugurt tesellisi lafini
hay senin cocuklugunami diim ne diiim..kizim kalsaydin ya ananin babanin yaninda ....elin herifinin derdini cekmeye cok acele etmissin yavv...
sonunuz hayırlı olsun bacımmmm
hangi siteden
midenmi yanıyor...???
yokk yokk içimmmm ciğerim yüreğim
bu interneti kızlara yasak etmeli
anamm benim kız 13 yaşında tehlike kapıda demek oluyor hatta evimin içinde ş anda kucamda
zaten kızla pc yi kapışıyoz bi o alıyo bi ben birimiz bişey bulucakda allah hayırlara getirsin
kızada kızıyom yeter artıl 7 24 pcnin başındasun
benimkide imam o..s cemaat ..s.....ç misali çocuk ne yapsın anası gecenin 2 sinde elinde pc oturuyor
kafamda sac kalmadi
herif evden kacmadi
tümgün yedim ictimde
bu geceki Kadar kacmadi
hayrolsun.... anlat...
amann boşverr evliyiz ya ondandur sanırsam
hangi siteden midur bekle tüfegimi alip gelicem..bacaklarina SIKICAM senin sakin bir yere gitme tamammi
ay benim büyük kiz 15 in icinde Kücük 13 ..evde Internet yok..yani varda pc yok öyle saatlerce yazisamiyor...cepten wlan la girebiliyor internete onuda esim ayarladi Sabah 10-aksam 8 arasi sadece 3 Saat girebilir...toplamda 3 saati gecemiyor..son hafta ceza Aldi 1 saate düstü ama internetten birsey arastirmak falan istediginde cok darda kalmadikca kütüphaneye saliyorum..odasinda tv de yok..oglan 16 yasina girdi öyle tv verdik odasina...yani teknoloji Dogru kullanilmazsa cok riskli..herkes arkadasimiz Kadar sansli olmuyor malesef
hicte degil..önce kendine kendin inananicanki hirs yapasin....bir zamanlar bu kiloda bana hayaldi ama bak oldu..yazada son hayalim olucak..hepberaber incelicez..sana hatirlaticam bu zugurt tesellisi lafini
hay senin cocuklugunami diim ne diiim..kizim kalsaydin ya ananin babanin yaninda ....elin herifinin derdini cekmeye cok acele etmissin yavv...
sen bendeki hırsı görsen benim gibi leslie ile evde manyak gibi tepinen kim vardır acaba demekki ben dura dura kilo verenlerdenim
belki arap atı gibi sonradan açılır vucudumhırssız değilim yani ayrıca o yerleşmiş yaglar için ne yerleştiyse artık soguk lıpoz kavıtasyon lpg ne varsa giricem ayrıca senin o dün aldıgın seydende istiyorum
şimdi benim anlamadığım senin zamanında fb varmıydı....:26:
nette tanıstıgın birine bu kadar cabuk nsl güvenebildin
hayır cidden merak ediyorum işin espirisi bir yana
sadece tecrube acısından
bende gözü açılmamış sıgırcık yavrusu degılımde
bu nasıl bır cesarettır ne kullanıyor bu genclık merak edıyorum elestırı değil asla yanlıs anlama maksat muhabbet
metobolizmani hizlandirmanin yollarini bulmalisin hayatim..bir ara bendede oluyor..en cokta cok hareket ettigim hafta ya duruyor yada artiyor kilom..anliyorumki bunyem artik sikilmis bu tempodan...hemen sporun seklini degisiyorum..hatta gün asiri yapmaya basliyorum..aradada beslenme degisikligi bir bakiyorum o hafta eksideyim..yani dene belki ise yarar
ay benim büyük kiz 15 in icinde Kücük 13 ..evde Internet yok..yani varda pc yok öyle saatlerce yazisamiyor...cepten wlan la girebiliyor internete onuda esim ayarladi Sabah 10-aksam 8 arasi sadece 3 Saat girebilir...toplamda 3 saati gecemiyor..son hafta ceza Aldi 1 saate düstü ama internetten birsey arastirmak falan istediginde cok darda kalmadikca kütüphaneye saliyorum..odasinda tv de yok..oglan 16 yasina girdi öyle tv verdik odasina...yani teknoloji Dogru kullanilmazsa cok riskli..herkes arkadasimiz Kadar sansli olmuyor malesef
aslında once olesıne muhabbett tıı cunku olmaz dıyordum aıle vermıo ben batılı o dogulu dıyım ole konusurken telefonla gorusmeye basladık 1 aya kadar telde konustuk sonra5 dk da olsa yuz yuze geldık begendık 1 yıldan fazla konustum aılesıyle de fıln sonra aıle ıstemeyınce kactık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?