yahu bir ben diyemedim bu lafi iyimi..mecbur napacak beni aldiysa katlanacak diyebilecek duruma geldigimde bir Kurban keserim insallah unutmazsamkalsaydık ıyıydı ama neyse yaa evlerımız gıne yakın hergun gıdıyorum zatn esımın derdını cekmıyorum kı o benı cekıo mecburrrrr nappcaakkk benı aldıysa katlanacakkkkk
valla ben sn evliligimi 29 yasinda yaptim..iki cocukluydum...ilk evliligi 20 yasinda yaptim..o cahil kafamla burnumun dikine gittim illede evlenecem dedim..bizimkilerde caresiz kaldi...ama 20 yasinda yaptigim evliligim 27 yasinda yaptigim evliligimden cok daha dengeli daha saglikli daha mutluydusende erken evlendin o halde:44:
ben kadere ınanırım cunku ınsanın kısmetınde varsa elı kolu baglanıyo gozu kor oluyo
aaah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahben kadere ınanırım cunku ınsanın kısmetınde varsa elı kolu baglanıyo gozu kor oluyo
su 1 ayin icinde en fazla 5 gün görüsüyoruz kismi kulaga ne hos geliyor yayaa benim kız babasından çok yüzlü
geçen yıl pc ye su döküldü bozuldu öldü gittii
almayalım dedim adama yenisini,,ama olurmu kızı biryana dünya bir yana ben,m sözümün hiçç önemi yok aldı
kız ruh gibi netin başından kalkmıyor ,,daha 1 ay geçmeden baba telefonn all tamamm kızım zaten 2 yıldır istiyor önlerine geçiyorum hep ama babamız karşı çıkmama rağmen gitti tak onuda aldı ..gece yatmaz sabah kalkmaz telle yaıar pc le kalkar çocuk bizden kopuk hayattan kopukk
zatten babamız da başımızda dyil ayda en fazla 5 gün bizle o zamanda tepesinde kızlarr beni hiçç takmıyorlar zaten baş çavuşun eşeği muamelesi görüyom evde ..ne yapıcam bilmem
dur bir cay demliimde geliimaslında once olesıne muhabbett tıı cunku olmaz dıyordum aıle vermıo ben batılı o dogulu dıyım ole konusurken telefonla gorusmeye basladık 1 aya kadar telde konustuk sonra5 dk da olsa yuz yuze geldık begendık 1 yıldan fazla konustum aılesıyle de fıln sonra aıle ıstemeyınce kactık
yahu bir ben diyemedim bu lafi iyimi..mecbur napacak beni aldiysa katlanacak diyebilecek duruma geldigimde bir Kurban keserim insallah unutmazsamcanim en azindan mutlusun ve ailene yakinsin en büyük zenginlik bu..sen bir kumar oynamissin ama yaradanim Temiz yazmis yazgini...Allah mutlulugunu daim etsin insallah
valla ben sn evliligimi 29 yasinda yaptim..iki cocukluydum...ilk evliligi 20 yasinda yaptim..o cahil kafamla burnumun dikine gittim illede evlenecem dedim..bizimkilerde caresiz kaldi...ama 20 yasinda yaptigim evliligim 27 yasinda yaptigim evliligimden cok daha dengeli daha saglikli daha mutluyduama ben farkinda bile degildim..dedim ya tecrübesizlik iste
yok ıse gonderıcem bırazdan calıssınnsırıtma sırıtma sen şimdi adamı yatırdın nette gezinıon
ben buna cevap yazmistim..aaaaaaaaaaaaaaaaah ah demistim..niye yeniden geldiki simdi:26::26::26::26:ben kadere ınanırım cunku ınsanın kısmetınde varsa elı kolu baglanıyo gozu kor oluyo
bunada cevap yazmistim eminim valla:44::44::44::44:yaa benim kız babasından çok yüzlü
geçen yıl pc ye su döküldü bozuldu öldü gittii
almayalım dedim adama yenisini,,ama olurmu kızı biryana dünya bir yana ben,m sözümün hiçç önemi yok aldı
kız ruh gibi netin başından kalkmıyor ,,daha 1 ay geçmeden baba telefonn all tamamm kızım zaten 2 yıldır istiyor önlerine geçiyorum hep ama babamız karşı çıkmama rağmen gitti tak onuda aldı ..gece yatmaz sabah kalkmaz telle yaıar pc le kalkar çocuk bizden kopuk hayattan kopukk
zatten babamız da başımızda dyil ayda en fazla 5 gün bizle o zamanda tepesinde kızlarr beni hiçç takmıyorlar zaten baş çavuşun eşeği muamelesi görüyom evde ..ne yapıcam bilmem
Allah Allah hattta tam bu kisimda cay demliim bekle demistim:26::26::26::26:aslında once olesıne muhabbett tıı cunku olmaz dıyordum aıle vermıo ben batılı o dogulu dıyım ole konusurken telefonla gorusmeye basladık 1 aya kadar telde konustuk sonra5 dk da olsa yuz yuze geldık begendık 1 yıldan fazla konustum aılesıyle de fıln sonra aıle ıstemeyınce kactık
kadere inancımız amenna sonsuz fakat tercihlerde birazda bizim elimizde yani yazın anlında ama anlının arkasındada bir beyin mevcut
aman neyse ne diom ben ya bu kk beni manyak yaptı herseye her derde yorumum oldugundan
her gun farklı bı hıkaye var burda
sen mutlumusun
cocugun saglıklımı
adamın karı kızda oynasta gozude yoksa ekmegını suyunuda eksık etmıyosa anlaşabılıosan aynı pencereden bakabılıosan tamam... salla dünyayı
ben buna cevap yazmistim..aaaaaaaaaaaaaaaaah ah demistim..niye yeniden geldiki simdi:26::26::26::26:
bunada cevap yazmistim eminim valla:44::44::44::44:
Allah Allah hattta tam bu kisimda cay demliim bekle demistim:26::26::26::26:
bu kk mi seni manyak yapti yoksa kakada dolasan bir manyakmi ()seni manyak yapti
tabi cnm başla çok keyifli alıikanlık yapıyor leslie
ben buna cevap yazmistim..aaaaaaaaaaaaaaaaah ah demistim..niye yeniden geldiki simdi:26::26::26::26:
bunada cevap yazmistim eminim valla:44::44::44::44:
Allah Allah hattta tam bu kisimda cay demliim bekle demistim:26::26::26::26:
bu kk mi seni manyak yapti yoksa kakada dolasan bir manyakmi ()seni manyak yapti
yahu 20 yasinda bir hatundan 36 yasinda ben nerdeyse tip alicam ha..nasil gönderiyorsun kiz ise...benimki gurka yatmis tavuk gibi evde kac haftadir...yok ıse gonderıcem bırazdan calıssınn
buna tecrübe degil halk arasinda intihar diyorlar canim intiharherkesin var zaman zaman tecrübesizlikten yaşadığı hatalar benimde var...
ne güzel ama 2 cocukla tekrar bir evlilik yapmışsın
oda büyük tecrübe aslında
aaah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
su 1 ayin icinde en fazla 5 gün görüsüyoruz kismi kulaga ne hos geliyor ya
dur bir cay demliimde geliim
vallah ben gormedım
inş yapar canım
da benim bacaklar hiç spor görmediklerinden olsa gerek fena hamladılar
kızlar ne çok konuşmuşsunuz şimdi dönüp okuycam
leslie arkadaşın olabilirim
banada öyle geliyor:26::26::26::26::26:herşey kaka oldu
hadi ya...uykumda yok ama uykusuzluktan halisinasyonlarmi görüyorum acaba:44::44:vallah ben gormedım
ben 5 dk sonra gelıcem kocayı ıse gonderıyım devam edıcemm
kiz kizin aklinda yoksada artik girmistir yani..artik yanetki yoksada olacaktirbeyazcan empati yapıyorumda çok sık görememek sende yan etki yapmıyormu :44:
kıskançlık işkillenme falan
ay agzindan bal akiyor kiz..darısı başınaa duyumm
amann hakkat o kadar alışmışımki kocasızlığaa allah başımdan eksik etmesin ama evdeykende geç geliyor, konuşmuyor ,oturduğu yerde hep uyuyor,sabahın köründe kalk diye tepeme dikiliyor,evi dağıtıyor,bi ton kirli çamaşır getiriyor ,başkada bişey getirmiyor
kızz benimki çalışıcak adam arıyordu seninkide işten çıkmıştı gelsin benimkinin yanına sen sağ ben selamet
bi gider bidaha gelemez pestili çıkar
o niyeki kiz:44::44:5 dakikada kocayı evden yolluyorsa bu hatunda iş var demekki
ayakkabısına tuzmu döküyorsun :44:
beyazcan empati yapıyorumda çok sık görememek sende yan etki yapmıyormu :44:
kıskançlık işkillenme falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?