80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalsaydık ıyıydı ama neyse yaa evlerımız gıne yakın hergun gıdıyorum zatn esımın derdını cekmıyorum kı o benı cekıo mecburrrrr nappcaakkk benı aldıysa katlanacakkkkk
yahu bir ben diyemedim bu lafi iyimi..mecbur napacak beni aldiysa katlanacak diyebilecek duruma geldigimde bir Kurban keserim insallah unutmazsam canim en azindan mutlusun ve ailene yakinsin en büyük zenginlik bu..sen bir kumar oynamissin ama yaradanim Temiz yazmis yazgini...Allah mutlulugunu daim etsin insallah

sende erken evlendin o halde:44:
valla ben sn evliligimi 29 yasinda yaptim..iki cocukluydum...ilk evliligi 20 yasinda yaptim..o cahil kafamla burnumun dikine gittim illede evlenecem dedim..bizimkilerde caresiz kaldi...ama 20 yasinda yaptigim evliligim 27 yasinda yaptigim evliligimden cok daha dengeli daha saglikli daha mutluydu ama ben farkinda bile degildim..dedim ya tecrübesizlik iste

ben kadere ınanırım cunku ınsanın kısmetınde varsa elı kolu baglanıyo gozu kor oluyo

kadere inancımız amenna sonsuz fakat tercihlerde birazda bizim elimizde yani yazın anlında ama anlının arkasındada bir beyin mevcut
aman neyse ne diom ben ya bu kk beni manyak yaptı herseye her derde yorumum oldugundan
her gun farklı bı hıkaye var burda

sen mutlumusun
cocugun saglıklımı
adamın karı kızda oynasta gozude yoksa ekmegını suyunuda eksık etmıyosa anlaşabılıosan aynı pencereden bakabılıosan tamam... salla dünyayı

ben kadere ınanırım cunku ınsanın kısmetınde varsa elı kolu baglanıyo gozu kor oluyo
aaah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

su 1 ayin icinde en fazla 5 gün görüsüyoruz kismi kulaga ne hos geliyor ya

dur bir cay demliimde geliim

herkesin var zaman zaman tecrübesizlikten yaşadığı hatalar benimde var...
ne güzel ama 2 cocukla tekrar bir evlilik yapmışsın
oda büyük tecrübe aslında

ben buna cevap yazmistim..aaaaaaaaaaaaaaaaah ah demistim..niye yeniden geldiki simdi:26::26::26::26:

bunada cevap yazmistim eminim valla:44::44::44::44:
Allah Allah hattta tam bu kisimda cay demliim bekle demistim:26::26::26::26:

bu kk mi seni manyak yapti yoksa kakada dolasan bir manyakmi ( )seni manyak yapti

herşey kaka oldu

tabi cnm başla çok keyifli alıikanlık yapıyor leslie

inş yapar canım
da benim bacaklar hiç spor görmediklerinden olsa gerek fena hamladılar

kızlar ne çok konuşmuşsunuz şimdi dönüp okuycam

menüm
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
peynir

ara
1 lokum

öğle(komşuya gitmiştim)
1 poğaça
küçük kase patates salatası

ara
2 mandalina

akşam
2 dlm ekmek
et
salata

ara (tutamadım kendimi)
1 parça çörek
yoğurt
1 mandalina

vallah ben gormedım

yok ıse gonderıcem bırazdan calıssınn
yahu 20 yasinda bir hatundan 36 yasinda ben nerdeyse tip alicam ha..nasil gönderiyorsun kiz ise...benimki gurka yatmis tavuk gibi evde kac haftadir...

herkesin var zaman zaman tecrübesizlikten yaşadığı hatalar benimde var...
ne güzel ama 2 cocukla tekrar bir evlilik yapmışsın
oda büyük tecrübe aslında
buna tecrübe degil halk arasinda intihar diyorlar canim intihar

aaah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

su 1 ayin icinde en fazla 5 gün görüsüyoruz kismi kulaga ne hos geliyor ya

dur bir cay demliimde geliim

darısı başınaa duyumm

amann hakkat o kadar alışmışımki kocasızlığaa allah başımdan eksik etmesin ama evdeykende geç geliyor, konuşmuyor ,oturduğu yerde hep uyuyor,sabahın köründe kalk diye tepeme dikiliyor,evi dağıtıyor,bi ton kirli çamaşır getiriyor ,başkada bişey getirmiyor

kızz benimki çalışıcak adam arıyordu seninkide işten çıkmıştı gelsin benimkinin yanına sen sağ ben selamet
bi gider bidaha gelemez pestili çıkar

beyazcan empati yapıyorumda çok sık görememek sende yan etki yapmıyormu :44:
kıskançlık işkillenme falan
kiz kizin aklinda yoksada artik girmistir yani..artik yanetki yoksada olacaktir
ay agzindan bal akiyor kiz..

beyazcan empati yapıyorumda çok sık görememek sende yan etki yapmıyormu :44:
kıskançlık işkillenme falan

alla önceleri yapıyorduu tabii
ama artık kabullendim napıyımm
yani tahminen işe gidip 10 15 gün hatta bazen 1 ay gelmeyen bi adam her haltı yer normal

tabii bana bi halt yemiyom diyor bende kocama güvenmiyom

yahu yok ben evli olsam o durumda üşüşürdüm
kıskanc bır yapım var benim
zor guvenirim
guven duymak ile kıskanclık bıraz tezat ama yani neyse....

nasıl ustesınden gelıyor onun ıcın sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…