alla önceleri yapıyorduu tabii
ama artık kabullendim napıyımm
yani tahminen işe gidip 10 15 gün hatta bazen 1 ay gelmeyen bi adam her haltı yer normal
tabii bana bi halt yemiyom diyor bende kocama güvenmiyom
kurcalama kiz bosver..yapiyorsada Temiz yapsin sana hastalik getirmesinde ..ay benimkide gitsede ayda 1 hatta yilda bir gelsede bende acaba desem..pek yemisim valla kiskanclik acisini..evin icinde gurka yatmis dirdir eden koca modelinden iyidir yanialla önceleri yapıyorduu tabii
ama artık kabullendim napıyımm
yani tahminen işe gidip 10 15 gün hatta bazen 1 ay gelmeyen bi adam her haltı yer normal
tabii bana bi halt yemiyom diyor bende kocama güvenmiyom
o niyeki kiz:44::44:
yok yok sen aksam aksam kizi huylandiracanyahu yok ben evli olsam o durumda üşüşürdüm
kıskanc bır yapım var benim
zor guvenirim
guven duymak ile kıskanclık bıraz tezat ama yani neyse....
nasıl ustesınden gelıyor onun ıcın sordum
daha iyi cözümüm var..gözünü oysun kolunu bacagini kirsin kulagini sislesin..hatta isi garantiye almak lazim tüm sartlarda calisacak bir organ var yani..kessin atsin tamamdir..kiskanmasini gerektirecek bir urum kalmayacaktir ortadagüvenmek en önemli şey ilişkide haklısın
kapıcan gözünü kulagını
hadi ya iyi haber..bunun evden gitsin ayda birkere gelsin sürümü varmi acabaayakkabısına biraz tuz dökersen istemediğin kişi o evden cabuk gider derler
istenmeyen misafir falan
hadi ya iyi haber..bunun evden gitsin ayda birkere gelsin sürümü varmi acaba
soruyorum ki deneyim kazanıyorum :26:
canlı canlı hazır örnekler var önümde
belki benim adam alt katta bir marangoz olur işkillenmem
belki uzun yol şöförü olur
ne bileyim ne çıkacak bahtıma
sustum
hiimm ne olacagi belli degil..kiz ya sansina hamam tellali cikarsa
sanırım yanlışş okudunn GÜVENMİYORUM ama adam çokk da yoruluyor ğek vakti olmaz gibi geliyor mesela şimdi çalışıyor sabahda uyuycak mecbur pek vakti yokgüvenmek en önemli şey ilişkide haklısın
kapıcan gözünü kulagını
kurcalama kiz bosver..yapiyorsada Temiz yapsin sana hastalik getirmesinde ..ay benimkide gitsede ayda 1 hatta yilda bir gelsede bende acaba desem..pek yemisim valla kiskanclik acisini..evin icinde gurka yatmis dirdir eden koca modelinden iyidir yani
nerde bende o sanssssayakkabıyı tuz cuvalına batır
belki gelir belki gelmez
bak bunalima soktun kizi..tüfegi Aldi herifi baskina gitti noolcak simdi habeyazcan tamam sormuyorum birşey konuş yeter ki
olabilirsin arkadaşıminş yapar canım
da benim bacaklar hiç spor görmediklerinden olsa gerek fena hamladılar
kızlar ne çok konuşmuşsunuz şimdi dönüp okuycam
leslie arkadaşın olabilirim
hadi ya iyi haber..bunun evden gitsin ayda birkere gelsin sürümü varmi acaba
çok güldüm yaa
kadere inancımız amenna sonsuz fakat tercihlerde birazda bizim elimizde yani yazın anlında ama anlının arkasındada bir beyin mevcut
aman neyse ne diom ben ya bu kk beni manyak yaptı herseye her derde yorumum oldugundan
her gun farklı bı hıkaye var burda
sen mutlumusun
cocugun saglıklımı
adamın karı kızda oynasta gozude yoksa ekmegını suyunuda eksık etmıyosa anlaşabılıosan aynı pencereden bakabılıosan tamam... salla dünyayı
ole yapıorm zatn oyle huyları yok allaha sukur evden ıse ısten eve 10 dk gec kalsa gozumu kapatıp cenemı acıyom o ona yetıo
beyazcan tamam sormuyorum birşey konuş yeter ki
yok yok seviyorsundur...ben bu odundan olma öküzden bozma kocam 1 Saat gec gelse özlüyorum laf aramizda..bazen rüyamda basina kötü seyler geliyor sahab sükür cekerek kalkiyorum yatakta...yani insan onu kötü günde anliyor Allah kimsenin yuvasini bozmasin...gecenlerde artik canima tak etti..cekin gidin hayatimdan istemiyorum artik dedim...gidecek diyede ödüm koptu..yani ece gelip ben yatarken baba sarilinca rahat bir nefes aldim gitmeyecek diye..yani yanarin yakaririm ama vazda gecmem ha...manyakligim burdan belli..mazositmiyim nedirsanırım yanlışş okudunn GÜVENMİYORUM ama adam çokk da yoruluyor ğek vakti olmaz gibi geliyor mesela şimdi çalışıyor sabahda uyuycak mecbur pek vakti yok
valla bencede evde durmasında
bi de temiz iş yapsın evet bi karı yok zaten bide hasta etmesin yeter :26:
açıkçası kıskanmak için çok sevmek lazım eşini..sanırım benim sevgimin boyutu biraz değişik koca gibi deyilde başka türlü bi sevgi hatta alışkanlık heralde bilemiyorum
severek evlenmediğimdem heral sonrasındada sevmek için kendimi epey zorladımm,,şimdide seviyor taklidi yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?