sorr sorr canımmm
birde benim adamın hovardalık yapmak içim pek potansiyeli yok
boyu kısa
ağrıı dağı gibi bi göbeği var
yakışıklı hiç deyil
enn önemlisi parası yokk
malum hatunlar parasız adamı ne yapsınlar
5 dakikada kocayı evden yolluyorsa bu hatunda iş var demekki
ayakkabısına tuzmu döküyorsun :44:
ole yapıorm zatn oyle huyları yok allaha sukur evden ıse ısten eve 10 dk gec kalsa gozumu kapatıp cenemı acıyom o ona yetıo
yok yok seviyorsundur...ben bu odundan olma öküzden bozma kocam 1 Saat gec gelse özlüyorum laf aramizda..bazen rüyamda basina kötü seyler geliyor sahab sükür cekerek kalkiyorum yatakta...yani insan onu kötü günde anliyor Allah kimsenin yuvasini bozmasin...gecenlerde artik canima tak etti..cekin gidin hayatimdan istemiyorum artik dedim...gidecek diyede ödüm koptu..yani ece gelip ben yatarken baba sarilinca rahat bir nefes aldim gitmeyecek diye..yani yanarin yakaririm ama vazda gecmem ha...manyakligim burdan belli..mazositmiyim nedir
hiic umut yok gibi gibiduyum
biraz tuz ruhu döksen
açılırmı
yerinden kımıldarmı acaba:44::44:
oho sen isi garantiye baglamissin bacim heralde kiskanmican..ada kisa göbekli zügürt birde keldir simdi osorr sorr canımmm
birde benim adamın hovardalık yapmak içim pek potansiyeli yok
boyu kısa
ağrıı dağı gibi bi göbeği var
yakışıklı hiç deyil
enn önemlisi parası yokk
malum hatunlar parasız adamı ne yapsınlar
tarcinli cay ickızlar ya ben alışmışım gece 2-3 yemelerine canım herşey çekiyoo
sen yinede cok konusma..yüzüne gelmesin..birzaman sonra canina tak eder restini ceker kalirsin öyle...ne kaddar az mizmizlik o Kadar cok huzurole yapıorm zatn oyle huyları yok allaha sukur evden ıse ısten eve 10 dk gec kalsa gozumu kapatıp cenemı acıyom o ona yetıo
kizim erkek tellali..ne isin var senin erkekler hamamindagelin hamamını beleşe getirir
ayda bir kendimi keseletirim
yok dk ıcınde cıkmasaydı ıse gec kalacaktı gercı kaldıda pc nın basından kocaya kalkk dıye seslenır isen saatı umursamaz ve ıse gec kalırişte
evet nerden anladınfırıncımı...????
yok abaaammm yokkk sormuyom ben bişey tırstım
valla bu kadın milletinin nasıl adamlardan hoşlanacağı belli olmuyor
kimileri para bile yediriyor yani gecen öyle bir konu vardı
dün vardı hatta
hatunda para gani birde adamın hakaretlerini cekiyor vay beee parayla insan kendine bu kadar eziyet eder anca
yani kadın milleti olarak biraz gel git akıllıyız kabul etmek lazım...
senin ağrı dagına ucan guvercin konmasında
o Kadar karamsar bakma kiz..severek yedigimiz yemekte var...severek yasamasanda o evde o eve girince güvende oluyorsun..en rahat edecegin yerde..o sevmedigin evde cicek büyütüyorsun(evladin) o sevmedigin diet basardigin taktirde mutliu edecek seni...yani sevmedigimizi düsündügümüz seyler cok önemsedigimiz durumlara yol aciyor...zaten sevmekden başka yapıcak neyimiz varkii zorlada olsa sevicezz
sanki bu hatatı çok mu seviyoz
yaşadığımız evi
yediğimiz yemeği
yaptığımız diyeti
evet nerden anladın
yaaaaa imdattttille kıskanmamımı istiyorsun ama kıskanmıycammmm
isterse kuş cenneti olsun onun kokar ayaklarına kim tahammül edermiş şaşarım
kükremişsel gibiyim bendimi çiğner aşarım
sonunda cildirdi vah vahhh yalniz bu kokan ayak kisminada bittim valla bittimyaaaaa imdattttille kıskanmamımı istiyorsun ama kıskanmıycammmm
isterse kuş cenneti olsun onun kokar ayaklarına kim tahammül edermiş şaşarım
kükremişsel gibiyim bendimi çiğner aşarım
kizim kassiz zayif ccelimsiz tellakmi olurmus zaten...hatta seninki oduncu olsu oduncuduyum
ne bileyim tellak deyince herkese kese atıyo diye hayal kurdum ben
olabilir tellak falan neden olmasın... kas falanda yapar şimdi o
duyum
ne bileyim tellak deyince herkese kese atıyo diye hayal kurdum ben
olabilir tellak falan neden olmasın... kas falanda yapar şimdi o
kızz çocuklar uyanıcak nerdeyse zor tutuyom kendimi kahkaha atmamak içim ne işleticekki bu saatte kocası benimkide bu saatte çalışıyo yoksa bişeymi işletiyofalına baktım
bu saatte başka birşey işletmiyorsaaaaa
fırıncıdır dedim kendi kendime
sonunda cildirdi vah vahhh yalniz bu kokan ayak kisminada bittim valla bittim
kizim kassiz zayif ccelimsiz tellakmi olurmus zaten...hatta seninki oduncu olsu oduncusal ormana aksama Kadar kurt kustan baska birsey yok..aa kurtmu dedim..valla ormanda kurtta olur demi yer adami..su benim herifi oduncumu yapsam nee
falına baktım
bu saatte başka birşey işletmiyorsaaaaa
fırıncıdır dedim kendi kendime
bununda icine duyum kacti nihayetfırıncının küregi
duyumun tüfeği
guvercin bişeyler bana bugun birşey isabet edicek ya neyse :44:
kızz çocuklar uyanıcak nerdeyse zor tutuyom kendimi kahkaha atmamak içim ne işleticekki bu saatte kocası benimkide bu saatte çalışıyo yoksa bişeymi işletiyo
yok anam yok.adam almanvatandasi..yok öyle askerlik falan ona...sen bu adamı askere yolla bence
asker kaçagı de
yapmadı
uydur
ver eline tufegini
yallah
kızz çocuklar uyanıcak nerdeyse zor tutuyom kendimi kahkaha atmamak içim ne işleticekki bu saatte kocası benimkide bu saatte çalışıyo yoksa bişeymi işletiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?