bununda icine duyum kacti nihayet
kadinin icine binbir turlu fesatligi sok..sonrada yok ablacim o göbekle ne zamparaligi de oooh iyi vallaabla ben biraz manyak biriyim şu muhabbet ilerlerse burda gırgırın dibine vururuz inşallah
enişteyi düşünerek bişey demedim hatta onun gece calıstıgını bile unutmusum ben
valla seninki o göbekle
holop bile cevıremez
rahat ol sen
yok anam yok.adam almanvatandasi..yok öyle askerlik falan ona...
abla ben biraz manyak biriyim şu muhabbet ilerlerse burda gırgırın dibine vururuz inşallah
enişteyi düşünerek bişey demedim hatta onun gece calıstıgını bile unutmusum ben
valla seninki o göbekle
holop bile cevıremez
rahat ol sen
o ısletmıyo daha dogrusu ekmek yapıo hergun zavallım yazın sıcakda kısın sogukda ugrasıo garıbım bırgun zengın olursam yanıma alıcam sadece bana cavdar ekmek yapsın dıe
tey tey teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey:118: :118: :118:odun ve baltada girdi şimdi
ıssız sessiz bir ormanda ilerliyoruz
7 cüceler falanda katılcak az sonra
vur beline belineeeeee
hobaaaaaaaaaaaa
o ısletmıyo daha dogrusu ekmek yapıo hergun zavallım yazın sıcakda kısın sogukda ugrasıo garıbım bırgun zengın olursam yanıma alıcam sadece bana cavdar ekmek yapsın dıe
bacım fırıncılar yazın klıma kullanıyor
ayrıca kış için boz ayına üzülmene gerek yok adam fırıncı net ateşin içinde ısınıyordur o sen soguk gecelerine üzül bence
odun ve baltada girdi şimdi
ıssız sessiz bir ormanda ilerliyoruz
7 cüceler falanda katılcak az sonra
vur beline belineeeeee
hobaaaaaaaaaaaa
almanyada askerlik yapılmıyomu
yazın klıma yok yanına kontrole gıdıom zavallı ter ıcınde kısın da fırını yakana kadar donuyo aklım hep onda kalıo
kizlar ben kacarim...muhabbet süper ama Adam simdi kalkarda beni pc basinda hala topikte görürse dilinden kurtulamam...hepinize iyi geceler...
hasret hakkını helal et kardeşim
kırdıysam falan....
hee dilide var..hatta agzinda disleride var cok ilginc degilmihımmmm dilidemi var... bak sen.... :44:
hayırlı geceler
ayyy bugun uye oldum ama kk nın basından kalkasım gelmo bura yuzunden kocayıda ıse gec gonderdım telı acmıo
kizlar ben kacarim...muhabbet süper ama Adam simdi kalkarda beni pc basinda hala topikte görürse dilinden kurtulamam...hepinize iyi geceler...
hasret hakkını helal et kardeşim
kırdıysam falan....
helal olsunda ne kırması ya ole sey mı olur ve bu cumleyı neden kullandını anlamadım boz ayı dedın dıyeyse hıc onemı yok bende soylerım ona genelde odun fılan dıee ayrıetten burası kadınlara ozell erkeklere hücum sonucta ayrı cınstenızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?