80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kadinin icine binbir turlu fesatligi sok..sonrada yok ablacim o göbekle ne zamparaligi de oooh iyi valla hem benim herifte göbekli ama maasallah yani ne versen cevirecek göbek disaran toplamada etkisiz eleman gibi ama carpmada ne gelse yutuyor valla

bencede

acaba diyorum kahvaltımızı yapsakmı acıktık iyice sabahda oluyor

birde sabah geçmiş yapıcakların halini düşünemiyorum gözleri pörtliycek

o ısletmıyo daha dogrusu ekmek yapıo hergun zavallım yazın sıcakda kısın sogukda ugrasıo garıbım bırgun zengın olursam yanıma alıcam sadece bana cavdar ekmek yapsın dıe

bacım fırıncılar yazın klıma kullanıyor
ayrıca kış için boz ayına üzülmene gerek yok adam fırıncı net ateşin içinde ısınıyordur o sen soguk gecelerine üzül bence

odun ve baltada girdi şimdi
ıssız sessiz bir ormanda ilerliyoruz
7 cüceler falanda katılcak az sonra
vur beline belineeeeee
hobaaaaaaaaaaaa
tey tey teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey:118: :118: :118:

o ısletmıyo daha dogrusu ekmek yapıo hergun zavallım yazın sıcakda kısın sogukda ugrasıo garıbım bırgun zengın olursam yanıma alıcam sadece bana cavdar ekmek yapsın dıe

sanki kedi yavrusu aliyor yanina bende birgün zengin olursam o bunu hic bilemiyecek

odun ve baltada girdi şimdi
ıssız sessiz bir ormanda ilerliyoruz
7 cüceler falanda katılcak az sonra
vur beline belineeeeee
hobaaaaaaaaaaaa

almanyada askerlik yapılmıyomu

yok mecbur degil..

kizlar ben kacarim...muhabbet süper ama Adam simdi kalkarda beni pc basinda hala topikte görürse dilinden kurtulamam...hepinize iyi geceler...

ayyy bugun uye oldum ama kk nın basından kalkasım gelmo bura yuzunden kocayıda ıse gec gonderdım telı acmıo

tel açmamak ne demek ule abowwww
sen bence bir koşu git bak gel
gelirkende 1 ekmek kap
beyazcanla biz kahvaltı yapcaz
cok güldük kesin 1 kilo gitmiştir
beyaz ekmek yiyebülürük...

en cok sana takıldım ondan
yoksa hepsi aynı cins bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…