helalleşme faslına geldiğimize göre yatıyozmu
bende canim...yarin insallah iyi menülerle sporla güzel bir güne devam ederiz.. sen baci deyince benim aklima türkfilmlerindeki coskunlar geldi nedensek.i.b tanıstıgıma m.oldm bacı
tel açmamak ne demek ule abowwww
sen bence bir koşu git bak gel
gelirkende 1 ekmek kap
beyazcanla biz kahvaltı yapcaz
cok güldük kesin 1 kilo gitmiştir
beyaz ekmek yiyebülürük...
hee dilide var..hatta agzinda disleride var cok ilginc degilmidaha neleri yokki..adamda yok yok yani..al ormana sal cinsten
bende canim...yarin insallah iyi menülerle sporla güzel bir güne devam ederiz.. sen baci deyince benim aklima türkfilmlerindeki coskunlar geldi nedensebak sana baba falan demem ha sakin bana :bana baba diyebilirsin diim deme
yok sımdı gıtmım sımdı gıdersem suclu bn olurm nıe ona o kozu verım sabh gelnce hllederım onun ısını ekmeklerde yarına kaldı artuk
sen bu ormanı iyice kafaya yerleştirdin
kesin adamı ormana salıp
kuşa kurdu yem edesin var senin
Yüce rabbim birileri bulur
birileri bulamaz
birileri cami önüne
birileride ormana salar
sen büyüksün yarabbim ecmain...
demek bulan var bulamayan var ha..kiz ben su adami sana kiralayayim..en azindan 1 yil dene...sonra gel evllik istiyormusun hala birdaha konusalim...bak beles vermiyorum kocisi dikkatini cekerim bari bir faydasi olsun eve parasi girsin yani yoksa yok öyle huylarim benim
neree yhaa daha karpuz kesıcektk
sizden ayrılmak çokk zor olsada
benim küçük kız 1,5 saat sonraa ANNEEEE SÜTTTT diye kalkar bidahaa yatmaz ben yatıyımm..tabi tek başıma
iyi geceler kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?