80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok acıkdım bugun sadece 2 dılım ekmek 2 dılım domates 3 dılım salatalık bırazcık peynır 7 elma 3 lıtre su 2 bardak sırkelı su ıctım oluyorum aclıktan

7 elmamı...
bahcenizmi var

düzenli ve saglıklı beslenmeyi bizimle birlikte sende ögreneceksin bebegim
aç mezarı yok merak etme

Bravo valla.

tartıda 70 li 60 lı rakamları görebilcekmiyiz acaba

İnşallahhhhhhh.

yogurtun zayıflamayada etkisi çokmuş
gece yatmadan önce yogurtun içine yarım limonu sıkıp yıyenler var
göbek eritiyormuş galiba

Böyle bişi var mı gerçekten??? Çok ihtiyacım var benim :/

Bir şişman atasözü der ki;

Etliyim, butluyum, mutluyum...

Bu sözü şişmanı teselli etmek için başkası demiştir

anammmmmm

anandan doğar doğmaz kocayı bulmuşsun ben 28 im ne koca yüzü ne koca gözü gördüm
turşuluk olcam ben galiba
zürriyetim kurucak kesin benim

En güzeli 30da evlenip 2 ve 5 yıl sonra çocuk yapıp dükkanı kapatmak

bencede

acaba diyorum kahvaltımızı yapsakmı acıktık iyice sabahda oluyor

birde sabah geçmiş yapıcakların halini düşünemiyorum gözleri pörtliycek

Evet düşünmediğiniz belli!! :)
sabah gecmişi yapacak kimse
ve bu topigi açan kişi
kesin bana uzun bir selam mesajı cekecekler eminim

bizde geyık topigi açarız

Merhabaaaaaaaa yazık değil mi yahu bize?? Bunca da konuşulur mu canım?? :) benim oğluş nerdeyse 1,5 yaşında ama hala en az 4 kez kalkıyoruz geceleri. O yüzden uyuma şansı varken uykusuzluğu seçenleri hiçççç anlamıyorum

Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah. Ben en çok haftasonları zorlanıyorum diyette :/ çalışırken zaman bi şekilde geçiyo...

dün çıkarken işleirm çok yogunlaştı cm cvp yazamadım sana
memmun oldum banu aynı zmanda adaşmışız sneinl benim ismiimde banu:)))

akşam biraz kaçamak oldu , hesapta yokken bi yere gimek zoruda kaldık
bişiyler yedimm ama abartmadım tabiki neyse tartı günü kaçamağı
diyelim..

ayy ne çok kaynatmışşınız dün gece yahuuu oku oku bitmedi.gözlerim acıdı vallahi kahvaltımı yaptım birazdan evin geri kalanını temizleyip kaldıgım yerden devam edecem ayran detoksuna acaba bu detoksu 2günden fazla uygulayan varmı varsa sonuç ne olmus?bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim:)

slm kızlar naslsnzz bu hafta koptum gttm olsun yne yapaym bldrimimi pazartesi toparlıcam söz spor da olcak artık inş
başlangıç:87.5
geçen hafta:83.9
bu hafta: 84.1
gelen:200
toplam giden: 3.4
hedef:68
spor: 4 yok

cadısınız yemin ediyorum benim gitmemmiii beklediniz muhabbbet için oysa bende beyaz gibi içim yana yana yatmıştımmm

dün yıl dönümümüzdü ve ben yalnızdım öööle çiçek filan da gelmedi sitemimi ettim ama dururmuyum ben

bi de şansıma hep evde olur arkadaşları çağırmış oraya gitti hayır gitsin gezsin ben ona takılmam da keşke bende bi plan yapsaydım kendim için önemli günleri boş geçirmeyi seviyorum

hem boş hem yalnız geçirdim

Merhabalar, Füsun ben
Biraz önce Banu ile konuştuk ve ben de uzun bir aradan sonra yine buraya geldim. Bundan sonra izin verirseniz 2 hafta sonunda inşallah listede olurum. Her gün menüleri(kaçamaksız olur inşallah)yazacağım
Böyle dedim ama İrem'cim beni de listeye alırsın değil mi, emrivaki gibi olmasın

Son düzenleme:

Yıl dönümünüz kutlu olsun :) beraber uzuuuun bi ömrünüz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…