acıktım yaaa offff herhalde bırazcık ekmekten bırsey olmaz mıdeyı bastırayım yeter
o birazcık ekmek kaç kalori sen biliyonmu
o kaloriyi yakmak için
kaç tur atman lazım biliyonmu
cok acıkdım bugun sadece 2 dılım ekmek 2 dılım domates 3 dılım salatalık bırazcık peynır 7 elma 3 lıtre su 2 bardak sırkelı su ıctım oluyorum aclıktan
7 elmamı...
bahcenizmi var
düzenli ve saglıklı beslenmeyi bizimle birlikte sende ögreneceksin bebegim
aç mezarı yok merak etme
persembe gunu 6 kılo yesıl elma aldım daaaa
hayatim biryerden baslamak zorundaydin..ha bu gecede buise baslamis oldun..yarin güzel bir dietle sporla baslangicida pekistirmis olacaksin..tanisalim...ben 36 yasinda 104 kilolardan 71-72 arasinda tikanip kalmis 4 cocuklu bir odunlu ev hanimiyim..sen?
tartıda 70 li 60 lı rakamları görebilcekmiyiz acaba
yogurtun zayıflamayada etkisi çokmuş
gece yatmadan önce yogurtun içine yarım limonu sıkıp yıyenler var
göbek eritiyormuş galiba
Bir şişman atasözü der ki;
Etliyim, butluyum, mutluyum...
anammmmmm
anandan doğar doğmaz kocayı bulmuşsun ben 28 im ne koca yüzü ne koca gözü gördüm
turşuluk olcam ben galiba
zürriyetim kurucak kesin benim
bencede
acaba diyorum kahvaltımızı yapsakmı acıktık iyice sabahda oluyor
birde sabah geçmiş yapıcakların halini düşünemiyorum gözleri pörtliycek
sabah gecmişi yapacak kimse
ve bu topigi açan kişi
kesin bana uzun bir selam mesajı cekecekler eminim
bizde geyık topigi açarız
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Anam kendi kendime iş çıkardım resmen
Benim Cadı doğum gününe 16 kişi çağırmıştı gele gele 3 kişi gelditabi bizimki fena bozuldu ama gelen arkadaşları onun moralini düzeltiler Sonuçta gerçek arkadaşları kimlermiş görmüş oldu bu bahaneyle
Baya eğlendiler; bol bol müzik dinlediler, muzurluk yaptılar hatta bir ara olayı abartıp en son pasta savaşına kalkıştılar ben ses etmedikcededim okadarda değil hepinizi yolarım nasıl gülüyorlar
Tabi benim hazırlıklar çok çok fazla oldu
Kurabiye ve böreğim olduğu gibi kaldı. Makarna salatam ve kırmızı lahana salatası yarılandı üstelik Pastanın yarısından çoğu hatta 2/3 ü kaldı
Birazını buzluğa attımAnnemler dönünce onlarada ikram etmek için
Gelelim kendime iş çıkardım meselesine
Kalan şeyleri ben tek başına yemek zorunda kalmıyayım diye ( buzluğa atmayı sevmem pek hazır şeyleri ) eşimin halalarını ve KVyi akşam çaya davet ettimYorulacağım ama en azından kendim öğlen yediğim pastayı eritirim ( akşam asla yemem )
Bakalım KV ne alemde
Kızıma ve gelen arkadaşlarınada dedim seneye hiç doğum günü yapmıyoruz evde onun yerine ben sizi bir ara bir yere götürürüm diyekeşke bu seferde böyle yapsaydık dediler ama diğer arkadaşlarının gelmeyeceğini bilemezdim
O zaman tekrar aramıza hoşgeldin diyelim
Bende kendimi tanıtayım yeni gelen diğer arkadaşlar içinde olur hem
Adım banu, 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyimEvhanımıyım ve istanbuldayım
İki sene evvel 120 kgla başladım maratonuma hatta 97 kgı bile görmüştüm 3 ay evvel ama maalesef hem kullandığım ilaçlar, hem sigarayı bırakışım hemde 2 ay Tatil ve sonrasında Ramazan dolayısıyla spor salonuna gitmeyince 105i gördüm yine ama azimliyim ne olursa olsun o kilolar gidecek
Şimdiki hedefim yeni yıla 99la girmek en fazlayazada inşallah çok daha az olurum
Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Hehhhhhhh hele şükür
Valla süpersin canım yaa ben bir ay diyet yapmasam ( nasıl diyet yapıyorsam artık) kesin çok daha fazla kilo almış olurdum
Maşallahın var yani
Bu arada inşallah pazartesiden itibaren yine menü takibi yaparsın dimiyoksa savsaklıyoruz gibime geliyor
Bende ay başında diyetisyene gideceğim Allahın izniyleöbür türlü olmayacak bu iş
Canım bugün tartılamayanlar en geç pazar günü bildirim yapabiliyorlaryarın yaparsın sende bildirimini
Aramıza sende hoşgeldin
Rabbim birlikte çok çok güzel kilolar vermeyi nasip eder inşallahAminnnnnnnnnnnn
evet adım hasret buraya yenı uye oldum daha once dısardan takıp ededm ama hıc uye olmayı dsunmedım takı dun geceye kadar evett kılo derdım var basım dertte:18:
cadısınız yemin ediyorum benim gitmemmiii beklediniz muhabbbet için oysa bende beyaz gibi içim yana yana yatmıştımmm
dün yıl dönümümüzdü ve ben yalnızdım öööle çiçek filan da gelmedi sitemimi ettim ama dururmuyum ben
bi de şansıma hep evde olur arkadaşları çağırmış oraya gitti hayır gitsin gezsin ben ona takılmam da keşke bende bi plan yapsaydım kendim için önemli günleri boş geçirmeyi seviyorum
hem boş hem yalnız geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?