hani demis ya babasi ne yaparsa oglanda örnek alir yapar diye..herifin anababasinin gecmisinde öyle tatsiz bir mesele olmus ya ona istinaden dedim di zaten...bu nasil cümle oldu ya..neyse idare et
anladım canım
Sanki kabul edilmiş gibi bildirimi de yapayım.
26.10.2013
Başlangıç :70
Bu hafta :70
Hedef:60
Merhabalar, Füsun ben
Biraz önce Banu ile konuştuk ve ben de uzun bir aradan sonra yine buraya geldim. Bundan sonra izin verirseniz 2 hafta sonunda inşallah listede olurum. Her gün menüleri(kaçamaksız olur inşallah)yazacağım
Böyle dedim ama İrem'cim beni de listeye alırsın değil mi, emrivaki gibi olmasın
hoşgeldin70 kiloum dio aaa
alll işte içime bir kez daha duyum kaçtı
geece duyum gündüzleri ben burda tek başıma konuşuyom yaaaa
ayy ne çok kaynatmışşınız dün gece yahuuu oku oku bitmedi.gözlerim acıdı vallahi kahvaltımı yaptım birazdan evin geri kalanını temizleyip kaldıgım yerden devam edecem ayran detoksuna acaba bu detoksu 2günden fazla uygulayan varmı varsa sonuç ne olmus?bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim:)
ahanda gidiyom işte gidiom bakınnn gidiyommmm
kimse iplemedi ben kuaföre gidiyom yüzümün belasına ...
görüşürüz sonraaa (kime diom bilin bakalım KİMSEYEEE)
Bravo valla.
İnşallahhhhhhh.
Böyle bişi var mı gerçekten??? Çok ihtiyacım var benim :/
Bu sözü şişmanı teselli etmek için başkası demiştir
En güzeli 30da evlenip 2 ve 5 yıl sonra çocuk yapıp dükkanı kapatmak
Evet düşünmediğiniz belli!! :)
Merhabaaaaaaaayazık değil mi yahu bize?? Bunca da konuşulur mu canım?? :) benim oğluş nerdeyse 1,5 yaşında ama hala en az 4 kez kalkıyoruz geceleri. O yüzden uyuma şansı varken uykusuzluğu seçenleri hiçççç anlamıyorum
Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah. Ben en çok haftasonları zorlanıyorum diyette :/ çalışırken zaman bi şekilde geçiyo...
tatlım o detoks 2 günden fazla uygulanmıyor
2 günden fazla uygulanırsa ayran budalası olabilir insan
yok yahu bıktırır 2 gün bence ideali
iyi yahu bugun son günümde bu kadar yapmısken varsa devamı uygulayım boşa gitmesin dedimiçim dışım ayran oldu zat aslında insan cok acıkmıyorda akşama dogru fena oluyor ınsan açlık bastırınca bu akşam bidemisafirliğe gidicem orda şimdi bir sürü ikram olacak nasıl atlacagımı düşünüyorum yaw
ayrıca fbda üye oldugum bir sayfada bunu demişlerdi bende ondan size söyledim pembehipopoooooo
yatmadan önce yogurta limon sıkmak gobegi eritiomuş galiba
orda 3 admin var üçüde bunu yapıo ve önerio
ama düşüncem odur ki yogurta limon sıkmanın amacı herhalde yagı süzmek
e zaten lıght yogurtlrda yag oranı 0.1
çelişkili geldi bana eger amac yagı süzmekse
deneyelim bi zararı olmaz zaten yogurtsuz kimsenin ögünü yok gibi
yogurt diette en buyuk yardımcı
sofrada göz doygunluguna sebep bence
öyle arada kaynayan bir besin kendisi
Bugün pazardan çokça limon aldım. İnşallah akşam başlayacağım limonlu yoğurda :)
bu tarz detoksları haftasonuna getirmemek lazım aslında
sende ikramlardan tadımlık yersin accık ucundan ucundan
kilo verdinmi bu detoksla bana söylersen sevinirim varsa faydası bende haftaıcı baslayabılırım
evet vermısın sabah tartıldım 1kg300gr gıtmıs bakalım yarın sabah ne cıkacak merak edıyorum dogrusu bıde bu bole cabuk gıttı ya gıttıgı hızla donemse ii bu kilolar
oooo harika demekki yogurt kilo verdiriyor buda canlı örnegi işte...
yağdan gittiyse gelmez
gelmemesi için dikkat edicez yağdan uzak durucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?