80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pazarteside lahan diyetine başlıcam ınşallah bide onu deneyecem oda işe yarıyormu merak ediyorum

slm o hatırlayamadıgınız lahana dıyetını yapan kısı benım:)
3.gün diş randevum vardı dişlerime kesım yapıldı 15 gun yapamam bu dıyetı ama kacamak yapmazsan süper bence
ben kacamak yaptıgım halde 2 gunde 1 kılo gıttı
dişlerim takılsın mutlaka yapıcam bu dıyetı

ayy kızlar ya ben tartılamadım ya moralim bozuldu iyice kaç oldum noldu bilemedim,buraya yazasımda gelmiyor
:44:
kahvaltı (öğlen uyandım )
aç karna sıcağa yakın sirkeli su
1dilim peynir,1domates, roka, 5 zeytin,şekersiz çay,avuç içi kadar kepekli yufka
ara 5fındık5bademiçi1 ceviz 7li çay
ara elmalı tarçınlı yoğurt tokuuumm
akşamda 1kepçe çorba roka salatası, 5kasık kurufasulye,1kasık bulgur pilavı olacak

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu light peynir, 1dilim tam buğday ekmeği, emzirme çayı, 1bardak süt

Ara: 1 elma

Öğle: 1kase tarhana çorbası, tavuklu sandviç

Ara: 1 çikolatalı gofret :/

Akşam: salata(yağı çok kaçmıştı ama :/), 4köfte, yarım dilim ekmek

naber kizlar eveeeeeeeeeeeeeeet herkes burdami
herifi gezmeye saldim...yani muhabbet girla bu aksam herkes herifini salsin yada uyutsun yada bayiltsin artik ne yaparsa yapsin pc basina gelsin hemeeeeeeeeeeeeeeeen

ay sende benim gibi dis madurumusun..benim arka ezme dislerim malesef beter durumda..sadece sol arkalarla yiyebiliyordum..son günlerin acisina dayanamayip disciye gittim..oda oyduda oydu..simdi ekmegi bile ezemiyorum..öteki tarafta ayni...bu gün resmen ön dislerle ezmeye calistim diri diri yuttum cogunu...2 hafta sonra ilk randevum..o zamana Kadar nasil olacak bu is bilmiyorum

Merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz bu arada adim Meryem
hosgeldin canim aramiza...tanitsana kendini..kimsin necisin nerdensin Yas Boy Kilo?

ah canim öncelikle evlilik yildönümünüz Kutlu olsun...demekki bu seferde böyle yalniz gecirmek varmis kismetince naapcan...bizde özel günlerde özellikle dögüsürüz..yani mutlaka bir tatsizlik cikar

alll işte içime bir kez daha duyum kaçtı
geece duyum gündüzleri ben burda tek başıma konuşuyom yaaaa
kaptanim bu aksam muhabbet var haberin ola..herif gitti...ben buradayim herkesin icine duyum kacacak bu gün

Sabah(11.30)
2,5 dilim ekmek
cökelik pekmez 6-7 tane p.k. sahanda yumurta

ara:8-10 tane kabak cekirdegi

aksam:
1 Tabak buharda pismis karnibahar(yagsiz tuzsuz)
yarim kase makarna
yarim kase Kadar patlican biber közlemesi(Hazir satilanlar)

nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa.....bak giderim gelmem haaaaaaaa
Hazir kimse yokken su twisterimi yapsam..henüz baslangic yapamaadim valla..daha ender Sarac amcamda bekliyor beni..ama yemegi yeni yedim olmazki

kizlar ya benim herifle iddeam vardi ya...11.ayin 1 den itibaren 70 leri görmeyecegim diye..benim iddea gidiyor gibi gibi:18::18::18::18: Cuma sabaha 69.9 da olsa 70 i görmemem gerek ama 1 haftada basil olacak bu is..üstelik pazartesi kirmizi kart zamanim..utulmak birsey degilde yillarca dile dolayacak beni ..hiic gözüm kesmiyor valla o Kadar ceneyi cekmeyi...bana cok cok acil tavsiye lazim..yani bu sabahki duruma göre bu hafta 1500 gr gitmesi gerek...aslinda cokta imkansiz durmuyor ama malum regl dönemi..bana tavsiyesi olan varmi:44::44::44::44::44:
4 gün boyunca ayran dietimi yapsam yoksa

böyle bos bos oturarak olmaz..millet yokken bari twisterimi yapayim..baslangic icin 30 Dakka yeter degilmi

slm güzeller. herifi börek almaya gönderdim. sofrayı kur geliyom dedi. bu gün öldüm. biliyorum kızacaksınız ama dip köşe süpürdüm sildim bu gün. halılarımı yıkamaya vermiştim. bu gün geleceklerdi mecbur kaldım temizledim. yetmedi ütü yaptım. halılar gelince küçük parçaları çocuklara serin dedim. nasıl eğlendiler görseydiniz kuzucuklarım. inşallah yorgunluktan bayılmazsam gelirim inşallah yemekten sonra

ikimizden başka kimse yok sanırım bence günde 3 kez sabah aç karna öğlen yemekten sonra gecede uyumadan önce kaynara yakın ılıksuyla ballı sirke iç bence ayran diyeti hiç sağlıklı değil bence bünyen zayıf düşer
biberiye çayı içebilirsin bu 5li 7li 9 lu çaylardan birini deneyebilirsin

bence dinlen canım ayaklarını hava kaldır uzan :/

başka neler aldın

Pırasa, karnıbahar, soğan, kestane, mandalina, hurma, kırmızı biber, havuç, dereotu

Aşkolsun ama. Geçen günki gibi bi durum yaşanmasın inşallah. Biz kadınlar ve temizlik aşkımız :/

twister ney ayol,ender amcanın 10 hareketi mi
kiz bu merdiven indirip cikarir gibi yaptiran alet varya..ondan...25 dakika yapabildim malesef...acayip yordu ve terletti beni.

ah ah biz kadinlar ...anam bacim ne isin var senin isle gücle..Hemde durumun kritikken..koksa ne olacakki... aksama Allah korusun bir terslik olsa dogurmak zorunda kalsan yani yaptigin onca is cokmu iyi olmus olacak

hoşgeldin 70 kiloum dio aaa
Teşekkürler.
Evet 70 ama İrem'in dediği gibi kolay olmadı.Sabır,irade ve azimle hedefe geliniyor ama bırakınca da kilolar geri geliyor. Hedefe ulaşınca da dikkat etmek gerekiyor.Benim gibi edilmezse de yine kürkçü dükkanına dönülüyor.
hoşgeldin füsun
ne demek emrivaki burası sizin eski mekan ben size göre yeniyim bile:)))

Teşekkür ederim,İnşallah hep birlikte zayıflayacağız.

hadi ya ayran dietine güvenmistim ben yaaaaaa bir haftalik sadece ..yani su Adam ayin 1 de beni 69 görsünde sonra geri normallestiririm fazlasiyla gelecektir elbet ama su anda derdim zayiflamak degil cumaya 69 u görmek
aslinda bitki caylarinida sokmaliyim devreye cok haklisin..hatta birazda bagirsaklari yumusatacak durumlar bakmaliyim..malum olasi bir ishal durumu su kaybina kalsa 1 Kilo eksik gösterir..dedigim gibi maksat Kilo vermek degil 69 u görmek..elbette gönül isterki saglikli yagdan kayip olarak Kilo vermek ama bu hafta durum degisiyor

oncelikle hosgeldin canim...
sahiden kac kilodan 70 e geldin ne Kadar zamanda ne yaparak anlatsana nolur noluur noluuuuuuuuuuuuuuuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…