pazarteside lahan diyetine başlıcam ınşallah bide onu deneyecem oda işe yarıyormu merak ediyorum
pazarteside lahan diyetine başlıcam ınşallah bide onu deneyecem oda işe yarıyormu merak ediyorum
ay sende benim gibi dis madurumusun..benim arka ezme dislerim malesef beter durumda..sadece sol arkalarla yiyebiliyordum..son günlerin acisina dayanamayip disciye gittim..oda oyduda oydu..simdi ekmegi bile ezemiyorum..öteki tarafta ayni...bu gün resmen ön dislerle ezmeye calistim diri diri yuttum cogunu...2 hafta sonra ilk randevum..o zamana Kadar nasil olacak bu is bilmiyorumslm o hatırlayamadıgınız lahana dıyetını yapan kısı benım:)
3.gün diş randevum vardı dişlerime kesım yapıldı 15 gun yapamam bu dıyetı ama kacamak yapmazsan süper bence
ben kacamak yaptıgım halde 2 gunde 1 kılo gıttı
dişlerim takılsın mutlaka yapıcam bu dıyetı
hosgeldin canim aramiza...tanitsana kendini..kimsin necisin nerdensin Yas Boy Kilo?Merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz bu arada adim Meryem
ah canim öncelikle evlilik yildönümünüz Kutlu olsun...demekki bu seferde böyle yalniz gecirmek varmis kismetince naapcan...bizde özel günlerde özellikle dögüsürüz..yani mutlaka bir tatsizlik cikarcadısınız yemin ediyorum benim gitmemmiii beklediniz muhabbbet için oysa bende beyaz gibi içim yana yana yatmıştımmm
dün yıl dönümümüzdü ve ben yalnızdım öööle çiçek filan da gelmedi sitemimi ettim ama dururmuyum ben
bi de şansıma hep evde olur arkadaşları çağırmış oraya gitti hayır gitsin gezsin ben ona takılmam da keşke bende bi plan yapsaydım kendim için önemli günleri boş geçirmeyi seviyorum
hem boş hem yalnız geçirdim
kaptanim bu aksam muhabbet var haberin ola..herif gitti...ben buradayim herkesin icine duyum kacacak bu günalll işte içime bir kez daha duyum kaçtı
geece duyum gündüzleri ben burda tek başıma konuşuyom yaaaa
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa.....bak giderim gelmem haaaaaaaa
Hazir kimse yokken su twisterimi yapsam..henüz baslangic yapamaadim valla..daha ender Sarac amcamda bekliyor beni..ama yemegi yeni yedim olmazki
kizlar ya benim herifle iddeam vardi ya...11.ayin 1 den itibaren 70 leri görmeyecegim diye..benim iddea gidiyor gibi gibi:18::18::18::18: Cuma sabaha 69.9 da olsa 70 i görmemem gerek ama 1 haftada basil olacak bu is..üstelik pazartesi kirmizi kart zamanim..utulmak birsey degilde yillarca dile dolayacak beni ..hiic gözüm kesmiyor valla o Kadar ceneyi cekmeyi...bana cok cok acil tavsiye lazim..yani bu sabahki duruma göre bu hafta 1500 gr gitmesi gerek...aslinda cokta imkansiz durmuyor ama malum regl dönemi..bana tavsiyesi olan varmi:44::44::44::44::44:
4 gün boyunca ayran dietimi yapsam yoksa
slm güzeller. herifi börek almaya gönderdim. sofrayı kur geliyom dedi. bu gün öldüm. biliyorum kızacaksınız ama dip köşe süpürdüm sildim bu gün. halılarımı yıkamaya vermiştim. bu gün geleceklerdi mecbur kaldım temizledim. yetmedi ütü yaptım. halılar gelince küçük parçaları çocuklara serin dedim. nasıl eğlendiler görseydiniz kuzucuklarım. inşallah yorgunluktan bayılmazsam gelirim inşallah yemekten sonra
başka neler aldın
slm güzeller. herifi börek almaya gönderdim. sofrayı kur geliyom dedi. bu gün öldüm. biliyorum kızacaksınız ama dip köşe süpürdüm sildim bu gün. halılarımı yıkamaya vermiştim. bu gün geleceklerdi mecbur kaldım temizledim. yetmedi ütü yaptım. halılar gelince küçük parçaları çocuklara serin dedim. nasıl eğlendiler görseydiniz kuzucuklarım. inşallah yorgunluktan bayılmazsam gelirim inşallah yemekten sonra
kiz bu merdiven indirip cikarir gibi yaptiran alet varya..ondan...25 dakika yapabildim malesef...acayip yordu ve terletti beni.twister ney ayol,ender amcanın 10 hareketi mi
Teşekkürler.hoşgeldin70 kiloum dio aaa
hoşgeldin füsun
ne demek emrivaki burası sizin eski mekan ben size göre yeniyim bile:)))
ikimizden başka kimse yok sanırımbence günde 3 kez sabah aç karna öğlen yemekten sonra gecede uyumadan önce kaynara yakın ılıksuyla ballı sirke iç bence ayran diyeti hiç sağlıklı değil bence bünyen zayıf düşer
biberiye çayı içebilirsin bu 5li 7li 9 lu çaylardan birini deneyebilirsin
Teşekkürler.
Evet 70 ama İrem'in dediği gibi kolay olmadı.Sabır,irade ve azimle hedefe geliniyor ama bırakınca da kilolar geri geliyor. Hedefe ulaşınca da dikkat etmek gerekiyor.Benim gibi edilmezse de yine kürkçü dükkanına dönülüyor.
Teşekkür ederim,İnşallah hep birlikte zayıflayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?