ilahi canım güldürdün beni..hatun 3 saat yürüyormuş fark ortada:)
ilahi canım güldürdün beni..hatun 3 saat yürüyormuş fark ortada:)
bende ctesi pazar 2 saat yürüyorum ve full temizlikkk yapıyorum
canım benim kızma hemen ne bileyim ben 1.5 saat falan yürüdüm o da 2 gün sen de hergün 2 saat yürüyorsan vermen gerek...
:hooray:alkisalkisalkis
tebriklerr
kızmadım güzelim aşkolsun:1hug:konuşuyoruz bizde bu azim oldukça bizde veririz acele yokkaydirigubbakcemile5
bu 8. takım içindi ama ben yazana kadar konu baya değişmiş :kedi:
eee rakibem söyle bakalım hedefin kaç..ben çizelgeni göremiyorum işyerinden ...şimdi kaçtasın ve geçen hafta ne kadar verdin..boyun kaç??ne zamandır diyettesin???rakibemi tanımam gerek di mi:))))ay çok sordumkaydirigubbakcemile2
Slmmmmmm
ben geldim kayıptım 2 -3 gündür giremedim kusura bakmayın kızlar ama girmeyince kimsede bişeyler yapayım dememiş yani aşkolsun liste kalakalmış en acilinden listeyi yaptım umarım bi yanlışlık yapmamışımdır gelmeyenleri sildim gelirlerse tekrar eklerim listeye..
saol fıstığım iyi diyeyim iyi olayım (aslında çok fenayım bu aralar ya neyse...)
eee rakibem söyle bakalım hedefin kaç..ben çizelgeni göremiyorum işyerinden ...şimdi kaçtasın ve geçen hafta ne kadar verdin..boyun kaç??ne zamandır diyettesin???rakibemi tanımam gerek di mi:))))ay çok sordumkaydirigubbakcemile2
Bir de sizden ricam kimse listeyi ön sayfaya almıyo artık arada bi el atın emi arkalarda kaybolmasın o kadar uğraşıyorum (bakın denize gitmedim liste yaptım yani..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?