80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu 8. takım içindi ama ben yazana kadar konu baya değişmiş :kedi:

eee rakibem söyle bakalım hedefin kaç..ben çizelgeni göremiyorum işyerinden ...şimdi kaçtasın ve geçen hafta ne kadar verdin..boyun kaç??ne zamandır diyettesin???rakibemi tanımam gerek di mi:))))ay çok sordumkaydirigubbakcemile2

canımm rakibenin çizelgesi yok bende göremiyorumopuyorumnanaktan

Slmmmmmm
ben geldim kayıptım 2 -3 gündür giremedim kusura bakmayın kızlar ama girmeyince kimsede bişeyler yapayım dememiş yani aşkolsun liste kalakalmış en acilinden listeyi yaptım umarım bi yanlışlık yapmamışımdır gelmeyenleri sildim gelirlerse tekrar eklerim listeye..

hoşgeldinnnn sevgili kaptanımız nasılsın opuyorumnanaktan

öncelikle zalimiyi ve kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum tam gaz devam kıslar...veremeyip alanlara da oklavaaaaklava:

kızlar ben verdimmi aldımmı bilmiyorum aslında hissettiğim aldığım yönünde ama burada dijital tartı bulamadım bir türlü dışarı çıkınca da unutuyorum zaten aç karnına tartılmam lazım her neyse halamın tartısı var onda 76 çıktım bende öyle yazdım yanlışlık olabilir ama ankarada anlıycam hata payını..

Bir de sizden ricam kimse listeyi ön sayfaya almıyo artık arada bi el atın emi arkalarda kaybolmasın o kadar uğraşıyorum (bakın denize gitmedim liste yaptım yani..)

kilo çizelgemi ben de göremiyorum hemen sorularını cevaplayayım
hedef 55 (hedefimi üçe böldüm önce 70 sonra 60 ve 55 )
başlangıç kilom 87,7
şu anda 85,5 kilodayım
geçen hafta 500 gr verebildim ancak
boy 1,60
aslında 3 hafta önce başladım diyete ama ancak iki haftadır istikrarlı bi şekilde gidiyor bi de spor yapsam tam süper olacak :))
aynı soruları ben de sana sorayım ben de tanıyayım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…