öylede yapacağımı sanmıyorum açlıktan var ya heryeri kemiririm2 ögüne gelince zaten normalde 2 ögün yenilmesi gerekiyor
ayrıca peygamber efendimizde öyle yaparmış
sünnette
öylede yapacağımı sanmıyorum açlıktan var ya heryeri kemiririm
aynen 2 öğün olayı çok sakat tamam bizde sağlıklıysa yıyoruzda oruc tutar gibi olur o zaman öğlen bari yiyelim Karatay AblaValla bende bazen deng gelince izliyorum ama bazı şeyleri bana biraz tuhaf geliyor
Günde 3 dese tamamda 2de çok az yani insan o zamanda aç kalmamak için çamış gibi yertövbe ya Rabbim yaa gece gece kendi kendime güldüm
Ne bileyim aslında yapanlara danışmak lazımkadın çubuk kraker gibi vardır bir bildiği diyesim geliyor ama günde 2 kere yemek yemek de bende yemiyor
nefs giriyor işte o zaman devreye
yemiceksin şartlıcaksın kendini 40 gün falan
elma dıyetını yapan varmı aranızda
1 hafta boyunca sırf elma yenilen diyetmi
oruç dedinde oruç diyeti bile çıkmış yaaaa
elma dıyetını yapan varmı aranızda
1 hafta boyunca sırf elma yenilen diyetmi
evet ya ramazanda meshurdu kilo almadan hatta zayıflayarak oruç, ben kilo alırım hep çünkü sahurda fena yerim açıkırım diye
elma diyeti sayfasında okudum canım yapmadım ama bi bayan hatrı sayılır klo vermişbende aralarda hatta çok acıkırsam elma yiyorum
saçma...traji komik hatta... orucun amacı başka diyetin amacı
bunu nasıl birbiriyle eş değer tutarlar anlamıyorum
2 gunden berı onu yapıorm elma dan nefret etttım yhaaa gercı bugun bıraz dıyetı bozdum ama
ramazanda yapılan tabi kilo almamak için canım,yanlış anlama lütfen tabiki farklı ikisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?