günaydın kızlar. biliyonuzmu dün bu sayfalar 500 lerde falandı. şimdi 550 anam sabahtan beri oku oku boğuldum. cecoooo senin o kaynananı var ya yakalarsam benim kp ile evlendirecem görsün anyayı konyayıofff sinir etti beni. zaten gece uyuyamadım. her yerim ağrıyodu. hazır herifi de uyutmadım.
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz. umarım motivasyonunuz burda artar.
dün kalabalıkmışız burda. tıpkı eski günlerde olduğu gibi.
ya herif gidecek üç gün sonra çok canım sıkılıyo. nasıl geçer beş gün. ben kime nazlanırım gecelerio geldikten yaklaşık bir hafta sonra da doğum olacak inşallah. peki ya o burda yokken doğurmaya kalkarsam:18::18::18: ayyy rezillik herkese rezil olurum. herifte hazır çocuğa konar
kizlar bise sorucam gecenlerde bir arkadasimiz yogurtla zerdacal zencefil ve tarcini karistirip yemekten once yiyiliodu ya o nasil yiyiliodu yani her yenekten once kac kasik bileniniz warmi
karatay diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar 2 öğün diyor kalori hesaplama sağlıklıysa ye diyor,yapan var mı
53: ben bu ayran diyetini hafrıyen yaptım ılk gunun gecesı 1,300gr gıtmıs gozuktu bu sabah tekrar tartıldım cunku bu sabah bıttı .ustene 600gr almısım 82,400.olmusum gıdecegıne gerı geldı ne oldukı bole anlamadım malum henuz reglde olamadım ama yınede imdatt o kadar aclıgın mukafatı bu mu bu hafta gr oynamadı bende off offff :
merhaba o benim ben bir kase her öğun öncesı yıyorum bagırsakları calıstıyo soguk algınlıgına ıyı gelıy bırde kılo vermeye yardımcı bu arada kasede 4 5kasık yogurt anca oluyor benım fazla olsasın dıyete zarar vermesın dıye
o ayran elma diyetleri hikaye bende yaptım zamanında hiçde denildiği gibi olmuyor üstüne geliyor kilolar boşuna yorma kendini
saol canm ama bende liht yogurt yok normal yogurtla yapsam olurmu?bide naptin kilo werebiliyomusun bu karisimla
evet bosuna ugrastım ay ne guzel kılo vermısın nasıl becerdın ya bana tavsıyede bulnurmusun
bende normal yogurtla ypıyorum kendı yogurdumu kendım yapıyorum kv ınegı var o bana sut yolluyo ordan yapıyom .ben cok zor ve agır verıyorum kılo zteb bu kıloyuda horman ılacları yuzunden aldım tupbebek denemelerı vs vsss ama bu karısım benın sıskınlıgımı alıyor rahatlatıyor bende yenı basladım 2hafta oldu o yuzden tam bı sonuc soleyemem ama tavsıye ederım yan etkısını gormedım ustelık tadı kotu deıll
önce hocanın kitaplarını aldım sonra burda ve facede karataycıların yazdıklarını okudum ve uygulamaya başladım tıka basa yiyorsun sofradan aç kalmıyorsun burda örnek menüler var bakmak istersen Karatay Menüsü
hım ay cok güzelmiş bu yemekler ben zaten dogal beslenıyorum cogu yemeklerımde bunula aynı ama kilo veremıyorum yınede bu yemeklerı bı yeme seklı vardır ıllakı yoksa benım hiç kilo almamıs olmam lazımdı:)yanlış anlama canım illaki işe yarar bır kısmı var onda şüphem yok çünku ben yıllardır dogal beslenemye gecmıs bırıyım markete bıle cok nadır gıderım kahvaltılık felan hıc almıyorum marketlerden hepsını eskıden oldugun gıbı dogl yontemlerele yapıyrum kv ınegı var ve o ınekte serbset ve dogal ortamda yasıyor gubre yok ılaca yok yedıklerınde kendı bahcesıde de ole annemın bahcesı var herseyı onlardan alıyorum .bebısım olmuyordu drlar bı tehsısde koyamyorlardı tup bebek denemelerım oldu tuttu ama dustu .felan uzun hıkaye ama en sonunda bu dogal beslemelerele felan 2kez hamıle kaldım kendı kendıne yanı:) hepsı dustu ama sonuc ıtıbarıyle hamıle kaldım. ama malesef horman ılaclarını almıstım coktan ama suandada vermeye calsııyorum oolmuor
olur canım kendimden biliyorum yediklerinin yanına her gün düzenli olarak 30 dk yürümelisin gitmese benim kilolar gitmezdi her gören nasıl zayıflamışsın diyor
hım ok bu dıyet ban uygun gunde 2öğünde iyiymiş yani şu kıtabı bende alayım arastırıp ıyıce ogrenıp uygulayım yardımların içi saoll
rica ederim kolay gelsin sana facede sağlıklı yaşıyoruz diye yer var orayada bak istersen iyi günler yediklerinin yanına birde omega3 almalısın oda kilo vermede etkili oluyor
hım sımdı bakarım faceden HIM eczanede vardır illaki balık yagı vardı eskiden babanem kullanırdı cok:) onun gıbı bısyı mı bu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?