80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hedef 55 çok değil mi canım ya...
başlangıç:87.4
şu anda:84.2
geçen hafta 1200 verdim ondan önceki hafta da 2 kg verdim diyete 13 temmuzda başladım
boy:1.68
47 gün önce evlendim...
hedef:65
ben de önce 80 sonra 70 sonra 65 e düşmek istiyorum..mart 13 tarihine kadar...

canımmm mesai bitiyor iyi akşamlar diliyorum eve gidince yemekten sonra bantta yürürüm bir aksilik olmassa dizi var izlerken zaman geçer canım sıkılmaz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canımmm mesai bitiyor iyi akşamlar diliyorum eve gidince yemekten sonra bantta yürürüm bir aksilik olmassa dizi var izlerken zaman geçer canım sıkılmaz opuyorumnanaktan

tamam canım kaçak yok haaaaklavapuyorumnanaktan
melekler koruusnu mu izliyorsun ben de izlicem onu işallah...benim yürüyüş bandım kullanmadığımız odada duruyorlülülülülülü

tamam canım kaçak yok haaaaklavapuyorumnanaktan
melekler koruusnu mu izliyorsun ben de izlicem onu işallah...benim yürüyüş bandım kullanmadığımız odada duruyorlülülülülülü

yok kıss kesinlikle kaçak falan olmaz evet melekler korusunu izlicem sezon finali bu akşam benimde kullanmadığım odada ama oraya annem küçük ekran tv sini verdi iyioldu canım sıkılmıyor neyse ben kaçarr opuyorumnanaktan

bugun kü listem sabah 1 avuç kuru üzüm ve fındık öglen musakka pilav ve cacık ara 2 kaşık yoğurt 1 armut akşam kabak yemegi yoğurt ve çorba 1.5 litre su

Merhaba ,yakın kiolar olunca hedef dikkatimi çekti.
Başlangıç 87,5 için hedef 55 kg.
Hedefi kendin mi belirledin yoksa uzman mı belirledi?
Çok fazla giibi geldi bana.

Benimde başlangıç 89 kg , hedef 73 kg .1 yıl için bu hedef.
Boyumda 1,61 .

hedef benim tabiki bir anda olmayacak 55 kilo benim hamile kalmadan önceki kilom tekrar eski halime dönmek istiyorum
evet hedef çok fazla ilk hedefim tabiki 70 leri görmek ikinci hedef 60
aslında 1 yıl içinde ideal kiloma ulaşsam çok iyi olacak

yeni evlenmişsin mutluklar sana Allah bir yastıkta kocatsın opuyorumnanaktan
bu arada benim de yaş 31

iyi akşamlar herkese
ben geldim ama kimsecikler kalmamış
handeryacım eline sağlık canım liste için,valla yapabilsem sana hiç bırakmam ama ben pek anlamıyorum bu işlerden
bu arada liste çok kısa dimi herkes kaçağı oynuyor
kızlar bende kilo aldım diye düşünüyorum ama bilemiyorum tam olarak tartılmayada korkuyorum
regl olacağım yine göbeğim kocaman oldu,bugün çikolata yedim dayanamadım ya dışarı çıkmıştım hiç aklımdan çıkmadı sonunda aldım ve büyük bir zevkle hominigırtlak!!! neyse daha fazla anlatmayımki sizlerde yoldan çıkmayasınız:)
yaz aylarına istediğim gibi giremedim,özlemini çektiğim paketini hiç açmadığım cicilerimi giyemedim.Bugünlerde bunun bunalımındayım,tabi başka şeylerde var aslında
Spora başlayamadım bi türlü memlekete gidip geldikten sonra,aslında uyku düzenimi oluşturamadım sanırım ondan sabahları erken kalkamıyorum,akşam sporunuda sevmiyorum.
Ama en kısa zamanda başlayacağım,yarından itibarende ağzıma şekerli yiyecekleri ve ekmeği sürmeyeceğim.Önce kendime sonra size söz veriyorum.
Ve çok yakında beni listelerde hep şampiyon olarak göreceksiniz,birinciliği kimseye kaptırmayacağım görürsünüz:)))
Varmı bana meydan okuyan hııııım :jeyyar:
Tatile giden arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum,yaz temizliğine girişenlerede kolay gelsin diyorum,bitince bi zahmet bizede uğrayıverseniz kaydirigubbakcemile3
sabah ilk işim topiciğimizin çayını yapmak olacak
kızlar herkese iyi geceler kaçamak yok tamammııııııııı

Benimde hedefim 1 yıl içinde ulaşmak.
İnşallah istediğimiz sonuçlara sağlıklı bir şekilde ulaşmak dieğiyle...
Hepimize kolay gelsin...
Sevgilerle.

hayırdır kaptanım neyin var:gitme:
Boşver be güzelimmm şimdi yazıp kafanızı şişirmiyim genel olarak negatif bi ruh halindeyim umarım geçici bi dönemdir,ilgin için saol tabi..
ellerine sağlık handeryacım da öne almak ne kidir anlamadım ben:)
canımteşekür ederim listeiçin tatildesin canım keyfine bak :teytey:bişey kafana takma

handerya ellerine saglık canım hakkını helal et
Ne demek kıslar görevimizzzzz..kaptanı derya iş başında :)))
sezon henüz açılmadığı için kimseye (özellikle zayıf halkalara laf etmiyorumlmaz:,çünkü kaptan kendi de farklı bişey yapmıyor malesef:kedi:) sezonu ne zaman açsak ki? herkesler nerde yaaaa..

Bu arada liste nerede göremedim,nasıl ayarlanıyor?

hamiyecim listeye seni ekleyemedim çünkü kilo mbildirimlerin yok bekliyorum canım..
kızlar listenin olduğu mesajı alıntı yaparak son sayfaya taşıyabilirsiniz böylece hep gözümüzün önünde olur ve gaza geliriz..

Bazı kurallara artık hiç birimiz uymuyor ama..mesela ne yediğimizi yazmakkk.. ben bi hatırlatayım,görmeyen yeni arkadaşlar kuralları görsün!

Sevgili handerya ,cevabın için teşekkürler.
Kilo çizelgesini yapmayı maalesef başaramadım,sonra tekrar denerim.
Başlangıç kilom ,89 kg.
Başlama tarihim 22 temmuz.
Hedefim 73 kg.
Cuma günü tartılacağım, bakalım eksilme olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…