ben bir karataycıyım diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak yapıyoruz artık üstelik aç kalmadan gidiyor kilolar sizlerede kolay gelsin
hoş geldinnMerhaba kizlar benide araniza alirmisiniz bu arada adim Meryem
tekrardan hoş geldin aramızaMerhabalar, Füsun ben
Biraz önce Banu ile konuştuk ve ben de uzun bir aradan sonra yine buraya geldim. Bundan sonra izin verirseniz 2 hafta sonunda inşallah listede olurum. Her gün menüleri(kaçamaksız olur inşallah)yazacağım
Böyle dedim ama İrem'cim beni de listeye alırsın değil mi, emrivaki gibi olmasın
bence ayran diyeti yap :26:kizlar ya benim herifle iddeam vardi ya...11.ayin 1 den itibaren 70 leri görmeyecegim diye..benim iddea gidiyor gibi gibi:18::18::18::18: Cuma sabaha 69.9 da olsa 70 i görmemem gerek ama 1 haftada basil olacak bu is..üstelik pazartesi kirmizi kart zamanim..utulmak birsey degilde yillarca dile dolayacak beni ..hiic gözüm kesmiyor valla o Kadar ceneyi cekmeyi...bana cok cok acil tavsiye lazim..yani bu sabahki duruma göre bu hafta 1500 gr gitmesi gerek...aslinda cokta imkansiz durmuyor ama malum regl dönemi..bana tavsiyesi olan varmi:44::44::44::44::44:
4 gün boyunca ayran dietimi yapsam yoksa
olamazzzzhrkese mrhb bgn dıyet bozuldu yha
hep ekmek hep hamur olmuşşşdun baslamıstım ıyı gıdıodum ama bozdum mecburr bugun kı menum sabah kalkar kalkmaz 2 sıgara bır bardak sıcak su elma olen 1 borek bır acma 2.3 kasık patates salatası 3 dılım kpek ekmegı 3elma yarım lıtre su offff kacırdım baya
aaaaaaaaaa kızıyorum amaa hem diyeti bozdun hemde sigara içiyorsunnevett zatn gozumu acar acmaz ılk aklıma gelen sıgara oluyo
kızlarrrr yarın büyük gün
elektrikli motor almaya gidiyorum kendimeee :118::118::118:
bendeeeee bendeeee hemde 3yıldır nefes alırken bile yoruluyorum çok zor bi durumay bana da bir seyler olsa da oynasam merdiven ciksam. hareketlenseeemmm .kapi disari bile cikmaya üseniyorum.
aşk olsun cecommSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Oyyy bugün yine inanılmaz yoğun bir gün geçirdim hatta birazda gergin :26:
Malum bugün gün vardı ve Kvde geldi
Hatun bir gece evvel bizim evdeydi ve gün için halalarla sohbet ederken erken gelin diye tembihlediler. Eşimin yengesi ve gelinini bebişle gelecekler diye ben alacağım zaten diye onada dedim sabah yengemle kaçta gideceğimizi sözleşelim sıkışıkta olsa gideriz diye ( malum bende arka koltukta kızın koltuğu da var )
Anam hatunda bir havalar bizim artık arabamız var ne sıkışacağım diye ( eşimin arabasını kast ediyor ) döndü eşime yarın sen beni bırakırsın diye ki halaların inanın apartmanın önünden geçiyor minibüs ( hani sıkışmak istemiyorsa hanımefendi :26: )
Bende o an fit oldum ve nee sizinmi araba dedim güldümhatun bana sinir olmuş ulen sen ne hemen arabaya ortak oluyorsun
Benmi çok cins düşünüyorum ama ben olsam oğluma tekrar eziyet olmasın diye iki dakikalık yola ya sıkışırım arabada yada sorun değil minibüsle giderim derim :26:
Neyse dün dünde kaldı dedim güne gittim ve hatun oğluşuna özel getirtti kendini ama hatunda bir afralar bir tafralar sanırsın adam onu limuzinle getirdi
Gün boyunca her fırsatta laf sokmaya çalıştı hiç bir kez olsun cevap vermedim ( lafı hep kiloya getirdi neymiş zaten toplumdaki herkez çok kiloluymuşta bazılarımız abartılıymış :26: tabi yüzüme baka baka sırıtarak söylüyor hanım bunu)
Ya sabır dedim ağzımı açmadım
Kızım o arada odaya girdi herkese hoşgeldin demek ve el öpmek için
Hatun bu seferde demezmi ay işte git gide anasına benzedi maşallah diyediğer hatunlar anladılar ne anlamda söylediğini hemen kıvırdılar evet yüzü annesine çok benziyor ikiz gibi falan diye bizim uyuz tekrar ısrarla yok yok kilosuda anasına çekmiş demezmi ulen şeytan git başımdan diyip bir daha sabır çekmeye başladım ama tabi ben RAmazan davulu gibi gerildim
Kadın sırf bana gıcıklık olsun diye oturdu akşama kadar hatta eşimin gelmesini bekledi hani siz kaçta giderseniz bende o saatte giderim hesabı yaptı. Akşam yemeğine de kaldık yine hatun yemekte yanımda oturdu ve durup durup ay ben fazla yemiyeceğim dünyayı yediniz falan demeye başladı
Akşamda tam eve dönerken eşimin arabasına binmek üzere kapıda bekledi ( ki ben eşime minibüsle gel ki iki araba dönmek zorunda kalmayalım dedim ama oda bir iki yere uğramak zor gelince arabayla gelmiş) bende eşime yaw ne diye arabayla geldin falan dedim doğal olarak hani anasını bıraktıktan sonra gezeriz diye düşündüm :26: hatun laf dinlemiş tabi
Hatun dönüşte arabada eşime ağlamış yok efendim bilseydim gelmezdim ben varım diye gerildiniz sırf ben senin arabana oturacağım diye eşin sana kızdı falan diye vermiş eşime çoşkuyu, oda bir güzel bana patladımı annem geldi diye mi fırça attın bana arabayla ilgili diyeGece gece bir güzel birbirimize girdik beyfendiyle neymiş efendim madem annemi çekemiyorsun görüşme bundan sonra diye bana söylendi bende açtım bayramlık ağzımı len laf sokan o suçlu olanda benmi oluyorum diye
Neymiş ben bencilmişim, düşmanca davranmışım annesine, kadın ağlamış arabada, vicdansızlık yapmamalıymışım falan diye
Adam beni resmen çıldırttı bende ulen anan bizimkiler geldiğinden beri bir hoşgeldin demek için telefon bile açmadı ona bile birşey demedim dedim ve beyimiz iyice alındı senin derdin belli oldu falan diye.
Anammmmm sizinde başınızı şişirdim kusura bakmayın ama gerçekten sinir oldumKadın yaptı yaptı sonra beni suçlu çıkardı ya yine benim camışda ona kandı bir sürü şey saydıktan sonra şimdi kendi kendine küstü gitti yattı uyuz
Ne olur hakkınızı helal edin ama birilerine anlatmasaydım çatlardım herhalde ( kardeşimi arasamda eşim evdeyken dertleşemdim ama o bile anladı birşeyler olduğunu )
Hakkınızı helal edin kızlar gece gece başınızı şişirdim :26:
birde çalışıyormuşsun allah yardım etsinenerjim yok cnm ya halsiz hissedıorm hep kendimi bi yorgunlk hissi yorluorm da ama gun boyunca ...
7 aylık bi kızım var çalşıorm koştrmaca ev vs.
şu sitenin yenileme yapmadan gelen cevapları göstermemesini hiççç sevmiyorummmm
yöneticilere duyrulurrrr
nee elmamııelma diyeti sayfasında okudum canım yapmadım ama bi bayan hatrı sayılır klo vermişbende aralarda hatta çok acıkırsam elma yiyorum
durrrr sakın doğurmaaagünaydın kızlar. biliyonuzmu dün bu sayfalar 500 lerde falandı. şimdi 550 anam sabahtan beri oku oku boğuldum. cecoooo senin o kaynananı var ya yakalarsam benim kp ile evlendirecem görsün anyayı konyayıofff sinir etti beni. zaten gece uyuyamadım. her yerim ağrıyodu. hazır herifi de uyutmadım.
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz. umarım motivasyonunuz burda artar.
dün kalabalıkmışız burda. tıpkı eski günlerde olduğu gibi.
ya herif gidecek üç gün sonra çok canım sıkılıyo. nasıl geçer beş gün. ben kime nazlanırım gecelerio geldikten yaklaşık bir hafta sonra da doğum olacak inşallah. peki ya o burda yokken doğurmaya kalkarsam:18::18::18: ayyy rezillik herkese rezil olurum. herifte hazır çocuğa konar
ödem olmuştur üzülmeee ..ayrandan herkes verdi bi senmi vermiycen:26:53: ben bu ayran diyetini hafrıyen yaptım ılk gunun gecesı 1,300gr gıtmıs gozuktu bu sabah tekrar tartıldım cunku bu sabah bıttı .ustene 600gr almısım 82,400.olmusum gıdecegıne gerı geldı ne oldukı bole anlamadım malum henuz reglde olamadım ama yınede imdatt o kadar aclıgın mukafatı bu mu bu hafta gr oynamadı bende off offff :
iyi akşamlar kızlarr
hele şükür geçmişi bitirdim ve bu güne geldimm amma yazmışınızz
kıskandım doğrusu ben yoktum ya sohbette
muhabbetimiz bol olsun
hoş geldinn
tekrardan hoş geldin aramıza
bence ayran diyeti yap :26:
en azından iddayı kazan kalıcı kilo veremesende o herife yenilme
olamazzzzilk günden nasıl olur bu:26:
hep ekmek hep hamur olmuşşş
birdaha olmasın
aaaaaaaaaa kızıyorum amaa hem diyeti bozdun hemde sigara içiyorsunniçme şu mereyi sen daha çok küçüksün yazık etme kendine
hayırlı olsun kaptanımm
güle güle kullan
bendeeeee bendeeee hemde 3yıldır nefes alırken bile yoruluyorum çok zor bi durum
aşk olsun cecomm
birbirimizin derdini dinlemiycezde ne yapıcaz hep şamata olucak deyiliz ya
üzülme senin koca seni seviyo zaten kaynananda ondan böyle sana sinir oluyor
aranızı bozmaya çalışıyor uyuz
birde çalışıyormuşsun allah yardım etsin
nee elmamıı
elma bahçemiz var ve her yer elmaaabe yapıyımda hem elmalardan hem kilolardan kurtuluyum
durrrr sakın doğurmaaa
ama doğarsada bize haber et ben doğuruyom diye yoksa meraktan çatlarız bu kız nerelerdediye
ödem olmuştur üzülmeee ..ayrandan herkes verdi bi senmi vermiycen:26:
- kahvaltı
- 1yumurta
- az beyaz peynır
- 4adet zeytın salatalık domates maydonoz marul 2dilim ekmek
- sekersız cay
- ara 1bıtkı cayı
- öğle 2dilim hamsı koli
- 1kase yıgurt
- ara soda meyve cayı
- aksam
- saltalık domates marul maydonoz lımon
- peynır zeytın
- 3dilim ekmek
[/LIST bugun ekmegı fazla kacırdım cok pısmanım cokk:84::84::84:
anaa bu mevsimde hala slatalık mı yeme sakıınn hormonlu,domates vardır belkide salatalık kalmaazz
ayyyyanaaaam az önce bi foto çektireyimde buraya koyayım dedim ayyyyyyyy korktum kendimden o ne biçim bişe oldu öyle. karşımda bir fil yada yok yok balina vardı. hani yaşıyo olsalar dinazor var derdim:18::18::18::18: ayyyy kıyafetmi öyle gösterdi acaba. bi ara başka kıyafetle deneyecem bu işi. olmadı bu kilolar şişlikler gidene kadar bir daha objektif karşısına geçmeyecem
müsade etseler size ameliyathaneden baglanirdim. simdi yatirdilarsimdi uyusturdular sumdi kestiler simdi diktiler... ay dusunsene cocugu emzir diyolarmis ben durun kizlara msj atim ondan sonra dermisim
yok canım kendı bahcemızın son mamullrı bıttı artık
kizlar bise sorucam gecenlerde bir arkadasimiz yogurtla zerdacal zencefil ve tarcini karistirip yemekten once yiyiliodu ya o nasil yiyiliodu yani her yenekten once kac kasik bileniniz warmi
aşk olsun cecomm
birbirimizin derdini dinlemiycezde ne yapıcaz hep şamata olucak deyiliz ya
üzülme senin koca seni seviyo zaten kaynananda ondan böyle sana sinir oluyor
aranızı bozmaya çalışıyor uyuz
anaaaam az önce bi foto çektireyimde buraya koyayım dedim ayyyyyyyy korktum kendimden o ne biçim bişe oldu öyle. karşımda bir fil yada yok yok balina vardı. hani yaşıyo olsalar dinazor var derdim:18::18::18::18: ayyyy kıyafetmi öyle gösterdi acaba. bi ara başka kıyafetle deneyecem bu işi. olmadı bu kilolar şişlikler gidene kadar bir daha objektif karşısına geçmeyecem
selam herkese bayadır giremiyordum nasılsınız kızlar az kilo alarak geldim tekrar zaten azcık vermiştim az geri aldım devam etmem lazım o kadar yoğun günler geçiriyorum bir girmeye zaman bulamıyorum az birazda sütüm de azalma oldu diye yedim herkes kızdı ama abartmaya başlıyorum önüne geçemiyorum yoksa buraya yazınca motive olup kendimi az da olsa kıstlıyorum birde sizlerin sayesinde tabi
bayağı vermişsinizdir sizler umarım az az sütüm kesilmeden veririm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?