80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlarr

hele şükür geçmişi bitirdim ve bu güne geldimm amma yazmışınızz
kıskandım doğrusu ben yoktum ya sohbette
muhabbetimiz bol olsun

Merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz bu arada adim Meryem
hoş geldinn
tekrardan hoş geldin aramıza
bence ayran diyeti yap :26:
en azından iddayı kazan kalıcı kilo veremesende o herife yenilme
hrkese mrhb bgn dıyet bozuldu yha
olamazzzzilk günden nasıl olur bu:26:
hep ekmek hep hamur olmuşşş
birdaha olmasın
evett zatn gozumu acar acmaz ılk aklıma gelen sıgara oluyo
aaaaaaaaaa kızıyorum amaa hem diyeti bozdun hemde sigara içiyorsunniçme şu mereyi sen daha çok küçüksün yazık etme kendine
kızlarrrr yarın büyük gün

elektrikli motor almaya gidiyorum kendimeee :118::118::118:
hayırlı olsun kaptanımm
güle güle kullan
ay bana da bir seyler olsa da oynasam merdiven ciksam. hareketlenseeemmm .kapi disari bile cikmaya üseniyorum.
bendeeeee bendeeee hemde 3yıldır nefes alırken bile yoruluyorum çok zor bi durum
aşk olsun cecomm

birbirimizin derdini dinlemiycezde ne yapıcaz hep şamata olucak deyiliz ya

üzülme senin koca seni seviyo zaten kaynananda ondan böyle sana sinir oluyor
aranızı bozmaya çalışıyor uyuz
enerjim yok cnm ya halsiz hissedıorm hep kendimi bi yorgunlk hissi yorluorm da ama gun boyunca ...
7 aylık bi kızım var çalşıorm koştrmaca ev vs.
birde çalışıyormuşsun allah yardım etsin
şu sitenin yenileme yapmadan gelen cevapları göstermemesini hiççç sevmiyorummmm
yöneticilere duyrulurrrr

elma diyeti sayfasında okudum canım yapmadım ama bi bayan hatrı sayılır klo vermiş bende aralarda hatta çok acıkırsam elma yiyorum
nee elmamıı
elma bahçemiz var ve her yer elmaaabe yapıyımda hem elmalardan hem kilolardan kurtuluyum
durrrr sakın doğurmaaa
ama doğarsada bize haber et ben doğuruyom diye yoksa meraktan çatlarız bu kız nerelerdediye
ödem olmuştur üzülmeee ..ayrandan herkes verdi bi senmi vermiycen:26:

müsade etseler size ameliyathaneden baglanirdim. simdi yatirdilarsimdi uyusturdular sumdi kestiler simdi diktiler... ay dusunsene cocugu emzir diyolarmis ben durun kizlara msj atim ondan sonra dermisim

anaaaam az önce bi foto çektireyimde buraya koyayım dedim ayyyyyyyy korktum kendimden o ne biçim bişe oldu öyle. karşımda bir fil yada yok yok balina vardı. hani yaşıyo olsalar dinazor var derdim:18::18::18::18: ayyyy kıyafetmi öyle gösterdi acaba. bi ara başka kıyafetle deneyecem bu işi. olmadı bu kilolar şişlikler gidene kadar bir daha objektif karşısına geçmeyecem

selam herkese bayadır giremiyordum nasılsınız kızlar az kilo alarak geldim tekrar zaten azcık vermiştim az geri aldım devam etmem lazım o kadar yoğun günler geçiriyorum bir girmeye zaman bulamıyorum az birazda sütüm de azalma oldu diye yedim herkes kızdı ama abartmaya başlıyorum önüne geçemiyorum yoksa buraya yazınca motive olup kendimi az da olsa kıstlıyorum birde sizlerin sayesinde tabi
bayağı vermişsinizdir sizler umarım az az sütüm kesilmeden veririm bende

Kahvaltı: menemen, 1 kib kut peynir, 2 dilim ekmek, 1 kaşık reçel

Ara: 1 mandalîna, 1 avuç üzüm, yarım muz

Öğle: ayvalık tostu, ayran

Ara: 1/2 profitrol

Akşam: 1 kase limonlu yoğurt

Bugün hiç diyet modumda değildim menümden de görüldüğü gibi :/

• kahvaltı
  • 1yumurta
  • az beyaz peynır
  • 4adet zeytın salatalık domates maydonoz marul 2dilim ekmek
  • sekersız cay
  • ara 1bıtkı cayı
  • öğle 2dilim hamsı koli
  • 1kase yıgurt
  • ara soda meyve cayı
  • aksam
  • saltalık domates marul maydonoz lımon
  • peynır zeytın
  • 3dilim ekmek
    [/LIST bugun ekmegı fazla kacırdım cok pısmanım cokk:84::84::84:

kızlllaar merhaba daha gelmemişsiniz ne güzel bende baya uğraştım bugün bilgisayarım win 8 di 8.1 e yükselteyim derken baya sorun ldu bilgisayarım bozuldu tekrar yükledim kurtardım aman allahım çok kortum tamamen bozulucuk diye :18::18: neyseki düzeldi teklemeden çalıyor maşallah subhanallah

menümüde yazayım
sabah: yarım avuçiçi kapakli yufka ekmeği,1 dilim peynir,4 zeytin 1 domates, minnnacıcık 1 lokma kavurma haşlanmış yumurta ohh
ara yapmadım canım istemedi bir şey bol su içtim
öğlen 5 kaşık kuru fasulye 1kasık buldur pilavı roka
arada elma
akşam: 1 kepçe çorba, 5kaşık kuru fasulye,(yemeği çok yapmışım 2 gündür kuru yiyoz )1 kaşık bulgur pilav,marul roka yoğurt

anaaa ben çayımı içmemeişim hiç hemen içeyim
yalnız bilgisayarın sıkıntısından spor yapamadım,ektim sanmayın haaa yarım yapacam

• anaa bu mevsimde hala slatalık mı yeme sakıınn hormonlu,domates vardır belkide salatalık kalmaazz

iyi akşamlar kızlar

menüm
sabah
1 yumurta
3 zeytin
domates
3 4 çatal patates kızartması

3 dlm ekmk

ara
yok

öğlen
azıcık sucuk

ara
1 gevrek

akşam
ızgara et
1.5 dlm ekmk
domates

gece
1 nar
1 elma
boll su
i

ayyyy sen bizimm küçük balinamızsınnnn canımmmmbüyükk hatta çok büyük balina ,dinazor ve fil ünvanları benim kimselere kptırmamfotonu bekliyoz bahane yokkkk
müsade etseler size ameliyathaneden baglanirdim. simdi yatirdilarsimdi uyusturdular sumdi kestiler simdi diktiler... ay dusunsene cocugu emzir diyolarmis ben durun kizlara msj atim ondan sonra dermisim

ne güzel olurdu ayyüzlümmm göbenide biz keserdik bebeğinkk bize verdiği yetkiye dayanarak aysima bebeğin göbüşünü kesiyoruzzz

kızlar şimdi regl olduğumuzda kaç kg alıyoruz yani kg eder mi ben bu hafta tartılamadım hemde regl oldum yani sevineyim mi tartılamadığım için

Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrr

Misafirlerimi uğurlayıp ( Annemler ve kardeşim ) hemen kendimi buraya attım
Gece çok güzel geçti ve çok şükür fazla kaçırmadım

Tek eksi yanım işte bugün gün içinde su içememiş olmam Nedense bu aralar canım hiç su içmek istemiyor ama yarın kendime şöyle 1 litrelik bir şişe alıyorum kendime ve zorla da olsa su içiyorum
Bitkisel çayda içmedim bugün ama hemen suyumu kaynatıp bir fincan içiyorum birazdan

Bugün yediklerime gelince

Sabah biraz geç kalktığımız için sabah ve öğlen bir oldu
3 dilim ( ufak ) köy ekmeği
1 kk kadar beyaz peynir
1/2 domates
5 - 6 dilim salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı böğürtlen reçeli
2 fincan şekersiz çay

Akşam ( saat 6 gibi yedik )
1 kase kırmızı mercimek çorbası
3 YK kadar kırmızı et
4 Yk kadar pilav
2 YK havuç salatası
2 YK arpa şehriye salatası ( dünden kalmıştı bitsin dedik )
2 bardak ayran

Saat 7 gibi çay faslı ( şekersiz tabiki ) ama yanında 2 KK kadar kızın kalan pastasından yedim ( annemlere ayıp olmasın diye çok az tadına baktım )

Şimdide beyaz çayımı içerim hazmetsin diye
Yarın inşallah 3 öğün yaparım ve çok fazla kaçırmam tabi suyumda kesin içilecek

kizlar bise sorucam gecenlerde bir arkadasimiz yogurtla zerdacal zencefil ve tarcini karistirip yemekten once yiyiliodu ya o nasil yiyiliodu yani her yenekten once kac kasik bileniniz warmi

Valla ben bir ara yazmıştım öyle birşey
Yemeklerden 1 saat evvel 1 kaseye yakın yeniliyordu ( hem iştah kapatıyor hem zayıflatıyormuş yazıyordu nette ) tabi ben tembel teneke hala yapacağım
Dur aklımdayken yarın alayım bende zerdecal ve zencefilimide yapmaya başlıyayım belki fayda eder

aşk olsun cecomm

birbirimizin derdini dinlemiycezde ne yapıcaz hep şamata olucak deyiliz ya

üzülme senin koca seni seviyo zaten kaynananda ondan böyle sana sinir oluyor
aranızı bozmaya çalışıyor uyuz

Arada keyfimi kaçırsada dediğin gibi herif seviyor da uzamıyor olaylar
Sabahtan beri adamcağız bana yakınlık göstermeye çalışıyor her fırsatta tabi KV yine inadım inat modunda :26:
Yarın hanıma akıllı telefon almaya gidilecekmiş
Bende sırf gıcıklığına peşine takılacağım eşimin hatta eşim nasıl bir moda girdiyse kıza telefon almaya yanaşmayan adam gitmişken sanada alalım bir tane dedi kızıma havalarda uçuyor cadı tabi hala elinde tablet karar vermeye çalışıyor ne alsam diye
Eminim KV beni görünce pek sevinecektir ama umurum değil benim huzurumu ve keyfimi kaçıramaz kadın

Canım üzülme eminim doğumdan sonra hiç birşeycik kalmayacaktır
Yinede o resmi sakla İlerde keşke çektirip hatıra saklasaydım dersin Eminim o halin bile çok hoştur kendine haksızlık etme

Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

naber millet herkes iyimi bakalim gecmis yapmadim henüz ...ay ölüyorum yorgunluktan...su twisteri yaptim...dün 25 dakika..bu gün 30 dakika...yarim 35 dakika....böyle 45 dakikaya Kadar gider..45 dakikada sabitleyecegim...bir hafta sadece 1 defa yapmayi düsünüyorum günde..sonra Sabah aksam..haftada 1 günde yapmam metobolizmayi kandiririm
iki gündür acayip ishal olmusum afedersiniz ama resmen su ya sanirim Sabah ackarna yedigim zeytinyaginda beklemis kuru incir yapiyor...3-4 gündür hersabah ackarna yiyorum..gerci hic menüye yazmadim degilmi...:26::26::26::26: yada form cayi yapiyor..3 gündür form cayi iciyorum günde 1 defa....aslinda keserimde birazda isime geliyor malum Cuma herifle meydanda vurusacaz...ay bu laf biraz ayip gibi oldu ama öyle degil yani..kovboylar meydanda bulusup silah cekip vurusuyorlar ya yani ondan..akliniza baska birsey gelmesin
bu sebeple bagirsaklarimin bozulmus olmasi isime bile gelior yani...biliyorum bu hafta pekte saglikli yollarla ilerlemiyorum ama bu adamin diline düsmek istemiyorum..son bir gayretle 69 u görmeliyim baska carem yok

Sabah(11.30) herif evde cocuklarinda okulu tatil bu sebeple gec yatip gec kalkiyoruz..menümdede kahvalti ve ögle birlesmis oluyor malesef

kahvalti:
2,5 dilim ekmek
biraz cökelik
1 yk pekmez
sahanda yumurta5-6 tane p.kizartmasi
2 nuget

ara:yesilcay limonlu cay
azicik patlamis misir

aksam:
(cem evindeydik...lokma dagitildi..saatte gec olunca onu aksam yemegi yerine saydim malesef)
1 dilim lokma(kömbe gibi birseydi..)
ara:cay
ara:cay
ara:form cayi

spor:30 dak.twister

Ohhh yavaş yavaş ortam kalabalıklaşıyor sürüsüne bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…