80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız beyazcan sabah sabah sırf senin için bu kadar hazırlandım çektim bu resmi. çocuklar soruyo anne nereye gidiyon diye

canım masallah süpersın bıde kıloluyum dıyosun nerdeyse doguracaksın keske bende hamıleyken senın gıbı
gözuksem hemen dogururdum üçüncüyü
bazen cok ıstıyorum bazende kıloydu uykusuzluktu korkuyorum vallahı
yanlıs hatırlamıyosam 10 kılo falan aldın sen dımı ama sadece göbek gözukuyo masallah
rabbım hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsın kılolarda ucar gıder
isim kesınlestımı bebişin

Kahvaltı: 2kib kut peynir, 3dilim ekmek, emzirme çayı

Ara: 1 elma

Öğle: 1 tabak balık tava, 2 dilim ekmek

Ara: 1 elma

Akşam: 1 kase limonlu yoğurt

naber millet..ben bu Sabah tam 71 dim...geriye kaldi 1 Kilo ...hatta 1kilo 100 gr..3 günde nasil olacak o is..insallah ayran dieti ise yarar..yoksa durum vahim yani

amaniiin bizim gülay Hamis gülay..kiz yakismis ha hamilelek....gerci etekle hamileden cok kilolu gibi görünüyorsun..en azindan bu resimde...hayirlisiylada kurtulursun insallah

maaşalah arkadaşıma ne de güzel vermişsin kız kiloları , ayyy ne güzel :))
hadi ya gercektenmi..face demi gördün.. aslinda göründügü Kadar zayiflamadim kiz...o bluzü dun burada bir magazadan aldim..20 eurodan 7 euroya düsmüstüde..kacirmiyayim dedim..o cok zayif Zarif gösterdi..hic ummuyordum bu Kadar zayif gösterecegini laf aramizda görümcelerimde kaynanamda bayildi...hatta kaynanam bizim cakmaya..git sende kendine al cok güzelmis cokta ucuzmus kacirma dedi..yani bu cakmamin cakmalasmasinda kaynanamin parmagi var gibime geliyor sanki sanki

ay benimde gelinligim valizde bekliyor..5 koli daha verirsem cuk diye oturacak..heyecanla bekliyorum..bu yaz evlilik yildönümümüzde giyerim insallah

kiz bu ne güzellik..anamm tü tü tü maaasallah Allah nazarlardan korusun...cocuklarininda bahti senin yüzün Kadar güzel olur insallah.

iyi geceler hatuncuklarr

napıyonuz

anaa kızduyum o facedeki kahvaltı sofrası ne kızzz

senin herifin işimi yoksa senin diyeti baltalamak için .maşşallahh bi kuş sütü eksik kaç kişi yediniz o sofrayı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Aslında dağ gibi ütü beni bekliyor ama sizlere bir çööö demeden geçemedim
Sabahtan uyanır uyanmaz kendimizi Cumhuriyet Bayramı gösterilerine attık ve öğlene kadar oradaydık
Gerçekten çok güzel geçti ve korteji beklerken çok eğlendik küçük cimcimem müziksiz boş caddede oynamaya başlayınca

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah şu anda daha iyisindir

Menulerime yorum yapacak, benimde ona yapacagım...
kulağımı çekecek Yada taltif edecek arkadas arıyorum
vaaaaaar miiiii bi güzellik yapacak arkadas

Hepimiz varız be güzelim
Valla ben yarından itibaren kendimi toparlamış olursam ( herif evdeyken zor oluyor ) ama yarından itibaren inşallah menü paylaşımımı da yapacağım eğer istersen eleştiriye her an hazırım VE her an eleştirebilirim

şimdiki halimi hiiiiç görmeyin hortlak görmüşe dönersiniz

Canım her halin çok çok güzelmiş hamiş halinede haksızlık etme sonuçta sırf kuzucuk var o göbişte o cıktıktan sonra eminim fazlasıyla eksi göreceksin

bugun çok yorgunum babamla anemı kızkardesımın yanına yolladım tatıle ve zıyarete bende eşimle babam
ın evine geldim ababmın bakkalına emanetten bakıyorum ama pestılım cıktı ve uyumak ısıtyorum hemen menumu yazıp kacayım
kahvaltı:2 yumurta zeytın 2dilim ekmek maydonoz domates 1kasık recel skersız çay

ara :bitki çayı
  • öğlen
  • yok
  • akşam
  • hamsı mangal
  • tuzsuz salatalık marul domates sogan
  • 1dılım helva
  • 2dilim ekmek

canım kilo alışıma bakarsak 11 oldu bu hafta sanırım. ya ödemim çok arttı. yediklerimi abarttığımı düşünmüyorum. çok su içiyorum. bakalım iki hafta sonra görecez ne olmuşum ismi ancak doğduktan sonraki meydan muharebesinde kesinleşir canım ondan önce zor görünüyor.

amin cümlemizin çocuklarının bahtı güzel olur inşallah. yalnız o güzellik kalmadı gitti ya. evlilik aşkı değil kadının şeklini şemalini öldürüyor ah ah nerde o bi yürüdümü dünyayı sarsan gülay (hoş öyle biri olmadı ama neyse) gerçi şimdi de sarsıyom ama kilodan dolayı yer sarsılıyo. o gelinlikli gülaya bakanlar dönüp eşime ilkeşinizmi diye soruyolar bide. nasıl bozuluyom sana anlatamam

anaaaa sndedemi var o durum
benimde nişan düğün fofolarımı gören bu aynı şeyi soruyor
resmen evrim geçirdik ya

kiz herifin sucu yok:) bu benim en sondan 2 numarali görümcemin evi..Sabah kahvaltiya ondaydik..kadin hazirlamista hazirlamis..üstelikte sadece biz birde kaynanam..burada malesef böyle adet etmisler ne Kadar cok cesit o Kadar kalite oysa bana peynir domates haslanmis yumurta mis mis....haftada en az 2 kere böyle bir kahvalti masasina oturuyoruz hepberaber..önceden dayanamiyordum tikiniyordum ne varsa..simdi cok sükür frenliyorum

duyum oha len ohaaaaaaaaaaaaaa
dedigim gibi tatlim bizin sondan 2 numarali görümcemin marifetleri.

kizlar tam size yazmaya basladim herif okey oynayalimmi dedi..olur dedim...ilk oyunu 1 eurosuna oynadik utuldum..ikinciyi 2 euro sun a ben uttum heyo heyooooooooooooooooooooo

varmi öyle mal insanlar ya...o nasil laf ilk karinmi falan...picak verin bana picaklicam

cok yogun bir gün gecirdim bugün ya..Sabah görümceme gittik kahvaltiya..onun perdeleri kisalacakti..kaynanaminda etekleri onarilacakti..dikis isleri iste...Saat 2 oldu bitmedi..bir yere bassagligina gitmek zorundaydik makinayi öylece birakip bassagligina gittik..kadin börek cörek donatti masayi..mecbir birer dilim yedim...evinede ilk defa gidiyordum kabalik etmek istemedim...sonra geri görümceme..o sirada görümcem aksam yemekleri hazirlamis..neyse dikis bitti aksam yemegini yedik..bu arada bir arkadas arayip duruyordu gel illede mercimekli köfte yaptim senin icin cocuklarida getir diye..artik cok gec olmustu gidemezdim..kizada ayip oldu ama..yarinda Sabah kahvalti davetiyle baslayacagiz güne...oradanda bir yakinimiz baska eve tasindi ev görmeye gidecegiz..ne bu ya herkes bu hafta cumaya 69 görmeyeyim diye kenetlenmis gibi bugün neyseydide yarin ve persembe ac gezmek zorundayim bir sekilde atlatmam lazim milleti:26::26::26:

ohooooo sen biraz zur görürsün 69 u 72 yi görmede bu kadar davete ziyafete kolay gelsin sana

geçen yanlış değilsem sendin kendimiz bahçemizde yetiştiriyoz yiyoz sebzeleri diye. dünde yufka ekmek muhabbeti olunca merak ettim kusura bakma. bu arada olsada yesek şimdi ne tatlı olurdu

Yok canım önemli değil, evet bahçemiz var yazları haftasonları gidip 2 3 gün kalıyoruz o zamanda yapıyoruz

ohooooo sen biraz zur görürsün 69 u 72 yi görmede bu kadar davete ziyafete kolay gelsin sana
sorma kiiiz bu gün yeme günü gibi oldu valla yarin kahvaltiyi kolay atlatirim..nede olsa cagiran hem arkadasin hem kapi komsum..bizim tayfayi cagirdi ama ben arada kalabaliktan siyiririm ama su ev görme durumu cok zorlayacak beni...bunlar bizim cakmanin küvreleri..urfalilar..yani kesin cigköfte 4-5 cesit alabildigine yagla dolu yemek olacagi kesin...cokta iyi insanlar sagolsunlar benide cok cok severler ama ben simdi yemiyorum desem alinirlar..ama aklimda bir fikir var ama:26::26::26::26:

kızlar iyi geceler çok kalamocam sınavlarım yaklaşıyor cok çalışmam lazım, menümü bildirip kayboluyorum
sabah: haşlanmış yumurta,1kb kadar peynir,1domate,4 5 zeytin,avuç içi kadar kepekli yufka tabiki roka ve biber
ara 7li çay
öğle:1kepçe kuru faulye,1 küçük dolma
ara biberiye çayı,7li çay .aradan sonra 2 form püskevit
akşam:1 kepçe corba,4 kaşık kabak yemeği,roka,3 lokmalık azıcık ekmek
ara şekersiz çay 2 form püskevit
hergün asgari 2, litre su (sürahiye dolduruyorum nerdeyse saat başı içioyrum, göz önünde olmayınca ya üşenioyrum kalkıp içmeye ya da unutuyorum,yemek yerken 2lokma ye 1 yudum su,kuş kadar yesemde tok oluyorum )

hadendi görüşürüz kızlar sağlıcakla az kalorili çok hareketli günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…