- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
kız beyazcan sabah sabah sırf senin için bu kadar hazırlandım çektim bu resmi. çocuklar soruyo anne nereye gidiyon diye
amaniiin bizim gülay Hamis gülay..kiz yakismis ha hamilelek....gerci etekle hamileden cok kilolu gibi görünüyorsun..en azindan bu resimde...hayirlisiylada kurtulursun insallahEki Görüntüle 842640
buda hamis gülay
hadi ya gercektenmi..face demi gördün.. aslinda göründügü Kadar zayiflamadim kiz...o bluzü dun burada bir magazadan aldim..20 eurodan 7 euroya düsmüstüde..kacirmiyayim dedim..o cok zayif Zarif gösterdi..hic ummuyordum bu Kadar zayif göstereceginimaaşalah arkadaşımane de güzel vermişsin kız kiloları , ayyy ne güzel :))
ay benimde gelinligim valizde bekliyor..5 koli daha verirsem cuk diye oturacak..heyecanla bekliyorum..bu yaz evlilik yildönümümüzde giyerim insallahBugün gözüme gelinliğin ilisti... Çıkardım baktım
aman allahım ne kadar inceymis o öyle ...
Ah ah hayalim onun icine tekrar girebilmek...
eşim baktı... Eger istersen yapabilirsin , hersey senin elinde dedi...
cok sukur az biraz destek olmaya başladı
Eki Görüntüle 842607
gorulebiliyomu acaba foto
Eki Görüntüle 842608
bir zamanlar ben
bu gün cok kötüyüm sbah mıde bulantısı ve buyuk bır mide rahatsızlıgyla uyandım ve tüm gün rahatsızdım dolayısıyla menum felan olmadı bugun için es gectım diyetı yanı hem hastayım hem moralım bozuk dıyete ara verdım dıye zaten ratıdakı halımden nde menun deıllım ayyy gozumu aacamıyrum erkenden uyuyacam herkese ii geler diliyorum
Menulerime yorum yapacak, benimde ona yapacagım...
kulağımı çekecek Yada taltif edecek arkadas arıyorum
vaaaaaar miiiii bi güzellik yapacak arkadas
Eki Görüntüle 842607
gorulebiliyomu acaba foto
şimdiki halimi hiiiiç görmeyin hortlak görmüşe dönersiniz
Eki Görüntüle 842640
buda hamis gülay
canım kilo alışıma bakarsak 11 oldu bu hafta sanırım. ya ödemim çok arttı. yediklerimi abarttığımı düşünmüyorum. çok su içiyorum. bakalım iki hafta sonra görecez ne olmuşumcanım masallah süpersın bıde kıloluyum dıyosun nerdeyse doguracaksın keske bende hamıleyken senın gıbı
gözuksem hemen dogururdum üçüncüyü
bazen cok ıstıyorum bazende kıloydu uykusuzluktu korkuyorum vallahı
yanlıs hatırlamıyosam 10 kılo falan aldın sen dımı ama sadece göbek gözukuyo masallah
rabbım hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsın kılolarda ucar gıder
isim kesınlestımı bebişin
amaniiin bizim gülay Hamis gülay..kiz yakismis ha hamilelek....gerci etekle hamileden cok kilolu gibi görünüyorsun..en azindan bu resimde...hayirlisiylada kurtulursun insallah
hadi ya gercektenmi..face demi gördün.. aslinda göründügü Kadar zayiflamadim kiz...o bluzü dun burada bir magazadan aldim..20 eurodan 7 euroya düsmüstüde..kacirmiyayim dedim..o cok zayif Zarif gösterdi..hic ummuyordum bu Kadar zayif göstereceginilaf aramizda görümcelerimde kaynanamda bayildi...hatta kaynanam bizim cakmaya..git sende kendine al cok güzelmis cokta ucuzmus kacirma dedi..yani bu cakmamin cakmalasmasinda kaynanamin parmagi var gibime geliyor sanki sanki
ay benimde gelinligim valizde bekliyor..5 koli daha verirsem cuk diye oturacak..heyecanla bekliyorum..bu yaz evlilik yildönümümüzde giyerim insallah
kiz bu ne güzellik..anamm tü tü tü maaasallahAllah nazarlardan korusun...cocuklarininda bahti senin yüzün Kadar güzel olur insallah.
canım kilo alışıma bakarsak 11 oldu bu hafta sanırım. ya ödemim çok arttı. yediklerimi abarttığımı düşünmüyorum. çok su içiyorum. bakalım iki hafta sonra görecez ne olmuşumismi ancak doğduktan sonraki meydan muharebesinde kesinleşir canım ondan önce zor görünüyor.
amin cümlemizin çocuklarının bahtı güzel olur inşallah. yalnız o güzellik kalmadı gitti ya. evlilik aşkı değil kadının şeklini şemalini öldürüyorah ah nerde o bi yürüdümü dünyayı sarsan gülay (hoş öyle biri olmadı ama neyse) gerçi şimdi de sarsıyom ama kilodan dolayı yer sarsılıyo. o gelinlikli gülaya bakanlar dönüp eşime ilkeşinizmi diye soruyolar bide. nasıl bozuluyom sana anlatamam
kiz herifin sucu yok:) bu benim en sondan 2 numarali görümcemin evi..Sabah kahvaltiya ondaydik..kadin hazirlamista hazirlamis..üstelikte sadece biz birde kaynanam..burada malesef böyle adet etmisler ne Kadar cok cesit o Kadar kaliteiyi geceler hatuncuklarr
napıyonuz
anaa kızduyum o facedeki kahvaltı sofrası ne kızzz
senin herifin işimi yoksa senin diyeti baltalamak için .maşşallahh bi kuş sütü eksik kaç kişi yediniz o sofrayı
dedigim gibi tatlim bizin sondan 2 numarali görümcemin marifetleri.duyum oha len ohaaaaaaaaaaaaaa
varmi öyle mal insanlar ya...o nasil laf ilk karinmi falan...picak verin bana picaklicamcanım kilo alışıma bakarsak 11 oldu bu hafta sanırım. ya ödemim çok arttı. yediklerimi abarttığımı düşünmüyorum. çok su içiyorum. bakalım iki hafta sonra görecez ne olmuşumismi ancak doğduktan sonraki meydan muharebesinde kesinleşir canım ondan önce zor görünüyor.
amin cümlemizin çocuklarının bahtı güzel olur inşallah. yalnız o güzellik kalmadı gitti ya. evlilik aşkı değil kadının şeklini şemalini öldürüyorah ah nerde o bi yürüdümü dünyayı sarsan gülay (hoş öyle biri olmadı ama neyse) gerçi şimdi de sarsıyom ama kilodan dolayı yer sarsılıyo. o gelinlikli gülaya bakanlar dönüp eşime ilkeşinizmi diye soruyolar bide. nasıl bozuluyom sana anlatamam
cok yogun bir gün gecirdim bugün ya..Sabah görümceme gittik kahvaltiya..onun perdeleri kisalacakti..kaynanaminda etekleri onarilacakti..dikis isleri iste...Saat 2 oldu bitmedi..bir yere bassagligina gitmek zorundaydik makinayi öylece birakip bassagligina gittik..kadin börek cörek donatti masayi..mecbir birer dilim yedim...evinede ilk defa gidiyordum kabalik etmek istemedim...sonra geri görümceme..o sirada görümcem aksam yemekleri hazirlamis..neyse dikis bitti aksam yemegini yedik..bu arada bir arkadas arayip duruyordu gel illede mercimekli köfte yaptim senin icin cocuklarida getir diye..artik cok gec olmustu gidemezdim..kizada ayip oldu ama..yarinda Sabah kahvalti davetiyle baslayacagiz güne...oradanda bir yakinimiz baska eve tasindi ev görmeye gidecegiz..ne bu ya herkes bu hafta cumaya 69 görmeyeyim diye kenetlenmis gibibugün neyseydide yarin ve persembe ac gezmek zorundayim bir sekilde atlatmam lazim milleti:26::26::26:
geçen yanlış değilsem sendin kendimiz bahçemizde yetiştiriyoz yiyoz sebzeleri diye. dünde yufka ekmek muhabbeti olunca merak ettim kusura bakma. bu arada olsada yesek şimdi ne tatlı olurdu
sorma kiiiz bu gün yeme günü gibi oldu vallaohooooosen biraz zur görürsün 69 u 72 yi görmede bu kadar davete ziyafete kolay gelsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?