Slm canlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız sizleri çok özledim geçmiş yapayım dedim ama maşallah 600 sayfahafif bir atak geçirdiğim için giremedim ama atlattım şükür bu atak bana +4 kilo olarak geri döndü neyse veririz hep beraber
2 günde 4 kilo verdiren diyet listesi aslında şok bir diyet listesidir. Yani yapılması biraz zor ancak verilen kilolar ani olur. Tabi 2 günde 4 kilo vermek bünyeye göre değişir daha fazla veren de olur daha azda. Gelelim diyetimize;
1. Gün :
Sabah : 1 bardak şeftali 1 bardak kayısı suyu
Öğle: 1 tabak kadar sebze yemeği,1 bardak ayran , bol yeşillikli bol limonlu mevsim salatası
İkindi : 1 adet Kivi
Akşam : 1 porsiyon tavuk etinden yapılmış sebze yemeği,1 dilim kepek ekmeği, bol yeşillikli bol limonlu mevsim salatası
Gece : 1 salkım üzüm
2. Gün :
Sabah : 1 bardak portakal suyu 1 bardak şeftali suyu
Öğle: 1 tabak kdaar sebze yemeği,1 bardak ayran, bol yeşillikli bol limonlu mevsim salatası
İkindi : 1 adet muz
Akşam : 1 porsiyon kuşbaşı etinden yapılmış sebze yemeği,1 dilim kepek ekmeği, bol yeşillikli bol limonlu mevsim salatası
Gece : 1 avuç leblebi
kizlar ya internette bunu gördüm acaba Dogru olabilirmi..deneyecek zamanda yokki
selam canim..600 sayfalik bir gecmis biraktigina göre zor günler gecirmis olmalisin..bayagidir yokmussun yani...hayirdir canim..anlatmak istedigin Zaman cekinme..ben tam sana göreyim tanimayan etmeyen zararsiz tek hücreli terliksi hayvan iste
valla banada öyle geldi ya..ayran dietinden daha cok kalorili bir diete benziyor..ama ayran dieti en fazla 2 Kilo verdiriyor sanirim..gerci benim metobolizmaya bakarsak 1 Kilo belki ya neeeysebilmiyorum duyumcum fakat 4 bardak meyve suyu bana çok fazla geldi denemek lazım :26:
es.t sen bu topiğin en olmazsa olmazlarındansın duyumcum sadece mevsim değişiklikleri benim hastalığım için tehlikeli. bipolar hastasıyım ve hafif bir atak geçirdim şimdi iyiyim çok şükür
bipolar miiiiiiiiiii:44::44::44::44::44::44: yani cok bilgili hatta bilgiyarismalarina alinmasi yasak biri olaraktan bilemeim ben bu hastaligi ya...yarismaya yasakladilar beni cünkü iflas etti tum televizyon kurumlari..hep birinci hep birinci nebu kardesiiim dediler
duygu durum bozukluğu da deniliyor duyumcum duygularımız dengesiz bizimbipolar miiiiiiiiiii:44::44::44::44::44::44: yani cok bilgili hatta bilgiyarismalarina alinmasi yasak biri olaraktan bilemeim ben bu hastaligi ya...yarismaya yasakladilar beni cünkü iflas etti tum televizyon kurumlari..hep birinci hep birinci nebu kardesiiim dediler
an önce ögrenmis oldum ...yok yani ucunda Kilo almak olmasa bende her an hazirimda bu depresif durumlara simdi o Kadar Kilo verdim yani depresyona girim gerimi toplayayim tüm yaglari..yeniden sporlar rejimler...hiiiic halim yok ugrasmaya valla...manik atak manik depresif arkadaş duyumcum
kiz durumu degerlendir bir sarki yaz...sende meshur olduygu durum bozukluğu da deniliyor duyumcum duygularımız dengesiz bizim
aşırı heyecan aşırı sevinç aşırı üzüntü vs hep yasak nasıl mümkün olacaksa artık :26: bir de ilkbahar ve sonbahar ne hikmetse tetikliyor catherine zeta jones * nurseli idiz * sezen aksu* sertap erener bu hastalığa sahip ünlüler bildiğim kadarıyla fakat ilacımız var düzenli kullanınca hafif atlatıyoruzömür boyu kullanacağız şeker hastalığı gibi yani
an önce ögrenmis oldum ...yok yani ucunda Kilo almak olmasa bende her an hazirimda bu depresif durumlara simdi o Kadar Kilo verdim yani depresyona girim gerimi toplayayim tüm yaglari..yeniden sporlar rejimler...hiiiic halim yok ugrasmaya valla...
rabbim dermansız dert vermesin
kiz durumu degerlendir bir sarki yaz...sende meshur ol
canim okudugumdanda senin dedigindende anladigim kadariyla hayatin boyunca yasayacagin bir durummus..Allah yardimcin olsun..yani asiri Sevinc durumlari hicte fena bir sey degil..ama asiri üzüntü durumlarinda cok Güclü olman gerekiyor..eminim sen mutlaka farkindasindir ama kendini kötü hissettiginde yaz bana olurmu...birsey yapamasam bile kendini anlatmis rahatlamis olursun..hem benden sana zarar gelmez...bana baba diyebirsin...gel kamyonumla seni evine götüreyimay gene icime duyum kacti iyimi
elbette hayatim herseyin basi saglik...benimki biraz tebessüm olsun hesabiAman bacım allah korusun rabbim kimseye vermesin tpmbiş olalımda sağlıklı olalım boşver
Amin canım
tamam anlastik o Zaman vizite saati 50 tl...bil istedim:111: :111: :111: :111:Amin duyumcum sağolasın insanın burada kendini kötü hissetmesi mümkün değil ki hepiniz sağolun gerçektenyazarım elbette
tamam anlastik o Zaman vizite saati 50 tl...bil istedim:111: :111: :111: :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?