80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
Diyet iyi gitmiyor,sanirim haftaya daha iyi olur.Bu aralar misafirler,dogum gunune gitme vs. var ve ister istemez aksiyor.
Bugunku menum:
Sabah-Ogle:
1 dilim ekmek
1dilim peynir
5 zeytin
1salatalik
1/2 domates
Sekersiz caylar
Ara:
1 simit( cok cok oldu ama yedim)
Aksam:
1 dilim ekmek
4 izgara kofte
Salata(yagsiz)
1 bardak salgam
Ara:
1/2 dilim kek

1 lt su

aaa hoşgeldin seni burda görmek tekrar ne guzel menulerini çok begenıordm ben senn bize de örnek olursun sıkma canını duzelir menuler eski formuna da kısa zamanda dönersn bence sen

ooooo indirim yapmışsınn seve seve ne demek
haadi ya indirimmi yapmisim aslinda ben paragözüm..yani zam yapmis olmaliyim ama kesin kendimi cok mutlu hissettigim ana denk gelmisindir..dua ette mutsuz Halime denk gelmeyesin

naber yoldasim benim...menü hicte fena degil..bende dün regl oldum..yani nerdeyse dolaba dalip ne bulursam götürecegimde cumaya ücbucuk ucbucuk yani

biz seninle bu kafta yaristaydik hatirlatirim..

sabah - öğle : 1 haşlanmış yumrta , 3 dilim domates , 3 zeytin , 2 lokma helva ,1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay
ara : 4-5 bebe bisküvit , 1 bardak süt
akşam : dışardaydım ve tavuk menüsü yedim
ara : yok

günaydın kızlar nasılsınız. ben kocayı istanbul a doğru postaladım. ordanda kısmetse sırbistan yolcusu. çok ters zamana denk geldi ya beş gün piyasada yok. o ara doğuracam görürsün gününü dedim.
kız duyum çok yeme bak iddayı kaybedecen biliyosun kocaların çenesi bi açılınca kapatabilene aşkolsun

canlar günaydın kusura bakmayın dün gelemedim

sabah okulda 29 ekim töreni yaptık ordan çıktım 10:30 da bursada yapılan bi etkinlik vardı gördünüzmü atatürk portresi 5990 kişi ile
onun yapılacağı alana gittim 10:30gittim dedim ya alana girdiğimde saat 15 ti çekimler filan yapıldı sonra alanadan çıkmaya çalışıyoz guiness rekorlar kitabına girebilmesi için tekrar sayılması geekiyomuşşş hadi bekle Alah bekle
en son 17:30 da ordan çıktım koşa koşa gel çikoyu yedir içir gezdirmeye o da hemen yapmadı mı dolan dolan...
neyse 19 da yürüyüş vardı ona gittim hemen
2 saat yürüdük
sonra candanın konseri şenlikler başladı ama tabiii ebnim bacaklar ancak 23 e kadar dayanabildi

bundan dolayıdır kiiii:) gelemedim
hemen dünkü menümü yazayım ve ayran detoksu kahvaltımı yapayımmmm:)
öznur başladınmı kız bugün geçmiş yapamadım
dün
sabah nesfit
ara 1 sade neskafe
öğle 1 poğaça 1 çay
ara yok
akşam 17:30
5 küçük kuru pasta kahve
kötü bi menü biliyorum ama imkansızlıklar diyelim

doğurmaaaa kız tut içinde salma sakın:)))

öznur çok mu yiyomuşşşşş hani onun iddası vardı hrm kocasıyla hem bizleeee aaaaaaa aaaaaaa

günaydın kızlar

hoş geldin sefa geldin canım
es.t sen bu topiğin en olmazsa olmazlarındansın duyumcum sadece mevsim değişiklikleri benim hastalığım için tehlikeli. bipolar hastasıyım ve hafif bir atak geçirdim şimdi iyiyim çok şükür
geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım hepimizde var bişeyler

aaayyyyy hani beni gezdircekdin kamyonda aşk olsun sana

senin kamyon fantazinde başına iş açacak bakk

vaaaay demek o portrenin içine bizim kaptanı saklamışlar. kız şimdi sormasınlar tv yarışmalarında kaptan hangi karenin içinde falan diye.maşallah çok hareketli bi günmüş. ben totomu kaldırmaya üşeniyom ne yalan sölim gidemedim tören falan

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize günaydın Güzellerrrrrrrrrrr

Sabah eşimi işe geçirdikten sonra az daha uyusammı uyumasammı diye kendimle ufak bir savaş verdikten sonra yatak odasına yönlenmeden direk salona geçtim
Gece eşim baş ağrısı yüzünden uyumamış ve tabiki o arada salonu bir güzel dağıtmış ilk işim onları toparlamak oldu sonrada sıcak suyumu alıp kendimi buraya attım

Bİrazdan kahvaltımıda edeceğim inşallah sağlıklısından
Akşamda kesin menü bildirimimi yapıyorum
Minik kelebeğim gözüm üzerinde ona göre sende gözünü benden ayırma
Bir litrelik suyumuda da doldurdum içmeye başlarım hemen

Umarım herkes için güzel bir gün olur

kizlar tam size yazmaya basladim herif okey oynayalimmi dedi..olur dedim...ilk oyunu 1 eurosuna oynadik utuldum..ikinciyi 2 euro sun a ben uttum heyo heyooooooooooooooooooooo

Bizde ara ara iddasına tavla oynarız tabi ben dikkat dağıtmak için her türlü çamura yatarım eğer kaybedecek gibi olursam

Canım sağlıcakla gitsin gelsin
Rabbim kavuştursun şimdiden Kuzuda az daha beklesin kız adamcağız yanında olsun ki azda o çeksin sen tek başına çekme

dün akşam sözde bizimki arkadaşını çağırmıştı yemeğe sonra iptal ettiler ne sevindim misafir yok diye. ama akşam tam sofrayı kuruyom bi tlf başka bi erkadaşı müsaitseniz gelecez dedi. bizimki bana soruyo gelsinlermi diye. bende hani o istiyodur diye gelsinler dedim. ama o saatten sonra ortalığı topla hazırlık yap falan kastı biraz. neyse bunlar geldi gitti. bizimki demezmi sen istemesen hiiiç misafir çekecek durumda değildim diye yahu bende sen istersin diye he dedim. yoksa hiç halim yoktu misafir ağarlayacak. malum bide valiz hazırlığı vardı. neyse sonunda sürüne sürüne valiz hazırladık. o da ben normalde hastane için hazırlamıştım tekerlekli valizi. beyimiz el koydu ben tekrardan kendi eşyalarımı başka valize koymak zorunda kaldım. iki valiz yaptık anlayacağınız.
o değilde ne zoruma gidiyo biliyomusunuz bizimki ya memlekete gidecek zaman ya biri özellikle kp gelecek zaman ya da böyle toplantı zamanlarında gidip saç tıraşıfalan oluyo deli oluyom. len bizim hiç mi kıymetimiz yok o saçlar benim yanımdaykende uzuyo niye bana iyi görünmeye çalışmıyon suçunu biliyo bide eve girer girmez sen ne güzel olmuşsun diyo bana. benim her zamanki halim mümkün olduğunca güzel görünmeye çalışıyom ama sen noluyon dedim. yamyamlık etmeyecekmişim. ulen yamyamı görürsün dedim biraz trip attım. sanırım birazda alıngan oldum bu günlerde ama napim zoruma giidiyo

bilmiyom artık keyfi ne zaman yeerse o zaman gelecek. sabah karnıma eğilmiş diyo bana bak sabret biraz ben gelmeden geleyim deme sakın. çocuk napsın baba ters zamanda kaçtıysa evden

slm kizlar bir kac gün den beri giremiyordum.almanya da cok siddetli firtina oldu bahcedeki üc dört tane cit uctu kirildi canak antenleri uctu .kulübe de ucacak diye cok korktu kapinin onundeki agac kirildi itfayeler falan baya bir karmasa yasandii .allah kazasiz belasiz günler nasip etsinn .

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah olan sadece mala zarar gelmiş olur Umarım havalar düzelir bir kaç güne

Hiç kimse hiçbişey yazmıyomu yokssa bnm tel kafayı mı yedi tam artık yazabiliyorum derken

doğurmaaaa kız tut içinde salma sakın:)))

öznur çok mu yiyomuşşşşş hani onun iddası vardı hrm kocasıyla hem bizleeee aaaaaaa aaaaaaa

Hiç kimse hiçbişey yazmıyomu yokssa bnm tel kafayı mı yedi tam artık yazabiliyorum derken

yahu ben bunlarin hepsine cevap yazmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…