80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne kocis 5 gün yokmuuuuuuu hayal gibi..bizimkide aksine tam issiz oldu Sabah aksam birlikteyiz yani

ayran detoksunu baslatamadim canim cünkü evde yogurt kalmamis..Hazir yogurt aldim..onda ayran olarak cok agir kokuyordu kusacak gibi oldum yiyemedim..yogurdu yarim kase 2 Yesil biberle yedim..yalanci ayran detoksu yapacagim mecbur....ev yogurdunun disinda ayran icemem ben..Hazir ayran olur ama oda cok tuzlu...iyisimi 3-4 kasik yogurdu ayranmis gibi malzemeyi katip yemek baska carem yok...
Sabah kahvaltiya davetliydim..kizartmalarmi dersin mayonezli patates salatalarimi sucuklu yumurtalarmi böreklermi hangisini sayayim..dünki kahvaltidan farki yoktu valla..ama ben naaaptim ayran delisi olarak tabada domates salataligi doldurdum 1 pk..mozeralla peynirine denk 4 dilim peynir koydum...yedim....

doğurmaaaa kız tut içinde salma sakın:)))

öznur çok mu yiyomuşşşşş hani onun iddası vardı hrm kocasıyla hem bizleeee aaaaaaa aaaaaaa
dur kiz bende iddeayi satacak göz varmi...aclik grevine basladim bu gün..tekrar diyorum saglikli degil fazlasiylada gelecek biliyorum ama cumaya 69 görmek zorundayim..bu hafta kimse menümü ciddiye almasin..Hayat mamak meselesi

dedim dedimde daha kimseyi kamyona atamadimki

burada tavlayi bilen yok malesef..senede 1 ay türkiyede bizimkilerle oynayabiliyorum ama cocuklara ögretebilirim aslinda:44::44::44:

hayatim erkekler hep ayni nasilsa cantada kekligiz evlendikten sonra..birde su var..bizler analarinin bile görmedigi göremedigi rezilliklerini görüyoruz yani pismisler bize karsi

sorma bu firtina bizide cok etkiledi..benim son numara yürürken ayagini kaldirdi koyamadi geri..ucuyordu resmen valla bak

inanirim .bende canak anteni tutayim derken ucuyom nerdeyse kendini biraksan gidersen .cocuklar da benle iyi bir dalga gecti .simdi hic bir kanal göstermiyoo

inanirim .bende canak anteni tutayim derken ucuyom nerdeyse kendini biraksan gidersen .cocuklar da benle iyi bir dalga gecti .simdi hic bir kanal göstermiyoo
hadi ya ..bizim antenlere birsey olmadi cok sükür..valla benim herifin 10 parmaginda 100 marifet yani her isten anladigi igibi antendende anlar..yakin olsaydik bir el atardi ama Kismet iste

hadi ya ..bizim antenlere birsey olmadi cok sükür..valla benim herifin 10 parmaginda 100 marifet yani her isten anladigi igibi antendende anlar..yakin olsaydik bir el atardi ama Kismet iste

ne kadar iyi olurdu .simdi öyle duruyoda bakalim sigorta karsilayackmi zarari onunla ilgeliniyoz.sabah tan beri su icmeye calisiyorum karnimi nasilsisirdi .iki litre yi nasil yapiyo sunuzz .midem su doldu simdidenn

selam
hergün biribirinden beter geçmekte iş degişikligi yapıcma egerki orası olursa sporda bir çok zmanım kalıcak demektir bu:)

ben yapıyom bakalım nasıl olacak hoş cuma görmek istediğim rakamı bu sabah gördüm aama yinede yapalım kar kardır:)

selam
hergün biribirinden beter geçmekte iş degişikligi yapıcma egerki orası olursa sporda bir çok zmanım kalıcak demektir bu:)

banu çok mu çalışıyon kuzu sennn
kaça kadar çalışıyosun hoşşş çalışmakla bitmiyodur senin için evde bekleyen azmanla var:::::))

ayyyy çocuklara hiç bişe için söz vermeyecekmişsin. kıza sana boyama kitabı alayım dedim abisi ders çalışırken o sıkıntıdan çatlamasın diye akşam üstü hava kararırken tutturdu hadi gidelim diye. offf çok yoruldum cadı yüzünden

slm kızlar
banu irem bende geldimmm
kurallar nasıl neler yapıyosunuz

ahhh canım hoşgeldin ama nickini hatırlayamadım dersem bana kızarmısın kızmassın kızmassın yani nicki hatılıyorum ama kime ait olduğunu çaktırmadan söliyiversene:)

eski üyeler 1 hafta cuma bildirim yapıp 2. hafta listeye giriyor
hergün menü paylaşımı var
ela ela arkadaşımız menü listesini tutuyor 3 menü paylaşmamış olan listeye giremiyor cuma bildirim günü ama en geç pazara herkes tamamlanınca listeyi hazırlayıp çıkartıyorum canımm

banu çok mu çalışıyon kuzu sennn
kaça kadar çalışıyosun hoşşş çalışmakla bitmiyodur senin için evde bekleyen azmanla var:::::))

iremcim aslında 6 ya kadar açlışıyorum ama
ev ile iş yerim arası çok uzak yaklaşık 1,5 saat sürüyor çocukları kv den alıp eve geçmem
ee dediign gibi eve gitmeyled ebitmiyorkii anacım temzilik , yemek işleri
çocuklarla ilgilenmekk derkenn bi bakmışım saat 12 olmuş
en azındna evime daha yakın bir yerde iş bulursam daha iiy olcka
mesela bugün gidip görüştügüm yer 5:30 da çıkıyorusn eve 30 dk bile yok 6 da evde olsam ekstra 1.5 saat erken gitmiş olcam evee
birde sabahı var bu işin tabi erkenden yollara düşmeekkk
bi sor bin ahh işit gibi oldu :)

slm kızlar
banu irem bende geldimmm

hoşgeldin nehiricm:))))
yukarda gelecektekii halini yazdımm

herkese iyi akşamlar benim diyet bu aralar nanay bakalım cuma ne görcez

öğle: makarna
salata
zero

ara:sade türk kahvesi

akşam birşey yiyeceğimi sanmıyorum

1lt su
spor :20 dk yürüyüş

ben düzgün menü yazmadım
yarından itibaren çok dikkat edicem menü yazınca toparlıyor insan çünkü

yollarda gecen zaman bana boşa yaşanmış zaman gibi geliyor ya çöpe atılmış zaman bencede en iiisi yakın bi yerden iş bulmak

nehir tabiii yaaaa çok sağol banucum
nehir affet beniii...:)

aa ne güzel evet görmüştük tv de çok beğenmiştik ailecenek

sabah
  1. 1adet haslanmıs ymurta
  2. zetın
  3. maydonoz domates
  4. sekersız cay
  5. ekmke
  6. ara
  7. 1elma 1nar
  8. aksam
  9. cacık
  10. et sote
  11. 2dılım ekmek
bugun ogle yapmadım cunku acıkmadım hıcbırsey yıyesım gelmedı nedense

iyi akşamlar kızlar

slm kızlar
banu irem bende geldimmm
hoş geldin aramıza tekrardan
herkese iyi akşamlar benim diyet bu aralar nanay bakalım cuma ne görcez

öğle: makarna
salata
zero

ara:sade türk kahvesi

akşam birşey yiyeceğimi sanmıyorum

1lt su
spor :20 dk yürüyüş

iyide hiç bişey yememişinki sen

• menüm
  • sabah bir kase kellogs.bir tas kahve
  • ara üc dört tane hurma
  • öglen bir tabak patetes salatasi .ayran
  • bir fincan türk kahvesi .hurma .iki dilim cikolata
  • iki litreye yakin su.bir tas bitkisel cay
  • aksam yokk

menüm
sabah
1 yumurta
3 zetin
domates
1dlm ekmk

ara
1 kase yoğurt

öğlen
1 tabak bulgur pilavı
yoğurt
3 kaşk kavurma
turşu

ara
1 elma
1 armut

akşam
domates
4 tane lahana sarma
2 kşk kavurma

suu suu suu ve suuuu
aa unuttum birde bayram çikolatası yediydim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…