off kızlar yaaa
acıktıkça meyve yesem kalorisi var olmuyor:18:
yoğurt yiyorum o da bitti
acep domates yesem olurmuki bi bakem kaç kaloriymiş domates
yakışır kaptaımaa yürü be irem kim tutar senii
bekki duyum tutar:26:
yaşasınnnnn ses verdiler
kahve koy kahve
ben öyle yapıcam birazdan
aslında olabilir :)) daha önceden de yapardım ben ama bu ara nesquık sever oldum, aslında kakao ve şeker karışımı bişey sanırım, çok zararı olmaz diye düşündüm ama tabi yine de tereddütte kaldım :44:
sütt şu an itibariyle benim için hayat memat meselesi canım 1 içimlik süt var ve kız sabah süt alarmı verecek ve süt olmazsa dünyayı başıma yıkıcakmmmmmm düşünelim bi , öyle bişey yemelisin ki seni şişirsin ama kalorisi az olsun , ilk aklıma gelen ayrandı ama yoğurdun bitmiş, süt iç tatlım olmaz mı :))
bencedehaahahhaaaaa o beni zor yakalar bu sfer
sabah ööle bi kahvaltı sofrasına oturmuşkiii iştahım kabardı fotodann o naptı kimbilir:)
bencede
duyumm diyet yapazzz
duyum diyet yapamaz
doğru en iyisi kahve :)) çok canım çekerse yarın gündüz içerim, yakımı kolay diyeaynen öyle
ama 3 beyazdan uzak durmamız lazım şekerde dahil
kahve hem metobolizmayı hızlandırır...
şimdi baktım 20 kaloriymiş domates iyi 1 elma yemektense 3 domates yerim karnım şişer evdeki çürüyen domateslerde ziyan olmaz
sütt şu an itibariyle benim için hayat memat meselesi canım 1 içimlik süt var ve kız sabah süt alarmı verecek ve süt olmazsa dünyayı başıma yıkıcak
bencede
duyumm diyet yapazzz
duyum diyet yapamaz
duyum çok fena gaza gelcek sölemedi demeyim
kalmış şurda 2 gün artık bişey yapamazzzzzz
sadece su içermiş birde :))) elmi yaman beymi yaman diyerek
anaaaam biri duyumun ayağına bastı çekilin kaçııııın vallahi bu hafta kimse tutamaz onuuuu
o değilde hamile olmak ne güzel yiyom içiyom kimse dur demiyo tabi ceremesini sonra çekecemdesize baktım içim acıdı. ne o kahve domates yoğurt... anaaaaaam sizde benle dalga geçeceniz demi iki ay sonra
sadece su içermiş birde :))) elmi yaman beymi yaman diyerek
kız bu gaza onu da içmez
fedakarlık vardadoğru en iyisi kahve :)) çok canım çekerse yarın gündüz içerim, yakımı kolay diye
afiyet olsun canım , domates şişirirmi ki ?:44:
her şey çocuklar için , fedakar kadınım benim
duyumm gaza gelemezkiiduyum çok fena gaza gelcek sölemedi demeyim
duyumun ayağına deyil neresine basıyım...midesine olurmu acep iddiayı kaybedicek hatunanaaaam biri duyumun ayağına bastı çekilin kaçııııın vallahi bu hafta kimse tutamaz onuuuu
o değilde hamile olmak ne güzel yiyom içiyom kimse dur demiyo tabi ceremesini sonra çekecemdesize baktım içim acıdı. ne o kahve domates yoğurt... anaaaaaam sizde benle dalga geçeceniz demi iki ay sonra
keyfini çıkar tatlım , ohhh ne ala sefan olsun ee tabi canın ve bebek sağolsunanaaaam biri duyumun ayağına bastı çekilin kaçııııın vallahi bu hafta kimse tutamaz onuuuu
kız bu gaza onu da içmez
hahahahaaaaaa yine davette kendileriiii:)götür duyum götürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?