80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah:
1,5 dilim ekmek
domates salatalik
1 kasik nohut salatasi yagsiz
1 mozeralla peyniri

ögle: yarim kase yogurt
2 Yesil biber

aksam:1 Tabak salata

bunun disinda sadece cay..1 litre su

hayret yememişşş

hemde hiçç:26:

affet bizi ağamm kulun köpenn olumm ben ettim sen teme

bide nohut salatası nasıl bişey

aksam yemeginde salatayi görünce masada sadece salata vardi sanmayin haaaa...
kadincagiz bir masa donatti sok oldum köfteli patates yemegi cigköfte pilav börek....cay faslinda cerezler kekler...ama duyum naaapti kiz salatayi hazirlarken mutfakta ona aman diim benim salataya yag koyma midemde inanilmaz agri var dedi kendi salatasini özel ayirtti..nasil ama hi hi..duyum diet yapamaz diyenler huuuuu sesim geliyormu

o zaman benim de menüm gelsin senden fazla mı bilmem duyum:))
sabah 1 yumurta 1 domates peynir 1 dilim ekmek
2 lahana sarma benim için getirilmişti kıramadım

12:30 ayran detoksu
14:30ayran
16:30 ayran
18:30 ayran
20:30 ayran
21.30 10 badem kabızlık sorunu önlemi

valla benim etimden yok yok yağımdan ayyüzlününde sütün faydalanırsınancak

duymuyorum duymuyorummmmm

hayret yememişşş

hemde hiçç:26:

affet bizi ağamm kulun köpenn olumm ben ettim sen teme

bide nohut salatası nasıl bişey
40 katirmi Kirk satirmi secme Hakki veriyorum antep yöresine ait ..nohut sogan maydonostan limondan olan salata

hadi canım iananmammmmmmmmmm:2::2::2:
ağlamak istiyorummm
sen git damdan at kendini yada essege bin düs yani o derece...

kıııız yaşıyonmu sen
simdilik evet..

bişeymi dedin anlamadın

düriyenin güğümleri kalaylımı

kiz ben kendimi ayran detoksunda gibi düsündüm..ayrani icemiyorsamda icmis gibi düsünücem detoksu mahvetmiyecegim dedim..yemin ederim 1 tek cekirdek bile atmadim agzima..cigköftenin ucundan acicik tadina bakmamak icin savtim ve kazandim..pilav hele tane tane ama genede yemedim..yok hicbiri yok..haa unuttum yazmayi sadece bir fincan turk kahvesi vardi..onada mecburdum..yarin daha beter hadi bakalim ..
valla benim etimden yok yok yağımdan ayyüzlününde sütün faydalanırsınancak
tamam onada tamam ..faydalanayimda nasil olursa olsun..

duymuyorum duymuyorummmmm

SIKMA canini Cuma sabahi okursun

Sabah:
1,5 dilim ekmek
domates salatalik
1 kasik nohut salatasi yagsiz
1 mozeralla peyniri

ögle: yarim kase yogurt
2 Yesil biber

aksam:1 Tabak salata

bunun disinda sadece cay..1 litre su
canım sendekı ırade bende olsa şimdı çöp gıbıydım
o davetlerde o yıyeceklere rağmen menude bısey yok tebrık ederım ınsallah kocanıda catlatırsın cuma gunu

canım sendekı ırade bende olsa şimdı çöp gıbıydım
o davetlerde o yıyeceklere rağmen menude bısey yok tebrık ederım ınsallah kocanıda catlatırsın cuma gunu
bu iradeyi haftalar öncesinden baslasaydim kullanmaya iyi olacakti ya..yumurta anca dayandi maluum yere olsun genede 69 u görücem cumaya..yarin daha beter bir gün olacak ama olsun her yok mubah

keşke azıcık koysaydın içine yağ. çünkü yeşilliklerin sindirilebilmesi ve de içindeki besinlerin alınabilmesi için çok az da olsa yağ gerekiyo içinde.

kizlar cok güldüm bu gün..dur birini anlatayim:
benim görümcenin cocugu (5 -6 yasinda) kizlarin odasina gidip a..ni s..im deyip kaciyormus... evin kizi sonunda dayanamayim cocugu atti anasinin yanina suna birsey deyin..yanimiza gelip böyle diyor diye..ama millet alismis o küfüre cok normal birsey gibi alalen söylüyorlar yani ben yazmaya utandim ama siz anlayin...neyse annesi kizdi ceza Verdi..evsahibi hatunda pek iyi niyetli vicdani elvermedi kizdi annesine..birak cocugu oynasin diye..bizim görümcede yok dedi..o cezasini ceksin..öyle deyinde evsahibi hatun kizarak :s..yse beni s..ti size ne ben kizmiyorumda sizmi kiziyorsunuz cocuga rahat birakin demezmi... önce sok oldum sonra bastim kahkahayiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…