Sabah:
1,5 dilim ekmek
domates salatalik
1 kasik nohut salatasi yagsiz
1 mozeralla peyniri
ögle: yarim kase yogurt
2 Yesil biber
aksam:1 Tabak salata
bunun disinda sadece cay..1 litre su
anam bacim ben o kahvaltilarda sadece Foto cektirdim yemedimki..tamam itiraf ediyorum ilkinde yedim ama bu gün o Kadar güzel tuttumki kendimi..oooy kendime Kurban oliiim nede iradeli kariymisim yaaaa
hah söyle...birde ortaseker kahve.... gardiyan gelirse hatirlat kafasini kesicem...ne demek napicam birsey yapamasamda etinden sütünden faydalaniyorim yani birsey diyorsak birseyde biliyoruz demektir
aksam yemeginde salatayi görünce masada sadece salata vardi sanmayin haaaa...
kadincagiz bir masa donatti sok oldumköfteli patates yemegi cigköfte pilav börek....cay faslinda cerezler kekler...ama duyum naaapti kiz salatayi hazirlarken mutfakta ona aman diim benim salataya yag koyma midemde inanilmaz agri var dedi kendi salatasini özel ayirtti..nasil ama hi hi..duyum diet yapamaz diyenler huuuuu sesim geliyormu
40 katirmi Kirk satirmi secme Hakki veriyorumhayret yememişşş
hemde hiçç:26:
affet bizi ağamm kulun köpenn olumm ben ettim sen teme
bide nohut salatası nasıl bişey
sen git damdan at kendini yada essege bin düs yani o derece...hadi canım iananmammmmmmmmmm:2::2::2:
ağlamak istiyorummm
simdilik evet..kıııız yaşıyonmu sen
kadincagiz bir masa donatti sok oldumköfteli patates yemegi cigköfte pilav börek....cay faslinda cerezler kekler...ama duyum naaapti kiz salatayi hazirlarken mutfakta ona aman diim benim salataya yag koyma midemde inanilmaz agri var dedi kendi salatasini özel ayirtti..nasil ama hi hi..duyum diet yapamaz diyenler huuuuu sesim geliyormu
kiz ben kendimi ayran detoksunda gibi düsündüm..ayrani icemiyorsamda icmis gibi düsünücem detoksu mahvetmiyecegim dedim..yemin ederim 1 tek cekirdek bile atmadim agzima..cigköftenin ucundan acicik tadina bakmamak icin savtim ve kazandim..pilav hele tane tane ama genede yemedim..yok hicbiri yok..haa unuttum yazmayi sadece bir fincan turk kahvesi vardi..onada mecburdum..yarin daha beter hadi bakalim ..o zaman benim de menüm gelsin senden fazla mı bilmem duyum:))
sabah 1 yumurta 1 domates peynir 1 dilim ekmek
2 lahana sarma benim için getirilmişti kıramadım
12:30 ayran detoksu
14:30ayran
16:30 ayran
18:30 ayran
20:30 ayran
21.30 10 badem kabızlık sorunu önlemi
tamam onada tamam ..faydalanayimda nasil olursa olsun..valla benim etimden yok yok yağımdan ayyüzlününde sütün faydalanırsınancak
duymuyorum duymuyorummmmm
canım sendekı ırade bende olsa şimdı çöp gıbıydımSabah:
1,5 dilim ekmek
domates salatalik
1 kasik nohut salatasi yagsiz
1 mozeralla peyniri
ögle: yarim kase yogurt
2 Yesil biber
aksam:1 Tabak salata
bunun disinda sadece cay..1 litre su
dedigim gibi en kötü durumda Cuma sabahi okursun tatlim üzülmebişeymi dedin anlamadın
düriyenin güğümleri kalaylımı
bu iradeyi haftalar öncesinden baslasaydim kullanmaya iyi olacakti ya..yumurta anca dayandi maluum yerecanım sendekı ırade bende olsa şimdı çöp gıbıydım
o davetlerde o yıyeceklere rağmen menude bısey yok tebrık ederım ınsallah kocanıda catlatırsın cuma gunu
dedigim gibi en kötü durumda Cuma sabahi okursun tatlim üzülmebende herife koz verecek göz varmi bak hele bak bak bir daha bak
banami dedinki canim:44::44:merak ettim kız sabah kaç geldin
rahattim kiz orda cikarmasaydindur bakimm
aaa gözüne duyum kaçmış dur çıkarayım
evet evet bugün konumuz sensinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?