- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
fedakarlık varda.unutkanlık çok fazla gündüz unuttum süt almayı:26:
duyumm gaza gelemezkii
gelemez iştee
seside çıkmıyor harıl harıl spor aletinde çalışıyormu
yoksa komşu ziyereinde bişeylermi yiyor
duyumun ayağına deyil neresine basıyım...midesine olurmu acep iddiayı kaybedicek hatun
sen ye yee
sonrada süt olucak yiycen mecburr
sonraa elimize düşücen yavruu
kaçalımmmmmmm
ben aslında yoğummmm burda yoğummmm
canlar ben kaçar :)) duyum tatlım senden değil amaacayip uyku bastırdı azcık uzanayım
fedakarlık varda.unutkanlık çok fazla gündüz unuttum süt almayı:26:
duyumm gaza gelemezkii
gelemez iştee
inansakmı acaba
çekiştirirmiyiz canımızı okuyacak şimdi:18::18::18::18:
bende takmadim 24 Kilo birden kaldi üstümde..o Kadar kiloya dogurdugumda cocuk olsa...2800 gr
hayatım boyunca hep biraz fazla yesem birileri bana dur dedi
hamiş olduğumda hiççççç takmayacam zaar vermeyecek şekilde tabiii
sen de takma şurda sultanlığın az kaldı sulatnnn
eveeeeeeeeet ya gunde 2 ögun davet olurmu ya nedir bu herkestemi herifi tutuyor bu hayattahahahahaaaaaa yine davette kendileriiii:)götür duyum götürrr
kahvefalindaydi kahvefedakarlık varda.unutkanlık çok fazla gündüz unuttum süt almayı:26:
duyumm gaza gelemezkii
gelemez iştee
yoksa komşu ziyereinde bişeylermi yiyor
duyumun ayağına deyil neresine basıyım...midesine olurmu acep iddiayı kaybedicek hatun
sen ye yee
sonrada süt olucak yiycen mecburr
sonraa elimize düşücen yavruu
savrulun leyn ben geldim..kimler paralanacak sa ciksin karsima ugrastirmasin benianammm
duyum gelmiş kızlar kaçalımmı acep
paralarmı şimcik beni:18::18::18::18:
,
aaa amma duym çok güzal diyet yapar hiççç yaramazlık yapmaz
bende anlamadim iki gündür nooluyor laaaaaaaaaaaaaaaaayndavettemi kız hem zayıflayacam diyo hemde sabah kahvaltı öğlen davet akşam davet noluyo
kullahimi bulup geleyimde ona anlat sen yoklugunukaçalımmmmmmm
ben aslında yoğummmm burda yoğummmm
sende siraya gir bakiiim cani okunacaklar sirasinaçekiştirirmiyiz canımızı okuyacak şimdi:18::18::18::18:
sen öyle sanhaahahhaaaaa o beni zor yakalar bu sfer
sabah ööle bi kahvaltı sofrasına oturmuşkiii iştahım kabardı fotodann o naptı kimbilir:)
sende paralanacaklar kuyruguna gir bakiiimşimdi baktım 20 kaloriymiş domates iyi 1 elma yemektense 3 domates yerim karnım şişer evdeki çürüyen domateslerde ziyan olmaz
sütt şu an itibariyle benim için hayat memat meselesi canım 1 içimlik süt var ve kız sabah süt alarmı verecek ve süt olmazsa dünyayı başıma yıkıcak
bencede
duyumm diyet yapazzz
duyum diyet yapamaz
cinlamak ne kelime davul caldi davuulçınla kulaklar çınlllaaaaaa
aynen valladuyum çok fena gaza gelcek sölemedi demeyim
yok yok seni kesin paralamaliyimkalmış şurda 2 gün artık bişey yapamazzzzzz
aslanim benim nasilda taniyor benisadece su içermiş birde :))) elmi yaman beymi yaman diyerek
eveeeeeeeeeeeeeeeet hic gelmeyecem sandinizdi demianaaaam biri duyumun ayağına bastı çekilin kaçııııın vallahi bu hafta kimse tutamaz onuuuu
o değilde hamile olmak ne güzel yiyom içiyom kimse dur demiyo tabi ceremesini sonra çekecemdesize baktım içim acıdı. ne o kahve domates yoğurt... anaaaaaam sizde benle dalga geçeceniz demi iki ay sonra
tam isabetbence şu an geçmiş yapıyo ve kim ne demiş hepsini kara kaplı defterine kaydediyo:104:
canim benim gercek dostayyy canım yakın olsaydın ben sana süt verirdsim, 2 paket aldım bugün :44:
nanik nanik der gibiah duyum geceleri uyumaz spor aletlerinde uyuya kalırmışsın, gündüzleri de yemez içmez cumaya da havanı basarmışsın , o zaman utanır bu hatunlar :))
bende takmadim 24 Kilo birden kaldi üstümde..o Kadar kiloya dogurdugumda cocuk olsa...2800 gr
eveeeeeeeeet ya gunde 2 ögun davet olurmu ya nedir bu herkestemi herifi tutuyor bu hayatta
kahvefalindaydi kahve
savrulun leyn ben geldim..kimler paralanacak sa ciksin karsima ugrastirmasin beni
bende anlamadim iki gündür nooluyor laaaaaaaaaaaaaaaaayn
kullahimi bulup geleyimde ona anlat sen yoklugunu
sende siraya gir bakiiim cani okunacaklar sirasina
sen öyle san
sende paralanacaklar kuyruguna gir bakiiim
cinlamak ne kelime davul caldi davuul
aynen valla
yok yok seni kesin paralamaliyim
aslanim benim nasilda taniyor beni
eveeeeeeeeeeeeeeeet hic gelmeyecem sandinizdi demi
kamyonumu getirin hepinizi icine aticam
eveeeeeeeeet ya gunde 2 ögun davet olurmu ya nedir bu herkestemi herifi tutuyor bu hayatta
kahvefalindaydi kahve
savrulun leyn ben geldim..kimler paralanacak sa ciksin karsima ugrastirmasin beni
bende anlamadim iki gündür nooluyor laaaaaaaaaaaaaaaaayn
kullahimi bulup geleyimde ona anlat sen yoklugunu
sende siraya gir bakiiim cani okunacaklar sirasina
sen öyle san
sende paralanacaklar kuyruguna gir bakiiim
cinlamak ne kelime davul caldi davuul
aynen valla
yok yok seni kesin paralamaliyim
aslanim benim nasilda taniyor beni
eveeeeeeeeeeeeeeeet hic gelmeyecem sandinizdi demi
kamyonumu getirin hepinizi icine aticam
Sabah:
1,5 dilim ekmek
domates salatalik
1 kasik nohut salatasi yagsiz
1 mozeralla peyniri
ögle: yarim kase yogurt
2 Yesil biber
aksam:1 Tabak salata
bunun disinda sadece cay..1 litre su
anam bacim ben o kahvaltilarda sadece Foto cektirdim yemedimki..tamam itiraf ediyorum ilkinde yedim ama bu gün o Kadar güzel tuttumki kendimi..oooy kendime Kurban oliiim nede iradeli kariymisim yaaaaanaaaaam herkese de bi laf yetiştirmişin. ben sadece sadece şey çok davet var, çok yemek, çok foto bu konuda, amaaaaan yiyon işte kaybedecen bu hafta kocanla olan iddayı. ohhh söyledim işte yüzüne söyledim istersen vur şimdi ölümüm ellerinden olsun
hah söyle...birde ortaseker kahve.... gardiyan gelirse hatirlat kafasini kesicem...hoş geldin ağam buyur yerin hazır aman da amann
getirin ağamın terliklerini kayfesini ulenn
ağam kaymon hazır müşteri hazır ama ne yapıcan bu kadar şişman hatunu işe yaramaz
Sabah:
1,5 dilim ekmek
domates salatalik
1 kasik nohut salatasi yagsiz
1 mozeralla peyniri
ögle: yarim kase yogurt
2 Yesil biber
aksam:1 Tabak salata
bunun disinda sadece cay..1 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?