80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ses yok sanırım açlıkdan bayıldı

ANBULANSS YETİŞİN DUYUM YAZMIYOR BAYILDI HATUN YEMEK VERİN
Serum takmayin sakin ..aksam aksan Kilo yapmasin

keşke azıcık koysaydın içine yağ. çünkü yeşilliklerin sindirilebilmesi ve de içindeki besinlerin alınabilmesi için çok az da olsa yağ gerekiyo içinde.
yok valla yagin kokusuna bile firsat vermedim
evet evet bugün konumuz sensinnn
70.3 iyimi iyimi

Şok olarak okudum :) mantık doğru ama

ooooo haaaaaaa ne demek kız o yok arıtık

ay sen birde bendeki soku görseydin..ilk soku orada yasadim ikincisini adama anlatinca sen bilmiyormusun bizim oradarda öyle denir cok normal deyince yasadim..demek ondan millet benim Kadar gülmedi dedim icimden

anteptemi normalmiş? hadi beeee kimi kandırıyo. bence onların sülalesi ile ilgili bi problem var. demekki herkes herkesi lafta.......

Son düzenleme:
ay sen birde bendeki soku görseydin..ilk soku orada yasadim ikincisini adama anlatinca sen bilmiyormusun bizim oradarda öyle denir cok normal deyince yasadim..demek ondan millet benim kadar gülmedi dedim icimden

haaa o nedemek ya senin herif nereliydi

neeyse bizim fal muhabbeti basladi..odada yaklasim 8-9 kadin 4-5 genc kiz ve coluk cocuk dolu..kadin önce benimkine bakti...benim görümcelerin ortasinda oturuyor bu arada..bizim cakmada orada ama ne cakma..kadin duymuski sabahtan ben süslü olucam turuncu renkte pantolon bezay bluz...hic tarzi olmayan ve 8 senelik evliligimde ilk defa siyahin disinda bir renk pantolonla gelmis...neyse cirpindikca batiyor ama ...üste korse giymis alta korse giymis..yemekten sonrada bana yakiniyor korseler cok SIKTI diye... neyse kadin demezmi senin kocanin tarafindan 3 kadin seni sürekli cekistiriyor dedikodunu yapiyor..hele bir tanesi varki saha kalkmis yilan gibi bekliyor ama sokamiyor senin evinde melek var...senin Kalbin yüzün Kadar tertemiz cok iyi niyetlisin..ama kocan sinsi..onda hayinlik var demezmi ay benim görümceler birden bir sok oldular nasil yani sinsi deyince kadin hemen toparladi durumu tabi...

ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel demiş fal mal ama ağzından bal damlamış. sen bişe dememişsin o demiş anaaaam ne güzel olmuş. bu arada çakma kaç olmuş söylüyomu

anteptemi normalmiş? hadi beeee kimi kandırıyo. bence onların sülalesi ile ilgili bi problem var. demekki herkes herkesi lafta.......
ya küfürleri cokk..ama dedigin gibi belkide aileden gelen bir durumdur..sehir polemigine girmek istemiyorum..bir yerde iyide var kötüde..aman diiim kimse üstüne alinmasin..bu arada benim annemde antepli esimin halasi olur..yani kendi anamada laf söyleyecek halim yok ya..dedigim gibi Polemik yok

haaa o nedemek ya senin herif nereliydi
antepli ama ayyüzlümede dedigim gibi sehirleri yada insanlari yargilamak gibi maksadim yok aslada olamaz

ayyüzlüm sen bu gidişle kamyonda dogurucan
banada öyle geliyor

ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel demiş fal mal ama ağzından bal damlamış. sen bişe dememişsin o demiş anaaaam ne güzel olmuş. bu arada çakma kaç olmuş söylüyomu
valla tipine söylediklerine ve son zamanlarda üstünden cikarmadigi korselerine bakilirsa 3 Kilo almis..banada almis gibi görünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…