Serum takmayin sakin ..aksam aksan Kilo yapmasinses yok sanırım açlıkdan bayıldı
ANBULANSS YETİŞİN DUYUM YAZMIYOR BAYILDI HATUN YEMEK VERİN
yok valla yagin kokusuna bile firsat vermedimkeşke azıcık koysaydın içine yağ. çünkü yeşilliklerin sindirilebilmesi ve de içindeki besinlerin alınabilmesi için çok az da olsa yağ gerekiyo içinde.
70.3 iyimi iyimievet evet bugün konumuz sensinnn
kizlar cok güldüm bu gün..dur birini anlatayim:
benim görümcenin cocugu (5 -6 yasinda) kizlarin odasina gidip a..ni s..im deyip kaciyormus... evin kizi sonunda dayanamayim cocugu atti anasinin yanina suna birsey deyin..yanimiza gelip böyle diyor diye..ama millet alismis o küfüre cok normal birsey gibi alalen söylüyorlar yani ben yazmaya utandim ama siz anlayin...neyse annesi kizdi ceza Verdi..evsahibi hatunda pek iyi niyetli vicdani elvermedi kizdi annesine..birak cocugu oynasin diye..bizim görümcede yok dedi..o cezasini ceksin..öyle deyinde evsahibi hatun kizarak :s..yse beni s..ti size ne ben kizmiyorumda sizmi kiziyorsunuz cocuga rahat birakin demezmi...önce sok oldum sonra bastim kahkahayiiiiiiii
magnezyum al canim gevsetir..istersen uzan biraz aman diim herifin gelmeden dogurmaayyyy çok kasılmam var bişe olursa ne halt edecem ben yaw. karnım taş kesti:18::18::18:
benim görümcenin cocugu (5 -6 yasinda) kizlarin odasina gidip a..ni s..im deyip kaciyormus... evin kizi sonunda dayanamayim cocugu atti anasinin yanina suna birsey deyin..yanimiza gelip böyle diyor diye..ama millet alismis o küfüre cok normal birsey gibi alalen söylüyorlar yani ben yazmaya utandim ama siz anlayin...neyse annesi kizdi ceza Verdi..evsahibi hatunda pek iyi niyetli vicdani elvermedi kizdi annesine..birak cocugu oynasin diye..bizim görümcede yok dedi..o cezasini ceksin..öyle deyinde evsahibi hatun kizarak :s..yse beni s..ti size ne ben kizmiyorumda sizmi kiziyorsunuz cocuga rahat birakin demezmi...önce sok oldum sonra bastim kahkahayiiiiiiii
Şok olarak okudum :) mantık doğru ama
o demek isteooooo haaaaaaa ne demek kız o yok arıtık
ay sen birde bendeki soku görseydin..ilk soku orada yasadim ikincisini adama anlatinca sen bilmiyormusun bizim oradarda öyle denir cok normal deyince yasadim..demek ondan millet benim Kadar gülmedi dedim icimden
ay sen birde bendeki soku görseydin..ilk soku orada yasadim ikincisini adama anlatinca sen bilmiyormusun bizim oradarda öyle denir cok normal deyince yasadim..demek ondan millet benim kadar gülmedi dedim icimden
ayyüzlüm sen bu gidişle kamyonda dogurucan
neeyse bizim fal muhabbeti basladi..odada yaklasim 8-9 kadin 4-5 genc kiz ve coluk cocuk dolu..kadin önce benimkine bakti...benim görümcelerin ortasinda oturuyor bu arada..bizim cakmada orada ama ne cakma..kadin duymuski sabahtan ben süslü olucam turuncu renkte pantolon bezay bluz...hic tarzi olmayan ve 8 senelik evliligimde ilk defa siyahin disinda bir renk pantolonla gelmis...neyse cirpindikca batiyor ama ...üste korse giymis alta korse giymis..yemekten sonrada bana yakiniyor korseler cok SIKTI diye...neyse kadin demezmi senin kocanin tarafindan 3 kadin seni sürekli cekistiriyor dedikodunu yapiyor..hele bir tanesi varki saha kalkmis yilan gibi bekliyor ama sokamiyor senin evinde melek var...senin Kalbin yüzün Kadar tertemiz cok iyi niyetlisin..ama kocan sinsi..onda hayinlik var demezmi ay benim görümceler birden bir sok oldular nasil yani sinsi deyince kadin hemen toparladi durumu tabi...
ya küfürleri cokk..ama dedigin gibi belkide aileden gelen bir durumdur..sehir polemigine girmek istemiyorum..bir yerde iyide var kötüde..aman diiim kimse üstüne alinmasin..bu arada benim annemde antepli esimin halasi olur..yani kendi anamada laf söyleyecek halim yok ya..dedigim gibi Polemik yokanteptemi normalmiş? hadi beeee kimi kandırıyo. bence onların sülalesi ile ilgili bi problem var. demekki herkes herkesi lafta.......
antepli ama ayyüzlümede dedigim gibi sehirleri yada insanlari yargilamak gibi maksadim yok aslada olamazhaaa o nedemek ya senin herif nereliydi
banada öyle geliyorayyüzlüm sen bu gidişle kamyonda dogurucan
valla tipine söylediklerine ve son zamanlarda üstünden cikarmadigi korselerine bakilirsa 3 Kilo almis..banada almis gibi görünüyor...ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel demiş fal mal ama ağzından bal damlamış. sen bişe dememişsin o demiş anaaaam ne güzel olmuş. bu arada çakma kaç olmuş söylüyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?