- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ya küfürleri cokk..ama dedigin gibi belkide aileden gelen bir durumdur..sehir polemigine girmek istemiyorum..bir yerde iyide var kötüde..aman diiim kimse üstüne alinmasin..bu arada benim annemde antepli esimin halasi olur..yani kendi anamada laf söyleyecek halim yok ya..dedigim gibi Polemik yok
antepli ama ayyüzlümede dedigim gibi sehirleri yada insanlari yargilamak gibi maksadim yok aslada olamaz
banada öyle geliyor
valla tipine söylediklerine ve son zamanlarda üstünden cikarmadigi korselerine bakilirsa 3 Kilo almis..banada almis gibi görünüyor...
ay dur dur onunla ilgilide Sabah komsumdaki kahvaltida bomba patladi onuda yazayim hemenama o zayıflatıcı ilaçlarla ya da tozlarla veriyo böyle olacağı belli
eveeeeeeeeetduyum
dayı oglunlamı evlisin :44:
slm kızlar
banu irem bende geldimmm
kurallar nasıl neler yapıyosunuz
bundan sonra menüleri fotolu paylaşalım mı
fbde yapıolar ya
onu yedım bunu yedım
kizlar cok güldüm bu gün..dur birini anlatayim:
benim görümcenin cocugu (5 -6 yasinda) kizlarin odasina gidip a..ni s..im deyip kaciyormus... evin kizi sonunda dayanamayim cocugu atti anasinin yanina suna birsey deyin..yanimiza gelip böyle diyor diye..ama millet alismis o küfüre cok normal birsey gibi alalen söylüyorlar yani ben yazmaya utandim ama siz anlayin...neyse annesi kizdi ceza Verdi..evsahibi hatunda pek iyi niyetli vicdani elvermedi kizdi annesine..birak cocugu oynasin diye..bizim görümcede yok dedi..o cezasini ceksin..öyle deyinde evsahibi hatun kizarak :s..yse beni s..ti size ne ben kizmiyorumda sizmi kiziyorsunuz cocuga rahat birakin demezmi...önce sok oldum sonra bastim kahkahayiiiiiiii
ayyyy çok kasılmam var bişe olursa ne halt edecem ben yaw. karnım taş kesti:18::18::18:
neeyse bizim fal muhabbeti basladi..odada yaklasim 8-9 kadin 4-5 genc kiz ve coluk cocuk dolu..kadin önce benimkine bakti...benim görümcelerin ortasinda oturuyor bu arada..bizim cakmada orada ama ne cakma..kadin duymuski sabahtan ben süslü olucam turuncu renkte pantolon bezay bluz...hic tarzi olmayan ve 8 senelik evliligimde ilk defa siyahin disinda bir renk pantolonla gelmis...neyse cirpindikca batiyor ama ...üste korse giymis alta korse giymis..yemekten sonrada bana yakiniyor korseler cok SIKTI diye...neyse kadin demezmi senin kocanin tarafindan 3 kadin seni sürekli cekistiriyor dedikodunu yapiyor..hele bir tanesi varki saha kalkmis yilan gibi bekliyor ama sokamiyor senin evinde melek var...senin Kalbin yüzün Kadar tertemiz cok iyi niyetlisin..ama kocan sinsi..onda hayinlik var demezmi ay benim görümceler birden bir sok oldular nasil yani sinsi deyince kadin hemen toparladi durumu tabi...
Sabah komsuda kahvaltida kaynanam ortanca görümcem ve kahvalti veren arkadasin teyzesi ve teyzesinin kaynanasi vardi..neyse ben en Sona geldim kiza..bizimkiler herkes masadaydi..beni görünce hos övgüler aldim cokta hosuma gitti..konu otamatik olarak kiloya geldi.biri dediki yeter daha fazla Kilo verme cocuk gibi olursun...kaynanamda dediki bunla benim büyük kiza(cakma oluyor kendisi) anlatamiyorum o Kadar Kilo verdiler hala ugrasiyorlar hasta olucaklar dedi...arkadasin teyzesinin kaynanasida(ki beni bende onu cok severim) birden demezmi:iyide o Kilo Verdi yaslandi cöktü..bu aksine genclesti güzellesti..millet birden sus pus oldu..ama icimde davullar zurnalar caliyor halaylar cekiliyor ciftetelli oynaniyordu
Sabah komsuda kahvaltida kaynanam ortanca görümcem ve kahvalti veren arkadasin teyzesi ve teyzesinin kaynanasi vardi..neyse ben en Sona geldim kiza..bizimkiler herkes masadaydi..beni görünce hos övgüler aldim cokta hosuma gitti..konu otamatik olarak kiloya geldi.biri dediki yeter daha fazla Kilo verme cocuk gibi olursun...kaynanamda dediki bunla benim büyük kiza(cakma oluyor kendisi) anlatamiyorum o Kadar Kilo verdiler hala ugrasiyorlar hasta olucaklar dedi...arkadasin teyzesinin kaynanasida(ki beni bende onu cok severim) birden demezmi:iyide o Kilo Verdi yaslandi cöktü..bu aksine genclesti güzellesti..millet birden sus pus oldu..ama icimde davullar zurnalar caliyor halaylar cekiliyor ciftetelli oynaniyordu
başka adammı yoktu len
sorma hayatim ya hersey cuk diye oturuyordu yerine valla...ama aslinda kadinin falci oldugu falan yoktu..kadin biraz tanidigindan birazda kisilik analizi yaptigindan atiyordu tutuyordu..hele bizim cakmaya saydida saydi..sen mutlu degilsin..kocanla gerginsin kendini cocuklarina adamissin falan dedikce bizimkinin gözleri doldu...halbuki kadin yüzüne bakip hikaye yaziyor..ben farkindaydim ama cakma yedi tabi üstelikte ne Kadar kaptirdiysa kendini nerdeyse aglayacakti...acidim haline ama okadar inanmasi Dogru degildiSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim yine geçte olsa
Bugün inanılmaz yoruldum pazarda ama bir sürü sağlıklı şeyler aldımbol bol yeşillik aldım ve tabiki meyve ara öğünler için
Beslenmem çok iyi geçti bugün hatta hemen aklımdayken menümüde paylaşayım
SAbah;
Uyanır uyanmaz 1 fincan elma sirkeli sıcak su
4 tane ceviz ( ekmek yerine yedim Canan Teyzemin dediği gibi)
6 adet zeytin
1 domates
1 salatalık
2 KK yağsız beyaz peynir
1.5 adet haşlanmış yumurta
Bol su
Öğlen;
1 kase mercimek çorbası
2/3 Simit ( çeyreğini kızım yedi )
1 şişe su
ara;
1 Altın ekmek ( halk ekmeğin cevizli üzümlü ufak ekmeği )
Akşam;
1 kase çorba ( öğleden kalma )
4 tane ufak hamsi kızartma ( babam seviyor diye birazını kızarttık )
Biraz hamsi buğlama
3 - 4 dilim haşlanmış patates
Yarım Tabak salata soğanlı
ara;
2 çatal sıcak helva ( balık olduğumu ille yaptırır eşim)
1 büyük fincan beyaz çay
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz
Dur bakalım ben üşenmezsem paylaşırım bundan sonraolmadı akşam toptan paylaşırım
Öyle daha motive oluruz diye düşünüyorum hem miktarlarıda fazlaysa birbirimizi uyarabiliriz
Hakikaten tam şok oluncak bir durum
Kadında maşallah ne rahatmış
Bende olsam o ortamda kesin yerlere yatardım gülmekten
Aman gülüm biraz uzan dinlendaha çok erken hem enişte valla gıcıklığına yaptın sanır
Ooooo desen hatun usta falcıöylesi banada lazım diyeceğim ama ben görümcelerle senede bir ancak bir araya geliyorum o zamanda türk kahvesi içmeyiz ki 40 yıl hatırımız kalmasın
bencede yokmuydu köküne kıranmı girdiydi bu narin herifle evlendin
sorma hayatim ya hersey cuk diye oturuyordu yerine valla...ama aslinda kadinin falci oldugu falan yoktu..kadin biraz tanidigindan birazda kisilik analizi yaptigindan atiyordu tutuyordu..hele bizim cakmaya saydida saydi..sen mutlu degilsin..kocanla gerginsin kendini cocuklarina adamissin falan dedikce bizimkinin gözleri doldu...halbuki kadin yüzüne bakip hikaye yaziyor..ben farkindaydim ama cakma yedi tabi üstelikte ne Kadar kaptirdiysa kendini nerdeyse aglayacakti...acidim haline ama okadar inanmasi Dogru degildimutfaga gidince yanina gittim dedim kadin bayagi bayagi kisilik okuyor..bakti yüzüne anladiki canin SIKKIN yazdi hikayeni..bekara koca var doyr evliye cocuk..bak bacinin hamileligini bile bilmedi bebek falan olmayacak uzun süre dedi(ki kadin 4 aylik hamile) bilse onu bilerdi kendini kaptirma bosuna dedim..rahatladi biraz
kader diyelim en iyisiya Adam aslinda Huri melek melek olmasinada eve gelince seytan dürtüyor
yok duymadimsen neyine teselli edion ya
acıma yetime gün gelir koyar g....ne die bi laf var bizim buralarda sizin orlardadaaaa vaaamı
yok duymadimama besle kargayi oysun gözünü var..sonra sakla samani gelir Zamani var..sonra tasima su ile degirmen Dönmez var..sonra agac yasken egilir var..sonra erken öten korozun bogazini keserler var ..daha diimmi
yok duymadimAma besle kargayi oysun gözünü var..sonra sakla samani gelir zamani var..sonra tasima su ile degirmen dönmez var..sonra agac yasken egilir var..sonra erken öten korozun bogazini keserler var ..daha diimmi
kessss
Bıdı bıdı bıdııııııı
çene çene safi çeneeee
bundan sonra yediklerimizi fotolu paylaşcaz
fbdaki gibi
yok gii ben Foto isiyle ugrasamam ...ben yazayim en iyisikessss
bıdı bıdı bıdııııııı
çene çene safi çeneeee
bundan sonra yediklerimizi fotolu paylaşcaz
fbdaki gibi
ayrica bu lafi hic sevmedim ben yasen neyine teselli edion ya
acıma yetime gün gelir koyar g....ne die bi laf var bizim buralarda sizin orlardadaaaa vaaamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?