80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yokkk ben sana bişe demedim hani demiş ya bizim oralarda öyle. orda birine böyle hitap et anında kavga sebebi doğmuş olur. tabi birazda içinde bulunduğun toplumlada alakalı bi durum. onlar bunu normal görmüşler varsın öyle bilsinler.

vayyy topgee gel boyle olur işte topk dedgn slmm herkeseeeee kaçamaklı menumu yazaym ben kaçamak yaptım die ac duruorm su yani ac demeylm de midem kaznık biraz
sabah : bir çeyrek simit peyni zeytin ekmek çay bi dilim ekmek
ara : bir tanecik lokma
öğle : dört adet ızgara köfte patlıcanlı ezme iki yk kadar bi dilim ekmek...
ara : iki parça çikolata
akşam : beş tane dolma ( kucuktuler ) yogurt bi tane turşu bi dilim ekmek
ara : yok

bu kadar yedm hala da acım yahu daha ne yiceksem

bu arada kadin dediki sen kocayla hirlasip duruyorsun kedi köpek gibisiniz..kalbiniz bütün ama kavganiz cok...gerci bunu bilmeyecek ne vardiki bunu dünyanin öbür ucu bile biliyor yani cakma birden havaya girip demezmi benim kardesim cok kiskanc..sevmez öyle makyaji(ki iclerinde tek makyajli bendim) öyle havali giyimi kusami acik sacigida sevmez( ki laf aramizda 2 bekar kizi saymazsak en modern en havali giyinmis olanda bendim) o öyle deyince millet birden makyajima giyimime bakmaya basladi... yani cakma konustu konusmasina ama sussa daha yerinde olacakti....
ha hatunun biri bana dediki seni biryerden taniyacam.....dedim nerden ordan burdan derken benim cakmayi gösterdim bunu taniyormusun dedim evet dedi..hah iste ben onun kardesinin hanimiyim...cakmada dinlemede tabi..aa o senmisin ne Kadar degismissin ben seni tanimadim..saclarini boyamissin Kilo vermissin tarzini degismissin allahim o dakkaya Kadar herifin lehine olan hersey benim lehime dönmüstü sanki

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim yine geçte olsa
Bugün inanılmaz yoruldum pazarda ama bir sürü sağlıklı şeyler aldım bol bol yeşillik aldım ve tabiki meyve ara öğünler için
Beslenmem çok iyi geçti bugün hatta hemen aklımdayken menümüde paylaşayım

SAbah;

Uyanır uyanmaz 1 fincan elma sirkeli sıcak su

4 tane ceviz ( ekmek yerine yedim Canan Teyzemin dediği gibi )
6 adet zeytin
1 domates
1 salatalık
2 KK yağsız beyaz peynir
1.5 adet haşlanmış yumurta
Bol su

Öğlen;
1 kase mercimek çorbası
2/3 Simit ( çeyreğini kızım yedi )
1 şişe su

ara;
1 Altın ekmek ( halk ekmeğin cevizli üzümlü ufak ekmeği )

Akşam;
1 kase çorba ( öğleden kalma )
4 tane ufak hamsi kızartma ( babam seviyor diye birazını kızarttık )
Biraz hamsi buğlama
3 - 4 dilim haşlanmış patates
Yarım Tabak salata soğanlı

ara;
2 çatal sıcak helva ( balık olduğumu ille yaptırır eşim )
1 büyük fincan beyaz çay

slm kızlar
banu irem bende geldimmm
kurallar nasıl neler yapıyosunuz

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz

bundan sonra menüleri fotolu paylaşalım mı
fbde yapıolar ya
onu yedım bunu yedım

Dur bakalım ben üşenmezsem paylaşırım bundan sonra olmadı akşam toptan paylaşırım
Öyle daha motive oluruz diye düşünüyorum hem miktarlarıda fazlaysa birbirimizi uyarabiliriz

Hakikaten tam şok oluncak bir durum
Kadında maşallah ne rahatmış
Bende olsam o ortamda kesin yerlere yatardım gülmekten

ayyyy çok kasılmam var bişe olursa ne halt edecem ben yaw. karnım taş kesti:18::18::18:

Aman gülüm biraz uzan dinlen daha çok erken hem enişte valla gıcıklığına yaptın sanır

Ooooo desen hatun usta falcı öylesi banada lazım diyeceğim ama ben görümcelerle senede bir ancak bir araya geliyorum o zamanda türk kahvesi içmeyiz ki 40 yıl hatırımız kalmasın

Sabah komsuda kahvaltida kaynanam ortanca görümcem ve kahvalti veren arkadasin teyzesi ve teyzesinin kaynanasi vardi..neyse ben en Sona geldim kiza..bizimkiler herkes masadaydi..beni görünce hos övgüler aldim cokta hosuma gitti..konu otamatik olarak kiloya geldi.biri dediki yeter daha fazla Kilo verme cocuk gibi olursun...kaynanamda dediki bunla benim büyük kiza(cakma oluyor kendisi) anlatamiyorum o Kadar Kilo verdiler hala ugrasiyorlar hasta olucaklar dedi...arkadasin teyzesinin kaynanasida(ki beni bende onu cok severim) birden demezmi:iyide o Kilo Verdi yaslandi cöktü..bu aksine genclesti güzellesti..millet birden sus pus oldu.. ama icimde davullar zurnalar caliyor halaylar cekiliyor ciftetelli oynaniyordu

başka adammı yoktu len

sorma hayatim ya hersey cuk diye oturuyordu yerine valla...ama aslinda kadinin falci oldugu falan yoktu..kadin biraz tanidigindan birazda kisilik analizi yaptigindan atiyordu tutuyordu..hele bizim cakmaya saydida saydi..sen mutlu degilsin..kocanla gerginsin kendini cocuklarina adamissin falan dedikce bizimkinin gözleri doldu...halbuki kadin yüzüne bakip hikaye yaziyor..ben farkindaydim ama cakma yedi tabi üstelikte ne Kadar kaptirdiysa kendini nerdeyse aglayacakti...acidim haline ama okadar inanmasi Dogru degildi mutfaga gidince yanina gittim dedim kadin bayagi bayagi kisilik okuyor..bakti yüzüne anladiki canin SIKKIN yazdi hikayeni..bekara koca var doyr evliye cocuk..bak bacinin hamileligini bile bilmedi bebek falan olmayacak uzun süre dedi(ki kadin 4 aylik hamile) bilse onu bilerdi kendini kaptirma bosuna dedim..rahatladi biraz

sen neyine teselli edion ya
acıma yetime gün gelir koyar g....ne die bi laf var bizim buralarda sizin orlardadaaaa vaaamı

acıma yetime gün gelir koyar g....ne die bi laf var bizim buralarda sizin orlardadaaaa vaaamı
yok duymadim ama besle kargayi oysun gözünü var..sonra sakla samani gelir Zamani var..sonra tasima su ile degirmen Dönmez var..sonra agac yasken egilir var..sonra erken öten korozun bogazini keserler var ..daha diimmi

yok duymadim ama besle kargayi oysun gözünü var..sonra sakla samani gelir Zamani var..sonra tasima su ile degirmen Dönmez var..sonra agac yasken egilir var..sonra erken öten korozun bogazini keserler var ..daha diimmi

kessss
bıdı bıdı bıdııııııı
çene çene safi çeneeee

bundan sonra yediklerimizi fotolu paylaşcaz
fbdaki gibi

yok duymadim Ama besle kargayi oysun gözünü var..sonra sakla samani gelir zamani var..sonra tasima su ile degirmen dönmez var..sonra agac yasken egilir var..sonra erken öten korozun bogazini keserler var ..daha diimmi

birde gece yatmaz sabah kalkmaz var

kızlar çok güzelsiniz ama yatmam lazım her yerim kırılıyooo
öpüldünüz teker tkerrr

kessss
bıdı bıdı bıdııııııı
çene çene safi çeneeee

bundan sonra yediklerimizi fotolu paylaşcaz
fbdaki gibi
yok gii ben Foto isiyle ugrasamam ...ben yazayim en iyisi

ayrica bu lafi hic sevmedim ben ya benim evlatlarimda yetim oldugu icindir belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…