- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
günaydın güzeller nasılsınız bakalım bugün herkese güzel bir gün olsun inşş kahvaltımı yaptım
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
hepsi tuzsuz
şimdide kahve içiiyorum
koşubandı kullanan arkadaşlar memnun musunuz almamı tavsiye edermisiniz
elimphia sende varmıydı koşubandı
canım bende çok eski modelinden var hepsi birarada olanlardan koşu bandı,bisikleti,küreği,masaj aleti,twisti hepsi birarada işte ...valla canım ben hiç kullanmıyorum desem yeridir de şu yeni modellerini kullanan ve memnun olan çok var..ben açık havada yürüyüşü severim mesela..koşu bandını sevmiyorum pek ama sen bilirsin..yağmurgözlünün var evinde o maşallah kullanıyor diye biliyorum..
Aslında en güzeli açık havada yürümek ama malesef ben hergün çıkamıyorum. oğlum küçük onunla çokamıyorum, eşimde geç geldiği için ona da bırakamıyorum. spor yapmadan da bu kilolar gitmez
ben kullanıyorum canım ilk başlarda 10 dk dan fazla duramıyordum sıkılıyordum dışarda yürümek daha zevkli ama şimdi alıştım mesela dün akşam ilk defa 1 saat yürüdüm bantta bu benim için rekor:lepiyalanacak bişey olursa tv izlemek müzik dinlemek gibi zaman geçiyor tavsiye ederimopuyorumnanaktan
teşekkür ederim cevap için
dün biraz araştırdım bir sürü modeli var nasıl birşey alacağımı bilemedim :uhm:
seninki nasıl özellikleri ne ya da mutlaka bulunsun diyebileceğin özellikler var mı?
teşekkür ederim cevap için
dün biraz araştırdım bir sürü modeli var nasıl birşey alacağımı bilemedim :uhm:
seninki nasıl özellikleri ne ya da mutlaka bulunsun diyebileceğin özellikler var mı?
nivea bodynin spor cd si var onu bulabilrsem canım benim birçok arkadaım doğumdan sonra onunla zayıfladı...
O cd bende duydum canım netten sipariş veriliyormuş 20 lira civarı sanırım bende istiyorum
Sevgili elimphia , tebrik ederim canım.Bir ömür boyu mutlu olursun inşallah.
Sen kilo konusunda çok dikkat et canım.Kilo verdikten sonra bebek düşünüyorsundur .
Çünkü doğumlar artırıyor hele bide bünye müsaitse ohhh al sana tombişlik....
merhaba ben geldim
elimphia özlendimmi gercekten.....
ben eski direncli rejimli günlerimi özlüyorum((
ben geldim ne haber kızlar cok hastayım sabah dr gittim yatıyorum
ben geldim ne haber kızlar cok hastayım sabah dr gittim yatıyorum
kaptanım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?