80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koşubandı kullanan arkadaşlar memnun musunuz almamı tavsiye edermisiniz
elimphia sende varmıydı koşubandı

canım bende çok eski modelinden var hepsi birarada olanlardan koşu bandı,bisikleti,küreği,masaj aleti,twisti hepsi birarada işte ...valla canım ben hiç kullanmıyorum desem yeridir de şu yeni modellerini kullanan ve memnun olan çok var..ben açık havada yürüyüşü severim mesela..koşu bandını sevmiyorum pek ama sen bilirsin..yağmurgözlünün var evinde o maşallah kullanıyor diye biliyorum..

Aslında en güzeli açık havada yürümek ama malesef ben hergün çıkamıyorum. oğlum küçük onunla çokamıyorum, eşimde geç geldiği için ona da bırakamıyorum. spor yapmadan da bu kilolar gitmez

haklısın spor yapmadan gitmiyor malesef ben spor salonuna gitmeyi düşündüm birara ama doktorum izin vermedi belimden rahatsızım sadece yürüyüş yapabilirmişim sende dışarı çıkamadığına göre tam sana göre yürüyüş bandı sen hem yürür hemde çocuğuna bakmış olursunopuyorumnanaktan

teşekkür ederim cevap için
dün biraz araştırdım bir sürü modeli var nasıl birşey alacağımı bilemedim :uhm:
seninki nasıl özellikleri ne ya da mutlaka bulunsun diyebileceğin özellikler var mı?

seninki nasıl özellikleri ne ya da mutlaka bulunsun diyebileceğin özellikler var mı?

ben fiyatı uygun olanını seçmiştim çokta fazla özellik aramadım bilgimde yoktu oğlum görmüş bir spor aletleri satan mağazada kampanya varmış ben istiyorum diye girmiş sormuş aldık kalça basen için masaj kemeri var titretiyor tiwist aparatı var dambılları var ağırlık çalışmak istersen bazen elime alıp kol çalışıyorum sarkma olmasın diye mekik çekebiliyorsun nabız ölçüyor öyle bişey iştekaydirigubbakcemile3birde emniyet aparatı var üzerine takıyorsun eğer düşme falan olursa kendi duruyor otomatik olarakzemuszemus

nivea bodynin spor cd si var onu bulabilrsem canım benim birçok arkadaım doğumdan sonra onunla zayıfladı...

O cd bende duydum canım netten sipariş veriliyormuş 20 lira civarı sanırım bende istiyorum

bende var canım..ben onu yıllar yıllar öncesinde bir krem aldığımda yanında hediye etmişlerdi hakikaten çok faydalı bir dönem ben de yapmıştım..bende iki tane var cd..diğeri de bir zamanlar raksotekin satın al seyret sakla videe kasetleri vardı babam ondan almıştı bana onu cdye çekmiştim çok çok eski bir cd ama o da çok güzel biçime sokuyor..

valla canım doğru söylüyorsun ben çocuk için vermiyorum kilolları ama işyerinde hem kilolu hamile kalan hem de zayıf kalanları gördüm aradaki farkı bizzat açıkça gördüm bizim gelinimiz toplamda 12 kg aldı çok da rahat hamilelelik geçirdi valla doğumu da kolay oldu..
biz iki sene düşünmüyoruz o zamana dek vericem işallah..

merhaba ben geldim

elimphia özlendimmi gercekten.....
ben eski direncli rejimli günlerimi özlüyorum ((

ara öğünde ...1 nektarin yedim
yemekte
1 karnıyarık
1kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği
hepsi tuzsuz
şimdi yeşilçayımı içiyorumzemuszemus

slmmmm
nbr fıstıklar? bende koşu bandı istiyorum yaaaa ama yer derdi ve ses derdi aklımı karıştırıyor alt kata çok ses gidiyormuş diye duydum ,evimiz de çok boş yer yok alırsam ona uygun bi yer ayarlamam da lazım ama kışın şart valla bende geçen kış evde bebeğimle diet yapmaya çalışırken çok düşündüm almayı belki bu sene alırım çünkü gerçekten çocukla çıkılmıyor+kışın soğukta yağmurda,karda yürünmüyor..çocuklar uyurken ne güzel yürünür ama hangisi,motoru nasıl olmalı,özellikleri vs..iyice araştırmak gerek..
hatta bi ara ikinci el alayım bile düşündüm hem daha uygun olur hemde maymun iştahlı çok insan var (eşim gibi ,vardı evlenmeden önce sattı) az kullanıp,sıkılan birileri mutlaka vardır dimi ama..

şu cdlere gelince ben ebru şallı plates dvdsini ve nivea body internetten indirdim (çok kötüyüm dimi) ama açıpta başlayamadım bir türlü benimde faydasını gören çok arkadaşım var..denemek lazım!

kaptanım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım iyiyim yine kiraz sapı kaynattım onu yudumluyorum 2 gündür yürüyüş yok,çok sıcak zaten ve malesef kaçamaklar da oluyor artık gelsin diye beklediğim şu yaz geçsin de düzenime gireyim der oldum :)
sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…