yok gii ben Foto isiyle ugrasamam ...ben yazayim en iyisi
ayrica bu lafi hic sevmedim ben yabenim evlatlarimda yetim oldugu icindir belkide
yapıonuz mu enderi ? ben bi başlayamadm ya koştrmaca yoruo sanrm yeternce ...
çok fazla karabiber tüketiyorum 1 yıldan beri neden acaba ya
google amcayada soruyorum cevap yok :44:
keserim demianahh sen koğuş ağasına postamı koyuyon kızz keser valla keser:18::18::18::18:
iyi geceler canim Cuma sabahi bulusuruz meydandakızlar çok güzelsiniz ama yatmam lazım her yerim kırılıyooo
öpüldünüz teker tkerrr
birde bakar kör var di demi :26::26::26::26:birde gece yatmaz sabah kalkmaz var
kiz ne kafa tutuyon kogus agasina..bak picaklarim seni..karizmayi zedeleme...yada atarim kamyonuma yani ha liste kabardida kabardi zatikessss
bıdı bıdı bıdııııııı
çene çene safi çeneeee
bundan sonra yediklerimizi fotolu paylaşcaz
fbdaki gibi
keserim demi
Iyi geceler canim cuma sabahi bulusuruz meydanda
Birde bakar kör var di demi :26::26::26::26:
Kiz ne kafa tutuyon kogus agasina..bak picaklarim seni..karizmayi zedeleme...yada atarim kamyonuma yani ha liste kabardida kabardi zati
acikmayami basladin..aclikta neymis...Bende gidiyim yatıyım actkmata başladım uyursam geçer belki
bak bu durumu kurtardi isteoyyy kıyamam kuzuma
senin bebelerin başında taş gibi anaları var maşallah
endermi 10 hareketmi Allah versinyapıonuz mu enderi ? ben bi başlayamadm ya koştrmaca yoruo sanrm yeternce ...
klkızlarrrrrrr size doyum olmaz ama ben şu dün yapamadığım ütüleri bu sefer kesin yapayım
Laptobu kapatmıyorum olmadı bir ara yine bakarım nasılsa sizlere
ütülerimi yapayımda çamaşır yıkadıkca daha fazla birikmesin
Yatacak olanlara allah rahatlık versin
Bende bir kahve içsem iyi olur yoksa uyuya kalırım
Herkesi kocaman öpüyorummmmmm
hadi iyi geceler canim...hallet islerini...Kızlarrrrrrr size doyum olmaz ama ben şu dün yapamadığım ütüleri bu sefer kesin yapayım
Laptobu kapatmıyorum olmadı bir ara yine bakarım nasılsa sizlere
Ütülerimi yapayımda çamaşır yıkadıkca daha fazla birikmesin
Yatacak olanlara Allah rahatlık versin
Bende bir kahve içsem iyi olur yoksa uyuya kalırım
Herkesi kocaman öpüyorummmmmm
tamam canim sanada iyi geceleragam müsaden olursa ben uyumaya gidecem:18: Kız ayağımda sallana sallana tufan oldu pc nin ışıgından uyumuyorda velet
eylül sıla nerden buldun kız benim pilates yazımı şaşırdım görünce. beğenmişsinde?
götü göbegı erıtmek için plates konularında dolasırken tesadüf gördum:)yazında hosuma gıttı nasıl yaptın haftada kacgun yaptında 14 kılo falan verdın anlatsana gercı 2 sene olmusama
ya bu ebru şallının videoları var ya onları indirdim. genelde her gün sabah yapmaya çalıştım. kızım o zaman bebekti. karnıma falan çıkıyodu. çok zor oluyodu ama o kilolardan kurtulmak için dayandım. sabah onu yaptım öğleden sonra herkes oturup çay faslı yaparken ben 45 dk tempolu yürüyüşe çıktım. çocukları bebek arabasına atarak. dediğim gibi tiroit sorunum olduğu için çok zor gitti ama gitti. benim yerimde normal bi insan olsa evlenmeden önceki kilosuna garanti ulaşırdı. yani 96 ile balşadım 82 ile durdum. bir yılda gitti. ama dediğim gibi hastalık izin vermedi. üstelik boğazımada çok dikkat etmedim diyebilirim. ha ne yaptım cipsi kolayı belki biraz azlttım o kadar. ama dur doğurayım şu dikişler bi hal olsun yine başlayacam. hoş hamile kalmadan önce aktif olarak yapıyodum zaten. çok kilo almamamı da buna bağlıyorum zaten. ya çok yazdım kusura bakma kafanı ütüledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?