80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anahh sen koğuş ağasına postamı koyuyon kızz keser valla keser:18::18::18::18:
keserim demi

kızlar çok güzelsiniz ama yatmam lazım her yerim kırılıyooo
öpüldünüz teker tkerrr
iyi geceler canim Cuma sabahi bulusuruz meydanda

birde gece yatmaz sabah kalkmaz var
birde bakar kör var di demi :26::26::26::26:

kessss
bıdı bıdı bıdııııııı
çene çene safi çeneeee

bundan sonra yediklerimizi fotolu paylaşcaz
fbdaki gibi
kiz ne kafa tutuyon kogus agasina..bak picaklarim seni..karizmayi zedeleme...yada atarim kamyonuma yani ha liste kabardida kabardi zati

keserim demi

Iyi geceler canim cuma sabahi bulusuruz meydanda

Birde bakar kör var di demi :26::26::26::26:

Kiz ne kafa tutuyon kogus agasina..bak picaklarim seni..karizmayi zedeleme...yada atarim kamyonuma yani ha liste kabardida kabardi zati

agam müsaden olursa ben uyumaya gidecem:18: Kız ayağımda sallana sallana tufan oldu pc nin ışıgından uyumuyorda velet

Kızlarrrrrrr size doyum olmaz ama ben şu dün yapamadığım ütüleri bu sefer kesin yapayım
Laptobu kapatmıyorum olmadı bir ara yine bakarım nasılsa sizlere

Ütülerimi yapayımda çamaşır yıkadıkca daha fazla birikmesin

Yatacak olanlara Allah rahatlık versin
Bende bir kahve içsem iyi olur yoksa uyuya kalırım

Herkesi kocaman öpüyorummmmmm

Bende gidiyim yatıyım actkmata başladım uyursam geçer belki
acikmayami basladin..aclikta neymis... yok oyle bir duygu Cuma sabahi var..suyu bile az icmek var yarin...motorlu gibi kosmak var

oyyy kıyamam kuzuma
senin bebelerin başında taş gibi anaları var maşallah
bak bu durumu kurtardi iste

yapıonuz mu enderi ? ben bi başlayamadm ya koştrmaca yoruo sanrm yeternce ...
endermi 10 hareketmi Allah versin

kl
kolay gelsin cecomm

hadi iyi geceler canim...hallet islerini...

agam müsaden olursa ben uyumaya gidecem:18: Kız ayağımda sallana sallana tufan oldu pc nin ışıgından uyumuyorda velet
tamam canim sanada iyi geceler

kizlar size doyum olmaz ama herif ilgi bekliyor..geldin geleli leptopun basindasin diye mizmizlanmaya basladi..yarin devam ederiz..iyi aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrr

kız kardeşim aramıştı onunla konuşup gelene kadar herkes dağılmış. herkese allah rahatlık versin inşallah. hayırlı geceler

götü göbegı erıtmek için plates konularında dolasırken tesadüf gördum:)yazında hosuma gıttı nasıl yaptın haftada kacgun yaptında 14 kılo falan verdın anlatsana gercı 2 sene olmusama

ya bu ebru şallının videoları var ya onları indirdim. genelde her gün sabah yapmaya çalıştım. kızım o zaman bebekti. karnıma falan çıkıyodu. çok zor oluyodu ama o kilolardan kurtulmak için dayandım. sabah onu yaptım öğleden sonra herkes oturup çay faslı yaparken ben 45 dk tempolu yürüyüşe çıktım. çocukları bebek arabasına atarak. dediğim gibi tiroit sorunum olduğu için çok zor gitti ama gitti. benim yerimde normal bi insan olsa evlenmeden önceki kilosuna garanti ulaşırdı. yani 96 ile balşadım 82 ile durdum. bir yılda gitti. ama dediğim gibi hastalık izin vermedi. üstelik boğazımada çok dikkat etmedim diyebilirim. ha ne yaptım cipsi kolayı belki biraz azlttım o kadar. ama dur doğurayım şu dikişler bi hal olsun yine başlayacam. hoş hamile kalmadan önce aktif olarak yapıyodum zaten. çok kilo almamamı da buna bağlıyorum zaten. ya çok yazdım kusura bakma kafanı ütüledim.

estagfurullah ne ütülemesı hosuma gıttı bende ıkıncı kızımı dogurdugumda 94 tüm suan 1.5 yasında yuruyus ve bırazda dıkkat ederek 82ye düştüm 1.5 ay önce memeden kestım kılo almaya basladım suan 83 84 arasıyım ama almaya cok meyıllıyım
boy 157 sen düşün artık ıkı kızım var benım kı 3.cocuk ıstıyo aslında kesın kararlıydım dogurmamaya ama kılo verebılsem bende ıstıyorum 1 sene sonra falan ınsallah sıkılasmak içinde spor sart plates düşünüyorum bende toplarım ve lastıgım var az önce ebruyla 10 dakka yaptım felaket zor geldı ınsallah devamı gelır bende leslı yapmayada karar verdım.al sana uzun cevap ben senden cook uzun yazdım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…