- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
estagfurullah ne ütülemesı hosuma gıttı bende ıkıncı kızımı dogurdugumda 94 tüm suan 1.5 yasında yuruyus ve bırazda dıkkat ederek 82ye düştüm 1.5 ay önce memeden kestım kılo almaya basladım suan 83 84 arasıyım ama almaya cok meyıllıyım
boy 157 sen düşün artık ıkı kızım var benım kı 3.cocuk ıstıyo aslında kesın kararlıydım dogurmamaya ama kılo verebılsem bende ıstıyorum 1 sene sonra falan ınsallah sıkılasmak içinde spor sart plates düşünüyorum bende toplarım ve lastıgım var az önce ebruyla 10 dakka yaptım felaket zor geldı ınsallah devamı gelır bende leslı yapmayada karar verdım.al sana uzun cevap ben senden cook uzun yazdım:)
ay sen birde bendeki soku görseydin..ilk soku orada yasadim ikincisini adama anlatinca sen bilmiyormusun bizim oradarda öyle denir cok normal deyince yasadim..demek ondan millet benim Kadar gülmedi dedim icimden
neeyse bizim fal muhabbeti basladi..odada yaklasim 8-9 kadin 4-5 genc kiz ve coluk cocuk dolu..kadin önce benimkine bakti...benim görümcelerin ortasinda oturuyor bu arada..bizim cakmada orada ama ne cakma..kadin duymuski sabahtan ben süslü olucam turuncu renkte pantolon bezay bluz...hic tarzi olmayan ve 8 senelik evliligimde ilk defa siyahin disinda bir renk pantolonla gelmis...neyse cirpindikca batiyor ama ...üste korse giymis alta korse giymis..yemekten sonrada bana yakiniyor korseler cok SIKTI diye...neyse kadin demezmi senin kocanin tarafindan 3 kadin seni sürekli cekistiriyor dedikodunu yapiyor..hele bir tanesi varki saha kalkmis yilan gibi bekliyor ama sokamiyor senin evinde melek var...senin Kalbin yüzün Kadar tertemiz cok iyi niyetlisin..ama kocan sinsi..onda hayinlik var demezmi ay benim görümceler birden bir sok oldular nasil yani sinsi deyince kadin hemen toparladi durumu tabi...
bu arada kadin dediki sen kocayla hirlasip duruyorsun kedi köpek gibisiniz..kalbiniz bütün ama kavganiz cok...gerci bunu bilmeyecek ne vardiki bunu dünyanin öbür ucu bile biliyor yanicakma birden havaya girip demezmi benim kardesim cok kiskanc..sevmez öyle makyaji(ki iclerinde tek makyajli bendim ) öyle havali giyimi kusami acik sacigida sevmez( ki laf aramizda 2 bekar kizi saymazsak en modern en havali giyinmis olanda bendim) o öyle deyince millet birden makyajima giyimime bakmaya basladi... yani cakma konustu konusmasina ama sussa daha yerinde olacakti....
ha hatunun biri bana dediki seni biryerden taniyacam.....dedim nerden ordan burdan derken benim cakmayi gösterdim bunu taniyormusun dedim evet dedi..hah iste ben onun kardesinin hanimiyim...cakmada dinlemede tabi..aa o senmisin ne Kadar degismissin ben seni tanimadim..saclarini boyamissin Kilo vermissin tarzini degismissinallahim o dakkaya Kadar herifin lehine olan hersey benim lehime dönmüstü sanki
Sabah komsuda kahvaltida kaynanam ortanca görümcem ve kahvalti veren arkadasin teyzesi ve teyzesinin kaynanasi vardi..neyse ben en Sona geldim kiza..bizimkiler herkes masadaydi..beni görünce hos övgüler aldim cokta hosuma gitti..konu otamatik olarak kiloya geldi.biri dediki yeter daha fazla Kilo verme cocuk gibi olursun...kaynanamda dediki bunla benim büyük kiza(cakma oluyor kendisi) anlatamiyorum o Kadar Kilo verdiler hala ugrasiyorlar hasta olucaklar dedi...arkadasin teyzesinin kaynanasida(ki beni bende onu cok severim) birden demezmi:iyide o Kilo Verdi yaslandi cöktü..bu aksine genclesti güzellesti..millet birden sus pus oldu..ama icimde davullar zurnalar caliyor halaylar cekiliyor ciftetelli oynaniyordu
sorma hayatim ya hersey cuk diye oturuyordu yerine valla...ama aslinda kadinin falci oldugu falan yoktu..kadin biraz tanidigindan birazda kisilik analizi yaptigindan atiyordu tutuyordu..hele bizim cakmaya saydida saydi..sen mutlu degilsin..kocanla gerginsin kendini cocuklarina adamissin falan dedikce bizimkinin gözleri doldu...halbuki kadin yüzüne bakip hikaye yaziyor..ben farkindaydim ama cakma yedi tabi üstelikte ne Kadar kaptirdiysa kendini nerdeyse aglayacakti...acidim haline ama okadar inanmasi Dogru degildimutfaga gidince yanina gittim dedim kadin bayagi bayagi kisilik okuyor..bakti yüzüne anladiki canin SIKKIN yazdi hikayeni..bekara koca var doyr evliye cocuk..bak bacinin hamileligini bile bilmedi bebek falan olmayacak uzun süre dedi(ki kadin 4 aylik hamile) bilse onu bilerdi kendini kaptirma bosuna dedim..rahatladi biraz
sen neyine teselli edion ya
acıma yetime gün gelir koyar g....ne die bi laf var bizim buralarda sizin orlardadaaaa vaaamı
ahhh canım hoşgeldin ama nickini hatırlayamadım dersem bana kızarmısın kızmassın kızmassın yani nicki hatılıyorum ama kime ait olduğunu çaktırmadan söliyiversene:)
iremmm slm canım banu yazmış nehir ben
eski üyeler 1 hafta cuma bildirim yapıp 2. hafta listeye giriyor
hergün menü paylaşımı var
ela ela arkadaşımız menü listesini tutuyor 3 menü paylaşmamış olan listeye giremiyor cuma bildirim günü ama en geç pazara herkes tamamlanınca listeyi hazırlayıp çıkartıyorum canımm
iremcim aslında 6 ya kadar açlışıyorum ama
ev ile iş yerim arası çok uzak yaklaşık 1,5 saat sürüyor çocukları kv den alıp eve geçmem
ee dediign gibi eve gitmeyled ebitmiyorkii anacım temzilik , yemek işleri
çocuklarla ilgilenmekk derkenn bi bakmışım saat 12 olmuş
en azındna evime daha yakın bir yerde iş bulursam daha iiy olcka
mesela bugün gidip görüştügüm yer 5:30 da çıkıyorusn eve 30 dk bile yok 6 da evde olsam ekstra 1.5 saat erken gitmiş olcam evee
birde sabahı var bu işin tabi erkenden yollara düşmeekkk
bi sor bin ahh işit gibi oldu :)
zorrrrr çokk zorrrr banum erkende gelsen işler bitmiyor 2 canavarla :) ben erken gidiyorum eve ama 12 den önce yatamıyorum eee oturmak diye bişi yokta zaten
hoşgeldin nehiricm:))))
yukarda gelecektekii halini yazdımm
iyi akşamlar kızlar
hoş geldin aramıza tekrardan
iyide hiç bişey yememişinki sen
tmm ozaman bende hemen bildirim yapayım 71
hoşbuldunm
hoşbuldum kızlarrrrrr
günaydın kızlarrrrrr
nasılsınız ben işteyim akşamları evde net olmadığı için giremiyorum
sabah ilk işim buraya girip bir gün önceki menümü yazmak olacak ama hafta sonu nasıl yaparım bilemiyorum
14 ay önce doğum yaptım eve geldiğimde 94 kiloydum sonra şişlik falan gitti 85 kiloyla diyete başladım sanırım şuan 71 kiloyum 65 e düşmek istiyorum bakalım inş.hedefe ulaşırım
bende inüsülin direnci olduğu için çok ağrı gidiyo kilolar...
dünkü menümüde yazayım
sabah 3 dilim tam bugday ekmeği
1 kk peynir
çay
ara 1 elma çay
öğlen
1 tabak makarna
1kase yoğurt
ara 1 yeşil çay
3 bisküvi
2 ufak mandalin
akşam
6 yk taze fasulye
1 kase cacık
2 dilim ekmek
gece
1 nescafe
1,5 litre su
merhaba canım amin hepimizinkini inş.allah bebeğini analı babalı büyütsün inşallah. umarım hedefine bir an önce ulaşırsın. ilk çocuğun mu
merhaba canım amin hepimizinkini inş.
evet ilk cocuklarım banu gibi benimde 2 oğlum var ikiz :) 14 aylıklar
seninde allah kucağına almak nasip etsin
ayy kıyamam sanaanam bütün gece uyuyamadım en son saat 5 30 dan sonra azıcık dalmışım bu seferde oğlanın uyan saati çalmış bende kapatıp uyumuşum geri. rüyamda teyzem pişi yapmış ona yumuluyodum ki boğazımdan geçerken bir anda uyandım ve yataktan fırladımşimdi hadi oğlum demekten canım çıkıyo
güle güle kullan beşiği canım ama sen nasıl getirecen onu bu halinle :26:beşik alacam demiştim ya geçen cumartesi netten sipariş ettik. beşik içinin visko yatağı bide uyku seti aldık. gittigidiyordan istedik hepsini. uyku setini ups kargoyla göndermişler gerizekalılar iki gündür kargoda bekletiyolar daha teslim etmemişler. bu gün gidip onu almam gerekecek galiba. viskosu da dün gelmiş bu gün teslimatı yapılır dedi eşim onu arasla göndermişler. işin pis yanı beşik daha yola bile çıkmamış. az önce msj attım neden daha göndermediniz diye. bakalım ne cevap verecekler. aynı beşiği burda 250 tl ye sorduk netten 208 e sipariş verdik. burdaki adam indirmemde indirmem diye ısrar edince biz karlı çıktık. daha ucuza netten aldık.allah burdaki satıcıdan razı olsun
allah bebeğini analı babalı büyütsün inşallah. umarım hedefine bir an önce ulaşırsın. ilk çocuğun mu
71 mi burda kaç kişi var bu sözüne gıpta ile bakacak biliyon mu. en azından biri bensenin yerinde olmak için neler vermezdim varya. bu arada aramıza hoş geldin. ben gülay topiğin hamişi
çocukların odasına yer yatağı yaptım. yalnızken odamda uyuyamıyom. yer yatağı da azıcık sert geldi. hiiiç rahat değildi. çocukların düzenini bozmayayım dedim.günaydın arkadaşlar
türküm doğruyum
çalışkanım
ilkem az yemek diyet yapmak
varlığım zayıflamak uğruna mefta olucak nerdeyse
iyi diyetler arkadaşlar
ayy kıyamam sanaağrınmı vardı uyuyamabın yoksa..
keşke pişiyi yiyebileydin
güle güle kullan beşiği canım ama sen nasıl getirecen onu bu halinle :26:
hoş buldum canım eee sen hamişsin bol bol ye tadını çıkar ohhh sonra bakarsın caresine
71 oldumda olana kadar da neler cektim
ben çok zor kilo veriyorum gülaycım kaç haftadır 71 deyim biliyomusun ne sen sor ne ben söleyim :))
canım yaaaa. Bende haşimato tiroit hastasıyım bilirim zor kilo vermek nedir. Ben 82 den aşağı inemedim. En sonunda dedim hamile kalayımda sil baştan yeniden başlayayım
sen şimdi hamilemisin ?
2 tane var sanırım ççocugun 3. Mü olcak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?