80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yaaa pilates çok güzel sıkılaştırıyo. tavsiyem yeni başladıysan ebrunun 1. dvd sini yap alışmak için ideal. şöyle 15 gün onu yap sonra 2. dvd sine geç. kilo verdirmez ama aynı kilo vermiş gibi görünürsün. bunun yanına yürüyüş bisiklet gibi kardio egzersiz ekle offff müthiş olur

Kızçeler ben geldim ama çoğunluk güzellik uykusuna yatmış bile

Benim ütülerim bitmek üzere şükürler olsun kaldı 10 - 12 parça ütülenecek ( gömlekleri sona bıraktım maalesef ) ama önce bir size bakayım dedim
Bİrde çok karnım acıktı bir bardak ayranla midemin imdat çığlığını sessize alayım dedim

Anam herif uyanıp beni bilgisayar başında görse kesin söylenir işinmi yok nöbetci bu gece senmisin diye

An itibariyle lanet ütülerim bitmiş bulunuyor anam bir daha kurur kurumaz ütüleyeceğim yoksa birikince daha zor oluyor

Neyse bende yatağıma atayım kendimide yarın sabah yerleştiririm dolaba ( şimdi yatak odasının ışığını açsam hem cadı uyanacak babasının koynundayken hemde eşim uyanır kalaylayacak )
Felaket uykum var o yüzden kaçtım

İnşallah hepiniz uykularınızda çok çok güzel rüyalar görürsünüz....Aminnnnnnnnnnn

anam bütün gece uyuyamadım en son saat 5 30 dan sonra azıcık dalmışım bu seferde oğlanın uyan saati çalmış bende kapatıp uyumuşum geri. rüyamda teyzem pişi yapmış ona yumuluyodum ki boğazımdan geçerken bir anda uyandım ve yataktan fırladım şimdi hadi oğlum demekten canım çıkıyo

ay sen birde bendeki soku görseydin..ilk soku orada yasadim ikincisini adama anlatinca sen bilmiyormusun bizim oradarda öyle denir cok normal deyince yasadim..demek ondan millet benim Kadar gülmedi dedim icimden

Bu daha da şok edici oldu :)

Falcı içindekileri dökmüş sanki :) acaba o da mı senin örğmcelere kıl diye düşündüm

Ne güzel birley dimi bunları duymak...? Ne mutlu sana :) ve darısı başımıza

İyi demiş de ben yine de üzülüyorum o görümcenin düştüğü duruma :/

Bence kıyamayıp moral vermekle iyi yapmışsın.

sen neyine teselli edion ya
acıma yetime gün gelir koyar g....ne die bi laf var bizim buralarda sizin orlardadaaaa vaaamı

Bu lafı duymuştum ama doğruluğuna inanmak istemiyorummmmmmmmmm

Herkese günaydın. Herşey gönlümüzce olsun bugün :)

tmm ozaman bende hemen bildirim yapayım 71

hoşbuldunm

iyi akşamlar kızlar

hoş geldin aramıza tekrardan

iyide hiç bişey yememişinki sen

hoşbuldum kızlarrrrrr

beşik alacam demiştim ya geçen cumartesi netten sipariş ettik. beşik içinin visko yatağı bide uyku seti aldık. gittigidiyordan istedik hepsini. uyku setini ups kargoyla göndermişler gerizekalılar iki gündür kargoda bekletiyolar daha teslim etmemişler. bu gün gidip onu almam gerekecek galiba. viskosu da dün gelmiş bu gün teslimatı yapılır dedi eşim onu arasla göndermişler. işin pis yanı beşik daha yola bile çıkmamış. az önce msj attım neden daha göndermediniz diye. bakalım ne cevap verecekler. aynı beşiği burda 250 tl ye sorduk netten 208 e sipariş verdik. burdaki adam indirmemde indirmem diye ısrar edince biz karlı çıktık. daha ucuza netten aldık. allah burdaki satıcıdan razı olsun

tmm ozaman bende hemen bildirim yapayım 71

hoşbuldunm

hoşbuldum kızlarrrrrr

71 mi burda kaç kişi var bu sözüne gıpta ile bakacak biliyon mu. en azından biri ben senin yerinde olmak için neler vermezdim varya. bu arada aramıza hoş geldin. ben gülay topiğin hamişi

günaydın kızlarrrrrr
nasılsınız ben işteyim akşamları evde net olmadığı için giremiyorum
sabah ilk işim buraya girip bir gün önceki menümü yazmak olacak ama hafta sonu nasıl yaparım bilemiyorum

14 ay önce doğum yaptım eve geldiğimde 94 kiloydum sonra şişlik falan gitti 85 kiloyla diyete başladım sanırım şuan 71 kiloyum 65 e düşmek istiyorum bakalım inş.hedefe ulaşırım
bende inüsülin direnci olduğu için çok ağrı gidiyo kilolar...

dünkü menümüde yazayım
sabah 3 dilim tam bugday ekmeği
1 kk peynir
çay

ara 1 elma çay

öğlen
1 tabak makarna
1kase yoğurt

ara 1 yeşil çay
3 bisküvi
2 ufak mandalin

akşam
6 yk taze fasulye
1 kase cacık
2 dilim ekmek

gece
1 nescafe

1,5 litre su

allah bebeğini analı babalı büyütsün inşallah. umarım hedefine bir an önce ulaşırsın. ilk çocuğun mu

merhaba canım amin hepimizinkini inş.
evet ilk cocuklarım banu gibi benimde 2 oğlum var ikiz :) 14 aylıklar

seninde allah kucağına almak nasip etsin

anaaaam ikizler mi. niye bu kadar kilo verebildiğin belli onların peşine koşmaktan dimi ay en hareketli zamanlarıdır şimdi

günaydın arkadaşlar

türküm doğruyum

çalışkanım

ilkem az yemek diyet yapmak

varlığım zayıflamak uğruna mefta olucak nerdeyse

iyi diyetler arkadaşlar

ayy kıyamam sana ağrınmı vardı uyuyamabın yoksa..
keşke pişiyi yiyebileydin
güle güle kullan beşiği canım ama sen nasıl getirecen onu bu halinle :26:

allah bebeğini analı babalı büyütsün inşallah. umarım hedefine bir an önce ulaşırsın. ilk çocuğun mu

71 mi burda kaç kişi var bu sözüne gıpta ile bakacak biliyon mu. en azından biri ben senin yerinde olmak için neler vermezdim varya. bu arada aramıza hoş geldin. ben gülay topiğin hamişi

hoş buldum canım eee sen hamişsin bol bol ye tadını çıkar ohhh sonra bakarsın caresine
71 oldumda olana kadar da neler cektim

ben çok zor kilo veriyorum gülaycım kaç haftadır 71 deyim biliyomusun ne sen sor ne ben söleyim :))

çocukların odasına yer yatağı yaptım. yalnızken odamda uyuyamıyom. yer yatağı da azıcık sert geldi. hiiiç rahat değildi. çocukların düzenini bozmayayım dedim.
ben gitmeyecem eşim korgoyu aradı. zaten gelecek olanlar hafif şeylerdi. ama yırttım gitmiyom evde keyif yapacam yine. hoş bir ara çıkmam lazım ekmek alacam. bide dün unutmuşum bebeğin emziği bide biberonu yok. nolur nolmaz ben alayım lazım olmazsa kalır bi kenarda. onlar için çıkmam lazım

günaydınnn ,, yarın cuma günümü

irem ayran detoksumu yaptın cnm alsınd abenmimde yapmam laızm ama onun için önce iki gün evd ekalmam lazımm:18::18:

canım yaaaa. bende haşimato tiroit hastasıyım bilirim zor kilo vermek nedir. ben 82 den aşağı inemedim. en sonunda dedim hamile kalayımda sil baştan yeniden başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…